Dota 2

poruka: 9.013
|
čitano: 1.932.660
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Dota 2

Tko treba Dota 2 key?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dota 2

ovaj... imam nekoliko duplikata od itemi za drovicu, kunku, pfantoma, doktura i još neke heroje pa me zanima dali ima zainteresiranih za neki trejd... jer recimo za kunku imam 3 primjerka jednog itema tako da.... :D :D :D

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dota 2

Empire vs. Na'Vi večeras u 20:00 na Twitch.tv.

Kako je Empire preksinoć igrao protiv NoTidehunter-a, ovo će biti gotovo za 10 minuta...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Dota 2
peterstern9 kaže...

Tko treba Dota 2 key?

Jos stoji ponuda...

14 godina
Dota 2

fuck yeah još jedan beskorisni mod.,..ali ne, neće napravit surrender ili forfeit, gg.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

fuck yeah još jedan beskorisni mod.,..ali ne, neće napravit surrender ili forfeit, gg.

Da, mrzim to što nema surrender i onda je jedini način leave game...to mi je svakako bolje rješena stvar u LoL-u

17 godina
fila2208 kaže...

Mislim da je ovo daleko od beskorisnog moda, pogotovo zato sto ces moci isprobati heroje koje mozda nikad nebi zaigrao, a mozda ti se svide.

A surrender ja osobno ne zelim vidjeti u doti. to je moje misljenje, mrzim kad mi netko nakon sto padne T1 napise gg. samar bi mu...

peterstern9 kaže...
fila2208 kaže...

Da, mrzim to što nema surrender i onda je jedini način leave game...to mi je svakako bolje rješena stvar u LoL-u

odlicno jos jedan leaver... bravo za tebe.

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
17 godina
neaktivan
Dota 2

Evo dobio danas 13 invite-ova pa kome treba neka se javi.

Huawei u8650/u8652 CM7 team
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
goodye kaže...
fila2208 kaže...

Mislim da je ovo daleko od beskorisnog moda, pogotovo zato sto ces moci isprobati heroje koje mozda nikad nebi zaigrao, a mozda ti se svide.

A surrender ja osobno ne zelim vidjeti u doti. to je moje misljenje, mrzim kad mi netko nakon sto padne T1 napise gg. samar bi mu...

peterstern9 kaže...
fila2208 kaže...

Meni osobno ništa posebno mod, ima smisla, ali velim igram rd i sd uvijek tako da sam prislijen naučit sve heroje.

Forfeit mi fali jer nekad na debile trošim vrijeme. Igrao taj least played ili kako već, ekipa igra support carrye, reko ok.

43 min runda trajala jer se protivnički ursa farmao do 25lvla da bi nas pobijedio...a mi u bazi stojimo.

Treba forfeit i bok.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
17 godina
fila2208 kaže...

Meni osobno ništa posebno mod, ima smisla, ali velim igram rd i sd uvijek tako da sam prislijen naučit sve heroje.

Forfeit mi fali jer nekad na debile trošim vrijeme. Igrao taj least played ili kako već, ekipa igra support carrye, reko ok.

43 min runda trajala jer se protivnički ursa farmao do 25lvla da bi nas pobijedio...a mi u bazi stojimo.

Treba forfeit i bok.

Za druge modove ne znam, nisam igrao dota 1, nazalost

igram i ja SD i RD, ali i tu kad mi izbaci ponudu 3 heroja uzmem onoga kojeg znam, a uvijek bude jedan s kojim znam igrati. Recimo Shadow Fiend ili Doom, ili Venomancer, svi dobri heroji a ja s njima nisam zaigrao :S

Znam, mogu igrati kad hocu s njima, ali ne zelim nekome upropastiti igru jer ja "probam" heroja, a ovako u ovom modu, svi su tu da isprobaju novog heroja a ujedno i probaju pobijediti.

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
13 godina
neaktivan
peterstern9 kaže...
fila2208 kaže...

Ma nikada ne leavam partiju dok nije safe to leave, ali cisto mi nema smisla igrati ako igram u teamu gdje nam je score 2:15 nakon prvih par minuta...u takvoj rundi mi se znalo dogoditi da igram vrhunski, ali jednostavno nema smisla igrati 1vs5 gdje su oni nafeedani vec na pocetku zbog budala u mojem teamu...

14 godina
goodye kaže...
fila2208 kaže...

Treba forfeit i bok.

Za druge modove ne znam, nisam igrao dota 1, nazalost

igram i ja SD i RD, ali i tu kad mi izbaci ponudu 3 heroja uzmem onoga kojeg znam, a uvijek bude jedan s kojim znam igrati. Recimo Shadow Fiend ili Doom, ili Venomancer, svi dobri heroji a ja s njima nisam zaigrao :S

Znam, mogu igrati kad hocu s njima, ali ne zelim nekome upropastiti igru jer ja "probam" heroja, a ovako u ovom modu, svi su tu da isprobaju novog heroja a ujedno i probaju pobijediti.

Ma je, ali malo je kolio 10-20 zadnjih trebali su stavit više da smanje skorz na one koje zbilja najmanje igraš. Dobra ideja, ali velim ne vjerujem da će zaživiti.

A surrender ili forfeit bi bilo ok, nakon 20 min se mislim moglo foreitat i bok, ne gubiš sat vremena na debile.

12 godina
neaktivan

aj molim te daj mi invite za dotu2

12 godina
neaktivan

ako igras 1 sat kako je moguce da su debili onda??

14 godina
cro-potm kaže...

ako igras 1 sat kako je moguce da su debili onda??

Krivo si očito shvatio. Krenemo igrati, čovjek igra support carrya, gubimo laneove i nakon 20 min su u bazi, ja želim forfeitat jer dobio sam lošije suigrače i ne želim gubiti cijeli sat vremena dok nas oni razbiju. Ljudi imaju tendenciju da kad vide da gaze nekog onda i dalje farmat i doć one shotat ove šta gube.

ugl. forfeit opcija bi mi spasila živce i vrijeme, bar tako mislim.

16 godina
neaktivan
Dota 2

nebi ti spasila zivce jer si i sam svjedocio hrpi partija u honu di ste bili na pragu poraza kad ono velicanstvena pobjeda.

tako da ne, nikako nebi trebali uvest concede.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
dedaa kaže...

nebi ti spasila zivce jer si i sam svjedocio hrpi partija u honu di ste bili na pragu poraza kad ono velicanstvena pobjeda.

to je možda u honu, ovdje kada se njih 3 prepiru ko će kupit curira pa onda moram ja koji sam carry je odmah game over. Teško se public runde okreću, drugo su stackani timovi.

17 godina
Dota 2

S pogresnim ljudima igras :D

Ja igram support, u 90 posto slucajeva i prvo sto radim je kupim couriera, ponekad i wardove odmah ako nema neki drugi support.

Samo sto je u mene problem dobijem carrya koji nema pojma :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
dedaa kaže...

to je možda u honu, ovdje kada se njih 3 prepiru ko će kupit curira pa onda moram ja koji sam carry je odmah game over. Teško se public runde okreću, drugo su stackani timovi.

Zato igraj Lycana, Furiona ili Clinkza pa sam pobijedi.

14 godina
goodye kaže...

S pogresnim ljudima igras :D

Ja igram support, u 90 posto slucajeva i prvo sto radim je kupim couriera, ponekad i wardove odmah ako nema neki drugi support.

Samo sto je u mene problem dobijem carrya koji nema pojma :)

Ja isto volim supporta igrat, ali ako 3 lika supporta uzmu,a  šta ću ja onda isto supporta, nema smisla.

Također potpis na problem ispod, hrpa ljudi igra carrya i igra ga loše.

Onjegin kaže...
fila2208 kaže...
dedaa kaže...

Zato igraj Lycana, Furiona ili Clinkza pa sam pobijedi.

Nažalost nisam tako dobar igrač a i da jesam, najveća fegeterija su mi riki, lycan i takov tipa igrači koji lete za killovma kao da se računa killdeath ratio, stealaju i farmaju sami, kad poginu rageaju u chat kako ih ne štitimo.
ugl. da.

13 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
Nažalost nisam tako dobar igrač a i da jesam, najveća fegeterija su mi riki, lycan i takov tipa igrači koji lete za killovma kao da se računa killdeath ratio, stealaju i farmaju sami, kad poginu rageaju u chat kako ih ne štitimo.
ugl. da.

Kad Lycan igra posao tima je da ga prati, da ga štiti, da mu pušta kill-ove i da pravi diverziju ako on hoće backdoor-ati. Trebaju farmati sami jer kad je netko tu samo krade XP i gold.

Lycan je zvijezda, vi ste Lich (jednom riječju).

Meni su veći problem od loših igrača Rusi, kojim ništa ne možeš reći.

Edit:

To si ti Filla, izvini što se pravim pametan. Ti vjerovatno znaš šta Lycan točno treba da radi.

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.1.2013 18:51 (Onjegin).
15 godina
neaktivan
Dota 2

ako želi neko dotu 2 nek se javi na pm!!!dobio sam 10 komada kao gift pa et...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Devamp kaže...

ako želi neko dotu 2 nek se javi na pm!!!dobio sam 10 komada kao gift pa et...

SVI IMAJUUUUU....

13 godina
neaktivan
Dota 2

Iako svi imaju, meni svaki dan dolazi po 1-2 PM-a i traže me key.

Još jednom, moja ponuda za keyeve još vrijedi, dakle slobodno se javite :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dota 2

ja ih imam još 5. Ako treba kome samo šibnite PM sa e-mailom ili steam nickom i šaljem

Huawei u8650/u8652 CM7 team
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Dota 2

Imam 8 invite-a za dotu 2 pa me dodajte na steam ako je kojim slucajem nemate Steam name: BlinkerZGD

Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
Onjegin kaže...

Empire vs. Na'Vi večeras u 20:00 na Twitch.tv.

Meč je odgođen za večeras u šest sati.

U 20:00 ovdje gledajte Dignitas vs Mouz.

13 godina
Dota 2

kak stavljam usklicnike po mapi nikak da skuzim i kak reportam nekoga..??

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice