Kome sad vjerovati?
A gle ukusi su različiti.
Ukratko ako vam je d4 core kampanja bila dobra i ova ce. Poanta je da se radi o istom nivou kvalitete. Ni više ni manje.
Nekom ni u wow-u ne valja story, pa eto igra postoji već 20 godina i ljudi plaćaju za nju. Uz to cimematici su totalni top tier.
Što se nove klase tiče totalno se NE slažem. Po meni a hvala Bogu i vecini streamera, fanova i aktivnih igrača ovo je najbolja klasa u D4. Jako brza, puno kombinacija i na kraju krajeva jako zabavna. Vidi se da najviše rađeno na njoj.
Setting nove zone mi je također super, kolegi nije.
Iskreno, ne razumijem nezadovoljstvo jer se već tjednima unaprijed moglo znati što se dobiva za 40e. Mogao se vidjeti gameplay nove klase kao i izgled novog područja. Pokazali su dakle više manje sav content. Tjedan dana prije izlaska ekspanzije su recenzenti vec davali svoja iskustva i jasno naveli što se dobiva za novac. Apsolutno ni jedan streamer nije govorio da je ovo must have ili da je najbolja igra ikada.
Da li ekspanzija vrijedi 40e? Ovisi.
Ako aktivno igrate d4 svakako. Meni je to jedini arpg koji igram i uživam u njemu. Na d3 sam imao tisuće sati a tako ce biti i sa d4.
Ono što ja volim kod diabla je što kada platim cijenu, prođem kampanju, side content i sezonske stvari.
Kada se zadovoljim vratim se za dva tri mjeseca i igram ponovo jer dođu nove sezone sa novim contentom i ko da igram novu verziju igre.
Dakle ovo po meni nije igra koju ces igrat bez prekida 2 godine. Barem bi meni jako dosadila.
Tako da za one koje nisu igrali d4, čekajte neki trial i isprobajte ili kupite prvo core igru. Ekspanziju lako kupite kasnije.
Ponavljam, meni je d3 bio top, d4 mi je također vrlo visoko jer su daleko unaprijedili igru napravama verzije day one.
POE za usporedbu mi je daleko kompliciraniji, možda sa dvojkom promjenim mišljenje, ali do tada uživam u d4.
Eto...ako imate još kakvo pitanje pitajte... :)