DiRT 3

poruka: 1.178
|
čitano: 389.611
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Realniji Dirt 3
15 godina
DiRT 3

si pokušao ručno nać na disku igru peko steama i tako ju pokrenut

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ja ne!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: DiRT 3

nisan jel je trenutno neman na hard disku zato sto san morao instalirat windows nanovo pa san mislio skinuti igru preko steam-a jel san je bio aktivira prije nego li san instalira windowse nanovo.a kada san je bio isa aktivirati priko steam-a isto san skida priko njega a sada mi nema uopce igre:(

14 godina
DiRT 3

a probao san ponoviti aktivaciju cd key-a priko steam-a i kaze da je vec aktivan uz taj account sa kojim san se spojio na steam ali igre mi nema da je mogu skinuti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
crosshair kaže...

ljudi triba mi pomoc naime ja san igru dobio sa grafickom karticom i aktivira san kljuc na steam-u ali sada san instalira steam i isti account kao kad san aktivira kljuc i sada mi nema igre na steam-u.sta da radin jeli mi itko moze pomoci?Hvala!!

ufff, onda samo možeš kontaktirati steamov support, oni će riješiti taj problem.

Energija pripada svima, kao i zrak! Mašta, bitnija od znanja!
14 godina

da tako sam i mislio i napraviti nego san ceka da vidim jeli ima jos koji nacin da to rijesim ali vidit cu ako ista uspijem javit cu vam svakako hvala na pomoci pozz;)

17 godina
neaktivan
DiRT 3

zbog cega moram kupovat aute i neka finala u igri?

jel to zato jer sam kupio samo cd key ili?

potpis :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Hacker-ri kaže...

Ne, to je zbog toga što su oni kreteni i ne cijene nas koji smo stvarno kupili igru..

R.I.P. EnlightenedPh oenix 24.6.2011.
17 godina
neaktivan
nick54312 kaže...
Hacker-ri kaže...

Ne, to je zbog toga što su oni kreteni i ne cijene nas koji smo stvarno kupili igru..

dakle i u original igri je tako?

wtf?

to kao da sam kupio proizvod koji ne mogu konzumirat...

kao da platim 0.5l pive a mogu popit samo 0,2....

da sam znao ne bi ni kupovao...

al kako je G27 tu, onda ciljam na neki MP :D kad naucim radit donut :D

17 godina
neaktivan
DiRT 3

Reality check, DLC-ovi su s nama već nekoliko godina.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Reality check, DLC-ovi su s nama već nekoliko godina.

ali ti u vecini igri ne predstavljaju poluproizvod, vec samo dodatni sadrzaj igre (barem iigre koje sam ja igrao), a ne da u sklopu turnira ne mozes zavrsit finale ako ga ne platis...

15 godina
DiRT 3

neznam što je tu toliko čudno da ako imaš original da moraš kupovat neki sadržaj

danas gotovo svaka igra ima taj koncept, nema veze dali si ti kupio igru ili skunio preko torrenta

uvijek će biti neki dlc ili neki track pack, dodatak ili što već, ovisno od igre, koji će se naplačivati ako ga hoćeš

hbg svi su postali pohlepni za novce i počinju uvodit tu politiku da moraš plačati novi sadržaj, umjesto da daju besplatan download za one koji su kupili igru

ali ta politika se neće promijenit, sve se bojim da najednom ćemo imat igre koje će biti samo engine da nešto izgleda, a onda ako hoćeš igrat kupi sadržaj pa guštaj

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
DiRT 3

ok malo sam igri kupio pa ne pratim :D

tj imam ih jako puno ali starijih gje nema te politike...

preskocio sam mafiu bas zbog takvih stvari, kasnije se pocelo svasta naplacivat...

sad igram dirt i majko novaca, da nisam kupio i G27 prodao bi key i skinuo torrent...

al dobro, znam da je to duze, ali sma mislio da se prodaje samo dodatni sadrzaj, a ne da ne mozes zavrsit dio igre ako ga ne kupis...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
DiRT 3

igra se može kompletirati i bez tih dlc-ova, track packova i tako to

ja nemam monte carlo track pack, kao ni asia x-games i imam igru kompletiranu u karijeri 100%, odnosno statsi igre

pogledat ću u igri pa javim ako sam što fulao

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
DiRT 3

da ne spamamo previse...

nije to do koliko sam ja prosao igre...

vec kad idem kroz meni i aute, pola toga je crno...

platis a nemas, to mene nervira

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
DiRT 3

razumijem te, tako je i meni, ali realno, track pack bi bilo dobro imati, ali neda mi se davati novce, a i da dajem pare za auto koji mogu samo u igri vozit, nema šanse, za staze još ajde nekako, ali auto, nebi hvala

edit. career progress u igri mi je na 100%, bez dlc-ova

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.8.2011 21:31 (matija656).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Samo su ostavili prostora za ono što možeš kupiti. Standardnu igru najnormalnije možeš završiti.

To je kao da kažeš da su ti dali poluproizvod ako ti na dnu piše da postoje DLC-ovi koje možeš kupiti. Sve što je namijenjeno za osnovnu igru možeš iskoristiti maksimalno.

I nije pola toga, pretjeruješ. :)
Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
15 godina
DiRT 3

nasao 1.02 patch sad treba vidjet dal radi...skinuo ga s nekog poljskog foruma

evo ovdje neki drugi link koji sam isto nasao

http://bitsnoop.com/dirt3-patch-version-1-02-q28640825.html

Moj PC  
0 0 hvala 2
15 godina
DiRT 3

radi sve lijepo, cak i kontrole ne moraju se namjestiti vise...preodlicno, opet me ulovio gust... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
DiRT 3

moze tko napravit tut sa donut driftom?

gledam filmice ali mi ne ide :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
DiRT 3

jednostavno dodes do stupa/bagera ili di god oces...stanes 10m prije njega ravno da gledas prema njemu...ubacis u prvu (ja si volim skratiti odnose u mjenjacu do kraja, pa mi prva do 20-25kmh ovisi o autu) i dodes tik do stupa/bagera, potegnes rucnu dok ne pocnes gubiti zadnji kraj, naravno ne saltas u 2. nego drzis 1. i vrtis se malo dok ne osjetis da je to to...bas se osjeti kad pocne lagano klizati, tj kad drzis volan skroz skrenut a auto kruzi oko njega, tj ne gubi se van tog zamisljenog "kruga" po kojem radis donut

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Hacker-ri kaže...

idem u igru pa napravi koji i uploadam na jubito pa ti stavim vamo video i objasnim kako, ako stignem sve :)

15 godina
Hacker-ri kaže...

dakle ovako

ja igram sa kontrolerom od xboxa

kako se približavaš mjestu za donut usporavaš do 1-2 brzine ovisno o postavkama automobila, udaraš ručnu da zadnji kraj zabaciš i onda ti je sve u kontroli gasa i skretanja dok on ne uhvati drift kako treba

kad uhvati, samo ga kontrolirati da ga ne izgubiš, previše ili premalo skretanja

za male donute ubaciš u prvu i samo po gasu i držiš da skreće u određenom smjeru, to što držiš cijelo vrijeme da skreće nećeš ga izgubit jer auto sam se posloži na krug za donut i dalje ga držiš koliko hoćeš

za veće donute dalje od druge brzine ne moraš ić, uhvatiš drift u drugoj brzini i tu malo više kontroliraš gas i skretanje, ali jednom kad ga uloviš ide bez beda

postavke staviš kako ti odgovara, ja sam u videu imao ovjes na najtvrđe i visinu automobila na najniže, ostale postavke nisam dirao uopće

evo video pa pogledaj kako ide

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.9.2011 17:32 (matija656).
15 godina
neaktivan
DiRT 3

ja sam počeo igrat igru danas i kako imam one trake isprekidane po cesti zelenom bojom što me vode put ja nemogu dat gasa kolko ja zelim vec auto uspori pred zavoj i sl.

dal ce mi to bit tako na prvih par voznji ili stalno i jer se to moze isključit ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

to ce ti biti stalno pa i u MP ako ne isključiš.

Imaš prije početka vožnje da si odabereš neke stvari i sad neznam napamek kako se to zove ali namjestiš si da ne voziš i da se opuštaš već imaš više opcija.

Energija pripada svima, kao i zrak! Mašta, bitnija od znanja!
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.9.2011 8:56 (Bernard Huky Hux).
15 godina
tepih kaže...

ja sam počeo igrat igru danas i kako imam one trake isprekidane po cesti zelenom bojom što me vode put ja nemogu dat gasa kolko ja zelim vec auto uspori pred zavoj i sl.

dal ce mi to bit tako na prvih par voznji ili stalno i jer se to moze isključit ?

prije početka utrke ideš u assisst,  i tamo odeš na custom, a tamo unutra možeš podešavat težinu pa i asistove, od skretanja u zavoj, kontrole gasa, kontrole proklizivanja, kontrole stabilnosti, kontrole kočnice da auto sam koči, abs, i ta best line linija

moja preporuka je sve na off, tako se najbolje nauči vozit

17 godina
neaktivan
matija656 kaže...
tepih kaže...

prije početka utrke ideš u assisst,  i tamo odeš na custom, a tamo unutra možeš podešavat težinu pa i asistove, od skretanja u zavoj, kontrole gasa, kontrole proklizivanja, kontrole stabilnosti, kontrole kočnice da auto sam koči, abs, i ta best line linija

moja preporuka je sve na off, tako se najbolje nauči vozit

ako si ikad vozio trke ili aute, definitivno sve off...

ja sad uopce ne vidim razliku...

ali kad krenem sad igrat F1 nakon jedno 5 mjeseci :D razlika se primijeti :D

15 godina
neaktivan
DiRT 3

hvala ekipa na odgovorima.

igrao sam f1 i nije baš lagano,al igram sa volanom ovako preko tipkovnice to nije to !

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
DiRT 3

pitanjce: kako to da nakon prelaska sa 4850 na 6850 u dirt 3 nema nikakvog veceg "skoka"? igram sve na max na cca 43 slicice po sekundi i neovisno o tome koliki stavim aa (ili kaj vec igra ima), igra ne gubi niti ne dobiva na fps-u? u cem je prob?

hvala...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
DiRT 3

jos malo mog gameplaya:

delta u kenyi

fiesta na gymkhani

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Realniji Dirt 3
Nova poruka