Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.548.569
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Morete i mene dodat u guild/community, kaj već je.

Igram Monka za sad, ili high DPS fire monk build, ili crowd control troll build.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Chaby-2203/hero/8745573

0 0 hvala 0
14 godina
Diablo 3

Dodajte i mene wardakhin#2603. TY

Tolstoy is My Homeboy
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

MaestroM#2935

Dodajte me! :)

0 0 hvala 0
12 godina
Diablo 3

Eto poslah još inv... pa kad prihvatite ubacim vas u Clan..

Smrt u penziji

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Re: Diablo 3
tom kaže...

imate od shinobija zadnji filmić di pokazuje kako raditi 1B xp probo jutros i xp stvarno ide ko lud

Jedva čekam vikend nadam se da neče ništa mijenjati do tada .

Zanimljivo. Od prvih 5 puta kako sam usao bila je skrinja 4 puta. Onda slijedecih 15ak ulazenja nema skrinje...

13 godina
neaktivan
Diablo 3

Crypt run je MRTAV živio Beast run {#}

0 0 hvala 0
14 godina
Diablo 3

Ako može invite:

Karamelino#2371

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Eto I mog profila: Neonhummer#2802

''It's not broken, It's a game feature''
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.2.2014 11:09 (Hummer).

0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
ilinko kaže...

Crypt run je MRTAV živio Beast run {#}

Ovo je glupost pa mozak bi mi iscurio kad bi ovo ponavljao non stop,11m xpa skupis za čas sad

http://eu.battle.net/d3/en/profile/XSXJ-2474/
15 godina
Diablo 3

Ekipa, meni nista nije jasno. {#}

Nisam igrao PTR, a ni D3 neko vrijeme i ovo mi je sada kao prst u oko.

Nemam sta lagat, osjecam se kao da sam prvi puta pokrenio Diablo.

Prvo, sve macro s tipkovnice lagano brisem posto je Critical Mass nestao s wizza pa mi CM build ne radi bas nikako.

Ima li uopce alternativa CM skillu pa da CM build radi ok?

Ovo mi je stari build s kojim sam bio presretan i u kombinaciji s mojim gearom bez greske sam igrao MP10:

http://i.imgur.com/dSlqYCy.png 

Ima li neka alternativa ovome buildu ili sve slagati ispocetka (napominjem da Archon ne volim, jedan sam od onih kojima nikako taj Archon nije nikako legao pa mi pase sve osim builda temeljenog na tome).

Sto se tice barba, tu sam se isto malo pogubio pa molim nekoga tko igra barba neka mi se javi online da malo popricamo oko builda.

NV je nestao? Sta je zamjenio NV?

Koja tezina bi bila sada u odnosu na stari npr. MP8 (vise ne idem dok ne poslozim buildove)?

Vidim da sada na gearu se sve orijentira najvise na main stat (jucer mi je palo nesto opreme s hrpom vitality-a, ali lagano salvage posto mi to ne treba i po meni nije bilo vrijedno cuvanja).

Gear jos necu mjenjati jer ne znam sta i kako dalje tj. iskreno tek sam sinoc oko 2 h pokrenio igru te nisam ni stigao sve pregledati (znam samo da mi CM vise ne radi i da alternativu onako na brzinu medu skillovima nisam nasao, a da me barb takoder malo zbunio posto si opet moram preste naviknuti na ovaj raspored, ali mislim da oko barba i nece biti toliko problema za posloziti ga).

Kontaktirao sam Algoritam te su rekli da je moguce napraviti predbiljezbu, ali bojim se da onda od onih krila nista jer tesko da ce mi doci tako brzo igra iz Algoritma do mene (ako je netko u Zg, placam cugu ako ce imati volje uzeti i za mene ROS te mi ga ekspresno sibnit za Vt (sve naravno placam unaprijed)).

@ crix

Daj me molim te dodaj u taj guld pa da se malo druzimo i tako to, znam da je u ekipi bilo starih iskusnjara baraba koji sigurno imaju neki ok build u rukavu. {#}

P.S.

Ako netko hoce moze me dodati pa da odigramo koji run navecer:

Nino#2482

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.2.2014 11:45 (win32).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

slažem se s tobom X ,ali nije samo 11M xp več oko 30-40 za 3 min sad tako kaže shinobi nisam kontrolirao , ali sam jutros u 6 vidio da se xp diže čudnom brzinom. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.2.2014 11:48 (tom).
16 godina
Diablo 3

Evo još jedan za clan

Dlaka#2975

0 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

CM build, archon build i WW build kao što su bili u D3 Vanilla su mrtvi. Tj. kada se spusti Cooldown reduction (no za to trebaju dropati predmeti Archon bi možda mogao raditi)

Koristim nešto slično CM-u sad za usporavanje vremena i paralizu na svojem Wizz-u. Build je work in progress:

http://eu.battle.net/d3/en/profile/MadTom-2218/hero/20283916

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
geothia kaže...

Nemogu da prihvatim friend inv, javlja mi da je frieds list full, iako sam ih izbrisao trojicu.

Sta da radim, da otvaram ticket?

http://eu.battle.net/d3/en/profile/AFARON-2891/hero/420352
16 godina
odjavljen
XSX kaže...

Ovo je glupost pa mozak bi mi iscurio kad bi ovo ponavljao non stop,11m xpa skupis za čas sad

Istina dosadi. 30ak runova sam napravio i dovidjenja. Inace 11 milja je u ovoj postavci i tezini. Recimo solo na torment 1 je nesto ispod 3 milje nagrada. Isao sam bas vidjeti jel' radi i na torent 1 tezini.

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.2.2014 11:57 (Mrgud Veliki).
17 godina
AFARON kaže...
geothia kaže...

Nemogu da prihvatim friend inv, javlja mi da je frieds list full, iako sam ih izbrisao trojicu.

Sta da radim, da otvaram ticket?

To je njegov friends list full {#}

Budem oko 14h za Diablom, s obzirom da ne znam kome je prošao request, kome nije pošaljite mi na PP tagove, vi koji niste dobili invite, pa vas ja dodam kao frendove i ubacim u klan.

@Nino, ja sam u ZG, teoretski, ako ti se otvori kutija i pošalje ključ mailom možeš odmah aktivirati RoS, pa onda poštom kad ti stigne kutija, stigne (znam da ti oduzima čar otvaranja kutije, ali eto, tek da znaš)

@Shinobi run, većinu XP-a je dobio od 100 spawnanih čudovišta, a ne same nagrade za rješavanje Cursed chest eventa.

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.2.2014 12:00 (TomoR).
12 godina
neaktivan
AFARON kaže...

Desio mi se bug, sa barbarom sam imao 700-800h, a sada pise samo onoliko koliko sam igrao poslije ovog patcha (4-5h). Ostali su mi likovi ok.

Jel se jos nekome ovo desilo?

to i mene jako zbunjuje imao sam preko 1800 sati na barbu i sad piše 4 vure ma nek se oni lipo beju ....

17 godina
ESepulTribE kaže...
AFARON kaže...

Desio mi se bug, sa barbarom sam imao 700-800h, a sada pise samo onoliko koliko sam igrao poslije ovog patcha (4-5h). Ostali su mi likovi ok.

Jel se jos nekome ovo desilo?

to i mene jako zbunjuje imao sam preko 1800 sati na barbu i sad piše 4 vure ma nek se oni lipo beju ....

Meni nijedan lik nije ok. Kao da su svih 10 resetirani i da je ukljuceno samo ono sto sam igrao na PTR-u.

15 godina
TomoR kaže...
@Nino, ja sam u ZG, teoretski, ako ti se otvori kutija i pošalje ključ mailom možeš odmah aktivirati RoS, pa onda poštom kad ti stigne kutija, stigne (znam da ti oduzima čar otvaranja kutije, ali eto, tek da znaš)

Hvala ti puno! Onda cu ih kontaktirat, napraviti prednarudzbu pa ti pokupis ili kako...? 

Ma nije bed, glavno da si uspijem sve aktivirat.

Hvala puno! {#}

Sada sam pokrenio wizza i vidim da sada i kada je elective mod ukljucen, ne mozes skillove slagati gdje god hoces (ili je to kod mene neki bug ili je to sada normalno)?

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
17 godina
win32 kaže...
TomoR kaže...

Hvala ti puno! Onda cu ih kontaktirat, napraviti prednarudzbu pa ti pokupis ili kako...? 

Ma nije bed, glavno da si uspijem sve aktivirat.

Hvala puno! {#}

Sada sam pokrenio wizza i vidim da sada i kada je elective mod ukljucen, ne mozes skillove slagati gdje god hoces (ili je to kod mene neki bug ili je to sada normalno)?

Može, za kutiju i ostalo, možda će biti bolje da na moje ime rezerviraš (ili samo kažeš da će netko drugi pokupiti, detalji na PP).

Kod mene sa Elective mode radi kao i prije, probaj izać iz igre kada je Elective uključen i vratiti se, možda proradi.

BTW, da li pamti "Skip Cinematic" opciju (na PTR-u nije, a jučer sam samo jednom ušao u igru - glavobolja i to)...?

17 godina
neaktivan
Diablo 3

Kratak dojam nakon možda 2 sata igre je da igra radi izvanredno dobro.

Možada je jos rano al ocekivao sam error 1,3005,27,33 itd

da je meni žezlo čudesno
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Mene je najvise iznenadilo to da igra vise ne laga,fluidnija je,grafika poboljsana animacije isto,a tek kad RoS dode bit ce pravi raspashow {#}

http://eu.battle.net/d3/en/profile/XSXJ-2474/

1 0 hvala 0
15 godina
TomoR kaže...

Može, za kutiju i ostalo, možda će biti bolje da na moje ime rezerviraš (ili samo kažeš da će netko drugi pokupiti, detalji na PP).

Kod mene sa Elective mode radi kao i prije, probaj izać iz igre kada je Elective uključen i vratiti se, možda proradi.

BTW, da li pamti "Skip Cinematic" opciju (na PTR-u nije, a jučer sam samo jednom ušao u igru - glavobolja i to)...?

Dogovoreno, sve na PP dogovorimo. {#}

Probati cu ovo za elective mod, za sada mi pise da npr. ne mogu odredeni skill staviti na npr. lijevu tipku misa i sl.

Skip Cinematic mi je zapamtilo tj. danas kada sam pokrenio igru nije pokrenilo animaciju kao jucer.

One paragon bodove cemo moci uvijek resetirat (ne znam kako da ih razmjestim kada ne znam kako cu igrati i koje skillove cu koristit)?

Ne znam u sta je najbolje ulupat te bodove?

Sta ste vi dizali s tim bodovima?

Malo mi je sada sve zbrkano kod wiza pa mozda udarim neki run sa sirovim barbom za neki chill.

Moze mi jos netko reci koja tezina je sada za stari npr. MP8?

Inace,  meni takoder pisu neki cudni sati gameplaya s likovima, ali ok, to mi nije toliko vazno, samo neka se igra.

P.S.

Uz sve me hebe i ovo vrijeme pa mi glava puca. Koma. {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.2.2014 12:47 (win32).
15 godina
neaktivan

Ne znam koliko smisla ima raditi BugOnline clan kada je max broj membera 150, a vjerujem da će se to do RoS-a popuniti. Rađe neka netko napravi BugOnline community.

In the end there will be only ( c )haoss ...
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Pozdrav momci, kakva je trenutna situacija s igrom?

Značajnije promjene neke vrste?

Prodao sam je i prestao igrati odavno (ne znam točno kad, trebao bi pretražiti svoje postove unutar teme) ali

iz nekog razloga danas me zasvrbilo da ponovo zaigram.

Ako možda imate nekakav link na review ukoliko vam se ne da puno pisati...

Uglavnom, ja sam odustao otprilike zato jer je Witch Doc bio neigriv i cijela igra generalno nije imala smisla (dropovi, level up do max u 16 sati igre i još puno toga).

Zanima me jesu li konkretno išta promijenili. + Vidim taj nekakav RoS, proguuglah i vidim da je to nekakva ekspanzija, Blizz je kao i obično masno naplaćuje.

Novi actovi, endgame ili što je to?

I zadnja stvar, ukoliko eventualno odlučim opet nabaviti igru, gdje je trenutno najjeftinija za uzeti?

(G2Play gdje inače kupujem igre je cijeni na 27€)

Hvala unaprijed.

Something witty.
Moj PC  
0 3 hvala 0
14 godina
Diablo 3

Jel ima ko problem da nemoze odabrati quest tj. da mu se sve resetiralo meni nema nicega na barbu niti jedan quest osim prvog quest s act I {#}

twice the pride double the fall
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Sve je isto, ako ti se nije sviđalo do sada, neće ni sada. Uštedi novce i kupi nešto što ti se sviđa.

Witch doktor je igriv, dropovi su malo bolji, sve ostalo je manje više isto, s obzirom da ti cijela igra nije imala smisla stvarno nemožeš očekivati da će joj malo poliranja, 1 act i jedan novi lik dati smisao.

Zaobiđi igru, a možeš i temu. Da te ne dovede u napast.

15 godina
dad0r kaže...

Jel ima ko problem da nemoze odabrati quest tj. da mu se sve resetiralo meni nema nicega na barbu niti jedan quest osim prvog quest s act I {#}

Kod mene je sve ok.

Isprobavam sada neke buildove jer je CM za sada mrtav i to je to.

Nista, sibamo dalje, sada ce bar biti zanimljivo jer ce biti hrpa novih buildova.

16 godina
odjavljen
Diablo 3

Jel' su jos kome nestali svi set i legendary planovi sa 'forge' liste ?!?!
Pao mi plan za set, procitam ga, odem i vidim da jedino njega imam. Oni od prije su nestali.

EDIT : Nasah. Nije mi bilo postavljeno na 'ALL'. Sve se izmijesalo. Cak su mi i video opcije promijenjene na nize... Jos gledam kako mi sve nekako drugacije izgleda {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.2.2014 13:35 (Mrgud Veliki).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
dad0r kaže...

Ako stisneš Restart quests kod kreiranja igre sav progress ti obriše, i krećeš od početka. I ja sam jučer kliknuo slučajno.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice