Dota 2

poruka: 9.013
|
čitano: 1.935.758
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Dota 2
pepelko kaže...

ma pratim ove postove i sve to, imam i account na dota dev i pratim i druge stranice vezane na ovu temu, samo me cudilo sta nema nikakvih vijesti o updateovima, a u konacnici ni updatea.

nisam znao ovo za havaje, kud su nasli sad ic tamo u 4. mjesecu? XD

Tamo je uvijek ljeto. A Valve svim uposlenicima i njihovim familijama daje 7 dana godišnjeg odmora -sve plaćeno.

15 godina
neaktivan
Onjegin kaže...
pepelko kaže...

ma pratim ove postove i sve to, imam i account na dota dev i pratim i druge stranice vezane na ovu temu, samo me cudilo sta nema nikakvih vijesti o updateovima, a u konacnici ni updatea.

nisam znao ovo za havaje, kud su nasli sad ic tamo u 4. mjesecu? XD

Tamo je uvijek ljeto. A Valve svim uposlenicima i njihovim familijama daje 7 dana godišnjeg odmora -sve plaćeno.

Nije ljeto nego je toplo xD.

LoL acc THCJoshi
13 godina
neaktivan
Dota 2

jooooooooooj bugova sunce ti poljubim, mozes poginuti od melee udaraca koji lete dok si u invisu nista ne prekida, pudge kuka na bilo kojeg leteceg heroja te moze ispod mape i ne mozes ni mrdnuti ni poginuti >.< uzasssssss

sve u svemu, malo mi je spora u odnosu na onu iz wc3

bas spora :/

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dota 2

e jel igra tko necrija?? sad sam odigral par puta sa njime i heroj mi se čini totalno OP, a jako ga malo ljudi igraju.... bar po mom iskustvu...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
chaselol kaže...

jooooooooooj bugova sunce ti poljubim, mozes poginuti od melee udaraca koji lete dok si u invisu nista ne prekida, pudge kuka na bilo kojeg leteceg heroja te moze ispod mape i ne mozes ni mrdnuti ni poginuti >.< uzasssssss

Jesi ti onaj sta je neki dan imo rage fest na croatia chanellu?

13 godina
neaktivan
Ravenclaw92 kaže...

huh? oO 

Sigurno nisam ja, ne igram/budem na croatia chanellu gdje god da je :)

S nasim ljudima se ne igra, to su ovce. (bez uvrede molim vas)

13 godina
neaktivan
chaselol kaže...

Nije valjda da si Rikija igrao, a Kunkka te udario tidebringerom?

Bojica kaže...

e jel igra tko necrija?? sad sam odigral par puta sa njime i heroj mi se čini totalno OP, a jako ga malo ljudi igraju.... bar po mom iskustvu...

E da, taj heroj.

Treba mu dosta farma, dakle, safelane ili mid. Ali, na midu ga svaki mid dominira, a svaki ga carry outcarryja. Iako ima dobar lane presence s aurom koja tjera ljude da povraćaju ipak... Što da kažem, ima li za njega mjesta?

Ne.

14 godina
neaktivan
chaselol kaže...
Ravenclaw92 kaže...

huh? oO 

Sigurno nisam ja, ne igram/budem na croatia chanellu gdje god da je :)

S nasim ljudima se ne igra, to su ovce. (bez uvrede molim vas)

Ma pitam jer neki dan je netko srao kako je igra bugana, kako valve nista ne radi kako treba, bla bla

13 godina
neaktivan
Dota 2

Tradeam mythical Sniper rifle (Instagib OSP) i mythical axe za Centaura.

Tražim cool stvari, šešir za Storma i slično. 3 rarea ili 2 keya bi valjda bio standard za 1 mythical.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Onjegin kaže...

Nije valjda da si Rikija igrao, a Kunkka te udario tidebringerom?

Ne, wind walk ne prekida tzv **traveling attacks**

15 godina
neaktivan
Onjegin kaže...
Bojica kaže...

E da, taj heroj.

Treba mu dosta farma, dakle, safelane ili mid. Ali, na midu ga svaki mid dominira, a svaki ga carry outcarryja. Iako ima dobar lane presence s aurom koja tjera ljude da povraćaju ipak... Što da kažem, ima li za njega mjesta?

Ne.

nebih se složil... nafarmaš za aghanimu na njemu i od lvl-a 11 je prejak... pogotovo za heroje koji imaju masu hp-a... priem par udarci, ti baciš ulty i oni padaju ko od šale... ja dosad sam imao prilike igrati protiv raznih likova na midu, i aura + ulty ih doslovno ubija i tjera jako daleko od kripova...

13 godina
neaktivan
Bojica kaže...

nebih se složil... nafarmaš za aghanimu na njemu i od lvl-a 11 je prejak... pogotovo za heroje koji imaju masu hp-a... priem par udarci, ti baciš ulty i oni padaju ko od šale... ja dosad sam imao prilike igrati protiv raznih likova na midu, i aura + ulty ih doslovno ubija i tjera jako daleko od kripova...

Aghanim's je na njemu koristan koliko i na Lionu ili na Gyrocopteru -manje-više nikoliko. Korisniji su statsi od ult upgrade-a. Pogledaj: cooldown se ne smanji, a postaje tek malo korisniji. Aghanim's košta 4200 Golda, a Bloodstone 5050, Pipe ~3600.

Da, aura jest korisna, ali sto tako blades u Lanaye, dagger u QoP, Raze u Fienda...

13 godina
neaktivan
Dota 2

Nestalo mi struje u pola meča, low priority.

Opet vrijeme da se prijavljuju svi iz meča.

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Onjegin kaže...

Aghanim's je na njemu koristan koliko i na Lionu ili na Gyrocopteru -manje-više nikoliko. 

Ne slazem se bas, gyrocopteru kad dignes ulti, mozes fino svoju ekipu da saljes u gank i ti da ostanes na free lane da farmas i samo im posaljes ulti kad zatreba, a sad sve zavisi od same igre kako je pocela i ko je u timovima... ali recimo ja tako igram gyrocoptera support/carry/pusher poprilicno si rastezljive uloge onda.

14 godina
neaktivan
Onjegin kaže...

Mislim da neces puno postic time, jer ljudima se ne produzi low prio osim ako leavaju match.. jer nemozes ti reportat ljude jer su loši

13 godina
neaktivan
Ravenclaw92 kaže...
Onjegin kaže...

Mislim da neces puno postic time, jer ljudima se ne produzi low prio osim ako leavaju match.. jer nemozes ti reportat ljude jer su loši

Crystal maiden boots i gauntlet first.

Report: 4 polja.

Reason: Russian.

Postignem unutarnji mir.

13 godina
neaktivan
chaselol kaže...
Onjegin kaže...

Aghanim's je na njemu koristan koliko i na Lionu ili na Gyrocopteru -manje-više nikoliko. 

Ne slazem se bas, gyrocopteru kad dignes ulti, mozes fino svoju ekipu da saljes u gank i ti da ostanes na free lane da farmas i samo im posaljes ulti kad zatreba, a sad sve zavisi od same igre kako je pocela i ko je u timovima... ali recimo ja tako igram gyrocoptera support/carry/pusher poprilicno si rastezljive uloge onda.

Ok, mislio sam kako se trenutačno igra Gyro.

Ako ga igraš zbog unreliable stuna i kao walking ult onda je Agh's ok. Ali ako igraš tu ulogu i farmaš, onda kradeš carryju farm.

13 godina
neaktivan
Onjegin kaže...

Ako ga igraš zbog unreliable stuna i kao walking ult onda je Agh's ok. Ali ako igraš tu ulogu i farmaš, onda kradeš carryju farm.

Stun ides samo jednom, na flak cannon i missile barrage build, ti vec na sestom levelu mozes imati 3-4 killa bez problema, jer je gyro nevidjeni nuker i polako ali sigurno sklopis aghanim i miran si. Ako ostala cetvorica krenu u gank, na tebi je da ispalis ulti i nastavis push jedan lane ili sumu farm.  S gyrom kupis kilove prvih 10 minuta, poslije si support nista vise.

13 godina
neaktivan
chaselol kaže...
Onjegin kaže...

Stun ides samo jednom, na flak cannon i missile barrage build, ti vec na sestom levelu mozes imati 3-4 killa bez problema, jer je gyro nevidjeni nuker i polako ali sigurno sklopis aghanim i miran si. Ako ostala cetvorica krenu u gank, na tebi je da ispalis ulti i nastavis push jedan lane ili sumu farm.  S gyrom kupis kilove prvih 10 minuta, poslije si support nista vise.

Meni je 100 puta draži carry Gyro.

14 godina
neaktivan
Onjegin kaže...
Ravenclaw92 kaže...
Onjegin kaže...

Crystal maiden boots i gauntlet first.

Report: 4 polja.

Reason: Russian.

Postignem unutarnji mir.

haha žao mi je šta rusi imaju takav status :( imam dvojicu na skype-u s kojima nerijetko znam odigrat i dobri su skroz (pričaju engleski odlično!)

13 godina
neaktivan
Dota 2

Nevjerovatno šta mi se desilo.

Odem na smurf jer sam u low priority i normalno ništa ne shvatam ozbiljno, ali moj tim koji je sastavljen od početnika JE FRIENDLY I ZNA ŠTA RADI (perfektan engleski jezik). Pozvali su me u party nakon meča.

2/3 meča smo imali wardove (to su ljudi koji su igrali po 50 sati, dok sam ja oko 1200 i opet sam iznenađen), a da ne kažem kad sam pickao Lycana. Konstantno pinganje, ss-anje, praćenje mape da se meni nešto ne desi. Ancienti stackani na oba campa, SVAKI BOŽJI PUT KAD SAM DOŠAO DO NJIH.

GG

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dota 2

Mozda i oni smurfaju.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Jonja kaže...

Mozda i oni smurfaju.

Kad sam pitao smijem li pickati Invokera toliko su se prepali da mislim da ne smurfaju (a i jedan tip je kupio SnY).

14 godina
neaktivan

Inače kad sam s ljudima koje znam(koji mogu odigrat carry-a kako spada) uvijek igram supporta(najdrazi role meni osobno), ali kad ga god igram u solo mm uvijek pozalim jer babysitam ljude koji unatoc dobro cs-u jako loše odigraju i na kraju sve to nema smisla

13 godina
neaktivan
Ravenclaw92 kaže...

Inače kad sam s ljudima koje znam(koji mogu odigrat carry-a kako spada) uvijek igram supporta(najdrazi role meni osobno), ali kad ga god igram u solo mm uvijek pozalim jer babysitam ljude koji unatoc dobro cs-u jako loše odigraju i na kraju sve to nema smisla

Ja kad sam s ljudima koje znam tu je uvijek Andres koji je po defaultu support i kad sutra ujutro igram solo Q bude mi čudno što nemamo kurira/letećeg/wardove/gem/dewardanje.

15 godina
neaktivan
Ravenclaw92 kaže...

e vidim da tu svi spominjete neki cro kanal i te spike... ja nekad znam po danu (kad je loše vrijeme) bit fraj, a frendi večinom su kasno navečer ON i tek tad igraju.... pa vas molim ako neko želi da mi veli u "inbox" (ili tu) kako da dođem na taj kanal pa da maximalno izbjegnem ruse :D :D :D

i btw znam da bude sad netko pametan rekao da ima 2,3-10 stranica prije objašnjenje, al kak sam ljenčina fakat mi se neda tražiti :D :D :D

i da... igram sve osim cristalke i bloda... ako sa nečim neznam igrat to su ta 2 heroja sa kojima mi je ocjena manja od 1 a jedini su heroji koje se trudim naučit... ostale suporte ili ceryje mogu igrat... ovisi po potrebi... i unaprijed se zahvaljujem... a sad odo na posao... (sa mojih 3,0 promila u krvi)

13 godina
neaktivan
Bojica kaže...

i da... igram sve osim cristalke i bloda...

Wisp, Beastmaster, Pudge, Lycan (jengle), Fiend, Morphling, Druid, Chen, OD, Invoker, Bat, Visage?

Što se kanala tiče, imaš na desnoj strani desno od mjesta ne kojem piše "CHAT" jedan plus znak, klikni na njega i u search na vrhu (u novom prozoru koji izađe) kucaj cro.

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.4.2013 12:44 (Onjegin).
12 godina
protjeran
Dota 2

Jel ima itko invite za poslat?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Daska12 kaže...

Jel ima itko invite za poslat?

imam ja samo daj steam ili mail

13 godina