Je l' ima netko da je zainteresiran da preko hamachija odvozimo koju?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Šta nije to namjerno izazvan sudar?! Ja stavljam samo sponatane...
Vidiš da je to s konzola, očito samo demo - nisam do kraja ni gledal kad sam videl datum...
Ali stvarno su mogli stavit još malo staza. uvijek se iste voze. Koliko god mjenjo lokacije... jednostavno fali staza...
Ali stvarno su mogli stavit još malo staza. uvijek se iste voze. Koliko god mjenjo lokacije... jednostavno fali staza...
da slazem se kako sam se blizio kraju vidio sam ono
u utahu samo jedna staza s 2 verzije kao i u japanu
i la-u i londonu 1 staza 3 verzije
al mi igra nijednom nije dosadila
staze su prekrasne i dinamicne al ih je ipak premalo
Evo instalira se demo pa ću vidit
DiRT 2 nije loš, ali dosadi i čovjek se zasiti istih staza i automobila.
Ja bih volio kada bi napravili reli DAKAR , gdje bi smo mogli voziti automobile,motore,kamione, te da stave realne staze itd.
Ne bi bilo loše kada bi imali za svaku ovu klasu vozila poseban "Championship"...
Evo prešao demo (jedva)
Grafika;fizika: vrlo dobra
Upravljivost: vrlo loša-auto klizi (na automatskim postavkama)
Staze:dobro osmišljene
Optimiziranost: dobra,na laptopu-sve low;1280x800
Moja ocjena: 87/100
Onaj zadnji crash mi je najjaci. :)
Da, zanimljiv je taj na kraju... iako i onaj sa hummerom na velebitu mi nije loš..kako me je ograda izbacila iz takta...
Vidiš da je to s konzola, očito samo demo - nisam do kraja ni gledal kad sam videl datum...
Pa kaj onda ako ne namjerno izazvan? Cilj je da se demostrira fizika i realnost sudara.
Naravno da je ljepše vidjeti nešto spontano, neočekivano, al nije tolko efektno kao kod onih koji su namješteni.
I kaj ima veze ak je sa konzola i ak je demo? Staza je ista, fizika isto, gledaj i uživaj.
Pa kaj onda ako ne namjerno izazvan? Cilj je da se demostrira fizika i realnost sudara.
Naravno da je ljepše vidjeti nešto spontano, neočekivano, al nije tolko efektno kao kod onih koji su namješteni.
I kaj ima veze ak je sa konzola i ak je demo? Staza je ista, fizika isto, gledaj i uživaj.
OMG, čini mi se da se ti nabrijavaš :)
Pa niko nije niš tebi rekel, očekival sam tvoj video sa tvojim rendom kreševima, kad ono demo sa istim autom - konzole su spomenute jer očito u 8.mjesecu nije bilo igre za PC, jel?
Tu sam je i ja znao zabijat, ali kad je stvarno nezgodan zavoj, na stoj stazi se u vecini slucajeva na tom mjestu slupam, nigdje vise, onda uslijedi flashback.
Ali ipak, ne puca zid ovak svaki dan
Kaj se zavoja tiče, jako je zariban ak se ide ravno, a ne skrene se na onom križanju prije lijevo - u tom slučaju prema njemu dolaziš ravno, a ne ukoso sa skokom!
taj zavoj od tebe napravi isfrustriranog debila xDD (bar u mom slucaju), svaki put zaboravim na njega i onda se sam sebi pola sata cudim koji sam ja konj xDDDDD
stvarno,ko da ste uvjezbavali sudare:D
skinut cu si i ja to:D
ima ko volan pa da kaze kako radi na njemU?
Ja vozim sa volanom i upravljivost je odlična. Ne pomišljam igrat sa ničim drugim..
Prvo reci kolko misliš para dati, tj. kolko koštaju ti tvoji kandidati.
Ak hoćeš kvalitetu i pravu garanciju, kupi neki Logitech.
Pa mora se vraćati lol.
Uostalom, to se da precizno namjestiti, pogotovo s Logitech modelima.
Također, imaj na umu i DiRT 2 Supported controllers
cuj,nisam pri parama,navuko sam 300nekako