Dota 2

poruka: 9.013
|
čitano: 1.937.293
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Dota 2

Ne vjerujem da ce se bas netko mjenjati za heal sa svojim igracem, ako vec moze sa protivnickim, osim ako ne bude njubara glupih koji ti hoce sj3bati igru. I zao mi je sto nije slijep kao u orginal warcraftu.

"I am blind not deaf"

random draft spell sam vec igrao i mogu reci da se j3beno, samo treba dobar spell uzeti. 

A sto se tice MMR, imao sam 3400, i onda sam jedno vrijeme samo pucao ranked, isao sam do 3700 bez vecih problema, ali onda mi 7-8 meceva zaredom zapadne neka bolesna ekipa, tipa ja prvi random ss i zovim mid normalno i lik zadnji izabere kunku i ide mid i nece da se skloni, i slicno, ne kazem imao sam veceriju kad sam bio katastrofa i zbog mene bi gubili meceve, ali sve u svemu moze se mmr napredovati.

kada ja igram suport u 80% slucajeva pobjedujemo, jer obicno igram full support, znaci kokos, fly, wardovi i jedni i drugi i tako cijelo vrijeme, i ako je doabr carry ne gine ti pobjeda, moze se mmr do 4k bez problema, samo treba sjesti par dana za redom i igrati.

A sto se tice 6.80, drago mi je da je brood nerfana kao i earth spirit, ima jos dosta stvari, ali nisam bas sve proucio.

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.1.2014 15:10 (goodye).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Dota 2
zbuzanic kaže...

MMR, pljuc... ja sa ekipom igram supporta 99% vremena jer to volim i dobivamo većinu partija. Solo mogu dobit jedva jedvice i rating mi samo pada... yeah. Neka mi te face probaju nabildat MMR sa support herojima... no fuckin way kad imaš više kilova od carry-a ili su imbecili koji ne znaju kako igrat carry-a. Ima tema o tome koliko hoćeš, najbolji način je igrat carry-a i sad sam počeo igrat tako i eto, počeo se dizat jer pobjeđujemo... MMR fail.

zato si trebao prije Ranked MM-a stalno igrati sa partijem i sada bi imao 4000+ MMR-a ....

Ja sam nekako doguro sa 3600 na 4100 na solo MM-u

15 godina
neaktivan
Dota 2
Moj PC  
1 2 hvala 0
17 godina
Dota 2

Dota 2 Test klijent update :) 800 MB

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dota 2

http://imgur.com/a/J780G

Btw Removeali su SF s Test clienta, moguce je da bude suprise model update sutra.

And only as you gasp your dying breath shall you understand, your life amounted to no more than one drop in a limitless ocean!" Yet what is any ocean but a multitude of drops?"|RIP R
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.1.2014 20:53 (hari85).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Dota 2

Phoenix premocno izgleda u igri, terrorblade mi je bezveze izgledom, vise bih volio da je onaj illidan iz wc3, ali hajd.

LION BRUTALAN!!!

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
goodye kaže...

Phoenix premocno izgleda u igri, terrorblade mi je bezveze izgledom, vise bih volio da je onaj illidan iz wc3, ali hajd.

LION BRUTALAN!!!

Da to bi bilo super je Illidan fakat odlicno izgleda i jedan od najludih likova u Warcraft lore-u ali onda bi opet Blizz kvakve sral.

twice the pride double the fall
16 godina
neaktivan
Dota 2

Dotu bi trebali preimenovati u "DotA2: Downfall".

Moj PC  
1 14 hvala 1
13 godina
neaktivan
Dota 2

kako mozete da kenjate gluposti, samo vas gledam.......

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Dota 2

Vjerojatno Valve nije smio uzeti lik Ilidana pa su napravili ovo cudo

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
Dota 2

Ne znam kako random draft radi, ali bilo bi lijepo da ima odvojeni w/l ratio ili da ga uopće nema, jer stvarno, balans će biti užasan npr. ursa s chromospherom. Ali, neka me ispravi netko više upućen o tome. Terror blade sam rekao da je heroj za trolove kao i wisp i tiny.

Say hello to my little friend
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Krunoo7 kaže...

Ne znam kako random draft radi, ali bilo bi lijepo da ima odvojeni w/l ratio ili da ga uopće nema, jer stvarno, balans će biti užasan npr. ursa s chromospherom. Ali, neka me ispravi netko više upućen o tome. Terror blade sam rekao da je heroj za trolove kao i wisp i tiny.

Heroj za trollove? Mozes malo argumentirati? U smislu da te wisp relocate na cliff ili tiny tossa u smrt onda da, ali tiny po meni najvise underrated carry.

14 godina
Ravenclaw92 kaže...
Krunoo7 kaže...

Heroj za trollove? Mozes malo argumentirati? U smislu da te wisp relocate na cliff ili tiny tossa u smrt onda da, ali tiny po meni najvise underrated carry.

Napisao sam to u prošlom postu, swapa health za tvoj kad ima jako malo (naravno kad ste u istome timu).

P. S. Tiny te mogao bacati među drveće (nisam siguran jesu li to sredili).

14 godina
neaktivan
Dota 2

hahaha prezakon

3 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Dota 2

Sta mogu napraviti sa Flameslat Igont-ima koje dobiavam za vrijeme festivala?

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dota 2

Jedno pitanje, ja imam 4200 MMR, sad ne znam jel to dobro ili loše...i postoji li neki raspon tog scora?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Swen91 kaže...

Jedno pitanje, ja imam 4200 MMR, sad ne znam jel to dobro ili loše...i postoji li neki raspon tog scora?

Imas jedno 90% veci MMR od ostalih, znaci dobro je

Raspon, hmmm

"Pro" igraci vecinom imaju 5000+ MMR

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.2.2014 21:05 (ToMisLaW).
15 godina
neaktivan
Dota 2

Casual {#}

Moj PC  
10 2 hvala 0
15 godina
Dota 2

Offering u armory...

Sto mislite za sta je to ? 

EDIT: Umirem na recenzije korisnika {#}

Dragulji:

"Roses are Red

Violets are blue

Riki is invisible

What the ♥♥♥♥ should i do?"

"Sugar cookies. Sugar is really cocaine. Cookie is also cocaine.

I ♥♥♥♥ing hate this game."

"Most realistic Russia simulator.

Vodka out of 10"

"ruined my life! 10 /10 best game"

"this game destroyed my life and i lost all of my friends and family by playing it

10/10 would reccomend"

"Dota is the reason I never did and never will have sex in my life. 10/10"

Placem ...

You don't fucking play a videogame for 30 minutes... You spare at least an hour and a half. And end up playing 3 hours.
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.2.2014 2:34 (Ghost777).
Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Zodiak kaže...

I mene to zanima

Uzmi sve što ti život pruža jer danas si pupoljak,a sutra uvenula ruža
15 godina
neaktivan
razbijac kaže...
Zodiak kaže...

I mene to zanima

http://bit.ly/1cRAMve

14 godina
neaktivan
Dota 2

Odlican im je ovaj novi event. Nakon 20 min, pala cila mreza dote. Nemozes se spojit ni da igras obicne partije, nema inventorija u steamu.

Koliko vidim vec su nasli nacin da exploitaju event, pa valjda zato sve ugasili.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dota 2

Koji je ovo vrag sa draftanjem Rikimarua u meti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
4ucker kaže...

Koji je ovo vrag sa draftanjem Rikimarua u meti?

Pa, nevidljiv je.

15 godina
Dota 2

ESO danas ili opet farmamo event???

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dota 2

Trazim luna gem - Lucent Beam Kills dajem 1k ako tko ima neka mi posalje pm.

Uzmi sve što ti život pruža jer danas si pupoljak,a sutra uvenula ruža

0 0 hvala 0
15 godina
Dota 2

Koliko ste uspjeli nafarmat ingota za sutra ? 

You don't fucking play a videogame for 30 minutes... You spare at least an hour and a half. And end up playing 3 hours.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Dota 2

jel sutra zadnji dan zvijeri ili ce bit jos koji put..??

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Ghost777 kaže...

Koliko ste uspjeli nafarmat ingota za sutra ? 

Ništa, jer danas je radni dan.

17 godina
Dota 2

Ma sta cu nafarmat, igram danas, disconecta me, i poslije kad se probam reconnectat dota crasha. Pomogao jedino restart kompa. I lagano abandon... Goni ih u ku..c sa netestiranim updateovima.

2 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice