Meni ovako igra nema smisla, svakom heroju bi sva 4 skilla trebala biti stun. E to bi onda bio materijal za GOTY!
Svaki heroj bi treba imat aktivne spellove.
Svi navedeni keriji imaju makar dvi pasivne moći što rezultira dosadnim gameplayom sa tim herojima.
Je*ala ih kritikala da ih je*ala.
@Onjegin
Veze nemaš.
ja vidim da si ti neki gotovan....sve voliš da brzo završi...meni je veči gušt igrat game od 1h gdje se tučemo a ne game od 20 min...jesam se malo ufarmao več gotov game....
nemoj mojlim te više ništa pisat jer pišeš gluposti...ak ti se nesviđa nemoj ju igrat i gotovo....skuzio sam da neznas igrat carry-a pa stalno pljujes po njima
U redu je ako ti voliš ubijat kripove, ja više volim klati druge ljude.
I ne, ja neću prestat igrat Dotu, ali ima toliko očiglednog mjesta za poboljšanje, a Valve ne vidi dalje od nosa.
Trebaju više mapa ubacit jer ova je dopiz*ila i bogu.
Tu opet na scenu izlazi HoN sa svojim odličnim gankerskim mapama di glavnu ulogu igra PvP, a ne uber dosadno ubijanje kripova 45min da bi za 5min završio gejm.
9/10 gejmova sam support, farmerski keriji su jednostavno predosadni jer se sve svodi na right clickanje po kripovima i drugim herojima.
@Onjegin
Just bad.
Ti nemaš pojma. Ja skoro nisam pročitao veću količinu gluposti napisanu od strane nekoga vezano za bilo što. Ne čudi me opet, jer igraš HoN, a ja sam zaključio igravši ga da je on kao i iOS i iPhone - u službi da poglupi igrače (koji su potencionalno već ionako poglupi). Ti jednostavno nisi navikao na DotA način igranja, i onda polu-argumentirano pljuješ po tome.
A argumenti su ti toliko jaki da pobijaju sami sebe. Ti očito onda ne znaš gankat i iskoristiti prednosti i mane top i bot lane-ova.