Igrao sam normalno od 7 navečer
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Novi banwave u Diablu, ovaj put su očistili ne-sezonu
Dovraga, otišla mi je cijela hrpa sa frend liste od 9000+ paragona
Morat ću početi učiti kako igrati DPSa, izgleda. Nema više igranja sa suport monkom i gledanja TV istovremeno
Morat ću početi učiti kako igrati DPSa, izgleda. Nema više igranja sa suport monkom i gledanja TV istovremeno
Oh, nisam ni mislio da je to bilo toliko "jako":
Nonseason Banwave hits the 10k+ Paragon guys! (Diablo 3)
Oh, nisam ni mislio da je to bilo toliko "jako":
Nonseason Banwave hits the 10k+ Paragon guys! (Diablo 3)
Aaaa, pogledao sam ga sad.
Wudijo izgleda skoro kao da je ispustio nešto u gaće od smijeha i sreće
Povodom 20godisnjice diabla 2 dijele se krila/wings. Ne znam jel' se to moze pokupiti samo danas ili..., pa je najbolje pokupiti danas
Povodom 20godisnjice diabla 2 dijele se krila/wings. Ne znam jel' se to moze pokupiti samo danas ili..., pa je najbolje pokupiti danas
"Krila" su zapravo neke ružne bodlje.
NOVA KRILA samo danas , izgledaju kao neki pipci od hoboitnice nije loše. Eto 20 god od Diabla 2 bilo bi cool jos nesto dobiti ingame osim krila :)
A najcool najava Diablo 2 remastera :)
Kakva vam je nova sezona ? Meni osobno teski promasaj. Ne znam samo odakle da krenem, jer je sve lose.
Nikada do sada nisam dobio epilepticki napad, ali u ovoj sezoni je sve moguce.
Odigram sat vremena i dovidjenja.

nova sezona je uzasna kao i cijela igra! Nisam se mogao natjerati da je igram duze od sat vremena i ponovo upalim stari dobri Diablo 2 da dodjem sebi :)
A šta ja znam, odlučio main-at Necro-a ovu sezonu, riješio GR99 za sad (i to brzo, ali na višim levelima jednostavno ne preživim, tj. još nemam gear za više tanky opremu), sezonska tema mi još ne pomaže ni odmaže; ali vidim da ovi u grupama exploitaju sezonsku temu i farmaju GR150...
https://eu.diablo3.com/en/profile/MadTom-2218/hero/108352793
Kakva vam je nova sezona ? Meni osobno teski promasaj. Ne znam samo odakle da krenem, jer je sve lose.
Nikada do sada nisam dobio epilepticki napad, ali u ovoj sezoni je sve moguce.
Odigram sat vremena i dovidjenja.
Evo ljudi se počeli žaliti zbog toga i epilepsije. Najvjerovatnije će uskoro biti i patch koji će to rješavati.
https://us.forums.blizzard.com/en/d3/t/i-have-epilepsy-this-season-is-a-problem/19782
Neka mi netko pojasni zasto svi top 10 hunteri večinom koriste Crossbow Vallas Bequest u kombinaciji sa
Neka mi netko pojasni zasto svi top 10 hunteri večinom koriste Crossbow Vallas Bequest u kombinaciji sa
Wudijo objašnjava izbor oružja za DH:
Uglavnom, pierce/strafe kombinacija ima neki interni timing, koji sa Vallo-m češće proc-a.
Do kraja sezone dupli bounty bag-ovi (samo u sezoni):
https://us.forums.blizzard.com/en/d3/t/season-21-trials-of-tempests-double-bounties/20979
Do kada otprilike traje ova sezona ? Ne mogu se nikako natjerati da ju igram. Jos niti jedan conquest nisam zavrsio
Do kada otprilike traje ova sezona ? Ne mogu se nikako natjerati da ju igram. Jos niti jedan conquest nisam zavrsio
Vjerojatno do kraja 9-og mjeseca. +/- 2 tjedna
Pozdrav. Isplatili se danas dat 35$ za ethernal collekciju? Znaci poceo bi od nule, paragon bi treba dizat i sve nanovo skupljat, a igra sam diabla 3 prije.
Imam nesto love i planiram kupit neku igru, diablo me nekako vuce. Trenutno peglam grim dawn, ali dosadi mi igrat solo, a malo mi i steka igra.
Pozdrav. Isplatili se danas dat 35$ za ethernal collekciju? Znaci poceo bi od nule, paragon bi treba dizat i sve nanovo skupljat, a igra sam diabla 3 prije.
Imam nesto love i planiram kupit neku igru, diablo me nekako vuce. Trenutno peglam grim dawn, ali dosadi mi igrat solo, a malo mi i steka igra.
Ljudi ionako pushaju svaku sezonu; ako si za sezonsku grupnu igru brzo ćeš skupiti i paragone.
Ja uglavnom soliram stotinjak sati pa dođem na 1500+ ako mi se da svaku sezonu. Ekipa u grupi bude već paragon 2k+ u prvom tjednu.
To mi se cini previse. Sjecam se kad sam igra prije par godina, bio sam lvl 900. Sad kazes da se moze toliko podignit paragon u sezoni!
Odlucit cu ovih dana ocu li uzimat igru, ne kanim bas toliko sati utuc u igru, jer volim zaigrat par igara.
PTR za 2.6.10 (a svi mislili da će biti 2.7 ) počinje 1.10:
https://us.diablo3.com/en/blog/23529004/ptr-2610-preview-blog-9-25-2020
S22 će imati 4 Kanai cube slot-a; a season power će biti 1 minutni klonovi kada klikneš na Shrine/Pylon. Haedrig će biti novi setovi.
Gold find u paragonima postaje Gold Pickup (0,1 korak) i još dosta update-a na itemima. Za svaku klasu ponešto.
Kad ide sljedeći Diablo 4 quarter update?
Mislim da je krajnje vrijeme da pokusam zavrsiti sezonu, ako vec nije gotova. Nisam se mrdnuo ni paragona od postavljenog pitanja
Sva sreca pa je kisni vikend...
Kad ide sljedeći Diablo 4 quarter update?
Trebao je već biti, s obzirom da su se aktivirali oko PTR, pretpostavljam da dolazi idući tjedan.
Pozdrav! Uzea sam igru i imam jedan problem. Lvl 40 necro sam i pokusavam igrat rift sa drugim igracima, ali uvik kad klinkem join match, oni me stave samoga. Trebam li cekat lvl 70 da bi igra sa drugim igracima ili sta?
Pozdrav! Uzea sam igru i imam jedan problem. Lvl 40 necro sam i pokusavam igrat rift sa drugim igracima, ali uvik kad klinkem join match, oni me stave samoga. Trebam li cekat lvl 70 da bi igra sa drugim igracima ili sta?
sam si jer na serveru u sezoni nema nikoga da nije level 70 već
znaci igraj sam levelaj do 70 i onda igraj sa drugima
ali posto si početnik prporučam ti solo igru dok ne dobijes iskustva
iako nema ti u diablo 3 više neke kompliciranosti, nabaciš bilo koji set m popratiš sa par legendaria koji su potrebni za build i eto
edit*
ipak cu zatrazit refund. igra je ok al igrat solo, od cega sam pobiga od grim dawna, mi se ne da.