Diablo 4

poruka: 2.411
|
čitano: 757.155
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Diablo 4

Izgleda da će sezona 8 biti relativno kratka.

S9 PTR Campfire već 22.05:

https://news.blizzard.com/en-us/article/24205280/join-our-2-3-0-ptr-campfire-chat

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Diablo 4

Da danas završi, nitko ne bi suzu pustio.

Tko je ovu sezonu smišljao, bolje da nije ni to smislio.

Tigar Krezumica
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Re: Diablo 4
fromcelltohell kaže...

Da danas završi, nitko ne bi suzu pustio.

Tko je ovu sezonu smišljao, bolje da nije ni to smislio.

krenuo i ja igrati s8... a sto reci, koju poruku poslati.

cijela logika je trcanje od jednog kvazi legion eventa do drugog. goru stvar nisam davno vidio. uz to, koliko vidim, smanjili su drop rate (vjerojatno da se prolongira sezona) ancestral itema sta mi samo govori da nisu razmisljali o tome da podignu kvalitetu samih drop rates kako je bilo u prethodnoj sezoni.

da, ima tu nekih QoL stvari, medutim to se trebalo implementirati odmah po izlasku (primjer je boss chest koji sam otvaras) a ne nakon 4 sezone.

nisam imao nikakva ocekivanja al i dalje su me uspjeli razocarat

It is not who you are, it is who you know.
16 godina
Obi Wan kaže...

cijela logika je trcanje od jednog kvazi legion eventa do drugog. goru stvar nisam davno vidio. uz to, koliko vidim, smanjili su drop rate (vjerojatno da se prolongira sezona) ancestral itema sta mi samo govori da nisu razmisljali o tome da podignu kvalitetu samih drop rates kako je bilo u prethodnoj sezoni.

Nope, odradiš te sezonske evente za Season Journey što treba, a onda skupljaš "sezonsku valutu" ubijanjem boss-ova. Računaju se i Maiden u Helltide-u, završni u Pit-u, NMD-u itd.

Dobro rollani, "obični" legendary sa 8 Masterworkom te bez problema vuče kroz Torment III. Realno, ovisno o klasi, T IV je recimo bolje ganjati tek od P200 i lvl 46+ Glyph-ovima.

Ako treba kome pomoć u sezoni, javite se; još sam na D4 trenutno.

17 godina
TomoR kaže...
Obi Wan kaže...

Nope, odradiš te sezonske evente za Season Journey što treba, a onda skupljaš "sezonsku valutu" ubijanjem boss-ova. Računaju se i Maiden u Helltide-u, završni u Pit-u, NMD-u itd.

Dobro rollani, "obični" legendary sa 8 Masterworkom te bez problema vuče kroz Torment III. Realno, ovisno o klasi, T IV je recimo bolje ganjati tek od P200 i lvl 46+ Glyph-ovima.

Ako treba kome pomoć u sezoni, javite se; još sam na D4 trenutno.

nije poanta sto se reputation moze skupljat preko bossova. poanta je da je core seasonal mechanic debilan, narocito u situaciji gdje moras sa konjem ic od jednog spawn pointa do drugog, a da pri tom nemas puni gallop ili ako nista drugo neku shemu da je cooldown manji.

sto se tice samih itema, nije problem igrati na T3 sa normalnim legendary gearom. problem je u tome sto su nakon prosle sezone, gdje je bio jedan ekstrem (previse loota) presli u drugi ekstrem, drop rate su ostavili isti, ali su smanjili prilika gdje taj loot pada, a da su pri tom ostavili los generalni drop rate ancestral itema. ne znam kakva je situacija sa mythic i unique drop rates al koliko mogu zakljucit, buduci da svak otvara svoju kutiju, 4 puta manji, sta ce rec 4 puta losiji nego prije, narocito sa ancestral situacijom.

16 godina
Diablo 4

Ma, ovi su se pogubili totalno. Jbt, u Infernal Hordes uopće ne broji runde, a katkad ni koliko matsa si skupio.

Još se zna dogoditi da moraš čekat po pol minute da igra registrira da si ubio zadnjeg moba u rundi.

Bug na bug. Šta se Mythical Ancestrala tiče, još ni jedan jedini u ovoj sezoni mi nije pao.

Srećom pa mi za Blood Wave Necra ni ne trebaju. Sorcereru sam uspio iskraftati helm i ring i to na onu random foru.

Legendary rune padaju svake prestupne pa ti kraftaj Mythic Ancestral.

Igra u ovakvom stanju je baš promašaj. 

Prije bih se zaigrao u sezoni na malo duže vremena jer je donekle imalo smisla ako je tema sezone dobra.

Ovo sad je bože čuvaj, bože sačuvaj.

Žali bože novaca koje sam potrošio za ovaj poluproizvod od igre.

Tigar Krezumica
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

ima tih bugova koliko os. primjer je titan's fall kod necra koji ne radi osim ako ne maknes jedan point u skill tree i vratis nazad kad ides u pit.

ja sam ovu sezonu mislio izmedu blood wave ili miniona no s obzirom da mi je mendeln prvi ispao, odlucio sam ic minion necro. blood wave sam gurao proslu sezonu, je najbolji build al ono, ocu nesto drugo.

16 godina
Obi Wan kaže...

nije poanta sto se reputation moze skupljat preko bossova. poanta je da je core seasonal mechanic debilan, narocito u situaciji gdje moras sa konjem ic od jednog spawn pointa do drugog, a da pri tom nemas puni gallop ili ako nista drugo neku shemu da je cooldown manji.

sto se tice samih itema, nije problem igrati na T3 sa normalnim legendary gearom. problem je u tome sto su nakon prosle sezone, gdje je bio jedan ekstrem (previse loota) presli u drugi ekstrem, drop rate su ostavili isti, ali su smanjili prilika gdje taj loot pada, a da su pri tom ostavili los generalni drop rate ancestral itema. ne znam kakva je situacija sa mythic i unique drop rates al koliko mogu zakljucit, buduci da svak otvara svoju kutiju, 4 puta manji, sta ce rec 4 puta losiji nego prije, narocito sa ancestral situacijom.

Pada manje, tj. lošiji loot na bossovima (uključujući) Mythice, ali iako igram solo nisam kupio ni jedan item. Dropali mi Shako, Grandfather, Heir of Perdition, Tyrael itd. Ali imam valjda preko 600 killova na Bossovima u T4. I oni Mythic Undercity Tribute-i nisu loši, dobio 2 Mythic-a u 5 run-a.

Dobijaju se jako dobri itemi nakon što završiš "sezonsku ploču" od svake beskonačne kutije, a može se relativno lako pretvoriti oko 15000 Ash-a u dodatni resplendent spark. Također od "pratitelja" "XP" se zamijeni u loot/materijale u Den-u.

Bio sam zamijenio koju runu za onu koja mi je falila da craft-am Starless Sky prsten, a višak runa sam prodao (ingame trade, u trade kanalu), pa sad imam oko 8B zlata, koje je inače glavni bottleneck za Masterworkanje.

Što se tiče Ancestral legendary, i dalje je garantirani od Horde-i; padaju oni "booster ključevi" za Undercity dosta često, kao i kod Obol Vendora nije loš "droprate".

Znam da je koma "na početku", meni osobno paše da je malo sporije gear-anje.

Inače, imam pristojnog Barba i Rogue, sa 90+ na glavnim Glyphovima.

Svejedno mi je Diablo III i dalje bolji, ali eto, čekam novu sezonu tamo.

EDIT:

Što se tiče Horde-i, Blizz zna za Bug u prikazu, možda poprave idući tjedan.

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.5.2025 19:01 (TomoR).
17 godina
Diablo 4

Bilo bi cudo da ne znaju za taj Bug, dostada jednom pokrenu vlastitu igru

AMD Ryzen 7900X3D; Gigabyte Gaming X670 X AX; G.Skill Trident Z5 Neo RGB DDR5-6000 C30 32 Gb; MSI 4090 24 Gb X Trio; SSD Patriot Viper VP4300 PCIe m.2 GEN4 2 Tb;Lian Li 011 Dynamic EVO; LG C2
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Diablo 4

Svaka cast vama koji jos igrate Diablo 4! 🫡

Intel 80286
Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice