Dota 2

poruka: 9.013
|
čitano: 1.932.338
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Dota 2

los event skroz, nit' se itemi prodaju nit' se moze zaraditi sta da valja

diretide bog otac

bolje da ubace custom modove patch, ovo je smor

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Dota 2
chaselol kaže...

los event skroz, nit' se itemi prodaju nit' se moze zaraditi sta da valja

diretide bog otac

bolje da ubace custom modove patch, ovo je smor

Neznam kako mislis nemoze se zaraditi ja sam zaradio 280€ pomocu ovih bugova moze se zaradit ako ima nacina i vremena :) ali nema do diretide 2012 definitivno najbolji event ikad

Uzmi sve što ti život pruža jer danas si pupoljak,a sutra uvenula ruža
15 godina
neaktivan
razbijac kaže...

Neznam kako mislis nemoze se zaraditi ja sam zaradio 280€ pomocu ovih bugova moze se zaradit ako ima nacina i vremena :) ali nema do diretide 2012 definitivno najbolji event ikad

Kada tih 280€ budeš držao u rukama onda mozež reci da si ih zaradio...

15 godina
ToMisLaW kaže...
razbijac kaže...

Vjeruj mi, kad imas 280 € u walletu, najmanji ti je problem to unovciti...

You don't fucking play a videogame for 30 minutes... You spare at least an hour and a half. And end up playing 3 hours.
14 godina
neaktivan

Pics or didnt happen

15 godina
neaktivan
Ghost777 kaže...
ToMisLaW kaže...
razbijac kaže...

Novce walletu ne mozes unovciti, to i je problem, 

mozes jedino kupit gift igre pa trejdat za prave novce preko paypala i 100 komplikacija...

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.2.2014 16:39 (ToMisLaW).
13 godina
neaktivan
Dota 2

ja kad trejdam i pod zaradom mislim dota 2 treasure keys sto mozes unovciti, sve ostalo je pickin dim. da izvinete.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ToMisLaW kaže...
razbijac kaže...

Dragi moj znam da se nemoze unovciti preko steama osim prodavati kljuceve sta cu i napraviti , drzao sam ja po par tisuca eura jos dok sam igrao wow i dok sam duplirao iteme spectral tigere po 100€ , a o boostanju pvp rbg arene itd.... sta se tice bugova majstor sam za takve stvari jer igram iz zabave ali kad je u pitanju zarada to mi je na prvom mjestu.

15 godina
ToMisLaW kaže...
Ghost777 kaže...
ToMisLaW kaže...
razbijac kaže...

Novce walletu ne mozes unovciti, to i je problem, 

mozes jedino kupit gift igre pa trejdat za prave novce preko paypala i 100 komplikacija...

Nikakve komplikacije, to se moze dogoditi samo kad trgujes s balkancima kao sto sam ja nucio...

You don't fucking play a videogame for 30 minutes... You spare at least an hour and a half. And end up playing 3 hours.
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.2.2014 18:16 (Ghost777).
15 godina
neaktivan
razbijac kaže...

Dragi moj znam da se nemoze unovciti preko steama osim prodavati kljuceve sta cu i napraviti , drzao sam ja po par tisuca eura jos dok sam igrao wow i dok sam duplirao iteme spectral tigere po 100€ , a o boostanju pvp rbg arene itd.... sta se tice bugova majstor sam za takve stvari jer igram iz zabave ali kad je u pitanju zarada to mi je na prvom mjestu.

Baci sliku od tih par tisuca eura, a i ovih 280 mi je sumljivo..

13 godina
neaktivan
ToMisLaW kaže...
razbijac kaže...

Baci sliku od tih par tisuca eura, a i ovih 280 mi je sumljivo..

Kompjuter koji san uzea prije 2 godine zahvaljuci wowu cijena sa ekranima je 14,000kn bila jel ovo dovoljno? skuzajte malo je neuredno sad na stolu.

moj komp moj komp
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.2.2014 19:53 (razbijac).
16 godina
neaktivan
razbijac kaže...

Kompjuter koji san uzea prije 2 godine zahvaljuci wowu cijena sa ekranima je 14,000kn bila jel ovo dovoljno? skuzajte malo je neuredno sad na stolu.

Daj jednu sa unutrasnjosti kante

Btw, sta se ne trese ovaj lijevi kad bas lupne? :D

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.2.2014 20:04 (Dojitza).
15 godina
neaktivan
razbijac kaže...

AHAHHAHA, a sta ako ti je to tata kupio?

Mislim pricas gluposti, od dote se neces obigatiti, jedino ako ne osvojis TI....

A i ako jesi to zaradio,

koliko si vremena proveo da to zaradis, mislim da si mogao prokopati pola Hrvatske i zaraditi troduplo više...

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.2.2014 20:45 (ToMisLaW).
15 godina
Dota 2

Po meni ovdje samo jedan forumas prica gluposti, a to nije "razbijac"... Ne znam zato pokusavas osporiti njegove tvrdnje kada, vidljivo, nisi upucen kako trade itemima i igrama funkcionira a podatcima o "zaradi" ne zelis ili ne mozes ni pretpostaviti. Nisam zelio ulaziti u nikakve forumaske konflikte pa cu ovdje stati sa ovom temom...

Moj PC  
6 1 hvala 1
13 godina
neaktivan
Dota 2

A sto mozete mlatiti gluposti, bem ga ja ko se obogatio na igrama a da nije proveo vjecnost ispred monitora. To vrijeme koje si proveo farmajuci u doti 5 dana, mogao si zaraditi za 1 dan na mjesalici realno. Aj zdravo sad.

Moj PC  
5 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
Dota 2

Čovjek je pametan i nasao je nacin za zaraditi pomoću bagova zasto ne ako ima koristi od toga , ja sam isto znao preko diabla 3 zaraditi i to dobro na itemima.

2 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
ToMisLaW kaže...
razbijac kaže...

AHAHHAHA, a sta ako ti je to tata kupio?

Mislim pricas gluposti, od dote se neces obigatiti, jedino ako ne osvojis TI....

A i ako jesi to zaradio,

koliko si vremena proveo da to zaradis, mislim da si mogao prokopati pola Hrvatske i zaraditi troduplo više...

Zaradio sam ga sam isto kao i sve u zivotu sta sam sam stekao jer nemam bogate roditelje.

Igrao sam skoro pa dvije godine wow iz zabave te kasnije zarade kada se moglo zaradit na dupliranje itema poput spectral tigera .

Sada inace sam bez posla i zaradujem na svoj nacin novce a to je uz kompjuter , dok ostalih 6 radim preko sezone takvo je vrijeme postalo.

Hoces znati kako zaraditi pare?? evo npr u doti igram na 3 acca istovremeno i farmam ingote i tokene pa ti sada vidi koja je tu zarada sa chestovima itemima i nadalje.

Ako mislis da ja pricam gluposti koristi malo google pa ces viditi jel pricam gluposti. Neda mi se vise svadati i prepirati radi sta hoces i misli sta hoces tvoje pravo. Pozdrav

13 godina
neaktivan
Dojitza kaže...
razbijac kaže...

Daj jednu sa unutrasnjosti kante

Btw, sta se ne trese ovaj lijevi kad bas lupne? :D

Ta unutrasnjost kante ima kao tvoju graficku samo je moja overklokana na 6970 

unutrasnjost unutrasnjost
14 godina
razbijac kaže...
Dojitza kaže...
razbijac kaže...

Ta unutrasnjost kante ima kao tvoju graficku samo je moja overklokana na 6970 

Mogao si barem malo očistit...

Say hello to my little friend
15 godina
neaktivan
Dota 2

Te dota iteme koje je on dobio u doti, kada proda na steam marketu, valve uzme 25%, + taj novac u walletu ne moze trositi izvan steama, sto znaci opet komplikacije,

treba naci nekoga kome ces prodati to,

i naravno opet prodajes po nizoj cijeni, + on si moze vratiti novce preko paypala i ti po*usis...

A da ne pricam koliko je vremena ulozio da bi dobio te iteme, + vjerovatno cak to sto on prica nije ni istina..

Moj PC  
1 4 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dota 2

Koliko vas ostale sjećanje služi? Je li ikada itko od DotA-e 2 pa na ovamo ikad uopšte pick-ao Lycana na nekom od "većih" turnira? Mislim, kad sam viđao Bloodseekera u hard carry verziji, Omniknighta, onda je tu valjda morao biti i fucking Lycan...

P.s. nemate pojma koliko ste svi dosadni i monotoni, nitko ne zna, ili ne želi pokrenuti bilo koju raspravu, a da prije toga promisli da li će njome aktivirati fucktard trigger u glavama nekih pr0-ova sa teme.

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.2.2014 13:58 (4ucker).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
4ucker kaže...

Koliko vas ostale sjećanje služi? Je li ikada itko od DotA-e 2 pa na ovamo ikad uopšte pick-ao Lycana na nekom od "većih" turnira? Mislim, kad sam viđao Bloodseekera u hard carry verziji, Omniknighta, onda je tu valjda morao biti i fucking Lycan...

P.s. nemate pojma koliko ste svi dosadni i monotoni, nitko ne zna, ili ne želi pokrenuti bilo koju raspravu, a da prije toga promisli da li će njome aktivirati fucktard trigger u glavama nekih pr0-ova sa teme.

Nema ga u competitivu nigdje kolko sam vidio, ali je heroj itekako legit. Zna ga igrati frend cesto, vlads i necro 3 rush i heroj je strasan pusher, a opet uz bkb dobar heroj za teamfigt.  Od TI2 nisam ga nazalost nigdje vidio. 

16 godina
neaktivan
Ravenclaw92 kaže...
4ucker kaže...

Nema ga u competitivu nigdje kolko sam vidio, ali je heroj itekako legit. Zna ga igrati frend cesto, vlads i necro 3 rush i heroj je strasan pusher, a opet uz bkb dobar heroj za teamfigt.  Od TI2 nisam ga nazalost nigdje vidio. 

Eye of Skadi, Satanic, Heart of Tarrasque, Guzolet, Abyssal Blade da malo boost-a dmg output, i eventualne Boots of Travel - i voila, upravo ste postali hodajući Aegis.

16 godina
neaktivan
Dota 2

Zašto se nikad ne igra paladin na hard laneu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ToMisLaW kaže...

Idemo ti i ja ovako zarađivati. Po pola kupimo jahtu. Ti je koristi od 5.-7. mjeseca, a ja 8. i 9. Može?

infernoxcro kaže...

Zašto se nikad ne igra paladin na hard laneu?

Zato što je melee STR heroj koji svoj nuke može castati 2 puta i nakon toga ostaje bez mane (a treba castati Repel na sebe da ostane živ uopšte). Zato što je heroj koji sa stickom i brown bootsima postiže jako malo. Zato što postoji mnogo boljih heroja za offlane.

15 godina
neaktivan
Onjegin kaže...
ToMisLaW kaže...

Idemo ti i ja ovako zarađivati. Po pola kupimo jahtu. Ti je koristi od 5.-7. mjeseca, a ja 8. i 9. Može?

Ja sam sebi vec kupio od Diretidea

16 godina
neaktivan
Dota 2

Nemogu se složit, ali dobro, vjerujem da će doc i njegovo vrijeme

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dota 2

Yebem ti ovaj steam, dogovorim trade za 50 dota keyeva i lik ode u shop kupi sve bez problema, kad  hoce da trade pise not tradeable until february 23rd.

Super je yebeni volvo, super!!!!

Moj PC  
0 4 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dota 2

Koji od ova dva item-a smatrate više podcijenjenim?

8 Rod of Atos
16 Veil of Discord
0 Divine Rapier 3:-)
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.2.2014 0:49 (4ucker).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
chaselol kaže...

Upravo takvo ponašanje je razlog uvođenja tog kada se kupuje iz shopa...

Pa nije Valve od jučer.

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.2.2014 0:42 (Dojitza).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice