Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.567.025
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
13 godina
neaktivan
Re: Diablo 3

Ma stvar je u tome da Europski serveri non stop s povremenim prekidima imaju problema, kad nezele uloziti neke pare u malo bolje servere.  Blizzard.

Americki rade vise nego OK iako je ping 3 puta veci nego na EU. PTR takodjer radi super, evo cijelo popodne PTR ganjam i nijedno zastajkivanje ili diskonekt.

Kontam RoS kad dodje da ga krenema na americkom igrati, EU mozda nagodinu.

12 godina
Diablo 3

Problem sa logiranjem u igru traju od jučer ujutro.. kažu bllizovci da rade na tome..

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Diablo 3

Ja jučer nisam imao nikakvih problema s logiranjem. Uspio sam se logirati u više navrata popodne i navečer. Čudno je da neki imaju problema dok drugi ne.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
SlavkecD3 kaže...

Ma stvar je u tome da Europski serveri non stop s povremenim prekidima imaju problema, kad nezele uloziti neke pare u malo bolje servere.  Blizzard.

Americki rade vise nego OK iako je ping 3 puta veci nego na EU. PTR takodjer radi super, evo cijelo popodne PTR ganjam i nijedno zastajkivanje ili diskonekt.

Kontam RoS kad dodje da ga krenema na americkom igrati, EU mozda nagodinu.

Davno je Blizzard objavio da će Diablo Europske servere koristiti za zatvorenu betu Hearthstone, i onda su počeli problemi sa lagom i authenticator serverom, a sada je open beta za Hearthstone! Biti će još gore!

13 godina
neaktivan
Diablo 3

Da Vam bude lakše;

0 0 hvala 0
17 godina
1.Lovac kaže...

Blizzard je svjestan problema s autentifikacijom (čitajte svjesni su problema s logiranjem) i navodno rade na tome. Meni je isto izbacilo 3006 erorr al stalno sam ga prije susretao, tako da mi nije više napet :P

Ma znam da su oni svjesni tog problema, stavili su obavijest, ali me to nimalo ne tješi jer sam bio zagrijan za igranje kad ono ćorak. Taman sam pred krajem chaptera IV i pred Diablom, možeš zamisliti kako je to za početnika kada se odmah susretne sa tehničkim problemima u startu, a prethodno prije par dana sam naprasno izbačen iz igre također zbog nekog problema oko servera. Pored svega toga igra je već duže na tržištu, ako se ne varam od sredine 2012. godine, tako da me to čini malo "neuroznim"...

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
17 godina
Diablo 3

@boxer: Čuvaj živce, trebat će ti kad dođeš do Inferna {#}

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
TomoR kaže...

@boxer: Čuvaj živce, trebat će ti kad dođeš do Inferna {#}

Heh, daaleko sam ja od inferna posebno ako nastave sa ovakvim problemima sa logovanjem na account. 

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
16 godina
neaktivan
Diablo 3

Koja je fora s ovim, ako je nekto vidio:
https://www.g2a.com/diablo-3-reaper-of-souls-cd-key-preorder-ru.html

Đuro#2155
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Franjo15 kaže...

Ma za 15kn više dobiješ normalnu englesku verziju i miran si ;)

13 godina
neaktivan
boxer kaže...
1.Lovac kaže...

Blizzard je svjestan problema s autentifikacijom (čitajte svjesni su problema s logiranjem) i navodno rade na tome. Meni je isto izbacilo 3006 erorr al stalno sam ga prije susretao, tako da mi nije više napet :P

Ma znam da su oni svjesni tog problema, stavili su obavijest, ali me to nimalo ne tješi jer sam bio zagrijan za igranje kad ono ćorak. Taman sam pred krajem chaptera IV i pred Diablom, možeš zamisliti kako je to za početnika kada se odmah susretne sa tehničkim problemima u startu, a prethodno prije par dana sam naprasno izbačen iz igre također zbog nekog problema oko servera. Pored svega toga igra je već duže na tržištu, ako se ne varam od sredine 2012. godine, tako da me to čini malo "neuroznim"...

Neisplati se levelirati sada likove, ja evo testiram na PTR, krenio Torment I s Wizzardom, u 20.00 sati, za 1 sat i 40 minuta dosao do Royal Cript, level 28. Strasno kako brzo sve ide, ali samo jedan legendarni item pao. Svu opremu kupim s poda. Znaci da se moze, sad mi je malo napeto na Tormentu, kontam jos level ili dva pa prebaciti na Master i idem dalje.

A jos se graficki divim PTR, preljepo je igra napravljena.

EU login meni jos neradi, prekrasno.

edit:

Evo probao i Torment III, mlatnem 20 monstera i skocim level, cak i elite padaju, malo se oznojim dok ih ubijem ali ide lagano nakon lvl30.

wizard torment 3 leveliranje wizard torment 3 leveliranje
torment 3 2 elita u par minuta torment 3 2 elita u par minuta
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.1.2014 22:17 (SlavkecD3).
12 godina
neaktivan
Diablo 3

I kakav je diablo? kontam bili ga skinio posto je dobio uzasne kritike

0 0 hvala 0
12 godina
monitor22 kaže...

Najjednostavnije ti je odi na službene stranice skini starter verziju pa sam odluči... a ako nisi za višesatno farmanje nemoj ni počinjati...

13 godina
neaktivan
geothia kaže...
monitor22 kaže...

Najjednostavnije ti je odi na službene stranice skini starter verziju pa sam odluči... a ako nisi za višesatno farmanje nemoj ni počinjati...

Je, nepase svakome Diablo, jako puno prijatelja ga je prestalo igrati jer im nije zanimljiv. Nekome dosadi iznova i iznova prelaziti jedno te isto.

Meni naprotiv je jedna od boljih razbibriga u ove hladne zimske noci. Evo trenutno PTR igram zadnjih sat i pol. Torment 3 i level 49 s wizardom trenutno. Poceo sam da ginem, slabo oprema pada sada, sve nesto reduce level (onaj bug zadnji). Ali je vise nego zabavno. Nastavak sljedi danas navecer, opet.

Pony level, uvijek nesto dobro pade Pony level, uvijek nesto dobro pade
17 godina
Diablo 3

Imam par početničkih pitanja pa se nadam nekim iskrenim smjernicama u daljnjem igranju Diabla. 

Trenutno imam samo jednog lika Demon Hunter sa kojim sam prešao Normal težinu i malo započeo Nightmare. Zanima me da li bi sada bilo bolje nastaviti sa DH skroz do inferna ili isprobati par drugih klasa ispočetka čisto da vidim stil igranja i sa drugim klasama. Što bi po vama bilo bolje i sa kojom klasom je najzanimljivije igrati po vama? Također me zanima da li bi u slučaju početka sa drugom klasom mogao koristiti upgrejde koje sam napravio kod draguljara i kovača od samog starta? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
boxer kaže...

Imam par početničkih pitanja pa se nadam nekim iskrenim smjernicama u daljnjem igranju Diabla. 

Trenutno imam samo jednog lika Demon Hunter sa kojim sam prešao Normal težinu i malo započeo Nightmare. Zanima me da li bi sada bilo bolje nastaviti sa DH skroz do inferna ili isprobati par drugih klasa ispočetka čisto da vidim stil igranja i sa drugim klasama. Što bi po vama bilo bolje i sa kojom klasom je najzanimljivije igrati po vama?

Pa probaj ako hoćeš, to je stvar osobnog izbora. Nitko ti od nas neće ništa pametnije reć...

Također me zanima da li bi u slučaju početka sa drugom klasom mogao koristiti upgrejde koje sam napravio kod draguljara i kovača od samog starta?

Kad napraviš nove likove sve ti ostaje na istom levelu, škrinja, kovač, draguljar.

17 godina
boxer kaže...

Trenutno imam samo jednog lika Demon Hunter sa kojim sam prešao Normal težinu i malo započeo Nightmare. Zanima me da li bi sada bilo bolje nastaviti sa DH skroz do inferna ili isprobati par drugih klasa ispočetka čisto da vidim stil igranja i sa drugim klasama. Što bi po vama bilo bolje i sa kojom klasom je najzanimljivije igrati po vama? Također me zanima da li bi u slučaju početka sa drugom klasom mogao koristiti upgrejde koje sam napravio kod draguljara i kovača od samog starta? 

Igraj dalje sad s tom jednom klasom. Upgrade draguljara i kovača se prenosi na sve likove (jedino je posebno za Softcore i Hardcore). Ako ti se čini da si previše zapeo, kreni s nekim drugim likom otpočetka, ali vidi i ovo ispod.

Pogotovo kad stigne Patch 2.0.x bit će puno lakše doći od nula do 60 (70 za one sa RoS), a i itemi će padati puno zanimljiviji za put do max levela.

17 godina
Diablo 3

Lol, sad se ni ameri ne mogu spojiti:

http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/11551055043?page=1

Je'l Blizz pod silent napadom?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ilinko kaže...

Da Vam bude lakše;

malo trolanja:{#}

moje 100% moje 100%
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Ja ne planiram CE izdanje uzeti, nema bas nesto pametno u njemu :D

Evo ja mog wizarda malo upogonio, opet veceras, sad sam 57 lvl, jos malo i level 60, a sto je zanimljivo cijelo leveliranje sam radio na Torment nivou tezine od Torment I do Torment III. U dvije veceri se dodje do levela 60 (ako veceras jos budem igrao, naravno).

I sad mogu veci level Tormenta igrati, ali mi duze treba za monstere i elite, pa forsiram I.

Pao i lvl 60, Torment I, 40k dmg i 900k toughness i ide kao podmazano. Zanimljiv ovaj wizard kao klasa za levelirati. Jak, izdrzljiv i puno zabavniji od barbara kojeg sam dosada forsirao.

Sutra nastavljamo s novom klasom od 1 do 60.

još malo i lvl 60 je tu još malo i lvl 60 je tu
eto i lvl 60 eto i lvl 60
Poruka je uređivana zadnji put pet 31.1.2014 23:09 (SlavkecD3).
Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
Diablo 3

Neznam koliko je vas pratilo no završio je dizajn legedary predmeta u čijoj izradi su sudjelovali i svi zainteresirani igrači Diabla.

Dizajn se odvijao u pet faza.

Prva faza je bio odabir vrste predmeta a većinom glasova je odlučeno da će legendary predmet biti "onehanded sword"

Druga faza je bila odabir teme iz diablo franšize na koju će se oslanjati izgled samog predmeta, odabarana tema je "Mephisto"

Treća faza je bio odabir specijalne moći predmeta u kojoj je odabrano ovo:

"Elemental attacks have a chance to trigger one of three powerful abilities inspired by the Lord of Hatred himself:

Charged Bolt, Poison Nova, and Freezing Skull.

Lightning damage has a chance to trigger a Charged Bolt.

Poison damage has a chance to trigger Poison Nova.

Cold damage has a chance to trigger Freezing Skull."

Četvrta faza je bila izrada samog oružja na gore zadane parametre što je odrađeno od strane blizzovih dizajnera, a rezultat možete vidjeti u priloženoj fotki..

Peta faza je bila odabir imena i izabrano je ime "Shard of Hate"..

Sve u svemu odlična ideja od strane blizza i najavili su još ovakvih projekata. Nadam se uskoro.

Sam rezultat jako lijep i meni se osobno sviđa.

Shard of Hate Shard of Hate

9 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Yup, glasao sam i za Shard of Hate kao ime i Legendary power su odabrali za koje sam glasao - sad treba doći RoS pa da nam to dropa {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
TomoR kaže...

Yup, glasao sam i za Shard of Hate kao ime i Legendary power su odabrali za koje sam glasao - sad treba doći RoS pa da nam to dropa {#}

Ja sam želio sudjelovat u izradi nečega i glasat naravno... Kako to nisam uspio nać nigdje -.-'

13 godina
neaktivan
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Kakva je prica u diablu?

Diablo 2 mi se svidio

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
monitor22 kaže...

Kakva je prica u diablu?

Diablo 2 mi se svidio

sadi ti je prica super.Imas svasta

Ima crypta,ima i pripemi cryptu, ima cijeli party trazi cryptu,

pa onda imas crypta odozada,pa ti onda recimo ne treba family u crypti ili recimo imas 3 pa ti treba i tako.{#}

da je meni žezlo čudesno
12 godina
neaktivan
toshak kaže...
monitor22 kaže...

Kakva je prica u diablu?

Diablo 2 mi se svidio

sadi ti je prica super.Imas svasta

Ima crypta,ima i pripemi cryptu, ima cijeli party trazi cryptu,

pa onda imas crypta odozada,pa ti onda recimo ne treba family u crypti ili recimo imas 3 pa ti treba i tako.{#}

Ima i onaj jedan sta chilla dok se sve priprema {#}

http://eu.battle.net/d3/en/profile/XSXJ-2474/
17 godina
neaktivan
XSX kaže...
toshak kaže...
monitor22 kaže...

Ima i onaj jedan sta chilla dok se sve priprema {#}

A je da njega sam i zabooravio ko će sve popamtit od tolikog sadržaja

da je meni žezlo čudesno
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Znaci prica je nikakva

0 1 hvala 0
15 godina
Diablo 3

Ma priča je dobra, al ima drugih, boljih/zabavnijih igara. Šteta ti je sad bacit novce bezveze. Ekspanzija izlazi u 3. mjesec, a bez ekspanzije ti neće bit smisla igrat ovu igru...

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice