Ne vjerujem da ce se bas netko mjenjati za heal sa svojim igracem, ako vec moze sa protivnickim, osim ako ne bude njubara glupih koji ti hoce sj3bati igru. I zao mi je sto nije slijep kao u orginal warcraftu.
"I am blind not deaf"
random draft spell sam vec igrao i mogu reci da se j3beno, samo treba dobar spell uzeti.
A sto se tice MMR, imao sam 3400, i onda sam jedno vrijeme samo pucao ranked, isao sam do 3700 bez vecih problema, ali onda mi 7-8 meceva zaredom zapadne neka bolesna ekipa, tipa ja prvi random ss i zovim mid normalno i lik zadnji izabere kunku i ide mid i nece da se skloni, i slicno, ne kazem imao sam veceriju kad sam bio katastrofa i zbog mene bi gubili meceve, ali sve u svemu moze se mmr napredovati.
kada ja igram suport u 80% slucajeva pobjedujemo, jer obicno igram full support, znaci kokos, fly, wardovi i jedni i drugi i tako cijelo vrijeme, i ako je doabr carry ne gine ti pobjeda, moze se mmr do 4k bez problema, samo treba sjesti par dana za redom i igrati.
A sto se tice 6.80, drago mi je da je brood nerfana kao i earth spirit, ima jos dosta stvari, ali nisam bas sve proucio.