ManuKane. Ako ti tako kažeš.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
i u teoriji je moguće da lvl 5 igra s lvl 75 ako ovaj lvl5 ima dobar omjer W/L.
Npr.
Lvl5 tip ima 10 mečeva i 10 pobjeda. To je 100% winrate.
Ti želiš reći da on može doći u meč s N0tailom i Puppeyem?
Nakon 10 mečeva sigurno ne, al nakon stotinjak mečeva i 80-90 posto, svakako moze ući u meć s njima. Jedino što puppey neigra većinom pod tim nickom, već pod drugih par koje koristi.
Iz mog iskustva, uglavnom me stavlja s Rusima koji se deru na mene.
Ja ruse odavno nisam dobio. Osim kad sam u stacku.
Ako koji i uleti onda nije tipicni rus, najgori su mi azijati, covjek se ponada da znaju nesto, kad tamo te zapane klinjo neki od 8 godina koji igra samo cod
Navečer igram u stacku koji je sastavljen od Engleza, Amerikanca, Libijca, Ekvadorca, Estonca, JARca i uvijek nam bude dobro na EUw.
Ali po danu, od 10 ujutro do 4 navečer.
Danas sam igrao Chaos Knighta (prvi pick na RD). Svi ostali su odabrali carryje i glupo mi je bilo da lejnam s BH-om pa sam otišao roamati. Dobili smo par killova, oni su počeli 4 man DotA, a ja sam pushao. Brdo towera sam sam srušio, oni su se konstantno derali All Chat "report Chaos no team" i slične stvari. Da bi na kraju pobijedili zbog toga što je BH imao farm i što sam ja rušio towere.
Mrzim Dotu.
trebaju mi 3 igraca koja mogu igrati ''relativno'' cesto, vec imam jednog lika iz srbije, igramo svaki dan u vecernjim satima... imali smo prije tim ali to je sad sve zapostavljeno kada su morali ostaviti dotu radi faxa... pa tko bi htio igrati neka mi se javi u pm
bmk za pravopis ne pisem referat ni esej ni knjigu ne psem iz ciste razbibrige samo opusteno nego oprijedjelio sam se za witcha nekako mi bolje leži suport i WD hilanje stun i samaranje cursom i wardom... i jos jednom trazimotrojicu versatilnih igraca 18+
WD je smece.
dobro molim te prosvijetli me al___ kako si došao do tog zaključka?
Sa preko tisuću gameova dote 2. Smeće je heroj. Funkcionira samo u određenim line-upovima i to jako rijetko kao counter gank. Stun je nepouzdan, heal je totalno beskoristan, maledict ima preagresivan range (kratak jel), mali radius, predugu animaciju i prevelik mana cost, ulti je dobar jedino u kombinaciji s određenim herojima poput enigme, voida etc inače samo heroj crkne u roku 2 sekunde. Ima dobar attack damage i solidan je kao sitter ali neusporedivo lošiji u odnosu na kotla, shadow demona, banea, rubicka etc. Uglavnom postane "redundant" nakon oko 15-te minute igre makar imao i score od 7-0 i solidne levele u većini slučajeva na. Osim naravno na normal skill gameovima, tamo mos derat i crystal maiden mid i razbit sve, tu nemam argumenata. Competitive sam wd-a vidio dvaput u nekih 150 gameova. Upravo iz razloga što je u usporedbi s drugim support herojima nefunkcionalan. Happy?
ne nisam hepi sunce nu žarko WD je odličan i funkcionalan heroj ako se zna pravilno tempirat i uzet pravi itemi ovisno o tome kako napreduje igra i zato ti maca šalje poruku šala mala
I mene je boljelo kad sam saznao da Djed Mraz ne postoji. Jbg nekad je tesko prihvatit :)
Btw, ako je netko za lobby game danas nek se javi u cro channel poslije 5, snijeg, dosadno.
Dobar je witch doctor, scepter + shadowblade = rampage ako su protivnici bez detekcije :)
bkb je puno bolji izbor od shadow blade-a.
još bolji izbor protiv with doctora, bkb ili blade mail i padne wd ;)
Opet te tako mogu right clickati, ali ako te ne vide dok channelaš ulti nemogu ništa osim pokušati pobjeći...
pa nece te oneshotati, mozes izdrzat neki period ak imas aghanim i bkb imas i 1500 hp minimalno dok se sd counteruje sa jednim bjednim dustom i onda ti neko prekine chaneling
pa nece te oneshotati, mozes izdrzat neki period ak imas aghanim i bkb imas i 1500 hp minimalno dok se sd counteruje sa jednim bjednim dustom i onda ti neko prekine chaneling
Itemi ovise o igri, normalno je da ako imaš rikija u timu da ćeš očekivati da imaju detekciju pa nećeš ići na shadowblade već vjerojatno bkb (ako kao witch doktor skupiš za bilo šta u igri jer inače je on ward bitch), ali ako imaš npr team bez nevidljivih heroja teško je da će netko od njih očekivati sb na witchu.
Uglavnom s tim itemima ili bez glupo je uopće govoriti o tome da je witch doctor beskoristan, jer nije ni blizu toga, možda nije trenurno popularan pick među profesionalcima ali ako ne igraš igru na razini jednog profesionalca, što ti to znači. Loši igrači će biti loši i sa lifestealerom, phantom cancerom, magnusom itd.
Uglavnom s tim itemima ili bez glupo je uopće govoriti o tome da je witch doctor beskoristan, jer nije ni blizu toga, možda nije trenurno popularan pick među profesionalcima ali ako ne igraš igru na razini jednog profesionalca, što ti to znači. Loši igrači će biti loši i sa lifestealerom, phantom cancerom, magnusom itd.
Pazi ovo.
Gdje ga staviti?
- Farming WD, obični AM, Naix ili Chaos Knight ga out right clickaju
- Mid WD, svi ga midovi outlejnaju, ima jako malen utjecaj na mid game (dok QoP, Magnus, Lanaya praktično dobio game mid game)
- Solo offlane WD je iznimno papirast i lako ga se ubije
- Support WD nikad neće kupiti ništa više od brown bootsa (a kamoli Agh's, BKB i Shadowblade)
- Ganking? Roaming? 4th?
Stvar je u tome što WD nema mjesto u timu.
Svaki abiliti kojeg wd ima je koristan u teamfightu.
Q - stun na više heroja
W - heal za sebe i sve heroje u blizini
E - utrostruči damage koji tvoj tim napravi protivničkom
R - radi velik damage
Jedini je problem što je svaki spell pozicionalan tako da ga je teško igrati
Pazi ovo.
Gdje ga staviti?
- Farming WD, obični AM, Naix ili Chaos Knight ga out right clickaju
- Mid WD, svi ga midovi outlejnaju, ima jako malen utjecaj na mid game (dok QoP, Magnus, Lanaya praktično dobio game mid game)
- Solo offlane WD je iznimno papirast i lako ga se ubije
- Support WD nikad neće kupiti ništa više od brown bootsa (a kamoli Agh's, BKB i Shadowblade)
- Ganking? Roaming? 4th?
Stvar je u tome što WD nema mjesto u timu.
Radi sasvim ok kao support, nije uopće ovisan o itemima iako se dobro skalira sa nekima (primjer agh's-a, sb-a i bkb-a su za neke pub igre, to se nikada neće dogoditi u ozbiljnoj igri), kod laneanja cask je dobar za namještanje killova i bježanje od gankova, heal je dobar da zadržiš sebe i carryja duže u laneu (1 level je sasvim dovoljan) i naravno maledict i ward kada nekoga uhvatiš sa caskom je siguran kill. Ima solidan ranged attack za harassanje i lakše pullanje, što više supportu treba?
Q - stun na više heroja
R - radi velik damage
pa na svakom heroju svaki skill je koristan, ali za team matcheve WD je prilicno beskoristan, posto ima jako boljih pickova od njega...
Zdravo,ja bi igrao sa vama ako vam jos treba igraca,no neznam sto vam treba carry,support,solo mid?
Q - stun na više heroja
R - radi velik damage
pa na svakom heroju svaki skill je koristan, ali za team matcheve WD je prilicno beskoristan, posto ima jako boljih pickova od njega...
beskoristan??? imas scepter za ult, heroj je odlican
ime steam profila je:Wweawer
Q - stun na više heroja
R - radi velik damage
procitaj poruku još jednom, u PUB-u mozeš ubiti cijeli team, ali u clan warovima ( Profesionalnim matchevima ) je beskoristan zato sto se brzo disejbla...
Q - stun na više heroja
R - radi velik damage
procitaj poruku još jednom, u PUB-u mozeš ubiti cijeli team, ali u clan warovima ( Profesionalnim matchevima ) je beskoristan zato sto se brzo disejbla...
hahhahahah
hahhahahah
šta ti nije jasno? clan warovi, team matchevi ili profesionalni matchevi?
WD je koristan jedino kao Lone Druid counter.
ma glupost od heroja, u zadnjih 50 streamova koje sam gledao, niko nije uzeo WD-a
ma glupost od heroja, u zadnjih 50 streamova koje sam gledao, niko nije uzeo WD-a
Ako vidiš da su protivnici pickali Druida, reci kapetanu da picka WD.
Imao sam lane protiv njega i Naixa kao solo offlane Druid.
Jadan ja.
Svaki dan izmolim 3 Zdravo Marijo da ovaj Phantom Lancer dobi nerf. To je postalo nepodnošljivo.
Svaki dan izmolim 3 Zdravo Marijo da ovaj Phantom Lancer dobi nerf. To je postalo nepodnošljivo.
U mid matchmakingu ga nitko nikad ne picka.
I nikad ga ne bude u random draft iz nekog razloga.
Ako neki početnici nisu vidjeli jednu od najboljih scena u DotA ikada, evo izvolite:
Evo i 1000FPS (usporeno):
sinoć sam ga prvi put igrao oprostite ljudi ali po mojem nestručnom mišljenju je svakako prejak
ONAK 1man army
koji su best itemi za dooma ja obicno uzmem radiance i specter al nezz sto jos uzet..??