EA Sports FC24

poruka: 833
|
čitano: 436.927
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
EA Sports FC24

Mene posralo u nagradama od WL - untradable Courtois i neka ženska 86, a tradable Messi i Rafael Leao.

Taman prodao Messija i malo upgrejdao ekipu.

Inače, kao što sam i mislio, ubili su me ovu WL - 6 pobjeda sam uspio skupiti.

Možda čak ta taktika i nije loša - slabo odigraš WL i dobiješ dobre nagrade :)

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: EA Sports FC24
Ajde ako ima neke pozitivne promjene onda su to ove evolucije igrača. Može se za sitne coinse napraviti korisnog igrača. Recimo evoluirao sam Gabriela Paulistu, inače neupotrebljiv igrač, a nakon evolucije kao stoper ima base stat 80 pace i preko 80 defending, a sa shadow chemom postaje prava zvijer. Za praktički 1000 coinsa i par utakmica da odradiš evoluciju.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
EA Sports FC24

Ma stoji, Evolucije su fora, ali na zalost, vec su beskorisne ako gledas sto je EA vec izbacio.

Ja sam prvu WL odradio 11 pobjeda, imao jos 4 temke za odigrati, odlucio se protiv stresa i sve izasao na pocetku :)

https://www.futbin.com/24/squad/614822 sam sastavio nakon WL i nagrada. Tchouameni je zvijer kao CDM, Alisson je valjda jedini golman koji mi je stvarno nesto i obranio. U D4, na pola puta da udem u D3 i pere me stres prije nego udem u svaku tekmu znajuci da cu se susresti sa najgorim od najgoreg LongBall + Pace igraca.

0 0 hvala 0
17 godina
EA Sports FC24

Ja sam sve malo izvrtio i pogazio vlastitu riječ. Naime, nemam dovoljno coinsa za poziciju LB i LW pa sam gledao alternative  za novce koje imam. Jedino logično su mi bile dvije cure i uzeo sam ih. Dakle ovama mala Diani je čudo na oba krila. To kako ulazi s loptom u nogama i kako se okreće i zabija je bolesno. I ova druga na LB je čudo sa svim playstylesima koje ima. Zadržat ću ih dok ne skupim coinse za Hernandesa i Dembelea ili Mbappea. No koliko dođe Mbappe bojim se da neće sletjeti u klub osim ako me ne posere u packu a to je nemoguće. Frustira kako od tekme do tekme igra manipulira. U nekim tekmama Lewa je čudo a već sljedeću tekmu je spor i trom kao neku umirovljenik iz staračkog doma. Stoperi su mi dobri do kraja godine. Nemam primjedbi. Kad moraju otvoriti sredinu kao mojsije more nije to njih, tako igra hoće. No generalno gledajući dobri su. Promijenio sam nekoliko golmana i sve je to isti drek. Stavio sam Ter Stegena jer ima najveći rating i simpatičan mi je kao golman. Ova dva francuza u sredini dobra su još mjesec dana. Osjeti se nedostatak tempa a kada izleti još par brzih kartica bit će više manje neupotrebljivi. Lijepo stoje u terenu i dobro čitaju igru ali što vrijedi kada u svakom sprintu izvuku deblji kraj ako ne uspiju u prvih par koraka isčeprkati loptu. Ovo je jedna od lošijih momčadi koje sam imao u ovoj fazi igre. Ne trgujem previše jer mi se ne da. Bacim pogled i ako što uleti super a ako ne nikome ništa. Packovi ništa posebno ali kakve sam dobivao prošlih godina ovo je solidno. Idem sad otvoriti onaj 85+X3  pack na 29 lvl pa da vidim mogu li dobiti što. U igri se prebacim u 4-2-3-1. Zadnjih par sezona igram tako i ne mijenjam.

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.10.2023 20:05 (movie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
antimadridista kaže...
Ajde ako ima neke pozitivne promjene onda su to ove evolucije igrača. Može se za sitne coinse napraviti korisnog igrača. Recimo evoluirao sam Gabriela Paulistu, inače neupotrebljiv igrač, a nakon evolucije kao stoper ima base stat 80 pace i preko 80 defending, a sa shadow chemom postaje prava zvijer. Za praktički 1000 coinsa i par utakmica da odradiš evoluciju.

Da igra nije P2W evolucije bi bile super. Ja sam vec zamijenio evoluiranog 85 Lacazeta i 81 Cuadrada. Jednostavno u roku 5 dana ih je zamjenio Ljunberg i Immobile kao solo napadac, al je tehnicki lacazeta zamjenio Chiesa, onaj zeleni. 

Nema ni nekog SBCa da odradis pa da dobijes te evolucije. Dam se kladit da ce usrat te evolucije i ovo kaj smo dobili je to, to. 

Igra je jednodimenzionalna. Nabi presing, kreni sa centra u sprintu jer ce se sredina iz nekog razloga skupit u jednu tocku a CBovi razici ko posvadani srednjoskolski par. Brani se na nacin da sve skupis u sredinu, dignes obranu preko 70 i igras 433(2). Stamina se ne trosi a overload ball side je normalan. 

One bogce koji ne kuze obranu, pomest ces u 30min igre... oni koji igraju ovako kako sam naveo gore neces pomest, nego ce te dobit jer ce drzat onaj neki controlled sprint i izjebat te ko majmuna, dok ce moj VVD gledat u jupiter. 

MM ne slazem jer ne vrijedi ni quick sell igrace, 84+ je komican jer traze 85 a uvjeren sam da ce 90% ljudi dobit 2x 84+. Sve kaj dobijem, dobijem iz Rivalsa ili WL ostalo me ne interesira.

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
17 godina
EA Sports FC24

Super, otvorim 85+x3 pack i dobijem ovo, onda to ubacim u onaj 84+x2 SBC i dobijem ovo. Naravno još sam dodao 8 boljih kartica u SBC od ove dvije koje sam na kraju dobio. Pa jebem ih da mi ne mogu dati jednu normalnu karticu. Uz sve to još sam odigrao pet onih 80+ sbc i nisam dobio ništa. Forsam a ne ide...

edit: eto Šime, pogodio si.

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.10.2023 20:36 (movie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...

Igra je jednodimenzionalna. Nabi presing, kreni sa centra u sprintu jer ce se sredina iz nekog razloga skupit u jednu tocku a CBovi razici ko posvadani srednjoskolski par. Brani se na nacin da sve skupis u sredinu, dignes obranu preko 70 i igras 433(2). Stamina se ne trosi a overload ball side je normalan. 

One bogce koji ne kuze obranu, pomest ces u 30min igre... oni koji igraju ovako kako sam naveo gore neces pomest, nego ce te dobit jer ce drzat onaj neki controlled sprint i izjebat te ko majmuna, dok ce moj VVD gledat u jupiter. 

MM ne slazem jer ne vrijedi ni quick sell igrace, 84+ je komican jer traze 85 a uvjeren sam da ce 90% ljudi dobit 2x 84+. Sve kaj dobijem, dobijem iz Rivalsa ili WL ostalo me ne interesira.

Da, dobro si to detektirao. Kad se pobjeđuje, pobjeđuje se sa 6-1 pa na više ako lik ne izađe, a kada naletiš na lika koji igra presing i kuži obranu kao i ti onda je povuci potegni. Kome se igra više smiluje. Malo sam gledao po netu i nisam skužio taj controlled sprint? Ja dva puta stisnem R2 pa mi se igrač izbaci od obrambenog ili držim desnu gljivu u smjeru gola kada dodajem napadaču a on se onda okrene oko obrambenog i krene prema golu. E sad kako se koristi taj controlled sprint jer brijem da to nije ovo kaj ja radim. Nisam nigdje jasno našao kako ga koristiti.

Pun mi je klub untradeable kartica i stalno dobivam jedne te iste te ih quick sellam. Zato mi nije žao ovih kartica koje sam danas ubacio u 84+ sbc jer ću ih dobiti kroz par dana nazad. Odigrao sam sve kaj nudi neki pack tako da sam se natovario karticama. Ko debil sam dva tjedna igrao svakakve gluposti da poberem sve packove. Još mi je jedino ostao onaj za 200 rivals i prijateljskih pobjeda. Kada njih poberem nemam više što pobirati iz igre. Kada vratim film koliko sam igrao i što sam dobio, čisti gubitak vremena.

13 godina
movie kaže...

Super, otvorim 85+x3 pack i dobijem ovo, onda to ubacim u onaj 84+x2 SBC i dobijem ovo. Naravno još sam dodao 8 boljih kartica u SBC od ove dvije koje sam na kraju dobio. Pa jebem ih da mi ne mogu dati jednu normalnu karticu. Uz sve to još sam odigrao pet onih 80+ sbc i nisam dobio ništa. Forsam a ne ide...

edit: eto Šime, pogodio si.

Jasno ko dan da idu 84+ oba. To je pizdarija zesca od paketa. Vidio sam iz svojih 84+ pickova. Gdje su svi bili 84 osim VVDa. A imal sam 3x 4x84+. 

Kaj se tice tog control sprinta, ja ga osobno ne koristim. Ja i dalje igram kombinatorno, udarim onda jaku na drugu stranu i probam probit stranu. Drugacije nejde.

17 godina
SimeKZ kaže...

Kaj se tice tog control sprinta, ja ga osobno ne koristim. Ja i dalje igram kombinatorno, udarim onda jaku na drugu stranu i probam probit stranu. Drugacije nejde.

A kako se koristi?

13 godina
movie kaže...
SimeKZ kaže...

A kako se koristi?

Nemam pojma, valjda drzis i trcis. 

Ja sam skuzio da i dalje pali primjerice da sprintas i onda kad zelis promijenit smjer pustis sprint, ''stisnes'' smjer i onda samo kliknes sprint. Onda dobijes to neko ubrzanje. Al' to koristim jos iz starih edicija. 

13 godina
EA Sports FC24

Od kartica što sam probao do sada bih izdvojio Kantea jer njegovi statsi govore jedno, a on se u igri ponaša sasvim drugačije.

Ispočetka me bilo strah zbog njegove brzine i pasa, ali ja uopće ne osjetim da je on spor, a pas ništa lošiji od Brune kojeg je zamijenio.

Uzeo sam ga zbog Benzeme jer napadači s kojima sam do tada igrao su svi zakurac.

Sad je s Benzom sve puno lakše jer on zabija gotovo sve što uputi ka golu.

Čak se razmišljam i Ronalda uzet i odjebat Jotu koji mi je u napadu zbog chema, al je zakurac.

Dobar je samo kad treba neki otpadak pospremit, a 1 na 1 promašuje sve u 16.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

drzis r1

13 godina

meni je fascinantno kak uz sve tutorijale i jebene key bindinge ljudi neznaju koja tipka radi šta i kada xD

13 godina
EA Sports FC24

Meni je fascinantno kako ljudi nakon 8 godina osnovne škole, eventualno 4 srednje i nedajbože faxa, ne znaju da se "neznaju" piše odvojeno :D

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
4 1 hvala 0
17 godina
Del_Boy97 kaže...

drzis r1

Pretpostavljam da meni odgovaraš. Znači držim R1 a R2 pustim. Probao sam to već ali ja tu nisam ništa primjetio. Možda je do mene.

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.10.2023 14:29 (movie).
17 godina
Rocinante2112 kaže...

meni je fascinantno kak uz sve tutorijale i jebene key bindinge ljudi neznaju koja tipka radi šta i kada xD

Sve što me interesiralo sam našao. Za ovo nisam našao nigdje točno objašnjenje. Probao sam i R1 ali ja tu nisam primjetio ništa što bi mi reklo da je to to. Svi imaju neku svoju verziju kontroliranog trčanja ili istrčavanja. Inače ovaj forum tome služi. Da si međusobno pomognemo i razmijenimo iskustva. O čemu da pišemo ako nećemo o igri? Ne valja ako pišem o lošoj pack sreći, ne valja ako pišem o izgubljenoj tekmi, ne valja ako pišem o nečemu što nisam sam pronašao. Je li ti više odgovara ako svijetu objavim da sam ujutro mokrio u dva mlaza ili o tome kako mi je danas skuhana kava u birtiji bila za kurac?

12 godina
movie kaže...
Rocinante2112 kaže...

Sve što me interesiralo sam našao. Za ovo nisam našao nigdje točno objašnjenje. Probao sam i R1 ali ja tu nisam primjetio ništa što bi mi reklo da je to to. Svi imaju neku svoju verziju kontroliranog trčanja ili istrčavanja. Inače ovaj forum tome služi. Da si međusobno pomognemo i razmijenimo iskustva. O čemu da pišemo ako nećemo o igri? Ne valja ako pišem o lošoj pack sreći, ne valja ako pišem o izgubljenoj tekmi, ne valja ako pišem o nečemu što nisam sam pronašao. Je li ti više odgovara ako svijetu objavim da sam ujutro mokrio u dva mlaza ili o tome kako mi je danas skuhana kava u birtiji bila za kurac?

odi u onaj trening dio, uzmi musialu i drzi r1 pa se lagano kreći s njim.

onda probaj bez toga pa ces vidit, to ti je u principu neki trk a la robben i messi iz kojeg mozes ispalit finesu laganini

i pogledaj ovdje ball control "technical", imas cak i neki video njihov koji prikazuje razlike ali nazalost trce samo ravno, mada je najveca prednost tog techincala zapravo u sitnoj kontroli driblinga koju ti on omogucava

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.10.2023 14:28 (Del_Boy97).
7 godina
neaktivan
EA Sports FC24

Kakva je konobarica u birtiji? 🤓 Voli li ona drzati R1? 

1 0 hvala 0
11 godina

Ja od weekend lige ne mogu više tekmu dobiti. U kvalifikacijama sam 8 tekmi izgubio(to mi se nikad nije dogodilo u zadnje dvije fife). Igram sad rivalse u diviziji 6 i imao 1-2 pobjede 5 nerješenih i sigurno toliko poraza. Jel samo mene igra jebe ili? 

13 godina
EA Sports FC24

Trebam pobjedu za 5. diviziju i kad EA kaže NE onda je NE.

Ubijam lika - 65% posjeda, triput više udaraca na gol, a moji promašuju mrtvaca za mrtvacem.

On naravno povede, kako drugačije?!

Ja izjednačim iz najidiotskije situacije ikad - idem 1 na 1 na golmana i on istrčava, a mene strah lobat jer mi je lob nepoznanica za pogodit i opalim pun šut u stranu.

Golman brani, lopta se odbije na mog Jotu i od njega se odbije u gol.

A sve one mrtve šanse prije toga nisam zabio, ali iz ovog kretenluka jesam.

Povedem 2-1 na jedvite jade.

Igram bez presinga, zadnja dva dana ne palim govno, pokušat ću opet bez toga jer mi je to jadno.

Ovaj naravno upali i lovi me sa svim igračima po terenu, a ja kreten umjesto da ga jebem i drkam, ne ja igram i napadam.

Još pogledam 85 minuta se igrala, vodim 2-1, imam 5. diviziju, reko ma neću biti smrad, ovaj ionako ne zna, idem igrat.

Da skratim priču.... izgubio 3-2 hahahahahahahahaha

Dal da lupam glavom o stol ili zid - pitanje je?

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
The_K kaže...

Ja od weekend lige ne mogu više tekmu dobiti. U kvalifikacijama sam 8 tekmi izgubio(to mi se nikad nije dogodilo u zadnje dvije fife). Igram sad rivalse u diviziji 6 i imao 1-2 pobjede 5 nerješenih i sigurno toliko poraza. Jel samo mene igra jebe ili? 

Ja, tj mene, al jučer. Dobio sam JEDNU tekmu onaj rttk il kak već friendly zadatak, i JEDNU rivalsa. Odigrao sam 15 minimalno. 10 protiv 90min pressinga bez stamina lossa, samo autoplay, retard trči sa cmom i to je to cijelu tekmu, i tako 10 puta. Ostale tekme sam gubio što moji nakon 70e minute nisu u stanju iznest loptu iz svoje polovice i dodat prvom do sebe, nego sve neka dodavanja iz okreta krivom nogom, bez obzira što im je stamina 70+ ili su tek ušli.

Danas složim kombiniranu turska-serie a momčad, jer imam one sve iz oršićevog zadatka+untr talijana imam 20ak, i izgubio sam samo jednu tekmu u tom rttk friendlyu, i to je to, sve ostalo dobio od 10+ tekmi, neovisno igrao protiv full pressing retarda i čitera, ili normalnih igrača, 5 tekmi sam dobio 2-1 ili 3-2 da sam ja dao gol u zadnjih 15-20min igre i uspio to obranit. Znači kad te sere, sere na max, kad je kontra, najbolje ostavit gamepad i dan pauze uzet.

8 godina
EA Sports FC24

Direct Passing kao napadacka opcija mora otici iz ove igre da bi ista imalo smisla.

Ekipa igra standardno 4-2-4 i samo pici na kontre. Obranbeni igraci i dalje nisu u stanju ispratiti trk, a zahvaljujuci delayu, pola vremena jednostavno nemaju ni reakciju. Nema ovo smisla igrati jednostavno...

0 0 hvala 0
15 godina
Igra nema smisla dok god nema balansa. Tjera te da igraš jednim načinom koji je meta i kojim igraju svi jer tom načinu igre nema nedostataka.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Skilledžija kaže...

Meni je fascinantno kako ljudi nakon 8 godina osnovne škole, eventualno 4 srednje i nedajbože faxa, ne znaju da se "neznaju" piše odvojeno :D

a izgovaraš isto odvojeno? :)

13 godina
Rocinante2112 kaže...
Skilledžija kaže...

Evo, sad tražim po netu tutorial kako se izgovara, ali ne mogu naći.

Daj mi link pa da naučim.

[19xx] 4ntraks
12 godina
EA Sports FC24

cak koliko slusam ove jutubere kazu da nije sami presing ko opcija nego 71 depth na custom taktikama

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Jutros igram i sve mi ide od ruke. 8 pobjeda zaredom u div 6. Navečer upalim igru, ista ekipa, isto sve. Moji odjednom kao da izvlače noge iz blata, nemogu spojiti 2 dodavanja. Apsolutno ništa ne funkcionira. Pa ko tu koga jebe?
Moj PC  
2 0 hvala 0
8 godina
EA Sports FC24

Sad kad imamo Crossplay u igri, ima li interesa za Bug ligu/kup?

5 Da
2 Ne
1 Mozda

0 0 hvala 0
17 godina
EA Sports FC24

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Skilledžija kaže...
Rocinante2112 kaže...
Skilledžija kaže...

Evo, sad tražim po netu tutorial kako se izgovara, ali ne mogu naći.

Daj mi link pa da naučim.

manje papanja govna jer nigdje u hrvatskoj (AMA BAS NIGDJE) nisam cuo da netko izgovara rijec neznam NE pauza Znam.

stoga moje pisanje toga zajedno je najmanji problem u temi o ovoj krnjoj igri koju ljudi ocito jos uvijek kupuju i nikak da krepa.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice