DiRT 2

poruka: 1.567
|
čitano: 357.249
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: DiRT 2
mitchell kaže...

Uzmi ovaj.

šiloman kaže...

cuj,nisam pri parama,navuko sam 300nekako

Evo onda ti je rješenje dal mitchell, preporuka i od mene.

Tih 50kn buš nekak navukel...

I s njim imaš daleku veću podržanost u svim igrama nego sa Thrustmasterom.

Da ne govorim o Logitech Gaming Softwareu

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
16 godina
neaktivan
DiRT 2

nije bitna podrzanost,nego me zanima kad vrtis dali je na thrustmasteru  isto ko i na tom logitechu jer mi je TM dobavljiviji:D

SAMI PROTIV SVIH!!!! ARMADA RIJEKA!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
DiRT 2

Pa podržanost je najbitnija. Šta ti vrijedi volan ako ga igra ne podržava odnosno ne prepoznaje?! LOL

Kupi Logitech jer je najbolji u vezi toga. probao sam neke no name i thrusmaster i mogu reć da je i onaj najobičniji Logitech Formula od 300 kuna bolji od nekih no name olfo kvalitetnih koji koštaju oko 500 kuna...

Logitech Formula Force Ex koji košta oko 500 kuna (ovaj šta ti je preporučen na akciji) je najbolji za uloženo dobiveno!

dotore1
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.12.2009 16:38 (doktor1).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DiRT 2

ajde mi recite da ima u technomaxu ili linksu, no do 250kn MAX

jer sam odlucio uzet gamepad za pes10

SAMI PROTIV SVIH!!!! ARMADA RIJEKA!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
DiRT 2

Ja sam imao   Logitech Formula Vibration Feedback Wheel i bio sam zadovoljan i služio je svrsi. Znači opuštanje uz jurnjavu. Nije kao onaj od 500 kuna, ali meni je bio dovoljan (novi sam nabavio za 100 kuna zato sam ga mjenjao)

Vidim da ti u potpisu piše armada rijeka, šta bi značilo da si iz rijeke i neki dan sam bio u Tehnomaxu u WTC-u i imali su taj volan. Cijena negdje između 250-300 kuna.

dotore1
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
DiRT 2

Blokić rulez!

Šteta što ih nisu snimali kad su izlazili iz auta.

Kladim se da bi svi bili popišani i posrani lol

A možda zato nisu to ni snimali? Hmmm... :)

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
DiRT 2

Pogledajte ovaj video -

Smijeh  Kako tip bježi i kako je ovaj izvuko auto, ja sam umro od smjeha..., ali vozač ga je bogami izvuko..

Nije baš vezano uz sami DiRT2, ali to je isto raid...

BTW, pogledajte na drugoj slici facu od tipa iz videa šta je Burs stavio LOLčina (video na 2.48)

P.S. A evo šta radi moj suvozač dok ja vozim, gleda prirodu na velebitu umjesto da mi govori koji zavoj sljedi Smijeh

2 2
dotore1
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.12.2009 22:37 (doktor1).
Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
Burs kaže...

Blokić rulez!

Kak ovo rula!

Zapravo sve iz DiRT-a 2 postoji....

Da je meni malo Subaru, da se provozam po zagorskim bregima Cool

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
17 godina
neaktivan
DiRT 2

Colin ¨McCrash¨ McRae na

. Najezim se kad god ovo pogledam.

R.I.P Legendo.

World championships: 7, GP started: 250, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,369

7 0 hvala 0
17 godina
F1-IVO kaže...

Colin ¨McCrash¨ McRae na

R.I.P Legendo.

Slažem se.

Puno toga je njemu posvećeno i u DiRT-u 2, pa i memorialni turnir, što je jako pohvalno.

17 godina
F1-IVO kaže...

Colin ¨McCrash¨ McRae na

R.I.P Legendo.

Ova igra kao da je indetična ovome.

Najbolje kada se na 1:57 prevrnuo naopačke auto i vratio na kotače i lik samo nastavio vozit, a svi zbunjeni WTF?

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
17 godina
doktor1 kaže...

P.S. A evo šta radi moj suvozač dok ja vozim, gleda prirodu na velebitu umjesto da mi govori koji zavoj sljedi  Smijeh

A kak bi ti reagirao kad bi skužio da se voziš kroz minsko polje? :)

16 godina
neaktivan
DiRT 2

nikad vise nece napravit normalnog collina da se voze normalne rally utrke po stazama kao u stvarnosti kao sto je bio colin 2.0 to je bilo strava,a ne ovo.meni je igra dobra al me ubija onaj loading svaki puta 3 min.moras cekat da ude u igru to je skroz bezveze.sto se tice grafike svaka cast...

sto se tice igranja s volanom ja imam momo racing i uopce neigram na njega je bi ga pokido previse je tu brzih kontriranja i okreta volana igram na tipkovnicu,a f1 igram na volan

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.12.2009 9:03 (bongy).

0 0 hvala 0
17 godina
Burs kaže...

Blokić rulez!

Šteta što ih nisu snimali kad su izlazili iz auta.

Kladim se da bi svi bili popišani i posrani lol

A možda zato nisu to ni snimali? Hmmm... :)

Zakon!!!!! I ja bih rado da me tako provozaju, ali je zapravo puno gore biti suvozač - jednostavno ti fali onaj osjećaj za auto. No, s Blockom bih nekako bio uvjeren da me bar neće ubit!

16 godina
neaktivan
DiRT 2

Cuja san da ima jedan BMW u igri.
Ako neko zna koji je???

duje kapitanović

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
cappy kaže...

Ako neko zna koji je???

z4

17 godina
cappy kaže...

Ako neko zna koji je???

BMW Z4 M Coupe

Bolje da su ubacili terenca.

Z4 još nisam ni kupil, DiRT 2 je vjerojatno jedina igra u kojoj mi nabavka BMW-a nije 1. stavkaCool

17 godina
DiRT 2

Ni ja nisam kupio bmw-a, ali mi ne treba pored 2 impreze i evo 9-ke

ili je 1 ili je 0 trece nemoze!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
DiRT 2

kak se igra prek hamachia imam verziju 1..0.1.5 jel se moze na toj igrat i mogu se pingat s prijateljem i imamo teknogods loader pokrenemo to stisnemo obadva f12 ja hostam on proba se joinat nemzoe nać i tak i obrnuto recite kak to

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
ivic55 kaže...

kak se igra prek hamachia imam verziju 1..0.1.5 jel se moze na toj igrat i mogu se pingat s prijateljem i imamo teknogods loader pokrenemo to stisnemo obadva f12 ja hostam on proba se joinat nemzoe nać i tak i obrnuto recite kak to

jeste napravili registry override

Anti-depressants; controlling tools of YOUR system...
16 godina

ja jesam on nije al probat cemo

15 godina
neaktivan
DiRT 2

moze mi neko rec zasto ne mogu spremit ono sta odigram ??? skinuo sam igricu . dali mi treba neki CD-key ili tako nesto ??

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
DiRT 2

Moraš napravit Wondows Live account. Offline ako nemaš original

dotore1
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.12.2009 9:22 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
DiRT 2

network dirt2cro

pass: croatia

hamachi

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DiRT 2

Nes mi cudno ,skinem  games for windows live i registriram se na netu do sada sve ok zelim se prijavit na games for windows live i dode mi "Sign in Error" . Accaunt sam 2 put provjerio i dobar je ... hmm =( ....???

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
DiRT 2

Kako napravit offline account

dotore1
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.12.2009 11:50 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
DiRT 2

hvala toga se nebi sjetio xP sada mogu uzivat =)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
DiRT 2

Evo kak natjerati Xfire da uzima skrinšoteve i videe u igri (napomena: ovo je cp sa Xfire teme i pretpostavljeno je za Xp):

"Start with the game AND Xfire both closed completely (Xfire | Exit).

1. Find your xfire_games.ini file. It should be located in C:\Program Files\Xfire

2. Open the file. By default it should open with notepad for editing.

3. Press CTRL+F to open a search. Search for '6032_1' without the quotation marks. You should see something like this:

[6032_1]
LongName=DiRT2
ShortName=dirt2
LauncherDirKey=HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Codemasters\DiRT2\PATH_APPLICATION
LauncherExe=dirt2.exe
DetectExe=dirt2_game.exe
Launch=%UA_LAUNCHER_EXE_PATH% %UA_LAUNCHER_EXTRA_ARGS% %UA_LAUNCHER_NETWORK_ARGS%
;InGameRenderer=D3D9
;InGameFlags=USE_PRESENT|ENABLE_MOUSE|USE_DINPUT_MOUSE
;AlwaysFullScreen=1

[6032_2]
LongName=DiRT2
ShortName=dirt2
LauncherDirKey=HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Valve\Steam\InstallPath
LauncherExe=steam.exe
DetectExe=SteamApps\*\dirt 2\dirt2_game.exe
Launch=%UA_LAUNCHER_EXE_PATH% -applaunch 12840 %UA_LAUNCHER_EXTRA_ARGS% %UA_LAUNCHER_NETWORK_ARGS%
;InGameRenderer=D3D9
;InGameFlags=USE_PRESENT|ENABLE_MOUSE|USE_DINPUT_MOUSE
;AlwaysFullScreen=1

4. Remove the semicolons (from both entries so that it now looks like this:

[6032_1]
LongName=DiRT2
ShortName=dirt2
LauncherDirKey=HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Codemasters\DiRT2\PATH_APPLICATION
LauncherExe=dirt2.exe
DetectExe=dirt2_game.exe
Launch=%UA_LAUNCHER_EXE_PATH% %UA_LAUNCHER_EXTRA_ARGS% %UA_LAUNCHER_NETWORK_ARGS%
InGameRenderer=D3D9
InGameFlags=USE_PRESENT|ENABLE_MOUSE|USE_DINPUT_MOUSE
AlwaysFullScreen=1

[6032_2]
LongName=DiRT2
ShortName=dirt2
LauncherDirKey=HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Valve\Steam\InstallPath
LauncherExe=steam.exe
DetectExe=SteamApps\*\dirt 2\dirt2_game.exe
Launch=%UA_LAUNCHER_EXE_PATH% -applaunch 12840 %UA_LAUNCHER_EXTRA_ARGS% %UA_LAUNCHER_NETWORK_ARGS%
InGameRenderer=D3D9
InGameFlags=USE_PRESENT|ENABLE_MOUSE|USE_DINPUT_MOUSE
AlwaysFullScreen=1

5. Save the xfire_games.ini file. (File | Save)

6. Close the file. (File | Exit)

The next time you launch Xfire and DiRT 2 (in DirectX 9), the game will have Xfire in Game enabled. Again, we will be unable to assist with any resulting bugs that you encounter with Xfire in Game enabled for this game."

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
DiRT 2

Da neotvaram temu bezveze, jel mi možete preporučit kakvu drugu racing igru pod uvjetom da nije NFS i da se nemora puno mislit pri biranju auta i da nema tuniranja to mi ide na živce hoću vozit, a ne se s tim zahebavat?

Vidio sam da ovaj colin mcrae 2004 ima visoke ocjene pa ga sada skidam, jel to šta valja?

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

Da neotvaram temu bezveze, jel mi možete preporučit kakvu drugu racing igru pod uvjetom da nije NFS i da se nemora puno mislit pri biranju auta i da nema tuniranja to mi ide na živce hoću vozit, a ne se s tim zahebavat?

Vidio sam da ovaj colin mcrae 2004 ima visoke ocjene pa ga sada skidam, jel to šta valja?

preporucam da probas dirt2 jer je ona po meni najbolja racing igra koju sam igro(subjektivno)

dirt2 nema tuniranja btw

Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice