poslano:)
svrha!? pa sva ekipa s foruma je u istoj sobi, štaš bolje :)
Može također u klan? ZuraTul#2780
igram dosta kežjual tako da sam uspio opremiti par likova tek za mp5 (po starom).
igram dosta kežjual tako da sam uspio opremiti par likova tek za mp5 (po starom).
Taman skupio organe za jedan Hellfire, i ko prstom u oko:
Šteta što ovom mačetu nije socket bio standard:
Ja sam imao 3 lika na Paragon100, krenuo sam sad tu s Paragon 200.
odličan prsten, ovo svatko može samo poželjet.
e da i exp ide dosta brzo, što već torment to više golda i iskustva, ma ovo će bit milina mislim da će svi oni što su prodali igru brzo se vratit i registrirat nove acounte.
puna ti je lista, ako imas koga s buga da ima tag CRO requestaj invite za clan pa te dodam.
ima nas 30 zasada:)
Cro clan najbolji clan na svijetu :D
Blizzard potvrdio :P
eo i mene opet malo u igri, nismose dugo igrali, poslao sam ti friend request :)
puna ti je lista, ako imas koga s buga da ima tag CRO requestaj invite za clan pa te dodam.
brzo se puni Clan.. bit ćemo za koji dan puni ko šipak.. baš lijepo :D
ja upravo skidam update, nisam ni znao da je danas to na repertoaru dok nisam maloprije krenio igrati nego pročitao sam patch notes i nije mi jasno sada oko rangiranja težina, poprilično sam novi u D 3 jer sam tek prije koji tjedan nabavio od lege account jer on više ne igra pa ja krenio s drugim kolegom, i prešli smo normal, nightmare i stali na hellu na 51-om lvlu...koja bi težina bila kao što je hell bio od navedenih? piše da se skalira sa player lvlom i lvl mobova pa mi nisu sad baš najjasnije težine i koju odabrati
Bok ekipa, eto i moja malenkost wiz4rd#2539
Prvi 2.0 legendary i odmah boosta summon companion tako da imam 3 vuka a ne jedan (DH skill). Ne, uopce pa me nije potrefilo...
Nadam se da cu sad kad postoji clan nac barem trojicu koji su online za full party a da ne čekam pol sata da netko dode online...
Najpouzdanija stranica za online kupnju cd keya je.. ?
Već smo skupili skoro 50 članova, sve naši igrači:)
Ko želi u klan samo neko ostavi tag ovdje, dodat će ga netko iz klana
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Hefestokro-2961/hero/19756593
evo, dodajte i mene kad je bal nek je maskenbal.
Novi pripravnik se javlja za klan:
Dabar#2104
Trebalo bi ovo provjeriti ako je istina za sat igre na torment VI dobija se 1 bilion xp-a.
http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/9873597507
Radim cijeli dan tako da ću večeras sigurno provati.
Trebalo bi ovo provjeriti ako je istina za sat igre na torment VI dobija se 1 bilion xp-a.
http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/9873597507
Radim cijeli dan tako da ću večeras sigurno provati.
Sve ću danas da probam.. a pošto znam da si na poslu ako dobijem što pametno postam ovdje tako da se imaš sa čime zabavljati...
geo će vas sve pozvati i dodati, lista mi je puna
Nezgodno je ovo kad moraš radit u firmi a ima toliko pametnijih stvari sada.
Agree
Dodat ću ga ja. Sutra će mi platit kavu
A ono, moj party jučer, ja Paragon 200, a kaskam bar 75 Paragona za ostalima (no ipak sam manje ginuo od njih )
Ali bome, Shadow Clone-ove na Diablo T4 nismo stigli riješiti, baš su ih ojačali.
Kratki pregled, po meni, najbitnijih informacija od noćašnjih plavih postova na US forumu:
Desio mi se bug, sa barbarom sam imao 700-800h, a sada pise samo onoliko koliko sam igrao poslije ovog patcha (4-5h). Ostali su mi likovi ok.
Jel se jos nekome ovo desilo?
Jedno pitanje,
da li se sad isplati ubijati bosseve ili to ostaviti za doba poslije ekspanzije?
Koliko sam shvatio svaki daje zagarantirani legendary ali max item LVL 63.
Ukoliko poslije exp dignes lika na lvl 70 da li je onda taj legend drop od bossa lvl 70?
ubacite me u klan Spartacus#2244
evo ga poslao sam vam zahtjeve pa ih samo prihvatite kako bi vas dodao u klan...