pirat je
pirat je
U tom slucaju i nesmijemo ti pomoci. Al prolistaj temu, možda nađeš nešto.
bok..novi sam ovdje i nadam se da će te biti bolji..bio sam na mnogo foruma i razočarali su me..a sada na problem..naime..skinuo sam instalirao driver SF i ostala sranja koja su potrebna i sad...pokrenu sam bez problema postavio grafiku na full i sve je u redu dok nije počelo zastajkivati..probao sam smanjiti rezoluciju i stavviti na manje postavke no isto...a drugi je problem kad sam izašao iz igre više nisam mogao pokrenuti..sad..treba li još koji patch ili što... bio bi zahvalan na svakom prijedlogu.......igrica mi se čini jako dobra lijepi su automobili a i ja sam veliki fan američkih automobila ...pa bi želi igrati bez problema...
ako mislis na pad fps-a pod stekanje to puno ljudi ima koliko sma skuzio,a za ovo drugo ti neznam
kako da posložim tak fps
dosad nisam nasao da je neko rijesio jedino da cekas neki patch novi
Hej ljudi,pri instalaciji nisam instalirao microsoft visual studio i ima li to ikakva značenja
hvala unaprijed!
pogle na add or remove programs mozda ga imas od prije koliko ja znam on dolazi sa win 7 u paketu
pogledao sam,nemam ga.
je li ti išto žnači za igru
neznam jedino ako ti se da naci na cd-u taj exe file ili reinstalirat igru pa da vidis
decki jeste primjetili onaj bug dok imate pogled za volanom i gledate u lijevi retrovizor na vratima pokazuje kakvi su auti naprijed a ne iza hahhahahah
Hej ljudi,pri instalaciji nisam instalirao microsoft visual studio i ima li to ikakva značenja
hvala unaprijed!
Ma ništa, samo ti igraj, lako leš si ga kasnije riješiti ako baš zatreba.
Imam jedan problem,u igri postavim rezu 1680 x 1050 i kad ponovno pokrenem igru reza mi je 800 x 600. Cini se da mi ju ne sprema, instalirao sam zadnjio patch 1.02 ,jel se ko susreos takvim problemom?
kad je taj patch izaso? i jel popravlja fps-e sta?
driver san francisco zašto nemogu voziti sa joystickom nego samo na tipkovnici
Sličan problem ima jedan moj prijatelj...Dakle, kupio je igru, kupio je joystick (PC port) i sve radi krasno i bajno ali ne može skretati lijevo/desno (barem mi je tako objasnio)...Ima li tko sličnih problema?
Extract http://code.google.com/p/x360ce/downloads/detail?name=x360ce%20vibmod%203.1.4.1.zip&can=4&q= u folder gdje je igra simljena.
Gamepad bi triba radit.
upravo sam odvozio dvije prehebene misije, kad moras voziti zensku u murcielagu i pobjediti utrku i odjednom te murija lovi...prehebena i duga trka, morao sam par puta ponavljati jer bi me murija razvalila do kraja...i sad ova gdje u corvetti moras lika voziti, dirftati, near-missati i slicno, samo da mu otkucaji srca ne padnu ispod 30 - preeeeeeeeeeeehebeno...gdje su se toga sjetili, svaka im cast, igra mi svakim danom sve bolja i bolja, na chapteru 5 sam i imam otkljucane autoceste na sjeveru grada - preodlicno je voziti tamo i bjezati muriji
decki jeste primjetili onaj bug dok imate pogled za volanom i gledate u lijevi retrovizor na vratima pokazuje kakvi su auti naprijed a ne iza hahhahahah
Gledao sam to, na svim retrovizorima je tako ak se ne varam. Nisam siguran jeli to namjerno da se izbjegne render to texture pa da na taj način fejkaju retrovizore ili je jednostavno RTT bug.
uspio sam sve popraviti..normalno se pokreće i ne šteka i sve na full....
sta si rijesio fps drop? HOW???
Jeste li primjetili da kad stisnete i držite tipku H (dakle horn, tj. trubu) ne možete skrenuti niti lijevo niti desno?
i ja ima isto tako nemogu lijevo i desno
ok hvala ti puno sada radi
evo ekskluzivno kak namjestiti engleski ,a da budu km/h , a ne glupe milje
1. Otvoriti "Locale" folder obično je u _ Program Files (x86)\Ubisoft\Driver San Francisco\Locale
2. Preimenovati "English" folder u "German" i obrnuto
3. Namjestiti u igri "Subtitle Language" na = German ,a "Spoken Language" na = English
4. Igrati do besvjesti
ljubim te u celo!!!!!!! :D
sta si rijesio fps drop? HOW???
pogledajte moje videe.
zbog cega?