Dota 2

poruka: 9.013
|
čitano: 1.960.168
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Dota 2

pa ljudi kakve veze ima mid? pa ovo je igra 5vs5, mozes ti radit sta hoces ali ako u timu imas noobove nece ti ni arnlond moci pomoci :D

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Dota 2

Ima veze prijo, ako si toliko bolji od onoga preko rijeke na midu, razbit ćeš ga i točka. Imat ćeš miljiun gpm dobit ćeš sam game

16 godina
neaktivan
banee kaže...
Imsovcanin kaže...

mene ranking ne hebe 1%, mogu ja imat mmr 100, ali zelim imat normalan game... naravno ovo stoji za poboljsavanje, ali sad ti mene hoces uvjeriti da sve losove sto sam imao su zbog mene jer sam ja noob? nisam profesionalac, ali imao sam dobar tim u doti 1 za svakodnevno igranje, a u doti 2 isto jedno vrijeme ali to se sve sad raspalo zbog skole i vjeruj mi na rijec mogu igrat svaki role kako spada, ako treba supportat supportat cu, ako treba mid onda cu ici na mid, ali ti kazes cekaj last pick, pa sta da radis kad ljudi pickaju vrazjeg liona ili tako negko smece i stealju ti killove? ili jos gore ne mogu napraviti last hit ali tebe zeznu jer nikad nez kad ce noob napast creepa... treba objasnit? pa zato i non stop dobivam chat banove, kazes klincu ej poslusaj me molim te nemoj radit taj item nece ti nista pomoci protiv njihovih heroja, prvo ti sve po spisku i onda te jos reporta!! sto reci konju koji rusha divine sa kunkom a nije kupio jos ni boots? ej sreco radis dobar posao samo nastavi? na cca 3 losa tima dobijem 1 odlican tim gdje uzivam igrat i to je ono sto mi se ne svida, boli mene ona stvar za winove loseve i mmr, ja zelim odigrat game gdje cu dobiti ili izgubiti zbog skilla, ako su oni bolji neka dobiju, ako smo mi bolji onda neka mi dobijemo, ali jeb mu mater ako izgubim game jer support nece kupiti kurira/wardove pa onda ja kao carry moram kupovat... no comment

slusaj nub si ... nemozes skuzit to jos ali jesi posulaj mene ... igro sam gejmove u 3500 mmr i mogu solo dobit 70 posto gejmova ... zato jer su tu nubovi kao ti... ali u 5k mmr nemogu jer tu vec ima utjecaja pik i ostale gluposti ... kad imam jaceg heroja mid mene pro igrac nemoze dobit...

i to za iteme sta pricate nije vazno koje iteme kupuju vasi igraci ... dobro je dok nesto kupuju... najgore je kad nemaju nista ... boje sange i jajsha nego prazan inventori ...

ognjen koliko ti je mmr?

ma molim te kakve si ti to gejmove igro da mozes sam dobit, to picka 1 te istog heroja non stop... imas 4 nooba koji ce zeznut svoje lanove i sta ti mozes? nema tog heroja koji moze 1 vs 5 fightove primam cijeli game... dobro da nisi reko da dodem do 10k mmr-a, jbt pa ovi profesionalci nemaju solo preko 5-6k, sta ja moram da igram 100 gamova dnevno kako bi jednog dana mozda odigrao jedan normalan game

12 godina
neaktivan
Dota 2

Dignem svakome acc na 5 k ratinga platite mi u keyevima. Tko je zainteresiran nek me spam na pm.

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Dota 2

posto vidim da nemas veze o doti da ti probam objasnit ... najlakse ti je pudga igrat ako si stvarno dobar kao ja ... odes mid i ako je on losiji od tebe sto ti tvrdis da je mos ga ubit bez problema u prve 2 minute ... protiv pudga je dovoljna samo jedna mala pogreska u kretnji da bi te ubio... a posto je on low igrac uradit ce ih puno... samo oces ti to znat skuzit ... znaci ubijes ga jednom u 3 min ... dobijes lvl kupis sva 3 smokea ubijes ga jos jednom na midu ... ides normalno build sa botlom... netribaju ti ni vardovi valjda znas pushat lane da mozes rune check na vrime ... nije vazno koja ti runa dodje svaka je dobra ...   cak i iluzije ...   nakon 2 kila moras sljedecu runu uzet to ti je 6 min runa znaci imas vec 2 killa i runu i 3 smoka i obicne patike i naravno bocu to je najmanje sta mos imat ... i onda ides radis samo gankove po mapi fokusiras se na njihove lejnove di su vecinom easy kilevi ... to ti je kljucni dio igre kad ih ides gankat moras imat osjecaj di ce oni tocno bit i kad ces im pric sa ledja u smokeu ... tu slo kill mozes napravit vec budes 7 lvl tvoji mogu ostat retardirani nemoraju se ni maknit ...   znaci radit na tome da unistis protivnicima farm i lvl ... a tvoji suigraci nemogu bit toliko retardirani da nista od itema ne naprave ... moras kupovat puno smokeova , ali nesmis ih vejstat i bezveze iskoristavat ... istina neces bas svaki gejm dobit nisam ni ja ... ali cilj ti je se kretat po mapi sto vise ... sto vise gankova nema veze ako umires jer tvoji ce nesto radit dok se ovi protivnici bave s tobom ...

tesko je to objasnit ...

10 kuna satnicu mi daj i igrat cu sa tvog acca i naucit cu te zzz

0 1 hvala 0
11 godina
protjeran
FarmWithMeee kaže...

Dignem svakome acc na 5 k ratinga platite mi u keyevima. Tko je zainteresiran nek me spam na pm.

marko rados gejming xxaaxxaaxxaax

13 godina
neaktivan
banee kaže... 

ognjen koliko ti je mmr?

2.8k, ali zaslužuje biti 1.4k.

16 godina
neaktivan
banee kaže...

posto vidim da nemas veze o doti da ti probam objasnit ... najlakse ti je pudga igrat ako si stvarno dobar kao ja ... odes mid i ako je on losiji od tebe sto ti tvrdis da je mos ga ubit bez problema u prve 2 minute ... protiv pudga je dovoljna samo jedna mala pogreska u kretnji da bi te ubio... a posto je on low igrac uradit ce ih puno... samo oces ti to znat skuzit ... znaci ubijes ga jednom u 3 min ... dobijes lvl kupis sva 3 smokea ubijes ga jos jednom na midu ... ides normalno build sa botlom... netribaju ti ni vardovi valjda znas pushat lane da mozes rune check na vrime ... nije vazno koja ti runa dodje svaka je dobra ...   cak i iluzije ...   nakon 2 kila moras sljedecu runu uzet to ti je 6 min runa znaci imas vec 2 killa i runu i 3 smoka i obicne patike i naravno bocu to je najmanje sta mos imat ... i onda ides radis samo gankove po mapi fokusiras se na njihove lejnove di su vecinom easy kilevi ... to ti je kljucni dio igre kad ih ides gankat moras imat osjecaj di ce oni tocno bit i kad ces im pric sa ledja u smokeu ... tu slo kill mozes napravit vec budes 7 lvl tvoji mogu ostat retardirani nemoraju se ni maknit ...   znaci radit na tome da unistis protivnicima farm i lvl ... a tvoji suigraci nemogu bit toliko retardirani da nista od itema ne naprave ... moras kupovat puno smokeova , ali nesmis ih vejstat i bezveze iskoristavat ... istina neces bas svaki gejm dobit nisam ni ja ... ali cilj ti je se kretat po mapi sto vise ... sto vise gankova nema veze ako umires jer tvoji ce nesto radit dok se ovi protivnici bave s tobom ...

tesko je to objasnit ...

10 kuna satnicu mi daj i igrat cu sa tvog acca i naucit cu te zzz

mali nemoj puno da kenjas jer ocito da ili igras stvarno protiv nekih retardiranih ljudi ili nikad nisi odigro ranked  mode... pudge? pa koliko god da si ti dobar taj heroj ne vrijedi nista kasnije ako se ode u late game, svi ce imati bkb/linken/pipe i ulti useless, root koristis neko te stuna skines si sam pola hp, sporo udaras tako da nista od fizickog dmg, magije imas ali nije to dobro kasnije... mozes sa pudgom samo neki early mid game sa gankovima i nista drugo, ako nemas nekog carry heroja u timu da zavrsi posao izgubio si game jer jednostavno neces moci napraviti nista sa njim u late gamu... a najlaksi shutdown za pudga su wardovi... kupe wardove stave ih kako spada i ne mozes nista, oni ce se povuci  tako da ih ne mozes hookat, izgubio si gold i exp sto si dosao na gank a nista nisi napravio... naravno postoji smoke za takve stvari ali nisu toliko glupi ako si doso 2-3 gankat da nece pazit kad te nema na mapi... ali sve i da dobijes svaki game sa pudgom u cemu je fora igrati non stop  iste heroje? imas preko 100 heroja i ti si prisiljen pickat 5-6 istih heroja svaki game? ne vidis problem u tome? sto se tice mojeg igranja, dotu sam igro dok ti jos ni u planu nisi bio tako da {#}

13 godina
neaktivan
Imsovcanin kaže...

mali nemoj puno da kenjas jer ocito da ili igras stvarno protiv nekih retardiranih ljudi ili nikad nisi odigro ranked  mode... pudge? pa koliko god da si ti dobar taj heroj ne vrijedi nista kasnije ako se ode u late game, svi ce imati bkb/linken/pipe i ulti useless, root koristis neko te stuna skines si sam pola hp, sporo udaras tako da nista od fizickog dmg, magije imas ali nije to dobro kasnije... mozes sa pudgom samo neki early mid game sa gankovima i nista drugo, ako nemas nekog carry heroja u timu da zavrsi posao izgubio si game jer jednostavno neces moci napraviti nista sa njim u late gamu... 

1300 range disable (trenutačno je hook bugovan pa stuna protivnika kojeg vuče) koji mijenja poziciju drugog heroja i 3 sekunde stuna koji ide kroz BKB. To ti nije dovoljno za late game? Još Flesh heap stackovi koji mu daju STR?

Ajde bježi.

16 godina
neaktivan
Dota 2

pa sta ce on napraviti? hoce pudge mozda ubit voida, lancera, bs,sf ili bilo kojeg carry-a? da je pudge tako dobar heroj onda bi ga profesionalci banali/pickali svaki game kao sto to rade sa drugim herojima npr naix

p.s. sad da ne ispane da kazem da je pudge los heroj daleko od toga, ali kao sto sam reko odlican heroj za early mid game ali kasnije ne bas toliko

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.4.2014 0:20 (Imsovcanin).

0 0 hvala 0
17 godina
Dota 2

Dobro... profesionalci su cudna skupina ljudi. Imaju 2-3 meta teama i banaju uglavnom sto misle da ce im smetat ili koristit drugom teamu. Uglavnom se pickaju/banaju isti heroji i teamovi su vise-manje standardni sa taktikama sa svime uz male izmjene, ali rijetko kad iznenadenja.

Samo JAKO dobri igraci se povremeno usude neke "neprovjerene" buildove isfurat koje su eventualno osmislili ili testirali u nekom mracnom sobicku, ali to cesto zavrsava failom pa se svi uvijek drze istog.

Ne kazem da oni ne znaju igrat izvan toga, ali drze se mete. Sa druge strane ne mozes rec da je pudge los jer ga profici ne biraju cesto. Pogotovo u ovom pug igrama je pudge jedan od boljih heroja koji moze u ranoj fazi igre toliko smlavit drugi team da do mid/late faze ni ne dodje.

Ako dodje hook i ulta uvijek rade, ako si dobar 1 ces upecat i iza toga ima 4v5

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.4.2014 0:25 (Rhodin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dota 2

jbg ali taj hook nije "siguran"... koliko god dobro ti znas igrat sa njim opet ako je drugi igrac na oprezu uvijek postoji mogucnost da se izmakne, dok npr imas venge koji ima stun, %dmg, minus armor i swap ult... istina nece moci ubijat kao pudge ali daleko bolji heroj za imati kasnije kad ce ti taj % dmg znaciti relativno puno

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Dota 2

da te pitam jesu to profesionalni mecevi sta ti igrac ili low skilled? kako se mos usporedjivat sa profesionalcima ... isto kazes eno mesi bi dodo ovde a igra se 5 medjuzupanijska liga ... mesi nebi dodo tu uzeo bi loptu i sve bi sam priso i zabio gol i stalno tako ... onda bi doso u malo jacu ligu di to nemoze radit kuzis li? to sta mozes radit u mecu ovisi najvise o tvojim protivnicima i tvom skilu ... a to sto ga ti nemas to je tvoj problem...

i procitaj ovo sta sam napiso o pudgu .. ako ih unistis early game da do 25 imas bar 15-20 kilova oni nemaju sanse nemoras se brinit za lejt gejm jer ce tvoji nesto uframat moraju jer im niko ne smeta na mapi i puno su veci lvl od njih ...

nemogu ti ja objasnit kako igrat dotu kad neznas osnovne stvari ... eto plati farmu da ti dodje do 5k mmr pa ces vidit kako ces se tamo snalazit bit ces kriv za svaki gejm dok se ne vratis u 3k mmr di i pripadas

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.4.2014 0:38 (banee).

2 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dota 2

ne igram profesionalni mec ali ne igram ni protiv igraca kojima su wardovi strana rijec o tome i pricam cijelo vrijeme

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Imsovcanin kaže...

ne igram profesionalni mec ali ne igram ni protiv igraca kojima su wardovi strana rijec o tome i pricam cijelo vrijeme

bravo eto napredujes ... prizno si da nemas skila ... sada polako igraj uci dobijaj skill gledaj puno gejmova to ti jako moze pomoc ... vise gledaj ove strimove igraca evo sing je opet poceo strimat ... gledaj mu pokrete i kako procjenjuje pokrete i fajtove ... sve to moras naucit...

14 godina
neaktivan
Dota 2

Nema veze kakav je Pudge u late gameu, ako je netko dobar Pudge do late gamea nece ni doci.

3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FarmWithMeee kaže...

I time ce se postic sta? Samo se radi jos gora stvar za igrace koji ustvari imaju 5k.

15 godina
Daddy J. kaže...

Nema veze kakav je Pudge u late gameu, ako je netko dobar Pudge do late gamea nece ni doci.

pogotovo ako igras protiv drowice sa mask of madness. :P
You don't fucking play a videogame for 30 minutes... You spare at least an hour and a half. And end up playing 3 hours.
16 godina
neaktivan
Dota 2

Nikakav problem nije imati 5k MMR,

napravis smurf account, 5man stack do 13-tog levela i eto easy 5k MMR-a

Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
ToMisLaW kaže...

Tvoj account dignem na 5 k ne smurf, ako ste me krivo razumili.

15 godina
ToMisLaW kaže...

Mislim da je ovo već 15-i put da si drugačije rekao način dobijanja MMR-a.

Say hello to my little friend
16 godina
neaktivan
Krunoo7 kaže...
ToMisLaW kaže...

Mislim da je ovo već 15-i put da si drugačije rekao način dobijanja MMR-a.

šta?

Pa svatko nakon 13-tog levela dobije startni MMR, ovisi kako koliko...

i šta ti tu treba objašnjavati?

16 godina
neaktivan
ToMisLaW kaže...

šta?

Pa svatko nakon 13-tog levela dobije startni MMR, ovisi kako koliko...

i šta ti tu treba objašnjavati?

Dobro, recimo da sa 5-team stackom doguraš do 5k "skrivenog" mmr-a

I onda imaš 10 gejmova koje moraš solo odigrati tako da tih 5k mmr-a održiš
Ez? neznam baš.

15 godina

Ne trebaš mi ništa tu objašnjavat, nego se još sjećam da si u početku pisao da trebaš uzimat 1v1 nukera, pa ovo pa ono... što dokazuje da nema jednostavnog načina na nabijanje MMR-a ako nisi dobar igrač i to je to. Kakva sranja s partijima i smurfovima, da je to zaprave tako, svi bismo imali po 8k MMR-a.

Say hello to my little friend
11 godina
protjeran
Dota 2

tomica je vjerojatno zapeo na 4.2-4.3 mmr ... i pokusava dokazat da je lagano doc u 5k mmr ...

mos ti doc ali odigraj tamo 400-500 gejmova i ostani u tom ratignu ...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ToMisLaW kaže...

dokazi na primjeru :) koji ti je mmr inace?

16 godina
neaktivan
Krunoo7 kaže...

Ne trebaš mi ništa tu objašnjavat, nego se još sjećam da si u početku pisao da trebaš uzimat 1v1 nukera, pa ovo pa ono... što dokazuje da nema jednostavnog načina na nabijanje MMR-a ako nisi dobar igrač i to je to. Kakva sranja s partijima i smurfovima, da je to zaprave tako, svi bismo imali po 8k MMR-a.

nadi mi to di sam napisao da trebaš uzimati 1v1 nukera, ja sam rekao da kada je MMR sistem došao, da su ljudi imali po 5k+ mmr-a zato što su prije stalno igrali sa stackom..

A tko solo dode  do 5k MMR-a, svaka mu cast

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.4.2014 20:08 (ToMisLaW).
16 godina
neaktivan
Ravenclaw92 kaže...
ToMisLaW kaže...

dokazi na primjeru :) koji ti je mmr inace?

Ja igram solo cijelo vrijeme i MMR mi je 4,4k, 

ali kažem da nije nikakav problem imati 5k startnog MMR-a

13 godina
neaktivan
ToMisLaW kaže...

Nije ni čudo.

16 godina
neaktivan
Onjegin kaže...
ToMisLaW kaže...

Nije ni čudo.

Pametnjakovicu kako ces nabiti solo mmr ako ne igras solo??

btw. startni MMR mi je bio 3,6k, a sada je 4.4, tako da...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice