Dota 2

poruka: 9.013
|
čitano: 1.935.322
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Dota 2
Onjegin kaže...

FML dobijam sniper iteme.

Nikad u životu nisam igrao Snipera.

Kladi se na http://dota2lounge.com/ ako ih netrebaš mogu se dobit dobri itemi

13 godina
neaktivan
Ravenclaw92 kaže...
Onjegin kaže...

Još lakše se mogu izgubiti.

Pratim pro scenu osrednje često, a pogotovo se ne bih kladio s ovakvim serverima.

Što se samo desilo AdmiralBulldogu, standin je ušao umjesto njega zbog problema s Internetom. Jest da je to bio H4nn1 (ako ste gledali njegov stream vidjeli ste da je on možda top 10-15 igrač zapadne scene), ali opet...

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.4.2013 16:01 (Onjegin).
13 godina
neaktivan
Dota 2

Ima netko HUD skin za trade?

Nas odkud dolazi sva ta gluma barcelone, sve te stvari, glumatanje, iznjuđivanje laganje? Od frustracija koje su dobili radi Reala ROFL

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Onjegin kaže...
Ravenclaw92 kaže...
Onjegin kaže...

Još lakše se mogu izgubiti.

Pratim pro scenu osrednje često, a pogotovo se ne bih kladio s ovakvim serverima.

Što se samo desilo AdmiralBulldogu, standin je ušao umjesto njega zbog problema s Internetom. Jest da je to bio H4nn1 (ako ste gledali njegov stream vidjeli ste da je on možda top 10-15 igrač zapadne scene), ali opet...

Jako se rijetko događaju iznenađenja,a i sam kažeš da neigraš snipera..

17 godina
neaktivan
Dota 2

Čuo sam iz prve ruke za dota 2 lounge da su scammeri, frend mi je izgubio iteme tamo nakon dobivenog klađenja.

It takes a Bonjwa to recognize a Bonjour.
Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
Dota 2

Eh ljudi :P

Pošto sam ja tek danas počeo sa Dotom 2 jer sam quitao LoL ima li iko volje da mi malo in-game pomogne ? :D 

Nisam prije igrao dotu pa i ne znam baš sve tačno, poneke stvari me bune a i nisam nešto ni pretjerano brz tu (ne znam jel takva igra ili se treba dugo igrati da se navikne).

Pa bilo kakva pomoć je dobrodošla :P

'Lost in the darkness pit of my life, I still am trying to crumble out of it.'
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Aliser kaže...

Pošto sam ja tek danas počeo sa Dotom 2 jer sam quitao LoL ima li iko volje da mi malo in-game pomogne ? :D 

Nisam prije igrao dotu pa i ne znam baš sve tačno, poneke stvari me bune a i nisam nešto ni pretjerano brz tu (ne znam jel takva igra ili se treba dugo igrati da se navikne).

S(p)retno ucenje! :)

Sta je fazon dote na brzinu:
Imas tri vrste heroja:

Support
Carry 

Tank

*nemojte smarati sa podklasama, agi carry, str tank, support int vecinom je tako, pogotovo za pocetnike*

Carry je onaj heroj koji je u eng game presudan. Ko ima jaci farm/kerija heroja taj tim pobjedjuje.

Tvoje je da ubijas sto vise kripova, da farmas sto vise golda mozes, pravis jake iteme, Sange Yasha/Monkey King Bar/Deadalus/Butterfly/Satanic/Battlefury/Basher etc

Tank, mora biti neko ko prvi ulijece, ima tonu hp, armora da njega lemaju spelovima/udarcima. Ko tenk ides uvijek fino Vanguard(hp+blokiranje udaraca i hp reg), Blademail upalis i reflektujes SAV dmg(ali ga i ti primas isto) Power Treads cizme STR, bracer 1/2 i eventualno blink aka Dagger of Blink kako se zove u Doti 2.

Support, to je onaj koji napravi item tzv Mekansm (pogledaj to obavezno) ima neki disable/crowd control spell, stun/freeze/web/levitate bla bla, jednostavno da zaustavi heroja u bijegu. Uloga supporta je ogromna, ne smijes ubijati kripove od kerija, tvoje je da skupis Arcane Boots, kupis grancicu, i wardove po sumi. Tebi vise nista ne treba. Mozes Mekansm napraviti. 1 max po timu i eventualno Aghaninm Scepter da upgrade ulti vise da pravi dmga/Dagger of Blink. Ali to samo ako imas viska para sto ne bi trebao imati.

Za pocetak ti fino napravis cizme, dva bracera i pocni uciti heroje, ostalo ce doci samo. 

Preporucujem ti da igras tanka, nekog stunera uzmes i uzivaj. Nek ostatak tima odradi posao.

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
13 godina
protjeran
chaselol kaže...
Aliser kaže...

S(p)retno ucenje! :)

Sta je fazon dote na brzinu:
Imas tri vrste heroja:

Support
Carry 

Tank

*nemojte smarati sa podklasama, agi carry, str tank, support int vecinom je tako, pogotovo za pocetnike*

Carry je onaj heroj koji je u eng game presudan. Ko ima jaci farm/kerija heroja taj tim pobjedjuje.

Tvoje je da ubijas sto vise kripova, da farmas sto vise golda mozes, pravis jake iteme, Sange Yasha/Monkey King Bar/Deadalus/Butterfly/Satanic/Battlefury/Basher etc

Tank, mora biti neko ko prvi ulijece, ima tonu hp, armora da njega lemaju spelovima/udarcima. Ko tenk ides uvijek fino Vanguard(hp+blokiranje udaraca i hp reg), Blademail upalis i reflektujes SAV dmg(ali ga i ti primas isto) Power Treads cizme STR, bracer 1/2 i eventualno blink aka Dagger of Blink kako se zove u Doti 2.

Support, to je onaj koji napravi item tzv Mekansm (pogledaj to obavezno) ima neki disable/crowd control spell, stun/freeze/web/levitate bla bla, jednostavno da zaustavi heroja u bijegu. Uloga supporta je ogromna, ne smijes ubijati kripove od kerija, tvoje je da skupis Arcane Boots, kupis grancicu, i wardove po sumi. Tebi vise nista ne treba. Mozes Mekansm napraviti. 1 max po timu i eventualno Aghaninm Scepter da upgrade ulti vise da pravi dmga/Dagger of Blink. Ali to samo ako imas viska para sto ne bi trebao imati.

Za pocetak ti fino napravis cizme, dva bracera i pocni uciti heroje, ostalo ce doci samo. 

Preporucujem ti da igras tanka, nekog stunera uzmes i uzivaj. Nek ostatak tima odradi posao.

odlicni savjeti kako postati retard iz sdr3

tenk prvi put cujem za to

di ti tenkovi idu obicno koji lejn?

sange i jasha na kerija must have glavni item!

ovo sta si ti napiso je najvece sranje ikad

13 godina
neaktivan
chaselol kaže...

Pokusao sam, ali uvijek se nadje neki mangup koji se pravi pametan.

Neki ljudi jednostavno ne citaju, samo hoce da ispadnu pametni, da popljuju sve samo zato sto su procitali jednu recenici i naravno, nisu shvatili o cemu je rijec.

E pa sine, da tebi cika Chase objasni.

Tank - primjer heroja Axe.
Po Doti 2 on je sta

Durable

Initiator

Jungle

i disabler

Sad ajde opet procitaj sta sam gore napisao.

Tank ide prvi, ulijece, upada, drzi ekipu na sebi dok ostali njegovi upadaju, bacaju CC/magije tri pm i GG.

Znaci ovo durable bi se odnosilo na ovo sto moze dugo da izdrzi da prezivi, ima defanzivne iteme/magije/pasive

Initiator - onaj koji pokrece partiju, upadas blinkom i taunt na sebe

Jungle - ides po sumi farmas, ne krades keriju farm? JEL TAKO TESKO PROCITATI PRIJE NEGO STO POCNU ODGOVORI KENJ KENJ :)

Sange Yasha, CORE BUILD za Bloodseekera, odlican je item za Rikija, Ursu, Jugera, Razor, Lancerm, Chaos knight, Spectre i on se cesto pravi kad imas problema sa farmom citaj POCETNIK. Manta Style je bolji izbor za agi heroje zbog dosta toga, ali necu covjeka da zamaram kad vec pocinje polako da uci.

Ako nemas sta pametno da kazes, produzi dalje.

13 godina
neaktivan
chaselol kaže...

Uvijek sam se pitao zašto jedan support po teamu.

Ako ide jedan support to znači da do 15 min neće bootse imati, pogotovo na njegovom levelu na kojem nema pullanja.

Ja bih team podijelio ovako:

• Carry - sav farm, efektivan late game, safe lane, ima babysittera
  • Mid - efektivan mid game, farma prvih 15-20 minuta, kad dobije core (Boots, Magic Wand, Drums/Blink/Force) ili osvoji midgame ako je situacija takva ili farma dalje
  • Initator (treba levele, ne treba farm) poput Tidehuntera, Clockwerka, Centaura, Magnusa koji ide solo offlane
  • 2 supporta (normalni, puller i ward bitch)

Praktično to su 3 supporta u timu. Osim 2 heroja nitko više ne bi trebao biti farm dependant. Recimo, Spectre poslije Drumsa i Yasha/Manta stigne počistiti jungle i uzeti red lane creepova na vrijeme, AM s BFurry isto. U slučaju da je tu neki heroj koji također treba farm, on je samo nesrećan.

chaselol kaže...

Sange Yasha, CORE BUILD za Bloodseekera, odlican je item za Rikija, Ursu, Jugera, Razor, Lancerm, Chaos knight, Spectre i on se cesto pravi kad imas problema sa farmom citaj POCETNIK. Manta Style je bolji izbor za agi heroje zbog dosta toga, ali necu covjeka da zamaram kad vec pocinje polako da uci.

Ako nemas sta pametno da kazes, produzi dalje.

Dalje, durable uzima sav dmg? Bolje je imati stun pa stunati dmg dealera.

Česta je pogreška misliti da će carry suprotnog tima biti retard i napasti vašeg durablea, on ide ili na supporte koje one hita ili na dmg dealera.

Dalje, Sange and Yasha, loš item s obzirom da nema tog heroja koji pravi Halberd i Mantu (ja sam pravio oboje na Naix for fun). Nije core ni na jednom heroju.

Uvijek je bolje kupiti Yasha pa ići na Manta ili ravno Halberd (Halberd je jedan od boljih itema u igri i što ga prije počne koristiti protiv no BKB low lvl carryija to će prije pobijeđivati). 

Chaos Knight i Spectre. Ovo već pomalo vrijeđa zdrav um. Chaos Knight ima stun i initiation tool te je najbrži heroj u igri (uz to pravi Mantu kao treći item, nakon Drumsa i Armleta), a Spectre ima AOE MS increase i također pravi Drums u novoj meti (Manta prvi item, drugi Diff Blade koji je zapravo slow).

Jugger ide na Orb of Venom, Riki također, Bloodseeker ide Lothars/Shadow Blade, a sam po sebi ima pasivan MS increase.

Što se prije nauči ne praviti SnY to je bliže tome da postane dobar igrač.

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.4.2013 4:29 (Onjegin).
13 godina
neaktivan
Dota 2

Savjet za učenje, pitaj na forumu što te interesuje. Mnogi će reći da me ne slušaš jer ja užasno igram, ali znam nešto tu i tamo.

Nemoj igrati ove heroje:

• Wisp (zahtjeva map control i svjesnost, broken heroj koji se teško igra bez dobrog teama, item choicea i pozicioniranja)
  • Brewmaster (zahtjeva upravljanje s 3 jedinice od kojih 2 imaju aktivne spellove)
  • Beastmaster (zahtjeva znanje o stackanju i bottle crowanju, odnosno upravljanju jedne dodatne jedinice)
  • Treant (on je drvo)
  • Morphling (prenerfan heroj, neupotrebljiv)
  • Lone Druid (zahtjeva upravljanje s 2 heroja, od kojih he jedan support summonu)
  • Templar Assassin (zahtjeva poznavanje mehanike heroja, blinkanje i dobro igranje)
  • Lycan (nerfani vukovi, početniku je jako teško junglati, a kamo li junglati s Lycanom)
  • Pudge (najigraniji i najgluplji heroj u igri, uz Fienda pokvari 90% igara)
  • Broodmother (prenerfan heroj, pauci daju preogroman bounty, lako se countera wardovima)
  • MEEPO (zahtjeva simultano igranje s 5 heroja, ShiftQ, blinkanje, upravljanje control grupama, jedan od najtežih heroja)
  • Shadow Fiend (zahtjeva poznavanje mehanike igre i heroja, ima 3 skillshota)
  • Naga Siren (zahtjeva poznavanje mehanike heroja)
  • Chen (zahtjeva upravljanje s 1 herojem i 3 creepa (koji imaju aktivne spellove)
  • Necrolyte (...)
  • Invoker (10 spellova, posebna mehanika, zahtjeva pametno korištenje orbova, mid lane, korištenje uma itd.)
  • Batrider (zahtjeva tim)
  • Visage (zahtjeva upravljanje s 2 summona)

Jesam li sve nabrojao?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Dota 2

inace ti je carry u lategejmu uvik taj tvoj tenk...

a to za axa sta si piso je totalno sranje ako oces da ti objasnim dotu javi se 

z!

0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dota 2

@Aliser i ostali pocetnici. Ako zelite da pravilno naucite kako da igrate, pratite ovaj guide: http://www.purgegamers.com/welcome-to-dota-you-suck#.UWud1rX-GAk

Guide je kompletan i odlican. Manite se majstora sa foruma.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dota 2

Tank. Koji su to heroji "tenkovi"?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ManuKane kaže...

A joj Manu, pa kak ne znaš?

• Spectre, najbolji tenk u igri. Jedan ili dva Heart of Tarrasque i Manta style i možeš tenkati cijeli protivnički tim (pri tome se sami ubiju)
  • Phantom Lancer s jednim ili 2 HoTa dosta tenka
  • Centaur i Anti-Mage s HoTom su dobri tenkovi

Dakle, zaključak. Early game tenk je onaj koji nabavi 2 bracera, late game onaj koji nabavi HoT.

15 godina
neaktivan
Onjegin kaže...
ManuKane kaže...

A joj Manu, pa kak ne znaš?

• Spectre, najbolji tenk u igri. Jedan ili dva Heart of Tarrasque i Manta style i možeš tenkati cijeli protivnički tim (pri tome se sami ubiju)
  • Phantom Lancer s jednim ili 2 HoTa dosta tenka
  • Centaur i Anti-Mage s HoTom su dobri tenkovi

Dakle, zaključak. Early game tenk je onaj koji nabavi 2 bracera, late game onaj koji nabavi HoT.

izvini IceFrog nisam te prepozno

16 godina
neaktivan
Dota 2

Neko je ovu temu zamjenio sa temom world of warcraft.

0 1 hvala 0
13 godina
protjeran
Dota 2

ae dodjite mi na lejn

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dota 2

Previse si lejm da ti dodjem na lejn.

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
chaselol kaže...

Da mu dođeš na lejn bilo bi te šejm.

15 godina
neaktivan
Onjegin kaže...
chaselol kaže...

Usra si bazu.

LoL acc THCJoshi
13 godina
neaktivan
Jonja kaže...
Onjegin kaže...
chaselol kaže...

Usra si bazu.

Ma ova mi je priča toliko glupa da me sram bude kad čitam.

14 godina
neaktivan
hellraiser1110 kaže...

Čuo sam iz prve ruke za dota 2 lounge da su scammeri, frend mi je izgubio iteme tamo nakon dobivenog klađenja.

Preko dota2lounge-a  sam obavio preko 20-30 tradeova i sigurno 10-15 klađenja i nijednom do sad nisam imao problema

13 godina
neaktivan
Ravenclaw92 kaže...
hellraiser1110 kaže...

Preko dota2lounge-a  sam obavio preko 20-30 tradeova i sigurno 10-15 klađenja i nijednom do sad nisam imao problema

Maloprije se trejdao s tipom, jako brzo i superiška.

13 godina
protjeran
Dota 2

imam dojavu za gejm likvid dobija nth gogogogog

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Perceto kaže...

imam dojavu za gejm likvid dobija nth gogogogog

But at what cost?

15 godina
neaktivan

Je, moj frend je imal dojavu za Hrvatska Srbija da bude 1:1 i stavil 200 kuna.

13 godina
protjeran
4ucker kaže...
Perceto kaže...

sta sam vam reko 1:0 za livid idemo jos jedan i 10 rerova jebi mame kurve bre

Daj link da gledam.

http://www.joindota.com/en/livestreams/482-tpl-english

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Perceto kaže...
4ucker kaže...
Perceto kaže...

sta sam vam reko 1:0 za livid idemo jos jedan i 10 rerova jebi mame kurve bre

Daj link da gledam.

http://www.joindota.com/en/livestreams/482-tpl-english

Imba game na prvi pogled.

EDIT: gg Magina.

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.4.2013 21:59 (4ucker).
17 godina
neaktivan
Ravenclaw92 kaže...
hellraiser1110 kaže...

Velim moj frend je dobio na klađenju u koje je uložio 4 itema i trebao je dobit 10, ali nije dobio ništa. 

It takes a Bonjwa to recognize a Bonjour.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice