Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.552.075
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
17 godina
Re: Diablo 3
Bakaluar kaže...
boxer kaže...
tom kaže...

hm nemogu uopče igrat sa netom je sve ok ,ali igrica šteka ko luda

I meni se isto dešava od sinoć i danas čitav dan. Pravo šteka, a sa netom je sve uredu.

Hm, ja danas poceo igrati i malo mi teza igra. Sad ne znam je li to do ovih problema koje vi imate ili igra bas ne radi kako treba s nvidia karticama. 

Ukljucio sam vsync i sad je dosta bolje, ali i dalje trza, a mislim da imam dovoljno dobro konfu (vidi moj pc) da ne bi smjelo trzati...

Igra radi uredno što se tiče grafičke kartice, ali lag je ubitačan, ping mi je danas podivljao, pa se smiri, pa opet i tako stalno.

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
13 godina
neaktivan
geothia kaže...
EraserHead kaže...
ilinko kaže...

A i tebi se na svasta dize... {#}

Pa nije svršio nego je vršio,{#}

Haha on je odmah pomislio na na ono drugo granje {#}

Zna li ti žena da zamšljaš kako držiš diabla za rogove dok..... vodite ljubav? {#}

Crix plakao sam kad sam pročitao tvoj post za granje.... {#}

PS

@ilinko kako se molim te rimuje granje sa vršio i svršio.. jedino ako nije niki haiuku {#}

@geothia nemam takve bizarne sklonosti kao ti, ali očigledno tebe "g"ranje asocira na nešto eksplicitno kad ti se od toga diže ili misliš da se drugima diže!!!! {#}

15 godina
neaktivan
Diablo 3

A jeste ga iskomplicirali, samo sam htio reć da kad se*eš uvijek nešto čitaš (pa makar to bila i poleđina Ariel praška{#})

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Crix-2462/hero/5487786
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
EraserHead kaže...

A jeste ga iskomplicirali, samo sam htio reć da kad se*eš uvijek nešto čitaš (pa makar to bila i poleđina Ariel praška{#})

Forumi i sluze tome kako bi jednostavne stvari zakomplicirali..

Smrt u penziji
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Samo da velim da se goldi prodaju ko ludi,prodo sam 1.05b golda u manje od pola sata da imam s cim kupit RoS.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/XSXJ-2474/

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
XSX kaže...

Samo da velim da se goldi prodaju ko ludi,prodo sam 1.05b golda u manje od pola sata da imam s cim kupit RoS.

Po kojoj cijeni?

12 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...
XSX kaže...

Po kojoj cijeni?

2.24 eura

15 godina
neaktivan
XSX kaže...
1.Lovac kaže...
XSX kaže...

Po kojoj cijeni?

2.24 eura

Koje ludilo... Ja kad sam nekidan gledao bio je pao čak ispod 2.

13 godina
Diablo 3

Vidim raste cijena shieldova drasticno (pogotovo Stormshield sa visokim block chance) te se i Skornovi prodaju dobro zbog skilla Crusadera da 2h weapon moze koristiti kao 1h u shield (ovo nisam provjerio jer nemam betu).

U svakom slucaju sve se prodaje. Ocistio sam stash u 3 dana, sve s prodalo, cak i nekoliko flipova od par milioncica.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Da budemo još nestrpljiviji

1 0 hvala 0
11 godina
Diablo 3

Poz ekipa, regao sam se na forum isklujčivo radi ove teme jer vidim da ste koliko toliko aktivni u njoj :) 
Pa ukratko , igram Diablo od početka (1,2 nisam igrao ) a 3 nisam ni pratio niti pre-orderao , ali je moj frend bio zaluđen s njom i svaki dan je pričao diablo,diablo...prvi dan release svratim kod njega,odigrao sam 10min i trčao kući zvati cijelu RH da bi našao svoj primjerak box-a :D I sad kao i svi vi pre-orderao RoS i čekam....

Evo link od profila : http://eu.battle.net/d3/en/profile/Snowrider-1408/

Također evo mog Hellfire Ring-a, to mi je bio 10.(deseti) craft ring-a :D lijepo me pos*alo :D

http://www.pohrani.com/f/v/9/2WYNyT8K/untitled.jpg

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.2.2014 10:08 (Snowrider1511).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Leopold_IV kaže...

Vidim raste cijena shieldova drasticno (pogotovo Stormshield sa visokim block chance) te se i Skornovi prodaju dobro zbog skilla Crusadera da 2h weapon moze koristiti kao 1h u shield (ovo nisam provjerio jer nemam betu).

U svakom slucaju sve se prodaje. Ocistio sam stash u 3 dana, sve s prodalo, cak i nekoliko flipova od par milioncica.

Moze netko potvrditi boldano?

Ok, sta se na kraju isplati cuvati za ROS?

Imam hrpu dobrog geara pa sta cuvat tj. gear s kojim statsima?

Cuvati gear ili nakupiti koji bilijun golda?

Svi likovi su mi puni geara po stashu pa bi to trebao poceti ili prodavati ili nesto sacuvati (cekam da ovdje netko javi isplati li se sta cuvati).

P.S.

Nekako mi se cini da ce ipak doci bolji shieldovi nego je to sada Stormshield, ali nije na odmet uzeti koji pa neka se nade (cijena im je ionako za kikiriki).

Inace, Stormshield-ovi imaju svi isti block chance tj. 9%.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.2.2014 10:46 (win32).
13 godina

Poslije lvl 70 i uz dosta igre vjerovatno ce pasti bolji gear ali nije lose uzeti nesto osnovno za dici Crusadera od 60-70 bez da te neko šlepa, pogotovo ako je jeftino.

Mempo sa crit chance preko 5% ce biti i dalje kvalitetan helm

Ringovi trifecta sa 9% attack speed ce i dalje biti dobra opcija.

Witching Hour ce i dalje biti respektabilan belt.

Jedino koliko sam shvatio da ce weaponi biti relativno lagan upgrade tako da cu jos danas staviti na prodaju EF i ostale 1h weapone.

Mozda ostavim Manticore + Dead man Legacy jer ne znam kakvo je stanje sa novim oruzjima za DH.

17 godina
ilinko kaže...

Da budemo još nestrpljiviji

Gledao sam par minuta, to je info star koji mjesec, hrpa stvari se dosta promijenila (PTR/Beta), ali u osnovi je dobar uvod u RoS "feature".

@Win32:

Da, Crusader će imati pasivni perk s kojim će moći koristiti 2H u jednoj ruci i shield u drugoj. Da li se šta isplati čuvati? Pa, recimo opremu s kojom možeš početi igrati, da nisi baš "gol", ali ionako ćemo vremenom manje-više sve zamijeniti. Jer se fokus u RoS-u baca na main stat+Vit (naravno da dobri trifecta/quadfecta itemi će služiti još neko vrijeme)

Prije je bilo OK čuvati WH, Mempo itd (jer ih se moglo enchantati), ali po trenutnom stanju stvari, sve stvari koje su dropale prije Patch 2.0.1 (koji bi najranije trebao doći idući tjedan, spominje se 5.3, iako je realnije očekivati 18.3. kao datum istog) se neće moći enchantati kod Mystica.

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
17 godina
neaktivan
win32 kaže...

Ok, sta se na kraju isplati cuvati za ROS?

Cuvati gear ili nakupiti koji bilijun golda?

Svi likovi su mi puni geara po stashu pa bi to trebao poceti ili prodavati ili nesto sacuvati (cekam da ovdje netko javi isplati li se sta cuvati).

P.S.

Nekako mi se cini da ce ipak doci bolji shieldovi nego je to sada Stormshield, ali nije na odmet uzeti koji pa neka se nade (cijena im je ionako za kikiriki).

Inace, Stormshield-ovi imaju svi isti block chance tj. 9%.

Po meni neće trebati ništa to jest za par sati ces sve promjenit.

Nisu su svi Stormshield isti nemaju isti block chance (mislim da je od 19 do 34 ) i neki imaju cc

da je meni žezlo čudesno
17 godina
Diablo 3

Dodatno, digao sam par likova od 0-60 na PTR-u, toliko dobri su dropovi da stvarno ne moraš ništa čuvati od prije, tj. igra je posložena da relativno lako možeš dići novog lika, čak i ako kreneš od nule.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Diablo 3

Ja sam sav gear iz stasha prodao! Sve bolje gemove sam prodao. Jedino što sam ostavio jest gear na mom barbu, gear za crypt run...i nakupio se golda te crafting materijala. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Diablo 3

S obzirom na potrebu za goldom u RoS ima li negdje kakav komentar koliko je to golda optimalno za ostaviti.

da je meni žezlo čudesno
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Diablo 3

Koliko sam ja shvatio politiku re-rollanja....svaki re-roll je sve skuplji i skuplji...ako sam u krivu , ispravite me.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Gold ce bit relativno lako farmat,ali neće se moć trejdat sa goldima tako da su ovi kinezi gotovi,meni je ostalo 1.15b i mislim da je to sasvim dovoljno.

17 godina
Diablo 3

Evo, ako koga zanima, meni je zabavan twitcher (i dosta novi), uglavnom vrti Crusadera (Torment I-II), bounty-e, riftove, svaki dan u radno vrijeme:

http://www.twitch.tv/crenick

Skupio je skoro cijeli Crusader (Torment only) set, odgovara na pitanja u chatu itd...

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
toshak kaže...

S obzirom na potrebu za goldom u RoS ima li negdje kakav komentar koliko je to golda optimalno za ostaviti.

867.384.177,72 {#}

15 godina
neaktivan
EraserHead kaže...
toshak kaže...

867.384.177,72 {#}

Mislim se skupit 1,5b i prodat 1b pa si kupit ROS a ovih 500m mislim da će bit dosta za ekspanziju...

15 godina
neaktivan
TomoR kaže...
@Win32:

Da, Crusader će imati pasivni perk s kojim će moći koristiti 2H u jednoj ruci i shield u drugoj. Da li se šta isplati čuvati? Pa, recimo opremu s kojom možeš početi igrati, da nisi baš "gol", ali ionako ćemo vremenom manje-više sve zamijeniti. Jer se fokus u RoS-u baca na main stat+Vit (naravno da dobri trifecta/quadfecta itemi će služiti još neko vrijeme)

Prije je bilo OK čuvati WH, Mempo itd (jer ih se moglo enchantati), ali po trenutnom stanju stvari, sve stvari koje su dropale prije Patch 2.0.1 (koji bi najranije trebao doći idući tjedan, spominje se 5.3, iako je realnije očekivati 18.3. kao datum istog) se neće moći enchantati kod Mystica.

Odlicno, imam neku zalihu Skornova pa cu to ostaviti posto mi se to ne prodaje (prejeftini su da bi ih prodavao, a golda mi trenutno ne manjka).

Uuu...ovo za enchantanje i nije bas neka super vijest. Damn.

toshak kaže...

Po meni neće trebati ništa to jest za par sati ces sve promjenit.

Nisu su svi Stormshield isti nemaju isti block chance (mislim da je od 19 do 34 ) i neki imaju cc

Upravo gledam i svi imaju isti block chance tj 9% (osim "legacy" koji ima 7%).

Block %

Block %

...ili ja nesto krivo gledam?

Da, neki imaju CC, to nije upitno (makar i oni s maskimalnim CHC tj 10% su poprilicno jeftini (uz naravno AR i visok main stat).

Vidim da neki stavljaju stvarno lihvarske cijene Stormshieldova posto se isti prodaju za 3 M i za 200 M (ocito ce se ovi za 200 M samo prodavat, ali se nece prodat! LOL).

Stormshield Block% Stormshield Block%
Stormshield Block % Stormshield Block %
First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.2.2014 12:56 (win32).
17 godina
neaktivan

Upravo gledam i svi imaju isti block chance tj 9% (osim "legacy" koji ima 7%).

Block %

Block %

...ili ja nesto krivo gledam?

al u firmi sam pa sad ne mogu stavit sliku sta trebas gledat

da je meni žezlo čudesno
17 godina
neaktivan
EraserHead kaže...
toshak kaže...

867.384.177,72 {#}

Ma to nije problem al me j.be onih ,72

Mislim ostavio bih si 867.384.177 al se bojim da će mi bit malo , a opet nebi htjeo pretjerat pa si ostavit 867.384.178 {#} da ovaj tvoj ima kog batje

da je meni žezlo čudesno
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Nemoj slučajno više, radi 28lipa možeš ostat bez accounta {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.2.2014 13:54 (EraserHead).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
EraserHead kaže...

Nemoj slučajno više, radi 28lipa možeš ostat bez accounta {#}

Ja sam čuo da blizzard udara velike poreze... Zaposlili su nekog Blinića opasna je situacija ;)

17 godina
Diablo 3

Skine se ros i ovako ako se u battlenet app postave da skida future update. Blizzard je napravio update tako da svi dobiju ROS no crusader i act 5 su zaključani dok se ne kupi ROS. Unosom koda kada izađe ROS če se moći odmah igrati bez dodatnog skidanja zbog toga. 

Tako je i sa starcraft i hearth of the swarm.

Ja sam ključ prednaručio na drugim stranicama jer je puno jeftiniji. Na fast2play sam ga uzeo negdje za božić kada je bio 200 kn. Sad samo čekam 25.3 za ključ. 

''It's not broken, It's a game feature''
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.2.2014 15:28 (Hummer).

0 0 hvala 1
11 godina
Hummer kaže...

Skine se ros i ovako ako se u battlenet app postave da skida future update. Blizzard je napravio update tako da svi dobiju ROS no crusader i act 5 su zaključani dok se ne kupi ROS. Unosom koda kada izađe ROS če se moći odmah igrati bez dodatnog skidanja zbog toga. 

Tako je i sa starcraft i hearth of the swarm.

Ja sam ključ prednaručio na drugim stranicama jer je puno jeftiniji. Na fast2play sam ga uzeo negdje za božić kada je bio 200 kn. Sad samo čekam 15.3 za ključ. 

Ja sam pre-orderao na g2play.netu i čini mi se da tamo piše da ću dobit key dan prije releasea. E sad dali ćemo mi dobiti Wingse , te dali se naši pre-orderi računaju kao pre-order? 

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice