Dota 2

poruka: 9.013
|
čitano: 1.939.529
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Dota 2
ZC_Someone kaže...

Moj mišljenje, AP nema smisla igrati. Baš zbog toga što si napisao i meni osobno iritantnog ponavljanja određenih heroja.

Ima toga i u ostalim modovima ali iz mog iskustva daleko manje. Zato se grupa ljudi s kojom igram obično drži SD-a, RD-a i zadnje vrijeme i CM-a. AP igramo samo kad dođu novi heroji ili kad isprobavamo neku kombinaciju heroja.

Puno bolji gejmovi su na na sp i rd svakako se slažem sa time. Nisam neki pro, ali zanimljivije je kad igrači igraju sa onime što dobiju. Ovdje svi furaju morpha, balnara i takve i lete okolo. sinoć su frajeri uzeli 5 carrya i tako igrali....smiješno.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....
14 godina
Dota 2
Imam key mijenjam ga za neku drugu igru ;)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Imam steam sa Dotom 2 ( key dobiven prije par tjedana ) Ponude u inbox!

15 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

ovi rusi mi krv piju na slamku svojom ćirilicom. nemoguće je sa njima komunicirati kad ni eng ne znaju.

Znaju oni mnogo dobro engleski, nego nece da pisu na engleskom

15 godina
Sk8eR kaže...
fila2208 kaže...

ovi rusi mi krv piju na slamku svojom ćirilicom. nemoguće je sa njima komunicirati kad ni eng ne znaju.

pa znam to me ljuti. ja burazu pišem nešto ono što nema veze sa igrom pa iz respekta prema svima pišem na eng ili ako napišem na hrv onda na eng objasnim što sam napisao

ali oni deru ćirilicu i boli ih qurac, blipa mi i piše nešto, ne kužim ga, poginemo i onda mi fuck mother napiše. najrađe bi leavao.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....
15 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...

Imam steam sa Dotom 2 ( key dobiven prije par tjedana ) Ponude u inbox!

Jesi siguran da je ovo ka dobro mjesto za prodavat ? Imas ja mislim poseban forum za to pa se pazi {#}

http://www.youtube.com/user/ICECROATIAN?feature=mhum
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.7.2012 11:56 (markomarko).
17 godina
neaktivan
Dota 2

ekipa savjetujte me gdje mogu nabaviti/kupiti Dota 2 beta key, za neku razumnu cijenu i da je pouzdano.

Može i na PP.

edit:   u oglasu je po novome zabranjeno oglašavati bilo šta vezano uz keyeve, igre, accountove, stoga nam preostaje tema za informativne upite.

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.7.2012 14:41 (FlyBoy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
Sk8eR kaže...
fila2208 kaže...

pa znam to me ljuti. ja burazu pišem nešto ono što nema veze sa igrom pa iz respekta prema svima pišem na eng ili ako napišem na hrv onda na eng objasnim što sam napisao

ali oni deru ćirilicu i boli ih qurac, blipa mi i piše nešto, ne kužim ga, poginemo i onda mi fuck mother napiše. najrađe bi leavao.

Imaju pravo da pisu cirilicom i ne mozemo nista protiv toga. A leave praviti nikada nije opcija

13 godina
neaktivan
Dota 2

oni na tipkovnici imaju cirilicu tako da..

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Logigamer kaže...

Imaju oboje, mogu pisat i latinicom i ćirilicom.

LoL acc THCJoshi
15 godina
neaktivan
Jonja kaže...
Logigamer kaže...

Imaju oboje, mogu pisat i latinicom i ćirilicom.

Njihovo pismo neka rade sto god hoce.

14 godina
neaktivan
Dota 2

evo ovako pošto imam još jedan DOTA 2 gift na steamu, poklanjam ga prvome ko mi se javi u inbox, jedino pravilo je da je preko 2 godine tu na forumu...jer ima puno frišlingi koji dođu ode oče key, a onda nisu aktivni...mislim da sam fer...

sutra navečer šaljem pošto ujutro idem šljakati...

hehehe hehehe
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Dota 2

Evo gift ide članu Sk8eR, dodaj me na steamu (shelMi) da ti pošaljem gift...

rado činim dobra dijela XD XD

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Dota 2

Ajd evo onda i ja ko se prvi javi a da je ovdje učlanjen više od 2 godine dobije key!:))

Programer,web developer

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dota 2

Jednog dana ci u ja dopit key pa onda rokijaadaa {#}

http://www.youtube.com/user/ICECROATIAN?feature=mhum
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.7.2012 19:11 (markomarko).

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dota 2

ajde tko zna dobro igrat dotu neka me doda :D

steam : tomex009

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Dota 2
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.7.2012 21:33 (fila2208).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dota 2

ovaj riki je perverzija,nemos ga ubit nikako :/

1 1 hvala 0
13 godina
Logigamer kaže...

dajte ljudi nemojte pisat ovakve nepotrebne gluposti....kak se nebi mogo riki ubit :S pričaš gluposti

d4rkd3atH
17 godina
neaktivan
Dota 2

Koji su najlakši heroji za učenjem mehanike igre i savladavanje početnicima?

Probao sam dosta champova danas, i nekako su mi Skeleton King i Dragon Knight najbolje sjeli.

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

za pročetak probaj uzimat STR i INT heroje...ali bi ti više preporučio support tak da nezezneš toliko game ak si tek počeo igrat...

d4rkd3atH
15 godina
neaktivan
Dota 2

INT su isto zajebani. Svim početnicima od srca preporučujem da samo randomaju sve dok se ne uhodaju. Tako je najbolje.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
d4rkd3atH kaže...
Logigamer kaže...

dajte ljudi nemojte pisat ovakve nepotrebne gluposti....kak se nebi mogo riki ubit :S pričaš gluposti

kakva glupost? pa nevidis ga i svaki put mi dode iza leda,ima sugavi backstab i ajmo,a kad ja njega pocnem napadati on nestane

17 godina
neaktivan
Logigamer kaže...

kakva glupost? pa nevidis ga i svaki put mi dode iza leda,ima sugavi backstab i ajmo,a kad ja njega pocnem napadati on nestane

Pretpostavljam da ne znaš čemu služe Gem of True Sight, Dust of Appearence, Sentry Wardovi... Nabaciš još eventualno MKB za njegov smoke i samo klikaš.

Meni se ne da ni igrati jer se prelagano kontrira.

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
13 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...
Logigamer kaže...

Pretpostavljam da ne znaš čemu služe Gem of True Sight, Dust of Appearence, Sentry Wardovi... Nabaciš još eventualno MKB za njegov smoke i samo klikaš.

Meni se ne da ni igrati jer se prelagano kontrira.

Kontrira se ako znas{#} ali su vecinom nabovi koji cijelu partuju budu klani od rikija a niko se ne sjeti uzet gem..Ja neki dan imao 20kilova sam s rikijem, a jednom me ubili jer sam pred kraj blinko u njihovu bazu da ubijem jednog na malo hp, pa me fontana ubila :D

16 godina
Logigamer kaže...

Nisam preiskusan u ovoj igri, ali sam siguran da svaki hero ima neku slabu tocku i nacin na koji se moze zaustaviti/ubiti.

Nijedan hero nije overpowered ako se zna igrati protiv njega.

I don't ask why people lie, I just assume they all do. // Steam: http://steamcommunity.com/id/Hexx2012
13 godina
neaktivan
Dota 2

na gem sam zaboravio :(,sentrie i dust cijelu rundu uzimam,ali cak i kad ga vidim naj abillity da ti se teleportira iza leda + backstab i mrtav sam :/

0 0 hvala 0
15 godina
Dota 2

Molio bih sve lol igrače da heroje u ovoj igri zovu herojima a ne champovima, tako da ih ne razlikujemo tako lako.

Ma svi se daju ubit ali pitanje je ostatka ekipe. Ja sam neki dan igrao tidea  imao 3-2-26. Caka je u tome da sam napravio mrgu od njega i stavio mu gem.

Zaletimo se, ultam, držim malo i ekipa mi baca speed i bježim kad sam ranjen, dotad ubijemo 3-4 od 5 i petogsamo dovrše. Čisti support sam bio i svi su me štitili, a ostatak ekipe je bio brutalan.

Bitan je tim, i nikom ne dat da se feeda jer nemoš rikiju niš ako je nakon 15min već 25 lvl, ali možeš ko ste tu negdje. Bitan je teamplay i svako može pasti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ima ko key viska za frenda mog?
Samobor je lepa varoš :))
17 godina
Dota 2

Pozdrav ekipa, početnik sam u Doti 2, al kužim osnove iz LoL-a i ponešto iz HoN-a, al samo me zanima od vas koji ste stari dotaši, koje su dobre kombinacije za lane? Budući da igram s frendom i oboje smo novi u tome... Pa eto, ako bi mogao svatko napisat par dobrih kombinacija i pokoju riječ o tome...

LoL username: UnimatriX (EU West)
Moj PC  
0 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice