Dota 2

poruka: 8.950
|
čitano: 2.179.663
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Dota 2
goodye kaže...

Komentari na update?

Morat cu ponovo uciti dotu

zaba se nadrogirala

Bog,hrvati,real madrid i evil access!
15 godina

Jel zna netko gdje je najbolje prodat acc? Imam par komada u rasponu od 2000-3500mmr.

15 godina
Dota 2

Ako niste vidili u DOTI2 povodom TI11 daju unutar igre swag bag gdje dobijete 30 dana Dote+, Battlepass i jednu Arcanu po vašem odabiru. 

LP
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
JohnnyBlaze kaže...

Jel zna netko gdje je najbolje prodat acc? Imam par komada u rasponu od 2000-3500mmr.

Uf, ja sam stao pred par godina, i osim ak se nekaj nije promijenilo u brojkama, taj raspon je hiper pocetnicki pa nisam siguran da ce bas bit zainteresiranih :-/

15 godina
BorgMater kaže...

Uf, ja sam stao pred par godina, i osim ak se nekaj nije promijenilo u brojkama, taj raspon je hiper pocetnicki pa nisam siguran da ce bas bit zainteresiranih :-/

Igra je puno teža, likovi ispod 1k stackaju i pullaju (ne dobro, ali svejedno znaju da to postoji)

Say hello to my little friend
17 godina
neaktivan
Dota 2

Igra je propala uz duz i poprijeko. Iako sam doduse zadnji gejm odigrao negdje u 2017., pratio sam turnire itd.

Mrzio sam 2013./2014. period igre, a sad da uopce igram bih dao sve da se taj period igre vrati. Igrao sam aktivno zajedno s par kolega na forumu od 2011.

Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
ima nekoga za igru tu i tamo....nitko od mojih ne igra a kad igram sa randomima blagi užas bude
battletag:MasnaKrvavic#2275
22 mjeseca
neaktivan

1 0 hvala 0
9 godina
Dota 2

Ima li netko da želi igrati ? 

rank Divine/Immortal

moze i Turbo

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dota 2

Nakon godina, i godina, i godina sam se vratio igranju. Otvorio novi korisnički račun, zaigrao i doživio to da u igri osim forme ništa nije isto. Ali okej, ima li neki fosil metuzalemski poput mene s foruma da još igra pa da možemo baciti neki gejm uz voice chat?

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice