Elden Ring

poruka: 1.697
|
čitano: 555.237
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Elden Ring

Ovaj Ancient Dragon Knight Kristoff ash je brutalan!!

Digao sam ga na lvl 6,lik je kao tenk i jos roka munje na protivnike ❤❤❤

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
Re: Elden Ring
MEGATAMA kaže...

Ovaj Ancient Dragon Knight Kristoff ash je brutalan!!

Digao sam ga na lvl 6,lik je kao tenk i jos roka munje na protivnike ❤❤❤

Ja digao Olega na lvl 10 danas. Do sad sam koristio onog sa bikovom glavom. Znaci Oleg je kao 3 tenka. Još 2 mača u ruci. Danas sam u dungeonu samo stajao sastrane Oleg sam ubijao bossa tj napravio je sarmu od njega za manje od 30 sekundi. Zaleti se sa 2 mača i zavrti se još haha.

16 godina
Elden Ring

koji je ovo qurac? lik udje u jednu malu špilju kad ono ispod cijeli svemir

Nebi te jebo ni za bjdo kajameja
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Elden Ring

Lvl 91, Bloodhound Fang dignut na max, spirit Oleg na max, armor imam koji sam hito sad dalje lagano uživanje u igri. 64 sata u igri 17 achivmenata za sada, 2 ogromna područja nisam ni taknuo još, tek Caelid završavam, a tko zna koliko tamnica sam fulao, a podzemni svijet neću ni komentirati koliko tu još materijala ima za istražiti. Ovo što je fromsoftver napravio ovo je bolesno. Kad igraš i igraš 10 sati bez prestanka a nije ti ni 1 sekunde dosadno nego još vodim bilješke što trebam sve napraviti.

Baš je danas redakcija HCLa komentirala u podcastu da nikad još na diskordu ni jedna tema nije bila tako živa kao tema za Elden Ring koliko tu igrača komentira, traži savjete, ispituje pomaže si, uzeli su za primjer kako tema Horizon Forbiden Westa nije trajala ni 2 dana jer šta tu imaš komentirati super grafika, igra je dobra ali sve ti je jasno od samog početka do kraja, jer igra te navodi na sve mislim nije to loše daleko od toga ali govorimo o tome kako u jednoj temi na 1000 poruka se skupilo i svi komentiraju, ovdje milijardu lokacija nijedna ti nije službeno označena nigdje, od npca tone questova odeš u spilju završiš u novome svijetu veličine jedne mape u nekoj igri haha, ja ne znam ali meni je ovo savršena igra i prvi put mogu reći za jednu igru da mi je savršena bez mane.

Ako se nastavi ovako do kraja dobit će od mene takvu stotku i zacementirat se na prvome mjestu najbolje igre koju sam ikad odigrao. 

Nikad u povijesti se nije dogodilo da neka SP igra evo već 10 dana drži skoro milijun igrača zacementirano u igri u istom trenutku. Fromsoftver je digao ljestvicu jako jako visoko. Already signs Elden Rings legs are going to be very strong It has set a new concurrent players peak on Steam in its second weekend at 953,426 players. It surpassed New World to become the 6th Biggest Game Ever on Steam. This is very rare, most games peak on their first weekend

https://twitter.com/BenjiSales/status/1500130925899833344?t=lyNcLm1rxPuRfw9O-ufzug&s=19

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.3.2022 2:31 (BeLLicus).
Moj PC  
4 0 hvala 0
4 godine
neaktivan
Myazaki je rekao da treba 30h za završiti igru.Koja trolčina.Za 30h nisam rješio niti prvo područje.Lutam uokolo i tražim jača oružja i iteme.Stormveil Castle je netaknut.

4 0 hvala 0
12 godina
Elden Ring

Prije sam pisao da mapa skriva jednu veliku tajnu ali da ne zelim o tome dok vas vise ne vidi o cemu se radi....podzemni svijet.

Ja nisam mogao vjerovat kad sam zavrsio ispod prvi put.....

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Elden Ring

I ja sam nakon nekih 20h u igri poceo stavljati markere po mapi, kad sam skontao da je igra ogromna. 

Ne kontam te stvari oko great runes i to sto pricate iako sam igrao Souls igre, meni je bitno samo da ubijem sve bosseve u igri, i to uz obican sword/shield i git good.

Inace ne igram nesto zadnjih godina, upalim neku igru, vidim da je komercijalizovani losiji copy paste neceg sto sam vec vidio i igrao u drugim igrama i ugasim.

Mislio sam da sam ostario, prerastao igre i da trebam novi hobby. 

Nevjerovatno koliko te igra uvuce i dok si trepnuo proslo 4h igranja. Samo da vidim ovo novo oruzje kakvo je, samo da zavirim u ovu spilju kad sam vec tu, samo da vratim runes kad zaginem pa cu ugasiti itd. 

Jedino je jos Zelda BotW uspjela ovako da me uvuce u svoj svijet. 

Edit: samo da kazem, da Elden Ring nebi nikad ni postojao ovakav kakav je da nije bilo nas Old School pravih gamera koji su prepoznali kvalitetu i podrzali DeS i DS.

Da se pitaju casualci igrali bi igru punu microtransakcija, fetch questova ala ubishit i ostali.

Gaming postao mainstream i to je ono sto ce ga i unistiti na kraju. 

https://goo.gl/SPuQdX
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.3.2022 9:47 (Imperator01).

4 0 hvala 0
8 godina
Elden Ring

Ja imam trenutno 47 sati i mislim da sam cca na 40% igre. Oruzje mi je na +11, vigor 30, dex 35, mind 20. Dosa sam u podrucje gdje me boss 2 shotta, bilo kojim napadom da izvede. Morat ce vigor jos bar 10 lvl-a gore.

0 0 hvala 0
16 godina
Elden Ring

gdje se u početku igre najbolje farma?
u demons soulsu mi je bio islands edge.lagani neprijatelji koji ostavljaju dosta soulsa

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Elden Ring

ne želim nikome spoilat neke stvari, ali onaj tip što vas pušta sa strane da uđete u stormveil castle je jedno đubre, to se ne otkrije poslije, nego sam to otkrio slučajno, uglavnom treba ga opet obići 

obožavam te sve skrivene detalje u njihovim igrama

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.3.2022 12:23 (Cansee).
Moj PC  
1 0 hvala 0
4 godine
neaktivan
Samo da i ovaj žanr ne postane mainstream.Neka i dalje rade takve igre kakav je Elden Ring i sve njihove prijašnje igre.Jedino mi Sekiro nije nikako sjeo.Previše je različit od DS serijala.
11 godina
odjavljen
Koliko god da je razlicit opet se vidi da je to njihova igra. Ja sam je na izlasku igrao i odustao, kasnije nakon god dana odlucio stisnut i kad sam se uhodao bio sam odusevljen
PeTak
9 godina
Elden Ring

Praktički od petka nisam gasio igru. 

1 0 hvala 0
12 godina
Elden Ring

Svi smo se zakvacili,ja idem prema 80 sati.....

Ali kad prodjem necu odmah krenut new game + nego cu nastavit Horizon...krenut GT7 pa nakon toga jos jedan prolaz Eldena

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Elden Ring

Koji sam sad run imao kroz glavni grad sa jos dva igraca,skupio 200+ tisuca soulsa ❤

Kakav je ovo dizajn,art,armosfera,muzika.....ne znam kakva ce igra nadmasit ovo.

I naravno igra samo ide dalje a presao sam level 90 a sati se samo tope....

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Elden Ring

ufff, nagovorili ste me da i ja odriješim kesu i kupim igru po punoj cijeni. Nisam to radio od God od war prednarudžbe...

Sve što čitam i gledam na internetu mi daje pouzdanje da igra stvarno vrijedi tih 500 kn (uzeo sam za PS5).

Btw. nisam nikad igrao Dark Souls igre, ali sam prošao Demons Souls, Sekiro i Bloodborne i sve su mi odlične bile.

Guns dont kill people... lasers do
Moj PC  
3 0 hvala 0
11 godina
MEGATAMA kaže...

Koji sam sad run imao kroz glavni grad sa jos dva igraca,skupio 200+ tisuca soulsa ❤

Kakav je ovo dizajn,art,armosfera,muzika.....ne znam kakva ce igra nadmasit ovo.

Ja još nisam ni došao do glavnog grada 71 sat imam hahaha, očistio Caelid danas u potpunosti sad idem Vulcano Manir riješiti. 

12 godina
BeLLicus kaže...
MEGATAMA kaže...

Ja još nisam ni došao do glavnog grada 71 sat imam hahaha, očistio Caelid danas u potpunosti sad idem Vulcano Manir riješiti. 

I ovo...samo ide dalje 🤣

Sad vec imam dojam da igram Elden Ring 2....mozda i igram 😁

Ne zelim nista spojlat ali ono...daj me nemoj jeb.t 

Ovu igru je NEMOGUCE proc ispod 100h uz normalno igranje i istrazivanje,ono sa 30h je bilo cisto trolanje igraca 🥂

9 godina
MEGATAMA kaže...

Ja igram full blind i offline pa je zaraditi rune malo teže, ali zadovoljan sam napretkom. Vigor mi je ful slab jer sam morao zbog mača dizat STR 40, DEX 15 i END 30 da bi sa lošim oklopom imao medium load. Pa ću sad malo tu levelirati jer mi je health 750. Zalutao sam u neke rudnike gdje sam pokupio  tier 8 i 9 materijale za upgrade oružja, ali mi fale tier 6 i za greatsword i colossal sword, pa sam na +16 i +6 zasad dok ne nađem neki izvor. Ne znam ni jel to puno, netko je spomenuo da je već zmaksao oružje, koji je zadnji level?

Stvarno skidam kapu Fromu na ovoj igri, prekrasan open world sa mnogo događanja iznad i ispod zemlje, a dvorci su priča za sebe. Stvarno fantastčna igra, koja me istovremeno veseli i rastužuje, jer znam da me sad teško može nešto ispuniti nakon ovog, kao da je ovo peak onoga što ja trenutno tražim od gaminga.

Još čak nemam sve dijelove mape, ali sam danas otkrio i napokon vidim gdje je The Drvo! Stalno ga vidiš dok igraš i misliš da je na dohvat ruke, a u biti je daleko, mora da je ogromno.

9 godina
unchosen one kaže...

ufff, nagovorili ste me da i ja odriješim kesu i kupim igru po punoj cijeni. Nisam to radio od God od war prednarudžbe...

Sve što čitam i gledam na internetu mi daje pouzdanje da igra stvarno vrijedi tih 500 kn (uzeo sam za PS5).

Btw. nisam nikad igrao Dark Souls igre, ali sam prošao Demons Souls, Sekiro i Bloodborne i sve su mi odlične bile.

Ako ova igra ne vrijedi punu cijenu ne znam koja vrijedi. Ogromna igra + online komponenta (to ću koristiti u drugom prolazu, prvi put moram ići solo). 5 godina truda i ulaganja svih novčanih i ljudskih resursa u jedan projekat bez mikrotransakcija i po svom guštu, to treba nagraditi. I svejedno će zaraditi manje novaca nego neka mobilna igra sklepana za 2 tjedna ili neki generični sezonski naslov koji tuče milijune na kozmetici.

9 godina
Elden Ring

I odustao sa od ona 3 vuka (na +2 su mi), jer ne rade neki damage, a često dobijem bossa u stagger za critical hit i onda ga oni, prije nego mu ja uspijem doći do glave ili di već treba, ugrizu par puta i probude iz staggera. Recimo Godricka sam 4 puta išao s njima i onda iz prve bez njih, ali uz buffove. Radije ću šparati za nekog od ovih kaj koštaju 100+ focus pointsa i s njima ići na max.

0 0 hvala 0
12 godina
Elden Ring

Ja grindam soulse na Morgottu,ovaj moj mag ga ubija doslovno....savrseno mi pase arena za moje najace magije ❤

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Ne kuzim sta moras napravit da mozes ponovo ic na istog bosa kad si ga vec pobjedio.
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Elden Ring

ne treba ovu igru kupovat niti poticat developera, jer ovo nije igra nego bolest. Ne možeš je se riješiti i prestati igrat, opet idem prekasno spavati, a ujutro rano ustajanje

Šta će tek From napraviti za sljedeću full next gen igru, brate mili

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
Kill Frenzy kaže...
Ne kuzim sta moras napravit da mozes ponovo ic na istog bosa kad si ga vec pobjedio.

Pa stavi na pod svoj sumon znak i onda ides u svijet drugog igraca i pomazes mu bossa

Edit

Upravo me summonali na Morgotta pa nisam stigao pisat,pobjedio sam ga do sad mozda 10 puta....bas je zabavno 😁😁😁😁

Edit2 

Evo me na level 100 hvala Morgott ❤

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.3.2022 0:16 (MEGATAMA).
6 godina
Cansee kaže...

ne treba ovu igru kupovat niti poticat developera, jer ovo nije igra nego bolest. Ne možeš je se riješiti i prestati igrat, opet idem prekasno spavati, a ujutro rano ustajanje

Takva je svaka igra brate moj. Samo vi tu gubite ogromno vrijeme, a zivot ide i ne pita... Isto kao i ja na drugim igrama

12 godina
Elden Ring

Level 103,vrijeme je za pustit Margotta na miru i ugasit za danas 😁

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
SamoPitam3 kaže...
MEGATAMA kaže...

Imam zenu i troje djece,znaci stignem sve 🥂

Po tvom stavu pretpostavljam da si u pubertetu i zelis "umocit" ali nemas gdje pa krivis za to igrice....

Nemas ti zenu i troje djece. Vec jednostavno lazes. Kao sto i ja mogu napisati da imam pet ljubavnica i 20 djece... Cinjenica je da lazes i drndas i to je to... Da imas zenu i troje djece, ne bi gubio vrijeme na ovo i to je to...

Upravo rekoh zeni i djeci da se pakiraju jer ne postoje,sad sam opet single i na "trzistu" 😁

Ima se vremena za sve ako si ljepo poslozis zivot.

Imat cu jos vise vremena za Elden sad kad mi se obrise acount,mislim da je jos nekih tjedan dana do realizacije postupka.

Traje otprilike mjesec dana a ja sam zatrazio prije koji tjedan.

Danas imam dosta obaveza jer sutra otvaram svoj novi biznis ali bit ce vremena i za Elden ❤

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
SamoPitam3 kaže...
Cansee kaže...

Takva je svaka igra brate moj. Samo vi tu gubite ogromno vrijeme, a zivot ide i ne pita... Isto kao i ja na drugim igrama

Kakav si ti paćenik, jel ti krivo što je igra ovako uspješna i što je svi igramo komentiramo i uživamo, tamo si par stranica napisao na moj post kako igra neće trajati duže od tjedan dana gle čuda ovaj vikend srušila rekord po broju igrača, štoviše igralo se više nego prvi tjedan na realisu. Svaki dan preko 700 tisuća igrača i igra već 2 tjedna naprodavanija igra na steamu. Heheheheh odi igraj svoje bljuvotarije i pusti nas da uživamo u jednoj od najboljih igara ikad napravljenoj!

13 godina
MEGATAMA kaže...
SamoPitam3 kaže...
MEGATAMA kaže...

Imam zenu i troje djece,znaci stignem sve 🥂

Po tvom stavu pretpostavljam da si u pubertetu i zelis "umocit" ali nemas gdje pa krivis za to igrice....

Nemas ti zenu i troje djece. Vec jednostavno lazes. Kao sto i ja mogu napisati da imam pet ljubavnica i 20 djece... Cinjenica je da lazes i drndas i to je to... Da imas zenu i troje djece, ne bi gubio vrijeme na ovo i to je to...

Upravo rekoh zeni i djeci da se pakiraju jer ne postoje,sad sam opet single i na "trzistu" 😁

Ima se vremena za sve ako si ljepo poslozis zivot.

Imat cu jos vise vremena za Elden sad kad mi se obrise acount,mislim da je jos nekih tjedan dana do realizacije postupka.

Traje otprilike mjesec dana a ja sam zatrazio prije koji tjedan.

Danas imam dosta obaveza jer sutra otvaram svoj novi biznis ali bit ce vremena i za Elden ❤

Cestitke na otvaranju novog biznisa :)

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice