Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.567.844
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
15 godina
Re: Diablo 3
TomoR kaže...

Digao sam monka i DH od nule do 60, DH sam namjerno čuvao bossove za kraj, i dobio 4 pristojne legende koje se mogu u buildu koristiti. Na D3 i buildove koje sad imamo nakon 2.0 trebat će se trebati gledati totalno drugačije.

Daj zanima me već 100 godina i nitko mi ne zna to objasnit. Kako funkcionira to sa legendarnima i bossovima?

17 godina
Diablo 3

Do lvl 60 (na PTR-u), kada RoS bude valjda do lvl-a 70, kada prvi put ubiješ Act bossa, garantirano se dobija legenda.

Nije mi radilo sa postojećim lvl 60 liovima, nego samo sa novim likovima koje sam dizao.

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
TomoR kaže...

Do lvl 60 (na PTR-u), kada RoS bude valjda do lvl-a 70, kada prvi put ubiješ Act bossa, garantirano se dobija legenda.

Nije mi radilo sa postojećim lvl 60 liovima, nego samo sa novim likovima koje sam dizao.

Ček jel to znači da bi bilo pametno farmat lika do lvl 70 pa tek onda ubit bossove?
Btw jel to vrijedi za sve bosove ili samo za act5?

16 godina
odjavljen

Pa ne možeš ubiti bosseve kad želiš, trebaju ti za priču.

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
14 godina
neaktivan
toshak kaže...
Tonči kaže...

Mene sad zanima kako je stigao sve te paragone nabiti? Koliko vremena treba za to? Neki trik? Šlepanje s grupom u Cain's gearu i s ringovima?

Kakvi crni kain đir .

70 h po liku ful party crypt runovi oko 280m exp po satu a može i više

Čak (noris) i nije neki presing moš igrat svašta.

I naravno odlicna oprema da to sve ide glatko.

na MP10, ali na MP8 ide to sporije, osjetno, kao što npr na MP9 ide osjetno bolje kad se skupi NV5. uglavnom, iskustvo je ok, ali treba to farmat masovno da bi se došlo do 100, meni s barbom već 200 sati prešo i tek sam na 75 odnosno 74 ali ostala mi crtica i pol za napunit do 75. prema tome, a sada imam 25 najtežih levela ali stić ću do ekspanzije nabit to, imam WD na 100 i da nema usranog laga išlo bi to i puno bolje, sumnjam da će išta zakrpat i popravit možda nakon što im kapne lova kupe nove servere ali pohlepni blizard je to sumnjam bilo kakvim pozitivnim promjenama po tom pitanju. uglavnom kad dođem do 100 s barbom, ne mrdam nigdje do ljeta a onda kupujem exp ako bude provjereno dobra od mišljenja kupaca. {#}

i 5-3570K
17 godina
Diablo 3

Goodangel, sretno ti idućih 200 sati, jerbo još nisi skupio pola XP-a za Paragon 100 (na P74).

@Tonči:

Na PTR-u sam bio zamolio nekog da mi novom liku otvori Act 3, tamo sam farmao do lvl 52-3, i onda sam čistio Act1-4 sa svim bossevima, tako da sve legende koje sam dobio su bile lvl 54+. Diabla sam ubio taman kada sam bio lvl 59. Tako sam dobio 4 prilično iskoristive legende.

Teoretski, ako to tako ostane, skoro bi se isplatilo dizati kompletno nove likove na RoS; ali ako će biti mogućnost kupovanja legendi (tj. itema koji mogu biti legendarni) sa blood shardovima od vendora (trenutno stanje je da se može tako u RoS beti), lakše je s jednim likom doći do lvl 70 i onda za ostale klase koje su još lvl60 farmat shardove i kupovat opremu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.1.2014 8:32 (TomoR).
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Diablo 3
http://eu.battle.net/d3/en/profile/XSXJ-2474/

2 1 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Gledao neki twitch RoS bete, i lik linkao lvl 70 Mempo. Osim velikog main stata, nije ni čudno da ekipa čuva svoje trenutne sa AS i CC.

Kvragu, Silverlight plug-in pao? Ne da mi više dodavat slike...

http://i39.tinypic.com/99dgl5.jpg

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.1.2014 17:33 (TomoR).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
TomoR kaže...

Gledao neki twitch RoS bete, i lik linkao lvl 70 Mempo. Osim velikog STR, nije ni čudno da ekipa čuva svoje trenutne sa AS i CC.

Kvragu, Silverlight plug-in pao? Ne da mi više dodavat slike...

http://i39.tinypic.com/99dgl5.jpg

Nažalost, čini mi se da su u beti popravili već re rollanje main stata na legendarnim itemima. Probao mi prika koji ima betu rerollat WH i Mempo, al nije uspio. Ne pojavljuju mu se ništa za reroolanje. Inače ako se bude u RoS-u moglo rerollat, onda se definitivno to mora čuvat. Ako ne, onda bezveze...

12 godina
neaktivan
Diablo 3

Mene zanima jel ima neki limit za te glavne statove ais crit dmg i crit chance,mislim cemu cuvat neke iteme za ros ako npr netko tko ce bit 250lvl i vise u rosu imat ce dovoljno paragon bodova za te statse da namiri...

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.1.2014 17:36 (XSX).

0 0 hvala 0
12 godina
XSX kaže...

Mene zanima jel ima neki limit za te glavne statove ais crit dmg i crit chance,mislim cemu cuvat neke iteme za ros ako npr netko tko ce bit 250lvl i vise u rosu imat ce dovoljno paragon bodova za te statse da namiri...

Ako se dobro sjećam negdje sam pročitao (a čitao sam previše toga da bi se sjetio sad gdje..) da će u RoS-u maksimalan bonus koji se može dobiti od itema biti limitiran, za neke statove..

mislim da se radilo o brojci za AS od 40%.. dali je ta opcija i dalje aktulna ne znam..

PS

Naravno ta razlika će se sada moći pokriti sa Paragon bodovima i kao do sada skilovima...

PSS

Je.. evo i gdje sam to pročitao LINK

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.1.2014 17:55 (geothia).
15 godina
geothia kaže...

PS

Naravno ta razlika će se sada moći pokriti sa Paragon bodovima i kao do sada skilovima...

PSS

Main statsi jedino nemaju gornju granicu za paragon bodove... Sve ostalo je limitirano na 50 bodova...

Btw ovo šta se tiće gornje granice pojedinih statova šta si poslao u linku neće bit provedeno. Ovo je ultra stara vijest, to je trebalo bit tako, al znam da se nedugo nakon toga prominila vijest.

12 godina
1.Lovac kaže...
geothia kaže...

PS

PSS

Main statsi jedino nemaju gornju granicu za paragon bodove... Sve ostalo je limitirano na 50 bodova...

Btw ovo šta se tiće gornje granice pojedinih statova šta si poslao u linku neće bit provedeno. Ovo je ultra stara vijest, to je trebalo bit tako, al znam da se nedugo nakon toga prominila vijest.

Zato sam i naglasio da ne znam dali je ta ideja još uvjek aktualna..

Ima li netko možda neku svježiju vijest?

Lovac imaš li link na taj post/članak ili što već u kojem se govori o ovim promjenama?

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.1.2014 18:51 (geothia).
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Ukoliko neko zeli da me doda slobodno neka to i uradi : frusciante#2383

Samo neka napise da je sa bug-a

u ptr trenutno:

ratko0309#2153

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

jeli ima netko da bi mijenjao nešto HC golda za SC gold?

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
geothia kaže...

Lovac imaš li link na taj post/članak ili što već u kojem se govori o ovim promjenama?

Ma ovo tvoje sam ja vidio i počeo ko manit kupovat opremu da bi se moga opremit i onda je negdje bila vijest da se to neće dogodit i sve sam rasprodao. Inače ovo tvoje je od 9. mjeseca, to je ultra staro.
Nemam link gdje sam to vidio, al nema smisla da stave bilo kakav cap na skilove od opreme...

16 godina
odjavljen
1.Lovac kaže...
geothia kaže...

Ma ovo tvoje sam ja vidio i počeo ko manit kupovat opremu da bi se moga opremit i onda je negdje bila vijest da se to neće dogodit i sve sam rasprodao. Inače ovo tvoje je od 9. mjeseca, to je ultra staro.
Nemam link gdje sam to vidio, al nema smisla da stave bilo kakav cap na skilove od opreme...

Zašto bi ti oprema sada pomogla s tim?

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
16 godina
neaktivan
nine kaže...

DrKorn#2669

ja sam od njega promjenio brdo HC u SC golda. 

Trenutno je omjer 2.9/3.3

Đuro#2155
12 godina
1.Lovac kaže...
geothia kaže...

Što ti prijetelju to pišeš i o čemu ?

15 godina
Diablo 3

Nemam link. To je odgovor na tvoje pitanje...

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Franjo15 kaže...
nine kaže...

DrKorn#2669

ja sam od njega promjenio brdo HC u SC golda. 

Trenutno je omjer 2.9/3.3

Ja imam lika koji mi mijenja 1 HC mill = 2,8 SC mill al ga nema online već 4 dana a isto imam dosta golda za prebaciti na HC 

Postoje ljudi kole vole tarantule i oni koji ih još nisu zavoljeli
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Kazu oni 6 puta brze dizanje paragona nego do sad,ajde pa da i to vidimo...

edit: to se odnosi na sadasnji ptr,tako da ce ubiti doc na isto.

http://www.salediablo3.com/news/index-390-ros-top-four-changes-in-diablo-3-expansion-on-legendary-drop-and-power-level

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.1.2014 11:29 (XSX).

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Diablo 3

Ima li tko problem pri ulasku u igru?

sve ok proradilo

da je meni žezlo čudesno
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.1.2014 12:36 (toshak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Novi sam u svijetu Diabla, upravo sam se zaigrao igram mapu prema Azmodanu i izbaci me iz igre. Konekcija je uredna, pa me zanima jel' ovo normalno i dešava li se često?

Nikako ne mogu napraviti relog i vratiti se u igru.

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Oce to ponekad, ja eto igram s barbarom, sve super, odjednom mrtav, ping ok, nema stekanja, sve super, samo mrtav, tako vec par tjedana ponekad s vremena na vrijeme i diskonekt iz cista mira mi napravi, zato samo softcore igram, hardcore mi nepada napamet. A zanimljivo PTR mi takve probleme nepravi. Blizzard.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
SlavkecD3 kaže...

Oce to ponekad, ja eto igram s barbarom, sve super, odjednom mrtav, ping ok, nema stekanja, sve super, samo mrtav, tako vec par tjedana ponekad s vremena na vrijeme i diskonekt iz cista mira mi napravi, zato samo softcore igram, hardcore mi nepada napamet. A zanimljivo PTR mi takve probleme nepravi. Blizzard.

Ovo mi se prvi puta desilo, mada sam hajmo reći tek počeo igrati. Pokušao sam se relogati par puta ali ništa. Malo prije sam također probao ući u igru ali izbaci neki lijevi error, uopće se ne mogu konektovati na account.

Da li vi imate trenutno takvih problema?

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
16 godina
neaktivan
SlavkecD3 kaže...

A zanimljivo PTR mi takve probleme nepravi.

To je logično s obzirom da je PTR na novijem kodu pa postoji šansa da je bug zbog kojeg ti se to dešava ispravljen.

17 godina
neaktivan
boxer kaže...
SlavkecD3 kaže...

Ovo mi se prvi puta desilo, mada sam hajmo reći tek počeo igrati. Pokušao sam se relogati par puta ali ništa. Malo prije sam također probao ući u igru ali izbaci neki lijevi error, uopće se ne mogu konektovati na account.

Da li vi imate trenutno takvih problema?

Nosikiriki trenutno problemi sa serverima.

da je meni žezlo čudesno
13 godina
neaktivan
Diablo 3
Problemi su već 2-3 dana al tek su danas stavili obavijest
Već sam mogao X puta poginut na HC-u da nisam bio zauzet ganjanjem nekih itema na AH-u. :)
Postoje ljudi kole vole tarantule i oni koji ih još nisu zavoljeli
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

ma njima su serveri stalno u banani, ne znam jel tako ovim drugim proizvođačima igara što se isto igra on.line ili samo blizard? pošto trenutno ne igram baš ništa ostalo osidm D3 jer ne stignem ali kad sam igro Borderlands 2 isto preko neta tu nema nikakvih štekanja itd. footbal manager isto igram preko stema. isto nema nikakvih problema, gotovo sve igre idu osim diabla normalno koje imam, ne znam jel to zato što je previše igrača ili je stvarno do blizarda da jednostavno nisu u stanju to napravit kako treba, uglavnom ako im se ljudi non stop žale na to bio bi red čisto iz pristojnosti prema korisnicima smanjit takve gluposti koje se događaju na minimum, a ne da praktički svaka dva dana imaš njesra pogotovo ovi na hardcore su fanatici žešći, ma nema tih para s kojima bi ja igro taj hardcore dođeš fino do 88 paragon levela, i ono par trzaja odnosno lag i eto tebe mrtvog, ma ubio bi se. sad sam s barbom na 78, a boga mi sam se fino nasjedio već s njim imam preko 200 sati, i sad da mi rikne ma suvišno i pričat. samo mi je žao ljudi koje takvo ignoriranje sjebe, ipak si neki ulože desetke i desetke sati u to i onda im crkne zbog neozbiljnosti tih blizardovih servisera. ili u čemu je već problem to samo oni znaju. {#}

i 5-3570K
Moj PC  
0 5 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice