Ima li još tko da nije na najjakijem klanu u regionu?
Bug Trolls klanu!!!
\o/\o/
Evo prijavio sam se i ja.
Ima li još tko da nije na najjakijem klanu u regionu?
Bug Trolls klanu!!!
\o/\o/
Dečki, odigrali ste fantastičan potez! Potez za notes!
\o/
I naravno, prijavite se i na naš Discord!
Eeee, kakvih tamo žena ima!!!
Zamoli na Discordu klana da ti netko jači pomogne!
Bitango jedna
Zamoli na Discordu klana da ti netko jači pomogne!
moze link na diskord za DEX#3416
Clanovi Bug Trolls imaju pravo trolati na Bug forumu
Treba istrazivati...i malo traziti informacije, i onda ide :=) ... zapeo danas na lvl 58 - slab mi dmg bio oko 1800...smanjio na adventure mod, odradio par dungeona, palo par dobrih itema, digao na nightmare i sad 3000 i konacno pronasao sve Altars of Lilith ... sad na lvl 60 moj Sorcerer, paragone sam isto malo citao sto i kako rade, nightmare dungeone level 1 krenio raditi palo vec par tier 2 i 3 i 4 za otvoriti ... ma ima toga toliko...
Side quest isto radim, ima price jako puno, svaka im cast.
A dobri itemi padaju bez obzira koga ubijam, u 4 dungeona popodne dobijem 4 puta butchera...u nizu ... a veceras ni jednom :)
Sinoc me netko iz klana pozvao u party, prihvatim, i srusi mi igru :)
Smijesno je da muski sorc ima zensku odjecu, nema uopce izbora ..
Evo jedan fantastičan Diablo IV vic!
Idu dva diablo igrača, jedan neuspješan, a drugi u Bug Trolls klanu!!!
Hshahaha!!!
Bas je dobar!!!!
pitaj za pomoc , u drustvu se i pop ozenio
Evo jedan fantastičan Diablo IV vic!
Idu dva diablo igrača, jedan neuspješan, a drugi u Bug Trolls klanu!!!
Hshahaha!!!
Bas je dobar!!!!
evo jos jedan: Idu dva trola ulicom , jedan prica , drugi trola
E da, i ako unistavate legendarne kao i ja sto radim, a ne izvlacim aspekte, samo smanjim tezinu na adventure mod, uletim u dungeon, ocistim za sad pa sad, i evo par komada s jako dobrim aspektima (zasada to radi). I cesce padaju barem meni tako nego na nightmare tezini...
Igra je napravljena na nacin (zamisljena) da ce muziti igrace godinama tako da ce tokom vremena ubacivati u nju i nove stvari.
Nadam se samo da su naucili nesto iz trojke.
može inv za discord ?, već sam u klanu ali ... malo sam star i zahrđao..i kaže da je onaj naveden istekao ?
Kad ti dropa Unique, a ti se ponadaš...
Teoretski, na barbu bi se valjda dalo nešto složiti s tim?
Vidio sam nekoga da spiminje da treba kombinirati Razorplate i Needleflare legendary aspekt (pretvara 20-40% thorn damagea u AoE), vjerojatno ima još koji aspekt i nešto od skillova što bi se dalo ubaciti. Vjerojatno bi bilo zabavno i radilo koliko toliko na manjim težinama, pitanja kako bi radilo dalje. No dalo bi se napraviti nešto za zezanciju.
Ufff alaj sam sezanio , ja se igram sajdkvestova vec 100 sati, nisam nit zagrizo posteno main story.sad sam thek na Veteran, ono s zmijom.
52 level, nekro, a svi oko mene nest ranjivi x 200%
Gub Sllort- Maro....
Ja stao pricat pricu na LOCALu i okupilo se slusat jedno dobrih 20-30...waljda svi na serveru slusali.
Ufff alaj sam sezanio , ja se igram sajdkvestova vec 100 sati, nisam nit zagrizo posteno main story.sad sam thek na Veteran, ono s zmijom.
52 level, nekro, a svi oko mene nest ranjivi x 200%
Gub Sllort- Maro....
Ja stao pricat pricu na LOCALu i okupilo se slusat jedno dobrih 20-30...waljda svi na serveru slusali.
To ti živiš/igraš u skladu s tvojim forum imenom?
Ja za neki side quest znao spustiti na najnižu težinu (kada sam bio 60+), pa je sve oko mene bilo lvl 50. Ne znam da li to vrijedi i za kampanju.
U svakom slučaju sretno.
Ja se tek sada kada sam dobio konja bacio malo više na side questove, trenutno sam lvl 40...pretpostavljam da se side questove može skupiti i odraditi i nakon kampanje? Razmišljam možda završiti kampanju, pa se baciti na ostalo, u dilemi sam kako nastaviti igrati
Ja se tek sada kada sam dobio konja bacio malo više na side questove, trenutno sam lvl 40...pretpostavljam da se side questove može skupiti i odraditi i nakon kampanje? Razmišljam možda završiti kampanju, pa se baciti na ostalo, u dilemi sam kako nastaviti igrati
Odgovore na sva svoja pitanja potraži u BUG TROLLS klanu!!!
\o/\o/
može inv za discord ?, već sam u klanu ali ... malo sam star i zahrđao..i kaže da je onaj naveden istekao ?
Ista stvar i kod mene bila, posto sam Solo igrac 99% vremena, a igra je ogromna, ima tu materijala za par mjeseci laganog igranja, Sorceror zenski lik level 64 trenutno - svi bonusi otkljucani s njom, samo dungeone pootkljucavati jos imam i par side questova (prosao kampanju prvo s barbarom, stao na 46, nije mi sjeo, muski Sorceror isto prosao kampanju na lvl 52 i tu ceka, probao i Hardcore...ufff..malo ce pricekati, rogue i druida jos nisam isprobao,mozda u sezoni) nightmare tezina sve topim oko sebe (ustvari ledim), nightmare dungeon lvl8 upravo prosao, samo laganini - malo po malo, koliko se stigne.
Side Questove i sad rjesavam, ima ih jos. Prica je zakon, sve ima veze s glavnom, sve je povezano. (zato sam prosao kampanju 3 puta s tri lika, i jos izginuo s dva hardcore). Napravio je Blizzard dobru igru....ali treba citati i uciti, nije ono samo klikni i udaraj kao u trojci, ipak malo mora se oprema paziti sto se i kako slaze, eliksire koristiti svakih 30 minuta obavezno, niceg kasnije ne nedostaje, gold sad sam na oko 7 miliona, gemova imam pun jedan stash, a cijena gemova nema logike ako je tko prodavao...lol... oprema sacred legendarna i uniqe fino pada, ali skoro sve sam salvagao jer nije za nista.
Da sam igrao samo jednog lika bio bi mozda deset-petnaest levela vise, ali volim isprobavati... di je level 100 - ovim tempom oko Bozica :)
Ekipo, još malo pa nas je 50 u klanu!!!
Pedeseti, jubilarni član klana dobit će nagradu! Jer tako mi u klanu radimo!
Svecanu veceru u dvoje uz svijece s Toxicom, a sve na racun LuckiSTrikea!!!! \o/\o/\o/\o/
Zasto tako??? Jer su najjakiji clanovi klana i vi to sigurno zelite!
Takodjer, s moje strane, dobit cete tapsanje po ramenu ili glavi (po vasem izboru!) i rijeci ohrabrenja!
Nevjerojatno!
Naravno, u znak zahvalnosti, vi, kao 50 i jubilarni clan, nama cete uplatiti dvotjedno ljetovanje u Dubrovniku!!!
Bravo i za vas!!!
Jer tako je to u Bug Trolls klanu!!!
\o/\o/\o/