- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
to je dlc, odnosno track pack koji se može kupit preko GFWL
za sad ima dva track packa, monte carlo dlc track pack i asia x-games track pack
nemam ni jedan
pretpostavljam da nemoram ni pitat dal rade na yogurtima?
kolko kostaju ti dlc-ovi?
pretpostavljam da nemoram ni pitat dal rade na yogurtima?
kolko kostaju ti dlc-ovi?
neznam točno koliko jesu, nisam ni gledao
a na jogurtima neće radit nikako, barem još nisam naletio na takvog
Gdje aktivirati cd key za dirt 3? i kako?
Kad uđeš u igru stisneš tipku home i tamo će te tražit kad napraviš acc i sve po uputama.
upišeš ga kod instalacije igre, i onda još jednom u gfwl na acc na kojem želiš igru
El ima ko problema sa smrzavanjem računala dok dođe u multiplayer u lobby? Meni koda mi proc radi na 1000% onda nekak izađem u glavni meni pa mogu opet normalno sve dok ne uđem opet u MP, SP i sve ostalo radi super na 50 FPS-a!
El ima ko problema sa smrzavanjem računala dok dođe u multiplayer u lobby? Meni koda mi proc radi na 1000% onda nekak izađem u glavni meni pa mogu opet normalno sve dok ne uđem opet u MP, SP i sve ostalo radi super na 50 FPS-a!
dal ti se to događa u lobby-u u kojem ima 8 igrača ili opčenito ??
jer ja sam primjetio da mi igra u izbornicima malo uspori kad nas je 8 u lobby-u, da nas je 7 ide sve glatko, dok se igra ide normalno, bilo da ima 7 ili manje ili 8 igrača u lobby-u
dal ti se to događa u lobby-u u kojem ima 8 igrača ili opčenito ??
jer ja sam primjetio da mi igra u izbornicima malo uspori kad nas je 8 u lobby-u, da nas je 7 ide sve glatko, dok se igra ide normalno, bilo da ima 7 ili manje ili 8 igrača u lobby-u
Ma zeza me i u SP dok igram Tour! Odvozim utrku il dvije i samo se smrzne u vožnji i to je to, izađe iz igre!
da ti nije problem u nekoj komponenti da se pregrijava ili tako što ??
Ma niš se ne pregrijava...

Bilo je u nekoj temi spomenuto, ali navodno Steam je stavio zabranu i uz to skida tu igru sa Steam accounta.
Prijetilo se i sa banovima, ali izgleda nista od toga.
Bilo je u nekoj temi spomenuto, ali navodno Steam je stavio zabranu i uz to skida tu igru sa Steam accounta.
zanimljivo,a ja igrao prije 5 minuta sa leakanim keyem i nije me niti izbacivalo,niti mi je uklonjena igra sa accounta.
zanimljivo,a ja igrao prije 5 minuta sa leakanim keyem i nije me niti izbacivalo,niti mi je uklonjena igra sa accounta.
Jel ih ima još?
Super onda, citao sam na nekom forumu, nije provjereno.
Zato sam i boldo navodno.
ja igram sa volanom.i dal netko ima isti problem kao ja me zanima ?
svkai put kad udem u igru moram opet namještat postavke volana ljevo,desno ...
se moze to zauvijek spremit kako ?
pitanjce: kako to da nakon prelaska sa 4850 na 6850 u dirt 3 nema nikakvog veceg "skoka"? igram sve na max na cca 43 slicice po sekundi i neovisno o tome koliki stavim aa (ili kaj vec igra ima), igra ne gubi niti ne dobiva na fps-u? u cem je prob?
hvala...
Mislim da ti je to do procesora (Bottleneck)....
pitanjce: kako to da nakon prelaska sa 4850 na 6850 u dirt 3 nema nikakvog veceg "skoka"? igram sve na max na cca 43 slicice po sekundi i neovisno o tome koliki stavim aa (ili kaj vec igra ima), igra ne gubi niti ne dobiva na fps-u? u cem je prob?
hvala...
Mislim da ti je to do procesora (Bottleneck)....
nije to do procesora
to je bug u igri koji je popravljen sa zadnjim patchem koji je izašao nedavno
sad igra ne resetira postavke, već one ostaju kako se je namjestilo
Add me GFWL "HR FraGzZ"
Add me GFWL "HR FraGzZ"
dodaj i ti mene pa kad dođem u igru prihvatim
ZippoCRO
Add me GFWL "HR FraGzZ"
ZippoCRO
Jesam, javi tu kad biš da malo zaigramo, ako te nije strah naravno..
ja igram sa volanom.i dal netko ima isti problem kao ja me zanima ?
svkai put kad udem u igru moram opet namještat postavke volana ljevo,desno ...
se moze to zauvijek spremit kako ?
meni se to rijesilo instaliravanjem zadnjeg patcha...i od tad kompletno uzivam u igri, prije me to odvracalo od cestog igranja dirta :D
Add me GFWL "HR FraGzZ"
ZippoCRO
Jesam, javi tu kad biš da malo zaigramo, ako te nije strah naravno..
od 22h pa na dalje bih trebao bit, ako budemo tamo se čujemo preko gfwl
Sta trebam skinit za igram dirt 3 multiplayer ?
Sta trebam skinit za igram dirt 3 multiplayer ?
Nista, to dobijes kada kupis igru..
ok ty
Ovak dobio sam Dirt 3 s grafičkom i nikako da mi prizna key, prvo sam skinuo igru pa me pita za serial al ima XXXXX(5) a moj key ima 4(XXXX) ..Probo sam i na Steam al također ne želi, može pomoč?!