Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.334
|
čitano: 4.634.140
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
14 godina
Diablo 3

Bude uopšte nova expanzija?

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Re: Diablo 3

Ahahahahhahahaha

17 godina
tigerija kaže...

Ja se nadam da će biti. Kupit ću je 100% i igrati dugo vremena

A lako je igrati kad sve ide dobro - 62 u 3 (zasad, tu se nadam najmanje 65, možda i 66) i 67 u 4 (tu je još realno 68, a ako sve naleti i 69)

Ide mi odlično otkad sam ušao u "domaći" klan

Još samo da mi konačno padne antički Dagger of darts, bez njega ne vjerujem da ću moći solo sa WD preko 50 (sad sam na 46 tek)

Malo sam usporio sa soliranjem, tek mi je Barb na 50 solo, ostale ću valjda dovući do 50 do kraja "ere".

62-3 a 62-3 a
62-3 b 62-3 b
67-4 a 67-4 a
67-4 b 67-4 b
16 godina
Diablo 3

Do kada traje sezona?

StariGad_HR @battlefield StariGAD#2592 @ Diablo 3
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
TomoR kaže...

LOL, formula1live, ajde uzmi rank 1 u sezoni bez da te clan ili Twitch sljedbenici boost-aju, kad se ne slažeš s onim videom.

Ups, zaboravio sam, tebi je i T6 pretežak postao.

Slobodno udaraj TD, šteta što se ne može i na to staviti ignore.

Generalno se slazem sa tobom, mada vise ne udaram te 'palce' gore i dolje. Treba to drugacije urediti. Tu i tamo pogledam nekoga tko igra control WD-a od pocetka sezone. To je izgleda najbolja opcija u sezoni. Svima dobro dodje, a puni xp kao lud. Na kraju kada se vidi koliko ih je ubio, odnosno dmg-a napravio, ucinak je minimalan. A i lakse ga je igrati... Mada, ove koje ja pratim, ne igraju 20ak sati, vec manje, ali napreduju poprilicno brzo.

11 godina
protjeran
Butcher kaže...

Do kada traje sezona?

Ne zna se jos, ali bilo je spomenuto kako ce ova sezona trajat najmanje 4 mjeseca.

12 godina
tigerija kaže...

Nova ekspazija će biti sigurno.. ja očekujem da će službeno biti najavljena na BlizzConu u 11. mjesecu (ili kad'li je već).. 

Nisam siguran ali mislim da su i u jednoj izjavi devovi i rekli da rade na novoj ekspanzij.. Ali to je Blizz :)

striko kaže...

što reći GZ!! mi smo dogurali do GR65 u 4man.. ali ima sigurno 2 tjedna da ne igram... malo sam se zasitio..

Butcher kaže...

Do kada traje sezona?

Ovo je dobro pitanje na koje vjerojatno niti blizz trenutno nema konkretan odgovor..

Jer po sevemu sudeći novi patch bi mogao biti popriličan.. a prije toga treba na PTR koji će sigurno trajati barem mjesec dana..

Tako da se slobodno može računati da je sezona gotova u roku mjesec dana od izlaska PTR-a.. 

Ali opet to je samo moje skromno mišljenje.. :D

Smrt u penziji
12 godina
Diablo 3

Evo jedan lijepi post sa kritikama i problemima u D3.. uz nekoliko dobrih ideja..

http://www.diablofans.com/news/48448-d3s-biggest-problems

Smrt u penziji

0 0 hvala 0
14 godina
Diablo 3

Ma sumnjam da će D3 ikad "popraviti".

D3 je meni onako, casual igra. Igrao sam 6 mjeseci kad sam kupio Reaper of Souls. Bilo je fun, ali igra nema replayability niti nikakav dinamički progression kao Diablo 2 ili Path of Exile. Igra je +1 +1 +1 +1 :D .

Ali opet. Kad izađe expanzija planiram kupiti i opet igrati koji mjesec.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
geothia kaže...

Nova ekspazija će biti sigurno.. ja očekujem da će službeno biti najavljena na BlizzConu u 11. mjesecu (ili kad'li je već).. 

Nisam siguran ali mislim da su i u jednoj izjavi devovi i rekli da rade na novoj ekspanzij.. Ali to je Blizz :)

Sumnjam u to. Ima neki raspored vec prema kojem za BlizzCon imaju sve igre osim Diabla.

Naravno najvecu paznju ce sad posvetit onoj novoj fps igr.

15 godina
neaktivan

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Pozz, novi sam u igri, igram s DH i doso sam do lv70, sad dizem paragone levele i radim buntie...

trenutno najvise igram na hardu i nemam nikakvih problema radit buntie na toj tezini.

probo sam danas i na torment1 al sam se dosta mucio. kolko sam skuzio gear je sav random i kako te posreci...

jel ima neka posebna caka kako da se skupi neki bolji gear ili ovako preko bountija?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
_dEDa_96 kaže...

Sviđa mi se što planiraju za Kanai Cube, moći ćeš 3 legendary pasiva imati aktivna u njemu (oružje, armor i nakit po jedan). Recimo, staviš na ne Furnace do 50% elite damage, na Focus i Restraint dodaš RORG efekt i da dižeš Fetish sycophante sa Witching Hour-om, npr:

With the current plan, the passives you get by breaking down Legendary items with special effects in Kanai's Cube do not replace passive skills on your character, but are instead part of a separate set of passives that are specifically stored within the cube. You can store as many special effects as possible in the cube, but only a limited number can be active at a given time (currently, this is three: one weapon effect, one armor effect, and one jewelry effect). Hope that helps!

devilvu86 kaže...

Pozz, novi sam u igri, igram s DH i doso sam do lv70, sad dizem paragone levele i radim buntie...

trenutno najvise igram na hardu i nemam nikakvih problema radit buntie na toj tezini.

probo sam danas i na torment1 al sam se dosta mucio. kolko sam skuzio gear je sav random i kako te posreci...

jel ima neka posebna caka kako da se skupi neki bolji gear ili ovako preko bountija?

Trebaš koliko toliko skupiti opremu da možeš farmati Torment 1 riftove - tamo ti počinju padati set itemi, koji su ti potrebni za dalji napredak u igri (također od T1 mogu padat ancient legendary).

Najbolje bi bilo ako imaš nekog prijatelja da te "vuče" na T6 par dana i skupio bi opremu, ili nađi Community za DH pa pitaj ako možeš nekome u T6 igru, velika je šansa da će ti davati višak opreme što će njima padati.

14 godina
TomoR kaže...
devilvu86 kaže...

Trebaš koliko toliko skupiti opremu da možeš farmati Torment 1 riftove - tamo ti počinju padati set itemi, koji su ti potrebni za dalji napredak u igri (također od T1 mogu padat ancient legendary).

Najbolje bi bilo ako imaš nekog prijatelja da te "vuče" na T6 par dana i skupio bi opremu, ili nađi Community za DH pa pitaj ako možeš nekome u T6 igru, velika je šansa da će ti davati višak opreme što će njima padati.

Evo baš ja planiram slijedećih par dana dok čekam da poprave Batman AK, zaigrati ponovno. Javi se na pp ako želiš pa možemo malo proletiti kroz T6.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
Diablo 3

Rhykker, informativno i zabavno o najavljenim Patch 2.3 promjenama:

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
TomoR kaže...

Rhykker, informativno i zabavno o najavljenim Patch 2.3 promjenama:

Mislim da mu je ovo najbolji video koji je napravio.. nikada nije bio ovako zabavan i otvoren..

Najviše se slažem s njim što se tiče tog "Cuba" zašto nije Horadric Cube??

A što se tiče najvaljenih promjena u novom Patchu izgledaju zanimljivo..

Ali sačekajom PTR pa ćemo vidjeti kako to radi u praksi.. 

Smrt u penziji
17 godina
geothia kaže...

Mislim da mu je ovo najbolji video koji je napravio.. nikada nije bio ovako zabavan i otvoren..

Najviše se slažem s njim što se tiče tog "Cuba" zašto nije Horadric Cube??

A, objasnio je i u videu.

Jedan on D3 artista (grafičara ili muzičara) je umro krajem 2014. od raka, pa su njemu posvetili Cube.

http://www.gamersforgood.com/kkg-kevin-kanai-griffith/

16 godina
odjavljen
Diablo 3

Kako gledam ovaj novi patch, mozda je red zadrzati neke leg. stvari koje inace unistavam, zbog 'pasivnih' skillova. Nesto si mislim da ce poceti slabije padati kada dodje patch.

Skull Grasp bi mozda mogao isprobati iskoristiti sa barbom. Ovako je potpuno neupotrebljiv kada se koristi Dust Devil, jer ima puno boljih opcija.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
devilvu86 kaže...

Ako trebaš pomoć oko opreme javi se . Pošto mi je komp na servisu ne mogu raditi speed griftove nego solo derem t6 riftove i bountije na laptopu pa možeš samnom , 99% što mi padne od opreme ti mogu dati .

Hrwoje#2333

Postoje ljudi kole vole tarantule i oni koji ih još nisu zavoljeli
17 godina
Diablo 3

Ave!

Za Patch 2.3 mijenjaju i Helfire event. Warden-i će sad direktno dropat mašine, a ne ključeve, i amulet će uvijek imati socket!

http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/18194054207#1

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Diablo 3

Ako je nekome kojim slučajem dosadio Diablo 3 i htio bi ga zamijeniti za Guild Wars2 neka se slobodno javi na PM :)

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Diablo 3
http://eu.battle.net/d3/en/profile/XsX-2902/hero/22973692

0 0 hvala 0
12 godina
Diablo 3

Evo "neslužbeni" patch notes..

http://www.diablofans.com/news/48452-diablo-3-patch-2-3-ptr-datamined-class-changes-set

Ono što mogu izdvojiti kao meni zanimljivo je novi set za monka..

Uliana's Stratagem [New]

•2 pieces: [Every third hit of your Spirit Generators applies Exploding Palm.] 

•4 pieces: [Your Seven-Sided Strike deals its total damage with each hit.]
•6 pieces: [Your Seven-Sided Strike detonates your Exploding Palm.]

Zvuči brutalno...

Nisam u detalje čitao vjerojatno ima još zanimljivih stvari :)

EDIT:

Reforge Legendary  - Law of Kulle

•1x Legendary Item
•5x Khanduran Rune
•5x Caldeum Nightshade
•5x Arreat War Tapestry
•5x Corrupted Angel Flesh
•5x Westmarch Holy Water
•50x Forgotten Soul

Ako sam ja ovo dobro shvatio onda će se moći rerollati leg predmeti u cijelosti.. :)

Samo tko će farmati jebene materijale.. to mi je tolika tlaka da se ponekad želim ranit.. tupim hrđavim nožem..

EDIT2:

ovo su novi materijali: Khanduran Rune, Caldeum Nightshade, Arreat War Tapestry, Corrupted Angel Flesh i Westmarch Holy Water.

Njih se dobija rješavanjem buntya.. svaki act različiti materijali..

Smrt u penziji
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.6.2015 5:26 (geothia).

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Diablo 3

Zombie Wall bi uskoro mogao postati zombie circle. Dobra ideja, nebi bilo loše okružiti Siege Beast-a na par sekundi da se smiri malo.

http://kotaku.com/heroes-of-the-storm-inspired-character-change-in-diablo-1714165687

Btw, Azmodan rula u Heroes Of The Storm.

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.6.2015 18:45 (Mirogamemasta).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

Danas se logiram nakom 15 dana, i nemam niti jednog lika, igra posložena kao da nikad nije igrano...Kako je to moguće?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
beha kaže...

Danas se logiram nakom 15 dana, i nemam niti jednog lika, igra posložena kao da nikad nije igrano...Kako je to moguće?

piši korisničkoj, šrvo kaj bi mi palo na pamet da ti neko uleti u acc i zbrisal sve

mrakky
16 godina
neaktivan

Još bi shvatio da je moguće izbrisati likove, ali koliko znam paragon level nije moguće izbrisati, kao ni ona dostignuća, a kod mene sve na nuli. Da ne povjeruješ...Mislio sam da sam slučajno promjenio regiju ili nešto, ali ne...idem vidit što korisnička kaže na to...

13 godina
neaktivan
Diablo 3

E to još nisam čuo da se nekome desilo , da je sve na nuli

Postoje ljudi kole vole tarantule i oni koji ih još nisu zavoljeli
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.7.2015 8:07 (TomoR).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
beha kaže...

Ajd,lako moguce da je problem rijesen :) al cisto da odgovorim mozda za ubuduce nekome zatreba.

Imao identican problem :). Pokrenuo D3 a kad tamo firska figa,neki lik lvl5 zenski barbar,bez paragona.

Sad ja razmisljam koji jarac pa kak,gdi kaj koga, reko mozda ostal bratov acc,nist alt+f4,pregled log in podataka a kad tamo America.

Reko da ti ne bi mali medo :)

Prebacis na EU i sve po starom kak je i bilo.

Eto, dakle, provjeriti na koji server se spaja.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice