Spoiler !
lik je sakril , ne vidi se život i to. Možda koristil kakvi hack/cheat. FAKE
moja greška, nekaj mi je vjerojatno video bio zbugani
Radi tko šta sa snapmap? Mogu se uraditi co-op misije? U koliko igrača?
Radi tko šta sa snapmap? Mogu se uraditi co-op misije? U koliko igrača?
4 igrača, i možeš raditi misije.
Ako imaš s kim igrat dobro dođe, al ovako teško da nađeš nekoga da igraš. Večinom nema nikoga na coopu
Dodajte me na steam: tigerija
Da igramo malo snapmape nekad.
sto nitko ne igra DOOM osim Davora..?
ja sam skupio cca 10h multiplayera.. prvi dojmovi - nije lose - no imam i zamjerki..
mape su prevelike, htio bi vise igraca u matchu, isto tako htio bi i duze runde, taman se zagrijem i vec je kraj.. najveca iritacija def su bile crvene brojkice koje su frcale naokolo protivnika stvarajuci dojam da se nalazis na burzi dionica a ne u shooteru no ima opcija da se iskljuci.. previse je hack modula, polovica ih je totalno beskorisna a ova druga polovica stvara preveliku prednost nad protivnikom - narocito speed i shield.. quad damage - sa njim kao i bez njega no zato imamo demone..
90sek pauze izmedju rundi je za izluditi i onda jos 20sek extra ludila za biranje loaduota kojeg si vec prakticki izabrao i onda opet 5,4,3,2,1.. moram priznati da nisam uspio shvatit svrhu lobbya osim da se divimo jedni drugima kako smo lijepi da bi na kraju u matchu opet svi izgledali isto.. povrh svega jos onemoguce txt chat u lobbyu a voice bolje da ni ne spominjem - kada svi krenu brbljati u isto vrijeme - divota - najbolje sve na mute..
btw ponajvise od svega bi htio reflekse od prije 10 god
evo jedan kratki video..
Zato kaje mp smece a sp dobar jos malo kad predjem sp prebacujem se na homefront.
Zato kaje mp smece a sp dobar jos malo kad predjem sp prebacujem se na homefront.
Ja kad predjem prvi put SP sa svim skupljenim tajnama i ugrade-ima onda krećem ispocetka na vecoj tezini. I onda ce biti čisto uzivanje, samo rokanje i praćenje checkpointa bez brige o propuštenim tajnim prolazima.
Samo zna li ko gdje mogu provjeriti koju misiju sam prešao na kojoj težini?
Pred neki dan počeo sa igraom... Fenomenalna mi je, baš je gušt igrat i glory kilat demone. LVL dizajn je vrhunski ali dobra je mapa pa se je koliko toliko lako za snać. Igram na ultraviolence i taman mi je. Multi još nisam probao
Hehehehe, fora. Evo baš sinoć završio igru - fenomenalna je. Iako je doslovce "samo" pucačina - ti isti elementi su vrhunski odrađeni. Nikad nisam bio isfrustriran kad bi ginuo jer je to toliko fora da je u biti zabavno. Sad bi volio vidjet i Quake 5.
Ja očito živim u zabladi i mislim da je Doom u svoje vrijeme bio konkurencija Đuki.
Ustvari story kao story nema poveznice između bilo čega no stil te sami gameplay, kretnje su jako slicne Quake SS-u i UT-u.
Meni ja žao što se vecina vas bazira na SP-u kod kojeg je bitno da izgleda fantasticno i da sve leti okolo i još ti je više super igra kada se usereš.
Ja od Dooma ne očekujem da bude e-sport igra, "pro" igrači bi to uništili, jer su današnji igrači takvi. Ako nema 9000 achievementa, nagrada i progressa, ne valja. Ako nije realistična i balansirana ne valja. Žele 'ding', 'ding', svako malo, šarene skinove i bojice, upgrejd, oružja, mape... . I Doom te bojice ima (:P) :) Ali... Mješavina je Quake 3 Arene i Dooma. Jednostavno MP nije zanimljiv današnjoj generaciji. S druge strane, SP je kakav treba biti: žestoka heavy metal akcija s puno brutalnosti. Jako je bitno da sve leti iokolo, izgled dobro i igra se brzo. Ako te je strah igrati, pa nemoj igrati. Nije baš nešto strašna igra objektivno, ali nije ni poanta.
Nekoć sam igrao Q3 u mečevima na LAN partijima i online i meni je to bio super žanr, ali je izumro za nove generacije pa nema smisla da nostalgično sad o tome lamentiram.
Kada kažeš da je to remake starog Dooma, zapravo si u pravu.
Ja isto očekujem čuda.
Ostali su u 93-oj samo s boljom grafikom itd.. i onda se isto tako čudim što su kretnje prilagođene konzolama i da nemam feeling da je to igra koja bi trebala uopće biti na pc-u.
Kako misliš kretnje...? Pa kretnje su posve normalne, gdje je problem?
Kako misliš kretnje...? Pa kretnje su posve normalne, gdje je problem?
Razlika gamepad- miš nije apsolutna. Dakle ovo je prva igra koju sam igrao s gamepadom a da sam je mogao igrati... nije do mene jer sam totalno noob s gamepadom.
Dakle osjecaj prednosti miša je ovdje mizerna.
Velim ti igra je ostala u 93 kako god okreneš
Ma čekaj, to što ti je igra igriva s gamepadom ti smatraš lošim? Ne kužim? Pa nije igra neigrivija mišem pa da je tu neka degradacija, nego je gamepad krivulja super pogođena. To je dobro, ne loše.
Ma čekaj, to što ti je igra igriva s gamepadom ti smatraš lošim? Ne kužim? Pa nije igra neigrivija mišem pa da je tu neka degradacija, nego je gamepad krivulja super pogođena. To je dobro, ne loše.
Nekako mi je to previse mlitavo. pre lagano.
Ne znam kako da ti drugacije objasnim.. jednostavno nešto ne štima. praktikci ne moras znati niti igrat ..
Ne znam kako da ti drugacije objasnim.. jednostavno nešto ne štima. praktikci ne moras znati niti igrat ..
To baš nije tako. :))) Nema recoila puno, to tebi smeta, znam ja. :) Ali poanta Quake/Doom/UT igara i skill je bio u savršenoj preciznosti. Prošlo je puno godina, više ne bih mogao (refleksi), ali tada se igralo UT instagib (rail gun) i skill je činila koncentracija i preciznost. Promašaj je značio smrt, a morao si znati savršeno se kretati po mapama, stalno se kretati, savršeno biti precizan u pokretu, skoku, okretu... vrhunski trening i koncetracija. Za LAN-ove se vježbalo tako da smo nosili kompove kod nekog doma ili u tada popularne igraonice i vježbali cijeli dan i noć pred turnir, jer si time oštrio reflekse i skill: Quake 3 Arena, max broj botova na Nigthmare težini (dakle, da te insta-headshotaju) i ako ne možeš biti prvi na score listi sat vremena, nemaš šanse.
Današnje igre su recoil, camp, teamwork, progress... to je sve nebitno za ovaj tip igre kakav je FPS nekoć bio.
Ja bi jedino volio da je brzina kretanja veca, a ostalo je sve extra.
Zeli li netko Doom za PC?
Dobio sam promo kod pri kupnji proizvoda, pa tko voli nek izvoli, vec posjedujem navedenu igru.
Uvijet: Clan 4+ godina na forumu
Otislo - AMD FREAKU
jA JA JA JA JA :)
ZAKAšNIO sam.
Hvala do neba, kao stari quaker i doomaš, i kako sam ovaj tjedan na godišnjem nema sretnije osobe od mene.
Ja fakat neznam kako ću ti se odužiti :)
najavljen "veliki apdejt" za DOOM MP i SnapMap.. botovi i custom settingsi (biranje mapa, broj i duzina rundi, jacina oruzja, bla..) no i dalje nista od admin toolsa i dedicated servera
manje-vise vratit ce MP i SnamMap na alpha verziju jer sve sto su naveli bilo je dostupno do bete..
Bit će, skoro. :)
Ne copraj !
Trenutno je na popustu 40% na steamu (36€). Kupiti ili ne?