Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.331
|
čitano: 5.395.905
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Dodaj me pa možemo peglat kriptu.

Samo pričekaj popodne da obrišem neaktivne, mislim da mije fl full.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Crix-2462/hero/5487786
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
EraserHead kaže...

Zovi i mene neki dan nisam mogo bio sam u full partyu,sad igram s monkom dojadilo mi s barbarom skoro sam prodo svu njegovu opremu,solidan monk 195k dmg ali imam WKL pa je to i vise.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/XSXJ-2474/
16 godina
neaktivan
EraserHead kaže...

Večeras kad dođem online i kad te ne budem imao online, znam šta je :P

17 godina
Diablo 3

Super, pripremimo Cryptu, navučem 3 grupe mobova u Fieldsu, taman skupio 5NV, crypta lvl2 krećemo i onda disconnect...

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Super, pripremimo Cryptu, navučem 3 grupe mobova u Fieldsu, taman skupio 5NV, crypta lvl2 krećemo i onda disconnect...

Connectaš se ponovo, vratiš se u party i imaš 5NV i nastaviš gdje si stao, meni se to sto puta dogodilo, čak mi se i na uberima događalo to...

17 godina
1.Lovac kaže...
TomoR kaže...

Connectaš se ponovo, vratiš se u party i imaš 5NV i nastaviš gdje si stao, meni se to sto puta dogodilo, čak mi se i na uberima događalo to...

Nope, nije radilo ovaj put.

17 godina
Diablo 3

sta ce biti sa ovim likovima koji su dizani na ptr kad izade RoS ?

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Nope, nije radilo ovaj put.

:( meni se to jednom dogodilo na uberima, dobio sam 1. i 3. dio, a 2. od gnoma mi još nedostaje -.-'

13 godina
neaktivan
cropunk kaže...

sta ce biti sa ovim likovima koji su dizani na ptr kad izade RoS ?

Isparit ce nekim cudnim putem,i sve sate koje si proveo sa njima ce nestati u vidu magle...

17 godina
Diablo 3

volim kad ljudi odgovore normalno,na obicno pitanje... thx {#}

Moj PC  
0 3 hvala 0
13 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...
TomoR kaže...

eee.. nismo se imali u što vratiti jer nas je sve izbacilo van {#}.. znači sva četvorica dobili pedalu iz igre..

17 godina
odjavljen
cropunk kaže...

volim kad ljudi odgovore normalno,na obicno pitanje... thx {#}

Pa normalno ti je odgovorio. PTR je PTR. Ne postoji. Briše se. Nestaje. Može i svaki tjedan da žele tako.

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
13 godina
neaktivan
Diablo 3

sad sam bacio neku računicu...

za dovući lika od paragona 0 do 100 treba oko 10.500.000.000 exp..

prosječno po satu radim oko 250.000.000 exp (neki puta manje neki puta više ali tu je negdje)..

što znči da za oko 42 sata igranja se navuče pragon 100..

tu treba ubaciti i oko 5 sati dok se lik dogura do lvl 60..

i naravno ubaciti i 15 sati onoga najvažnijeg a to je zajebancija {#}

i računica je znači nekih 65 sati igranja do p100

sve sam izračunao odokativnom metodom {#}

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
geothia kaže...

prosječno po satu radim oko 250.000.000 exp (neki puta manje neki puta više ali tu je negdje)..

Ide tebi ta odokativna metoda :P
Inače 65m exp po crypt runu dobijem (recimo da je to nekakav prosjek i to dobar prosjek) 3 runa napravim u satu. Zaokružimo tu cifru na 200m po satu. 105/2=53 sata. To je moja realističnija računica.

Svaki dan kad bi igrao 5h u komadu EFEKTIVNO u 11 dana bi sigurno mogao bit 100 paragon. Ja sam sretan ako dnevno 3 sata odigram, od toga su 30-45min protračena nekim čekanjem (tipa danas sam ja kočio party sa čekanjem par puta). Tako da sam sretan ako mogu dignit jednog lika do 100 u 20 dana :P Tehnički ako bi tako krenio sada, do RoS-a bi mogao imat 2 lika još na 100, al dižem još wd do 100 i barbara do 100 i za mene dosta! :D

PS Rješavam ludo ove achivmente u zadnje vrijeme. Ima jako puno kompliciranih, dugih achivmenta. Neke sam rješio, neki su toliko dosadni da ih neću nikad vjerovatno uspit rješit i tako :P

15 godina
Diablo 3

Ja se jučer DC-ao na HC-u u hrpi mobova {#} vratim se u igru, monk još živ {#} mislim da je sweeping wind sve mobove pobio, jer imam onaj rune kaj mu diže trajanje na 20 sec {#}

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
geothia kaže...

ODOKATIVNA METODA:

Mjerenja kojoj svakodnevno pribjegavamo uz nedostatak sprava za mjerenje: dužine puta, nečije visine, težine, tuđih gabarita(sise, zadnjica)....Obično ide uz dodatak OTPRILIKE. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.1.2014 11:04 (ilinko).
13 godina
neaktivan
ilinko kaže...
geothia kaže...

ODOKATIVNA METODA:

Mjerenja kojoj svakodnevno pribjegavamo uz nedostatak sprava za mjerenje: dužine puta, nečije visine, težine, tuđih gabarita(sise, zadnjica)....Obično ide uz dodatak OTPRILIKE. 

Ni blizu ovih 250m po satu,za takvo nesto moras imat jako,jako,jako dobro kordinirani party,ja kad skrpam party jedan mora na wc drugi mora pojest nesta treci jedva ima opremu za mp10 i to onda traje predugo.

15 godina
neaktivan
Diablo 3

160-180 milja je neki prosjek za ok party koji tu i tamo zna izmjeniti koju mudru besjedu. Mnogi gledaju sate ingame pa dijele, a zaboravljaju da su barem 1/3 runova "pripremali" s drugim likovima.

Neki dan sam igrao s barbom + 2 barba i wd. XP je bio malo iznad 270 milja.

Nema pripremanja ničega, traži se kripta, ubiju elite u FW i onda na fields spin rend spin rend spin rend. Wd spama pestilence.Na kraju lvl 2 port - exit repeat. S tim da se sve elite iza 5 nv PRESKAČU.

Jedan iz partija (HaN) veli da je tako za 41h nabio stotku. (rubi i hellfire)

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Crix-2462/hero/5487786
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.1.2014 13:44 (EraserHead).
Moj PC  
3 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Ako nekoga zanima popust na kupnju Diablo 3 za sve platforme u Algoritmu, cijena sitnica 229,99 kuna.

http://www.algoritam.hr/?m=6&p=proizvodi&Korak=btrazilica&trazi=diablo+3&q=i

Akcija traje do 06.02.2014

2 1 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Hmm, imzeđu ostalog u RoS-u legendary droprate bi trebao rasti što duže ti ne padne neki leg, i onda se resetira timer, interesantno:

http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/9387488673#4

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
TomoR kaže...

Hmm, imzeđu ostalog u RoS-u legendary droprate bi trebao rasti što duže ti ne padne neki leg, i onda se resetira timer, interesantno:

Što se tiče PTR čisti bullshit. Digao WD od nule pala mi možda 3 legendarya. A za DH mi ništa nije dropalo što bi moglo biti upgrade. Tako da malo sam izgubio vjeru u njihov fair droprate system.

17 godina
Dlaka kaže...
TomoR kaže...

Što se tiče PTR čisti bullshit. Digao WD od nule pala mi možda 3 legendarya. A za DH mi ništa nije dropalo što bi moglo biti upgrade. Tako da malo sam izgubio vjeru u njihov fair droprate system.

Upgrade za naše buildove će teško pasti, zato jer će itemi biti "drugačije" postavljeni; ali može pasti item koji je build changer (meni recimo pao prsten koji daje imunost na arcane, kaciga sa 25% blind on hit, daibo koji miče cost za Temspest Rush, itd.)

Digao sam monka i DH od nule do 60, DH sam namjerno čuvao bossove za kraj, i dobio 4 pristojne legende koje se mogu u buildu koristiti. Na D3 i buildove koje sad imamo nakon 2.0 trebat će se trebati gledati totalno drugačije.

16 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Digao sam monka i DH od nule do 60, DH sam namjerno čuvao bossove za kraj, i dobio 4 pristojne legende koje se mogu u buildu koristiti. Na D3 i buildove koje sad imamo nakon 2.0 trebat će se trebati gledati totalno drugačije.

Daj zanima me već 100 godina i nitko mi ne zna to objasnit. Kako funkcionira to sa legendarnima i bossovima?

17 godina
Diablo 3

Do lvl 60 (na PTR-u), kada RoS bude valjda do lvl-a 70, kada prvi put ubiješ Act bossa, garantirano se dobija legenda.

Nije mi radilo sa postojećim lvl 60 liovima, nego samo sa novim likovima koje sam dizao.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Do lvl 60 (na PTR-u), kada RoS bude valjda do lvl-a 70, kada prvi put ubiješ Act bossa, garantirano se dobija legenda.

Nije mi radilo sa postojećim lvl 60 liovima, nego samo sa novim likovima koje sam dizao.

Ček jel to znači da bi bilo pametno farmat lika do lvl 70 pa tek onda ubit bossove?
Btw jel to vrijedi za sve bosove ili samo za act5?

17 godina
odjavljen

Pa ne možeš ubiti bosseve kad želiš, trebaju ti za priču.

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
15 godina
neaktivan
toshak kaže...
Tonči kaže...

Mene sad zanima kako je stigao sve te paragone nabiti? Koliko vremena treba za to? Neki trik? Šlepanje s grupom u Cain's gearu i s ringovima?

Kakvi crni kain đir .

70 h po liku ful party crypt runovi oko 280m exp po satu a može i više

Čak (noris) i nije neki presing moš igrat svašta.

I naravno odlicna oprema da to sve ide glatko.

na MP10, ali na MP8 ide to sporije, osjetno, kao što npr na MP9 ide osjetno bolje kad se skupi NV5. uglavnom, iskustvo je ok, ali treba to farmat masovno da bi se došlo do 100, meni s barbom već 200 sati prešo i tek sam na 75 odnosno 74 ali ostala mi crtica i pol za napunit do 75. prema tome, a sada imam 25 najtežih levela ali stić ću do ekspanzije nabit to, imam WD na 100 i da nema usranog laga išlo bi to i puno bolje, sumnjam da će išta zakrpat i popravit možda nakon što im kapne lova kupe nove servere ali pohlepni blizard je to sumnjam bilo kakvim pozitivnim promjenama po tom pitanju. uglavnom kad dođem do 100 s barbom, ne mrdam nigdje do ljeta a onda kupujem exp ako bude provjereno dobra od mišljenja kupaca. {#}

i 5-3570K
17 godina
Diablo 3

Goodangel, sretno ti idućih 200 sati, jerbo još nisi skupio pola XP-a za Paragon 100 (na P74).

@Tonči:

Na PTR-u sam bio zamolio nekog da mi novom liku otvori Act 3, tamo sam farmao do lvl 52-3, i onda sam čistio Act1-4 sa svim bossevima, tako da sve legende koje sam dobio su bile lvl 54+. Diabla sam ubio taman kada sam bio lvl 59. Tako sam dobio 4 prilično iskoristive legende.

Teoretski, ako to tako ostane, skoro bi se isplatilo dizati kompletno nove likove na RoS; ali ako će biti mogućnost kupovanja legendi (tj. itema koji mogu biti legendarni) sa blood shardovima od vendora (trenutno stanje je da se može tako u RoS beti), lakše je s jednim likom doći do lvl 70 i onda za ostale klase koje su još lvl60 farmat shardove i kupovat opremu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.1.2014 8:32 (TomoR).
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Diablo 3

2 1 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Gledao neki twitch RoS bete, i lik linkao lvl 70 Mempo. Osim velikog main stata, nije ni čudno da ekipa čuva svoje trenutne sa AS i CC.

Kvragu, Silverlight plug-in pao? Ne da mi više dodavat slike...

http://i39.tinypic.com/99dgl5.jpg

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.1.2014 17:33 (TomoR).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice