Dota 2

poruka: 9.013
|
čitano: 1.960.827
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Dota 2

Trazim jednog solidnog igraca(rating oko 3000) malo malo nas 4 ima, pa nam fali jedan za ranked. Starija smo ekipa,pa bi preferirali nekog iznad 20 da se ne osjecamo matoro :)Dodaj me na steam-u ReaperCRO

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.4.2014 13:39 (ReaperCRO711).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Dota 2
ReaperCRO711 kaže...

Trazim jednog solidnog igraca(rating oko 3000) malo malo nas 4 ima, pa nam fali jedan za ranked. Starija smo ekipa,pa bi preferirali nekog iznad 20 da se ne osjecamo matoro :)Dodaj me na steam-u ReaperCRO

dodao,

chos

13 godina
neaktivan
Dota 2

Iz nekog razloga nevidim posalji mi u PM il ovdje napisi svoj steam nick probao sam chos izbacio mi ih jako puno nznm koji

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Dota 2

Chos89, al sad sam skuzio da trazis nekog sa ratingom oko 3000, meni je 1900 mislim. Al ak hoces dodat, dodaj

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.4.2014 21:02 (Irregular).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Dota 2

Otkad Dotabuff broji early abandone?

Say hello to my little friend
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Irregular kaže...

Chos89, al sad sam skuzio da trazis nekog sa ratingom oko 3000, meni je 1900 mislim. Al ak hoces dodat, dodaj

1900.

16 godina
neaktivan
Dota 2

ma prije 2 dana sam odlucio da se ostavljam dote dok god se ne promijeni taj matchmaking  i cijeli taj sustav... zasto? stavili su kao neki ranked matcheve koji nicemu ne sluze, ne postoje lige kako bi mogao napredovati, i dalje mozes dobiti igrace koji imaju po 500-700 mmr vise ili manje od tebe ili jos gore likove koji zbog nekog cudnog razloga imaju 3k mmr a  nemaju pojma sta je support, dewarding itd.. pa sad mi recite dal je to normalno? kazete nizak mmr 3k, imam frendove sa 4,5k mmr i kazu mi da se iste gluposti dogadaju i kod njih... zatim igras solo ranked match i dobijes drugi tim da su 3-4 igraca u party? bitch please... ako igram solo onda  bi po nekoj logici trebao dobivati igrace koji igraju solo pa da vidimo, a ne 4 party igraca pickaju neke kombinacije i ne mozes nista jer trebas noobovima u timu objasnit da trebaju svi doci na lane da se defa tower inace ce past i onda kad se oni napokon sjete kupit teleport i doci na lane oni su vec napravili posao i povlace se... cijeli taj bizaran report system... reportam lika koji ima 0-20, kazem mu da ode igrat protiv botova jer ranked nije za njega, on dobije ban pretpostavljam jer sam dobio obavijest od dote, ali sto se dogodi? igro je sa prijaljima i svi me reportali za text abuse...  i popusim 7 dana chat ban... pa onda cijela ta situacija sa rusima, spanjolcima itd... cemu davati rusima poseban server kad svi igraju u europi? nek naprave region lock ili neka naprave 6 servera(sjm j amerika, europa, azija, afrika i australija)...  english filter? bitch please nemam pojma kad sam zadnji put cuo da netko prica engleski u doti... igram dotu od 2008 godine, bez obzira koliki god da sam noob ili slicno mislim da zasluzem ako nista drugo barem zbog svog znanja dobiti igrace koji su dostojni odigrati jedan normalan game gdje ce se znati da support treba supportat, a carry carriat... malo duzi post ali jbg ljudi puko mi je film

6 1 hvala 0
17 godina
Dota 2

Joj daj, o cemu pricas? Kakav support supporta, a carry carrya? udjem u game, vidi se tko sta gleda, ima selectano i sto ce pickat... Uzmem agi melee carry i guess what? Jos 3 naprave isto nakon mene. Zavrsimo sa 4 melee agi carrya i slardarom koji je...  str melee carry.

Moj PC  
2 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Imsovcanin kaže...

ma prije 2 dana sam odlucio da se ostavljam dote dok god se ne promijeni taj matchmaking  i cijeli taj sustav... zasto? stavili su kao neki ranked matcheve koji nicemu ne sluze, ne postoje lige kako bi mogao napredovati, i dalje mozes dobiti igrace koji imaju po 500-700 mmr vise ili manje od tebe ili jos gore likove koji zbog nekog cudnog razloga imaju 3k mmr a  nemaju pojma sta je support, dewarding itd.. pa sad mi recite dal je to normalno? kazete nizak mmr 3k, imam frendove sa 4,5k mmr i kazu mi da se iste gluposti dogadaju i kod njih... zatim igras solo ranked match i dobijes drugi tim da su 3-4 igraca u party? bitch please... ako igram solo onda  bi po nekoj logici trebao dobivati igrace koji igraju solo pa da vidimo, a ne 4 party igraca pickaju neke kombinacije i ne mozes nista jer trebas noobovima u timu objasnit da trebaju svi doci na lane da se defa tower inace ce past i onda kad se oni napokon sjete kupit teleport i doci na lane oni su vec napravili posao i povlace se... cijeli taj bizaran report system... reportam lika koji ima 0-20, kazem mu da ode igrat protiv botova jer ranked nije za njega, on dobije ban pretpostavljam jer sam dobio obavijest od dote, ali sto se dogodi? igro je sa prijaljima i svi me reportali za text abuse...  i popusim 7 dana chat ban... pa onda cijela ta situacija sa rusima, spanjolcima itd... cemu davati rusima poseban server kad svi igraju u europi? nek naprave region lock ili neka naprave 6 servera(sjm j amerika, europa, azija, afrika i australija)...  english filter? bitch please nemam pojma kad sam zadnji put cuo da netko prica engleski u doti... igram dotu od 2008 godine, bez obzira koliki god da sam noob ili slicno mislim da zasluzem ako nista drugo barem zbog svog znanja dobiti igrace koji su dostojni odigrati jedan normalan game gdje ce se znati da support treba supportat, a carry carriat... malo duzi post ali jbg ljudi puko mi je film

Ti nemoj igrat i kvit. Igrao sam ovu igru od kad je online bilo 10k ljudi i kad je bilo 30 heroja, izgled itema je bio tako los da mi se bljuvalo, stalni problemi i crashovi, trazenje meca od 20min, i bla bla sto jos stvari i opet mi je bila najjaca igra na planeti, tako da sve ovo (ranked, biranje servera, reprotanje, biranje jezika, ma sve) je samo BONUS za mene, a pogotvo za nas koji smo dosli iz originalne dote, kada nitko nije imao original, zajebavanje oko garene, svaki mec livaju bar petorica, ljudi ako se osvrnete ovo sad je MILINA.

Dota <3

LoL acc THCJoshi
16 godina
neaktivan
Jonja kaže...
Imsovcanin kaže...

Ti nemoj igrat i kvit. Igrao sam ovu igru od kad je online bilo 10k ljudi i kad je bilo 30 heroja, izgled itema je bio tako los da mi se bljuvalo, stalni problemi i crashovi, trazenje meca od 20min, i bla bla sto jos stvari i opet mi je bila najjaca igra na planeti, tako da sve ovo (ranked, biranje servera, reprotanje, biranje jezika, ma sve) je samo BONUS za mene, a pogotvo za nas koji smo dosli iz originalne dote, kada nitko nije imao original, zajebavanje oko garene, svaki mec livaju bar petorica, ljudi ako se osvrnete ovo sad je MILINA.

Dota <3

hahhaha pricaj mi o gareni, onaj vrazji garena hack, igras malo bolje kickaju te iz gejma jer hoce win, sveprisutni map hack... naravno da je sad bolje, sto je i logicno kada je sada to posebna igra, a tada je bila "obican" mode za war3, ali opet ne radi to neka seljacka firma od 5 ljudi kao sto je to nekad bilo za dotu 1, sad ima valve i pitaj boga koliko ljudi radi na tome... mislim da ce se svi slozit da bi radije vidjeli nekakve promjene matchamakinga nego tipa neke vizualne gluposti, nove heroje itd... da se tih "par" stvari popravi, siguran sam da nitko nikada vise ne bi reko da je lol u rangu jedne dote... slazem sa tobom da je dota najjaca igrica :D fala bogu, ne bi je igrao toliko dugo da nije, ali jbg koliko se zezaju sa nekim relativno nebitnim glupostima, a pustaju ove glavne stvari da propadaju

14 godina
neaktivan
Imsovcanin kaže...

Po meni MM radi sasvim ok, nemozes vise dobiti 4man party ako udjes solo, dokazano je da ako si dobar mm se dize, ako nisi pada (radio je lik na playdota forumu test sa 3k acc-om ako se ne varam) i vratio se na 5k. Ako mislis da ne pripadas u 3k pool jednostavno pickaj neke high impact heroje i rejpaj, isto za supporte uzmi nekog dobro roam supporta i dominiraj early game. Imam 2 fredna koji su pricali isto ko i ti, pa su krenuli radit smurfove u nadi da ce dobit veci mmr, ali nakon kalibracije mmr im je bio (gle cuda) isti +-20 ratinga. Naravno da ces 1 u 10 gejmova ima 5man carry team ili rusa koji siluje voice chat, ali jbg. Preporucam ti da igras normal mm i da se ne opterecujes ratingom.

16 godina
neaktivan
Rhodin kaže...

Joj daj, o cemu pricas? Kakav support supporta, a carry carrya? udjem u game, vidi se tko sta gleda, ima selectano i sto ce pickat... Uzmem agi melee carry i guess what? Jos 3 naprave isto nakon mene. Zavrsimo sa 4 melee agi carrya i slardarom koji je...  str melee carry.

i sta si sad htio reci time? ako vec ima 3 carry u timu a ti pickas 4 onda to puno govori o tebi, takvi gamovi se ne smiju dogadati nakon odredenog broja winnova, mmr itd kakve ti promjene vidis u matchmakingu nakon 100-200-300 pobjeda? nikakve, i mislis da to tako treba biti? naravno da ne smije, logivno je da sa porastom tvog skilla trebas dobivati jace protivnike, ali i bolje suigrace

16 godina
neaktivan
Ravenclaw92 kaže...
Imsovcanin kaže...

Po meni MM radi sasvim ok, nemozes vise dobiti 4man party ako udjes solo, dokazano je da ako si dobar mm se dize, ako nisi pada (radio je lik na playdota forumu test sa 3k acc-om ako se ne varam) i vratio se na 5k. Ako mislis da ne pripadas u 3k pool jednostavno pickaj neke high impact heroje i rejpaj, isto za supporte uzmi nekog dobro roam supporta i dominiraj early game. Imam 2 fredna koji su pricali isto ko i ti, pa su krenuli radit smurfove u nadi da ce dobit veci mmr, ali nakon kalibracije mmr im je bio (gle cuda) isti +-20 ratinga. Naravno da ces 1 u 10 gejmova ima 5man carry team ili rusa koji siluje voice chat, ali jbg. Preporucam ti da igras normal mm i da se ne opterecujes ratingom.

dusa me zaboli kada gledam svoje igrace (medu njima i ja) max winova cca 800-900, i onda pogledam njihov tim, onako po 1200-1300winova... pa kog oni zezaju? ne mora mi nista mmr pokazivati, nez koliki noob da je, ne moze biti los sa 1200 winova... pa to je minimalno 1200 loseva ako je 50-50%, moze imat los mmr da mu je pukla veza ili nesto slicno u onih 10 gamova pa zato da ima tako nizak mmr

17 godina
Dota 2

Hocu rec da sam picko prvi, cak nakon sto sam vidio sto drugi imaju selektano i nije bilo selektano na taj nacin.

Stvar je u tome da bih volio igrat game u kojem se picka barem 1 initiator poput magnusa ili enigme, 1 support, 1 roamer i 1 carry, te 4. po volji/zelji pojedinca. Nesto sto b cinilo tim balansiranim.

Zadnje sto me brine je dal support mice wardove ili ne - kad igram game sa 5 carrya outcome je odredjen onog trena kad game pocne.

Da ne velim koliko ima leavera i dalje, da mmr ne radi nis pametno, da se i dalje solo igraci matchaju sa teamovima...

Mislim hon je takve stvari sredio odavno (trudi se da oba teama imaju isti broj igraca u istom rasporedu partya i solo), a i dalje nije idealno, ni priblizno, a u doti je to posebno lose. Uglsvnom za sada mi vise odmaze tj. cesce, nego sto mi pomaze.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Rhodin kaže...

Hocu rec da sam picko prvi, cak nakon sto sam vidio sto drugi imaju selektano i nije bilo selektano na taj nacin.

Stvar je u tome da bih volio igrat game u kojem se picka barem 1 initiator poput magnusa ili enigme, 1 support, 1 roamer i 1 carry, te 4. po volji/zelji pojedinca. Nesto sto b cinilo tim balansiranim.

Zadnje sto me brine je dal support mice wardove ili ne - kad igram game sa 5 carrya outcome je odredjen onog trena kad game pocne.

Da ne velim koliko ima leavera i dalje, da mmr ne radi nis pametno, da se i dalje solo igraci matchaju sa teamovima...

Mislim hon je takve stvari sredio odavno (trudi se da oba teama imaju isti broj igraca u istom rasporedu partya i solo), a i dalje nije idealno, ni priblizno, a u doti je to posebno lose. Uglsvnom za sada mi vise odmaze tj. cesce, nego sto mi pomaze.

e pa o tome govorim, naravno ja sam odmah pretpostavio da ce support radit svoje, ali nazalost zbog MM dobivas igrace koji nisu spremni ni to napraviti kako spada nego uzme nesto tipa jakiro ili tako nesto pa ti baca magije i uzima last hitove...

17 godina
Dota 2

Hahaha i onda nakon toga imas kill sansu, a on se makne i kaze "no mana" :D

Ma... pomiris se sa sudbinom i igras random igre u nadi da ce te sreca posluzit sa teamom. Najgore je kad skuzis da u zbroju njihov team ima barem 1-2k prednosti u mmr zbroju nad tvojim.

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.4.2014 14:04 (Rhodin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dota 2

isto mi se ne svida kako oni racunaju taj mmr balans, npr u tvom timu ti si jedini koji ima 4k mmr, svi drugi ajmo reci radi primjera imaju 2k mmr, a drugi tim svi imaju 3k mmr... i sad to je kao neki balans, jedan dobar i 4 losa igraca ili 5 jednako dobrih igraca, ali dobro moram priznat ovakvi primjeri su mi se znali rijetko kada dogoditi

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Imsovcanin kaže...

isto mi se ne svida kako oni racunaju taj mmr balans, npr u tvom timu ti si jedini koji ima 4k mmr, svi drugi ajmo reci radi primjera imaju 2k mmr, a drugi tim svi imaju 3k mmr... i sad to je kao neki balans, jedan dobar i 4 losa igraca ili 5 jednako dobrih igraca, ali dobro moram priznat ovakvi primjeri su mi se znali rijetko kada dogoditi

Ti si, po meni klasičan primjer igrača koji nije zadovoljan svojim rankingom pa za to krivi valve, suigrače, sistem, mm itd itd...
Problem je što ne gledaš sebe i misliš da si bolji od svojega tima (što vrlo vjerojatno nisi).

Znalo se i meni događati da dobijem igrače za koje sam mislio da su mnogo lošiji od mene, ali sam skužio da to zapravo nije istina.
Ti neki igrači koji su naizgled možda i lošiji vjerojatno imaju "loš dan" pa zato failaju.

Mogu navesti dosta gejmova gdje sam ja izowno i donio pobjedu, ali isto tako mogu navesti dosta gejmova gdje me moj tim "iscarry-o" do pobjede.

Pokušaj poboljšavati sebe i podržavati svoj tim. Ako dobiješ nekog "nuba" koji faila nemoj mu izhebat sve živo nego ga savjetuj kako da izvuče situaciju i možda izvuče gejm zajedno sa ostatkom tvoga tima.

Kad jednom kreneš rejđat on će ti samo vratiti isto, oboje ćete vjerojatno pokupiti report i izgubiti gejm.

To ti je uvjerljivo najsigurniji način dolaženja do pobjede.

13 godina
neaktivan
Dota 2

ali kak mrtvom rusu objasniti da viper na midu ne kupuje wardove? ako ovaj samo trešči po ćirilici.. ne kužim kak ti neki likovi imaju 3,9k rating, imam frendove s 4.0, 4.5  i s malo  prek 2k.. i vjeruj mi da su većina s 3,8-3,9 bliže ovima s 2k... a da ne velim da je ogroman postotak tih s 3,8 i više a da su baš šlagirani (ili namjerno uništavaju gejm)..

zadnja 4 gejma su mi bili normalni, svađali su se ali barem je supp supportal a mid genkal i odma 4x pobjede za redom..mislim da od tih 16 igrača s kojima sam bio ni jedan nije rus bil, svi su eng. koristili..

0 0 hvala 0
17 godina
Dota 2

mmr igram samo kad sam full siguran da mi djeca nece smetati i da cu biti fokusiran na igru, iako uvijek ima degena koji su omg, vecina meceva prode ok, ono ljudi su normalni, pogotovo ako igram iza ponoci kada su ameri online. I sto se mene tice rado bih igrao 3 lose partije ze jednu dobru nego 5 prosjecnih.

A sto se tice pickanja heroja, uvijek cekam zadnji pick i onda biram sta fali, obicno fali support, ali kako inace igram support nije mi problem, problem je kada 3 lika pickaju dazle, venom i wd i onda ide carry s tim likovima, i normalno popusimo game. vise me to zivcira nego kada imamo 4 carry i ja sam support.

A sto se opcenito dote tice, ja sam zadovoljan situacijom, mec nade u roku par sekundi, heroja na bacanje, itema takoder. ok ekipa, pogotovo kad se dobar stack nade...

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Dota 2

Neznam što se svi tako žalite, što je tako teško pričekat da picka tim i onda uzet ono što odgovara? A ne te priče 4 kerija u timu, od kojih ste vi jedan ... neznam što se svi pale na te kerije, meni je to najdosadnija uloga u timu.

Inaće, rađe bih imao u timu 2-3 ruska kerija nego da mi rusi igraju suporte jer kerija je najlakše igrat ...

Još nešto, ako mislite da ne pripadate svom MMR-u to je čista glupost, možda ste 200 ranka više manje, ali više od toga nikako. Tako mi se ova 2 frenda što su na 3300 stalno žale kako su im debili na tom ranku, al brate ako misliš da si bolji od njih zar nebi bilo logično da onda imaš 20+ killeva i sam dobiješ game sa bilo kojom rolom u timu. Ja koji imam 4400, kad bih koji put igrao na njihovom accountu kad smo ovako neki lan kod nekog doma bi imao bez problema 20+ killsa i snowball za win. Pretpostavljam da bi tako isto bilo kad bi neki 5k+ igrač igrao na mom 4,4k accountu, zato ne pričajte gluposti nego poradite na vlastitom skillu i čitanju igre umjesto krivljenja cijelog tima. Tip: ako igrate solo role (offlane/mid) slobodno mutajte cijeli tim u solo rankedu, od chata nikad neće biti koristi jer većina ljudi samo spama gluposti ili ragea, a bolje ćete se skoncetrirati na game (pingove i dalje vidite, a miss se da i sam primjetiti ako se prati minimapa).

I ako vam treba upgrade kurira ili da support postavi wardove, ako vi niste support, lakše je lijepo na chat wheelu stavit we need wards ili please upgrade courier, ili makar lijepo zamoliti nego vrijeđat.

Evo jedan koristan link: http://dotabuff.com/blog/2014-01-28-the-psychology-of-rage

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.4.2014 18:42 (Daddy J.).

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Dota 2

dokazat nekom da ne pripada u svoj mmr je isto ko dokazat nekom da je glup ... to je nemguce ljudi moji , pokusavo sam , kazem im ajmo cw i na kraju kad izgube i izownam ih kazu tim mi je kriv a ja ga ubijem 3 puta na midu ....

a vi sta misliste da ne pripadate u svoj rang pikajte mid heroja , s kojim je lagano ownat game kao sto su balanar pudge sf i ostale gluposti s kojima mozete dobit gejm like np ... ja sam prvih gejmova igro pudga mid i svaki gejm 30+ kileva i vidi cuda tim nekad nesto uradi i nafida se ,, ma koliko god ti tim bio los ako ti razaras protivnicki tim dobijate gejm sto posto ... mmr mi je 5k+ ne shvacam ni ove gejmove skroz ozbiljno ali zna bit dobrih igraca cesto upadne i neki pro igrac...

ako imate skila napredovat cete ako nemate necete i to je to ... nije vam ni sve u piku ... vise manje je sve u skilu ...

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
banee kaže...

dokazat nekom da ne pripada u svoj mmr je isto ko dokazat nekom da je glup ... to je nemguce ljudi moji , pokusavo sam , kazem im ajmo cw i na kraju kad izgube i izownam ih kazu tim mi je kriv a ja ga ubijem 3 puta na midu ....

a vi sta misliste da ne pripadate u svoj rang pikajte mid heroja , s kojim je lagano ownat game kao sto su balanar pudge sf i ostale gluposti s kojima mozete dobit gejm like np ... ja sam prvih gejmova igro pudga mid i svaki gejm 30+ kileva i vidi cuda tim nekad nesto uradi i nafida se ,, ma koliko god ti tim bio los ako ti razaras protivnicki tim dobijate gejm sto posto ... mmr mi je 5k+ ne shvacam ni ove gejmove skroz ozbiljno ali zna bit dobrih igraca cesto upadne i neki pro igrac...

ako imate skila napredovat cete ako nemate necete i to je to ... nije vam ni sve u piku ... vise manje je sve u skilu ...

Slažem se apsolutno sa svim, još bi nadodao kako za napredovanje je preduvjet da se uči na vlastitim greškama ... zato kad bilo tko od vas izgubi neki gejm prvo što trebate pogledat je vlastite greške ... kad god gledam svoj replay nakon gejma gdje mislim da sam solidno odigrao vidim koliko sam glupih grešaka ustvari napravio i idući put kad sam u sličnoj situaciji se sjetim toga.

Zato nikad ništa ne pišem nikome, makar imao 0-20-0.

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.4.2014 19:22 (Daddy J.).
16 godina
neaktivan
Dojitza kaže...
Imsovcanin kaže...

Ti si, po meni klasičan primjer igrača koji nije zadovoljan svojim rankingom pa za to krivi valve, suigrače, sistem, mm itd itd...
Problem je što ne gledaš sebe i misliš da si bolji od svojega tima (što vrlo vjerojatno nisi).

Znalo se i meni događati da dobijem igrače za koje sam mislio da su mnogo lošiji od mene, ali sam skužio da to zapravo nije istina.
Ti neki igrači koji su naizgled možda i lošiji vjerojatno imaju "loš dan" pa zato failaju.

Mogu navesti dosta gejmova gdje sam ja izowno i donio pobjedu, ali isto tako mogu navesti dosta gejmova gdje me moj tim "iscarry-o" do pobjede.

Pokušaj poboljšavati sebe i podržavati svoj tim. Ako dobiješ nekog "nuba" koji faila nemoj mu izhebat sve živo nego ga savjetuj kako da izvuče situaciju i možda izvuče gejm zajedno sa ostatkom tvoga tima.

Kad jednom kreneš rejđat on će ti samo vratiti isto, oboje ćete vjerojatno pokupiti report i izgubiti gejm.

To ti je uvjerljivo najsigurniji način dolaženja do pobjede.

mene ranking ne hebe 1%, mogu ja imat mmr 100, ali zelim imat normalan game... naravno ovo stoji za poboljsavanje, ali sad ti mene hoces uvjeriti da sve losove sto sam imao su zbog mene jer sam ja noob? nisam profesionalac, ali imao sam dobar tim u doti 1 za svakodnevno igranje, a u doti 2 isto jedno vrijeme ali to se sve sad raspalo zbog skole i vjeruj mi na rijec mogu igrat svaki role kako spada, ako treba supportat supportat cu, ako treba mid onda cu ici na mid, ali ti kazes cekaj last pick, pa sta da radis kad ljudi pickaju vrazjeg liona ili tako negko smece i stealju ti killove? ili jos gore ne mogu napraviti last hit ali tebe zeznu jer nikad nez kad ce noob napast creepa... treba objasnit? pa zato i non stop dobivam chat banove, kazes klincu ej poslusaj me molim te nemoj radit taj item nece ti nista pomoci protiv njihovih heroja, prvo ti sve po spisku i onda te jos reporta!! sto reci konju koji rusha divine sa kunkom a nije kupio jos ni boots? ej sreco radis dobar posao samo nastavi? na cca 3 losa tima dobijem 1 odlican tim gdje uzivam igrat i to je ono sto mi se ne svida, boli mene ona stvar za winove loseve i mmr, ja zelim odigrat game gdje cu dobiti ili izgubiti zbog skilla, ako su oni bolji neka dobiju, ako smo mi bolji onda neka mi dobijemo, ali jeb mu mater ako izgubim game jer support nece kupiti kurira/wardove pa onda ja kao carry moram kupovat... no comment

13 godina
neaktivan
Dota 2

Neki još nisu naučili da je DotA shit igra.

Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Dota 2

Bez ljutnje. Problem nije u nekom rusu u timu, vec u vama tj. citavom community-u. Danas sam se pokusao vratit u dotu, ali ovo nije "igra" vec djecja igrica.

play2much
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
fanaticni gejmer kaže...

Bez ljutnje. Problem nije u nekom rusu u timu, vec u vama tj. citavom community-u. Danas sam se pokusao vratit u dotu, ali ovo nije "igra" vec djecja igrica.

Ja svaki put kad pritisnem Find Match budem spreman isto kao što bih bio spreman da pojedem 1kg govana za ručak.

I nikad se i ne ljutim jer znam da sam to ja naručio.

11 godina
protjeran
fanaticni gejmer kaže...

napisao fanaticni gejmer no coment

11 godina
protjeran
Imsovcanin kaže...

mene ranking ne hebe 1%, mogu ja imat mmr 100, ali zelim imat normalan game... naravno ovo stoji za poboljsavanje, ali sad ti mene hoces uvjeriti da sve losove sto sam imao su zbog mene jer sam ja noob? nisam profesionalac, ali imao sam dobar tim u doti 1 za svakodnevno igranje, a u doti 2 isto jedno vrijeme ali to se sve sad raspalo zbog skole i vjeruj mi na rijec mogu igrat svaki role kako spada, ako treba supportat supportat cu, ako treba mid onda cu ici na mid, ali ti kazes cekaj last pick, pa sta da radis kad ljudi pickaju vrazjeg liona ili tako negko smece i stealju ti killove? ili jos gore ne mogu napraviti last hit ali tebe zeznu jer nikad nez kad ce noob napast creepa... treba objasnit? pa zato i non stop dobivam chat banove, kazes klincu ej poslusaj me molim te nemoj radit taj item nece ti nista pomoci protiv njihovih heroja, prvo ti sve po spisku i onda te jos reporta!! sto reci konju koji rusha divine sa kunkom a nije kupio jos ni boots? ej sreco radis dobar posao samo nastavi? na cca 3 losa tima dobijem 1 odlican tim gdje uzivam igrat i to je ono sto mi se ne svida, boli mene ona stvar za winove loseve i mmr, ja zelim odigrat game gdje cu dobiti ili izgubiti zbog skilla, ako su oni bolji neka dobiju, ako smo mi bolji onda neka mi dobijemo, ali jeb mu mater ako izgubim game jer support nece kupiti kurira/wardove pa onda ja kao carry moram kupovat... no comment

slusaj nub si ... nemozes skuzit to jos ali jesi posulaj mene ... igro sam gejmove u 3500 mmr i mogu solo dobit 70 posto gejmova ... zato jer su tu nubovi kao ti... ali u 5k mmr nemogu jer tu vec ima utjecaja pik i ostale gluposti ... kad imam jaceg heroja mid mene pro igrac nemoze dobit...

i to za iteme sta pricate nije vazno koje iteme kupuju vasi igraci ... dobro je dok nesto kupuju... najgore je kad nemaju nista ... boje sange i jajsha nego prazan inventori ...

ognjen koliko ti je mmr?

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.4.2014 20:21 (banee).
16 godina
neaktivan
Dota 2

Ako mislite da ste bolji nego što igra pokaziva, igrajte mid 20 gameova zaredom i onda ćete vidit na čemu ste. A ovo za ruse što svi kenjate je nevjerovatna glupost, hrvati, općenito balkanci su najveći šupci u ovoj igri.

Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice