Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.334
|
čitano: 4.632.685
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
15 godina
Re: Diablo 3
hrcy28 kaže...

Jesam li ja jedini ovdje koji jos nisam nasao nikakav upgrade nakon updatea?? Igram od cetvrtka...

takoder, jedna velika nula za sada, tjesim se time da ovo nije pravi loot patch vec kad ros dode....

13 godina
neaktivan
Eld kaže...
XSX kaže...
E
Cage ranovi traju samo minutu a daju 18m xpa,tako da to po satu izade milijardu... Mira je proslost

Ne znam kako uspijevas za minutu na T6, a i Mira mislim da ima puno vece sanse za dropati legendary. Meni dosada 3 komada za nekih 30-40 runova.

Kad igraš sa pofom i crixom ide jako jako brzo :)

12 godina
neaktivan
MaxonUniversal kaže...
Eld kaže...
XSX kaže...
E
Cage ranovi traju samo minutu a daju 18m xpa,tako da to po satu izade milijardu... Mira je proslost

Ne znam kako uspijevas za minutu na T6, a i Mira mislim da ima puno vece sanse za dropati legendary. Meni dosada 3 komada za nekih 30-40 runova.

Kad igraš sa pofom i crixom ide jako jako brzo :)

I to je decki i cure cage run {#}

http://eu.battle.net/d3/en/profile/XSXJ-2474/
16 godina
odjavljen
XSX kaže...

I niti jedan drop, osim golda... {#}

12 godina
neaktivan
Mrgud Veliki kaže...
XSX kaže...

I niti jedan drop, osim golda... {#}

Zašto bi i igro radi dropa kad ćeš za 3 tjedna sve zamjeniti u roku sat vremena.Sad se ganja XP.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/XSXJ-2474/
16 godina
ja dobio mandal heal danas sa xsx-om u ekipi...i to na corps-u kod checkpointa :D... i ja sam mjerio vrijeme 1 min najbrzi run j to kaf je crix doso...a 1:30 najduzi...zavisi od ekipe al jaca i ispod min rijesava s tim da 15-ak sek ode od chechpointa do cage-a i cekanje da maghda i mobovi izbrabonjaju svoje prije neg se pocme klat...
nevjerujem vise nikom odkad sam sam sebe uvatio u lazi
16 godina
odjavljen
XSX kaže...

Zašto bi i igro radi dropa kad ćeš za 3 tjedna sve zamjeniti u roku sat vremena.Sad se ganja XP.

Ne znam zasto bih uopce ganjao i XP. Za RoS cemo i ovako i onako morati nabiti na lvl 70. Meni osobno je ovo zabava, pa ne ganjam nista. Kada mi se igra, igram. Kada mi se ne igra, evo vec dva dana, ne igram. Pogledah AH i to je to.

Vjerojatno je razlog sto sam presao odredjene godine pa me nesto to ganjanje XP-a niti malo ne privlaci, jer ne vidim nista u XPu sto bi me natjeralo da repetitivno radim nesto satima iz dana u dan, a sto bi trebala u biti zabava. Stovise zabrinuo bi se za sebe u ovim godinama. Ranije to jesam radio dok sam bio mladji, ali sada vidim svu besmislenost istoga.

16 godina
neaktivan
hrcy28 kaže...

Jesam li ja jedini ovdje koji jos nisam nasao nikakav upgrade nakon updatea?? Igram od cetvrtka...

A jesi probao kraftati. 

A zavisi kakav update tražiš.

Ja igram na HC s WD i upgrade mi je sve osim seta zunimasa. Jer to baš koristim, ostalo sve sam kraftao, ili pokupio s poda.

Padaju jako dobre stvari. Osim amuleta, njega i jedan ring nisam zamjenio. Jer to je malo za sada okrljašeno.

Ali upgrade se jako brzo nađe.  

Đuro#2155
16 godina
odjavljen
Franjo15 kaže...

A jesi probao kraftati. 

A zavisi kakav update tražiš.

Ja igram na HC s WD i upgrade mi je sve osim seta zunimasa. Jer to baš koristim, ostalo sve sam kraftao, ili pokupio s poda.

Padaju jako dobre stvari. Osim amuleta, njega i jedan ring nisam zamjenio. Jer to je malo za sada okrljašeno.

Ali upgrade se jako brzo nađe.  

Za HC ovaj patch je mislim pravi dobitak... Bar prema onome sto sam vidio da vecinom vuku sa sobom HC likovi. 'Zunimas' je must have za HC WD-a, ali to vjerojatno i sam znas {#}

17 godina
Diablo 3

Iz Mire paragoni vire!

Fck, sanjat cu taj prokleti podrum...

Moj PC  
2 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Mrgud Veliki kaže...
XSX kaže...

Ne znam zasto bih uopce ganjao i XP. Za RoS cemo i ovako i onako morati nabiti na lvl 70. Meni osobno je ovo zabava, pa ne ganjam nista. Kada mi se igra, igram. Kada mi se ne igra, evo vec dva dana, ne igram. Pogledah AH i to je to.

Vjerojatno je razlog sto sam presao odredjene godine pa me nesto to ganjanje XP-a niti malo ne privlaci, jer ne vidim nista u XPu sto bi me natjeralo da repetitivno radim nesto satima iz dana u dan, a sto bi trebala u biti zabava. Stovise zabrinuo bi se za sebe u ovim godinama. Ranije to jesam radio dok sam bio mladji, ali sada vidim svu besmislenost istoga.

{#} živa istina ...ko da bude exp nekamo pobegel..... {#}

15 godina
neaktivan
Diablo 3

Ljudi ako ima još zainteresianih za upad u klan (Cro /CroatianD3Team/) javite mi se u inbox!

Ima nas 150, ali radit ćemo čišćenje ovih dana, neaktivne kickamo.

Imamo i TS ( hvala oficire Zloumni)

PS samo hrvatski igrači{#}

PSS Cro je zapravo neslužbeni Bug-ov klan{#}

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Crix-2462/hero/5487786
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

Sta reci, nemogu se odvojiti od igre. Sve je super, ali samo cu se osvrnuti na ono sto mi se ne svidja:

- Smart drop je pretjeran, 90-ak% je previse. Bas sam se radovao cinjenici da cu skupljati upgrade za altove, ali nista od toga.

- Barb je na rubu upotrebljivosti, vecinu vremena se nema furya. Sada citav build (passive+active) moram slozit samo za fury regen. I opet cu veci dio vremena provest mlateci fury generatorima (cleave/bash/frenzy) ko blesav, dok druge klase razvalise sve oko mene. Moguce rjesenje bi bilo globalno smanjivanje fury cost-a na skillovima.

- Skillovi jos uvijek nisu balansirani, odnosno ima ih dosta neupotrebljivih (iako su nerfani oni stari OP skillovi sto je dobar korak naprijed).

- Svaki drop weapona bez socketa je jednak dropanju nicega.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/AFARON-2891/hero/420352
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
EraserHead kaže...

Ljudi ako ima još zainteresianih za upad u klan (Cro /CroatianD3Team/) javite mi se u inbox!

E jbg ja nisam iz Hrvatske, valjda me necete kickati?

Ima jos bugovaca koji nisu, pa sad se odluci jel ovo Bug forum klan ili Cro only klan? {#}

15 godina
neaktivan
Diablo 3

Ofc da te nećemo kickati (bosna pretpostavljam) , koliko sam primjetio ima još par igrača koji nisu iz hrv.

Klan je hrvatski tako se i zove (Cro), sa najviše hrvatskih igrača, al naravnio da su svi "naši" članovi iz okolice dobrodošli.

Kickamo sve koji ne pričaju hrvatski/bosanski/srpski {#}. Ne zato jer diskriminiramo, nego jer je puno zabavnije kad se priča po naški u chatu {#}

Moj PC  
2 1 hvala 1
17 godina
Diablo 3

Probao sam solo na T6 cage run i T6 Miru.

Sa svojim wizzom (Archon build), lakše i možda čak i brže (i to da ne poginem - bitno zbog Pool of Reflection) riješim Miru nego cage. Dodatno, Mira baca i neke predmetiće. Prvo očistim "normalno" zombiće i onda palim Archon na Miri, taman potraje.

Vjerojatno da se prebacim na Frost build bi Cage lakše rješavao, ali ovako kada mi se baš ne da ništa drugo (preferiram duže runove inače) izgleda da ću malo Miru posjećivat.

EDIT:

Eto, i službeno, +50% XP bonus ide do izlaska RoS - i onda se ljudi pitaju zašto ganjati Paragone, još i Blizz potiče na to:

http://us.battle.net/d3/en/blog/12891934/50-bonus-xp-in-diablo-iii-limited-time-only-3-3-2014

*Bonus XP ends March 24, 2014. The +50% Boost applies to the PC and Mac only.

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.3.2014 10:15 (TomoR).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Diablo 3

Inače, malo sam računao... čini se da su socketi u weaponu s critom i crit dmgom prošlost. Naime, sav gear je sve više base-stat zasnovan, nego na critu. Oprema koja pada trpa realne statistike s primarnim atributima, sve češće nedostaju crit i crit dmg. S obzriom da se socketi do sada ugl. koristili za crit bonuse, efektivnost i realni dmg koji radimo baziran na tome, sve je manji. Ako bilo što od opreme promijenim, a morat ću uskoro jer su i u igri stvari postavljene tako da mi sve više nedostaje izdržljivosti, gubim bitan DPS na papiru (počeo sam s nekih 800k buffed, bio sam na 620k buffed/450k unbuffed, sada sam na 330k unbuffed i 390k buffed) ali u praksi nova oprema daje više minimume i konzistentnost. Brojke manje znače nego prije.

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Da se i ja malo (nakon cca 15-ak sati igre) osvrnem na patch:

Navesti cu samo stvari koje mislim da bi se mogle popraviti, dakle sve ostalo mi se svidja:

- Smart drop je po meni dobra ideja ali je malo presmart za moj ukusbuduci da cini mi se preko 90% opreme pada main stat/class spec itemi tako da je gotovo nemoguce sa primarnim likom "podrzati" altove.

- Prečest drop legendary itema. Nerealno je da u 15 sati koliko igram padne 20-ak legend itema i to bez ubijanja bosseva i bez ikakve MF opreme. Nekako se pomalo gubi osjecaj da je palo nesto stvarno vrijedno ako svakih pola sata izleti zraka s neba. Mozda sam ja samo sretan pa se to dogadja. Igrao torment II pretezo single i 2-3 sata full party.

- XP raspodjela je pomalo bezveze jer svi masovno igraju jedan te isti kratki quest za previse XP-a i upada se u monotoniju. Puno bolja bi nagrada recimo bila, uradi cijeli ACT napr ispod sat i po, ubij xy neprijatelja i onda dobijes odredjeni bonus. Ovako igrajuci bilo sta drugo covjek se osjeca da ne dobija dovoljnu nagradu kroz XP.

- unaprijedjeni followeri koji rjedje ginu - npr Scoundriel prije patcha je imao 18 K dps, a sada poslije patcha 44K dps sto je itekako respektabilno i u single play gameu itekako pomaze.

Generalni dojam je da je meni odlican i stvarno uzivam u ovoj igrici. Pogotovo mi se svidjaju itemi sa skill bonusima koji ohrabruju ljude da probaju druge buildove. Dosta je bilo WW barbara, CM wizza i sličnih šanlona.

Uvijek ce biti nekih učestalijih buildova ali je lijepo da ih mijenjas i eksperimentiras u zavisnosti od opreme i neprijatelja protiv kojih se boris.

Npr sa barbarom su mi dropali braceri koji spec affiks imaju 12% dmg reduction za svakog stun neprijatelja. Udaris stump, scoundriel stun skill i na nekoliko sekundi si gotovo besmrtan...jako korisno za vece skupine neprijatelja., bas simpaticno.

p.s kako vam se cini onaj area damage? da li vrijedi ulaganje u to kroz paragon i skupljanje opreme s tim afiksom.

p.p.s  da li MF i dalje ima ikakav utjecaj tj da li se isplate MF "legacy" itemi?

12 godina
neaktivan
EraserHead kaže...

{#} stvarno je neko bio maštovit kad je dao ime tom klanu ...ono kratica je Cro a zove se klan croatiand3team pa to je loodilo ....   hehhehhe

17 godina
Leopold_IV kaže...

Da se i ja malo (nakon cca 15-ak sati igre) osvrnem na patch:

Navesti cu samo stvari koje mislim da bi se mogle popraviti, dakle sve ostalo mi se svidja:

- Smart drop je po meni dobra ideja ali je malo presmart za moj ukusbuduci da cini mi se preko 90% opreme pada main stat/class spec itemi tako da je gotovo nemoguce sa primarnim likom "podrzati" altove.

- Prečest drop legendary itema. Nerealno je da u 15 sati koliko igram padne 20-ak legend itema i to bez ubijanja bosseva i bez ikakve MF opreme. Nekako se pomalo gubi osjecaj da je palo nesto stvarno vrijedno ako svakih pola sata izleti zraka s neba. Mozda sam ja samo sretan pa se to dogadja. Igrao torment II pretezo single i 2-3 sata full party.

- XP raspodjela je pomalo bezveze jer svi masovno igraju jedan te isti kratki quest za previse XP-a i upada se u monotoniju. Puno bolja bi nagrada recimo bila, uradi cijeli ACT napr ispod sat i po, ubij xy neprijatelja i onda dobijes odredjeni bonus. Ovako igrajuci bilo sta drugo covjek se osjeca da ne dobija dovoljnu nagradu kroz XP.

- unaprijedjeni followeri koji rjedje ginu - npr Scoundriel prije patcha je imao 18 K dps, a sada poslije patcha 44K dps sto je itekako respektabilno i u single play gameu itekako pomaze.

Generalni dojam je da je meni odlican i stvarno uzivam u ovoj igrici. Pogotovo mi se svidjaju itemi sa skill bonusima koji ohrabruju ljude da probaju druge buildove. Dosta je bilo WW barbara, CM wizza i sličnih šanlona.

Uvijek ce biti nekih učestalijih buildova ali je lijepo da ih mijenjas i eksperimentiras u zavisnosti od opreme i neprijatelja protiv kojih se boris.

Npr sa barbarom su mi dropali braceri koji spec affiks imaju 12% dmg reduction za svakog stun neprijatelja. Udaris stump, scoundriel stun skill i na nekoliko sekundi si gotovo besmrtan...jako korisno za vece skupine neprijatelja., bas simpaticno.

p.s kako vam se cini onaj area damage? da li vrijedi ulaganje u to kroz paragon i skupljanje opreme s tim afiksom.

p.p.s  da li MF i dalje ima ikakav utjecaj tj da li se isplate MF "legacy" itemi?

Smart drop - meni pao Natalya prsten i Crusader shield sa Wizzom, a za Wizza ništa iskoristivo (a moj Wizz nije wizz od 2B golda kao nečiji)... Žuti i plavi jesu manje više smart drop, ionako većinu "rastočim". Doduše, iscraftao sam par korisnih stvari i to puno brže nego na 1.0.8.

Legendary drop - meni ne padaju toliko često, prosjek mi je valjda 1 u 90 minuta (ne brojim dizanje od 0-60, tu ih pada svako malo, obavezno od Butchera, Beliala, Azmodana i Diabla). Solo možeš brzo doć od 0-60 (pogotovo ako pravilno ubaciš paragon bodove)

XP raspodjela - zato čekamo RoS, bounty-e i riftove - tamo kada riješiš sve bountye na određenom dijelu, dobiješ bonuse tipa kao što si ti naveo. Sumnjam da će to uvesti u D3V.

Area damage, i specifični damage, kao i recimo cooldown reduction još moramo početi bolje "razumijevati" - eto ja nosim craftane bracere sa 15% na arcane skillove i osjeti se kada koristim specifične skillove.

Magic Find, navodno od starih itema se dobije samo 10% iskoristivosti. Dodatno, MF navodno utječe samo na žute i plave iteme - na legendary drop rate navodno nema utjecaja.

Bonus: evo video (na laptopu pao na 12-15 FPS zbog snimanja) solo run T6 na Miru:

15 godina
neaktivan
Diablo 3
ESepulTribE kaže...

Iz koje rupe si ti izmigoljio ? Učini nam uslugu i zavuci se natrag.

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.3.2014 10:56 (EraserHead).
Moj PC  
4 4 hvala 0
12 godina
neaktivan
EraserHead kaže...
ESepulTribE kaže...

Iz koje rupe si ti izmigoljio ? Učini nam uslugu i zavuci se natrag.

kaj istina boli ......   stvarno si maštovit {#}

17 godina
neaktivan
ESepulTribE kaže...
,

{#} stvarno je neko bio maštovit kad je dao ime tom klanu ...ono kratica je Cro a zove se klan croatiand3team pa to je loodilo ....   hehhehhe

Koji ti je sep.Nekad smo bas fino igrali a sad te nesto ponjelo.Čemu vrijeđanje.

A sta je trebalo da se zovemo neko ime koje je simpatično(jo mader mira faker-JMMF)

Pa mi smo vec ljudi u godinama staromodni nama mašta ne dozvoljava dalje od s..a.

Pa predstavi nam svoj maštoviti klan.

da je meni žezlo čudesno
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.3.2014 11:56 (toshak).
15 godina
Diablo 3

Na nasem clan chatu sam prenijeo pogresnu informaciju o MF-u, pa evo da to ispravim. Ovako MF zapravo radi (http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/10895540027?page=2#24):

"we decided to not only remove MF as an affix from gear but also change exactly how MF interacts with different item qualities. MF will apply 100% of its benefit to Blue items, 30% to Yellow items, and 10% to Legendary and Set items."

Area dmg je testiran od strane Incgamersa tokom bete, a da li je sta u medjuvremenu mijenjano, neznam. Rezultati:

"Area (Splash) Damage sounds cool, but I tested it a lot (http://diablo.incgamers.com/blog/comments/splash-damage-in-reaper-of-souls-boom-or-bust) in the RoS beta and found it insignificant. The problem was that it’s a 20% chance to yield X% of your *base* damage, never of your Crit damage, so it’s tiny, even if it’s hitting lots of enemies all the time. Supplemental at best."

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
toshak kaže...
ESepulTribE kaže...
,

Koji ti je sep.Nekad smo bas fino igrali a sad te nesto ponjelo.Čemu vrijeđanje.

A sta je trebalo da se zovemo neko ime koje je simpatično(jo mader mira faker-JMMF)

Pa mi smo vec ljudi u godinama staromodni nama mašta ne dozvoljava dalje od s..a.

Pa predstavi nam svoj maštoviti klan.

gle sory ako sam vam povrijedio ego al to mi nije bila namjera , stvarno ne kužim kaj vi mene shvačate ozbiljno (onda me neznaš dobro pofa ) , gle to sam tako napisao jer svarno mi se ne sviđa taj tag i ime.... i zbog toga nisam htio ulazit unutra , a htio sam potaknut možda netko maštovito bolje da ime , ima milijon načina kako smislit bolje ime ...mašta radi svašta izlazi na sve rupe {#}   ste uopče rapravljali o tome.... jel bilo glasanje ??? {#} pofa popi jednu ljutu sve bude ok ..

17 godina
Diablo 3

Da budem iskren, nije bilo glasanja za ime (iako sam ja htio pokrenuti raspravu oko imena, pa se izgubilo...), ali da zbog imena ne želiš u naš klan, pogotovo jer su tamo igrači s kojima si manje više uvijek prije toga igrao je, u najmanju ruku rečeno čudno.

Na kraju nije bitno ni ime klana, nego s kim si igrao/igraš i ćeš igrati. {#}

Moj PC  
2 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Točno tako.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

I uostalom šta fali imenu !?

Šta smo se trebali nazvati  SRB /Srbija-Kosovo!?/

Moj PC  
3 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Ne znam kaj vam je uopće bitno ime klana (ajde klan tag, jer ti je stalno uz ime). Bitno da imaš hrvatski chat i možeš lako naći nekog za grupu. A to dobro ide, jučer sam stalno T6 Cath4 grupu imal punu, samo kroz chat.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Da budem iskren, nije bilo glasanja za ime (iako sam ja htio pokrenuti raspravu oko imena, pa se izgubilo...), ali da zbog imena ne želiš u naš klan, pogotovo jer su tamo igrači s kojima si manje više uvijek prije toga igrao je, u najmanju ruku rečeno čudno.

Na kraju nije bitno ni ime klana, nego s kim si igrao/igraš i ćeš igrati. {#}

ne slažem se al prihvačam tvoje mišljenje , gle ima nas svakakvih , eto mene je to odbilo ... 

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice