koliko ima tih razina težine tormenta? vidim da spominjete 1 i 2, ima li još ili je to sve?
Sest (6). I po svemu sudeci moglo bi biti solidno postignuce bez AH (komotno) igrati T6.
koliko ima tih razina težine tormenta? vidim da spominjete 1 i 2, ima li još ili je to sve?
Sest (6). I po svemu sudeci moglo bi biti solidno postignuce bez AH (komotno) igrati T6.
Ljudi sa top opremom nisu mogli na početku igrat T1, kako sad vama ide lako na T2?
Al su nešto već nerfali -.-'
Imam oko 560k DPS-a na PTR-u... T3 mogu igrati, ali je izrazito teško (ne ide glatko). T2 je zadnje što mogu glatko.
Sad mi je jasno zašto je toliko dugo skidalo (između ostalog jer je standardna postavka za pre-download bila stavljena na 100KB/s).
Pre-download za RoS je 7,8GB (i već čeka na SSD-u )
Što se tiče same težine T2 je na razini sadašnjeg MP10.. T6 je sa mojim sadašnjim gerom ne igriv.. trash mobovi ako ih ima više od dva na T6 me izrokaju kao malog majmuna..
I treba uzeti u obzir još jednu činjenicu a to je da na PTR-u su mobovi oko 60og lvl-a što znači kada se dođe sa likom do lvl-a 70 i mobovi će biti lvl 70..
tako da mislim da trenutna oprema koju imamo na lvl-u 70 za Tournament težinu neće biti od nikakve koristi..
PS
Nadam se da će mi dok doguram lika do 70og lvl-a i pasti neki predmet da mogu barem igrati T1 ..
Po mojem iskustvu (na PTR-u) u ROS-u to nebi trebao biti neki problem jer je drop za "malo" veću nijansu bolji nego sada..
Što se tiče same težine T2 je na razini sadašnjeg MP10.. T6 je sa mojim sadašnjim gerom ne igriv.. trash mobovi ako ih ima više od dva na T6 me izrokaju kao malog majmuna..
I treba uzeti u obzir još jednu činjenicu a to je da na PTR-u su mobovi oko 60og lvl-a što znači kada se dođe sa likom do lvl-a 70 i mobovi će biti lvl 70..
tako da mislim da trenutna oprema koju imamo na lvl-u 70 za Tournament težinu neće biti od nikakve koristi..
Justros sam kratko probao T6 sa tim svojim prosjecnim monkom, 201k unbuffed, i za mobove mi treba isto kao i za elite na MP9-10. I to najjednostavnije mobove, kosturi u Festering Woods. Ali mi je jos zanimljivije sto mi dvije skupine mobova nisu nista dropale! Doslovno nista, nula.
Justros sam kratko probao T6 sa tim svojim prosjecnim monkom, 201k unbuffed, i za mobove mi treba isto kao i za elite na MP9-10. I to najjednostavnije mobove, kosturi u Festering Woods. Ali mi je jos zanimljivije sto mi dvije skupine mobova nisu nista dropale! Doslovno nista, nula.
Predmeti padaju puno rijeđe no zato je drop puno bolji i "pametniji".. meni nekih 60% stvari koje su padale su namjenjene klasi sa kojom igram..
Tako da ta redukcija što se tiče količine dropa je po meni pozitivna stvar. Nemaš više gomilu smeća koja ti ničemu ne služi..
da vas pitam, jel moguće da igrač igraču da golde?
nisam to nikad radio, i ne znam jel moguće, pa zato pitam.
jel ima neki drugi način kako da se kupi golde, osim kreditne kartice? oni bonovi neki što se kupuju na kiosku jel to vrijedi šta, paysafe card jel moguće i tako do golda doći?
Predmeti padaju puno rijeđe no zato je drop puno bolji i "pametniji".. meni nekih 60% stvari koje su padale su namjenjene klasi sa kojom igram..
Tako da ta redukcija što se tiče količine dropa je po meni pozitivna stvar. Nemaš više gomilu smeća koja ti ničemu ne služi..
a reci ti meni, kakvi su itemi jel služe ičemu? i koliko često otprilike padaju legende, svakih par sati ili svakih 10+ sati igranja? meni sve što je palo u originalu, čisto sranje, a igram sad s barbom MP8 čak i MP9 kada sam pri kraju paragon levela da ubrzam leveliranje. ali džabe, ništa kvalitetno ne dropa, drop je malo je reći očajan, sve što iti malo valja je na RMAH jedva čekam da to njesra zatvore.
Da, možeš jedan drugom davati golde i predmete ingame.
Ako PaysafeCard možeš vezati na PayPal, platiš Paypalom.
Na PTR-u mi je bio prosjek valjda 1,5h za legendarni predmet (recepte i upgrade materiale ne računam). Hrpa predmeta je OK, no oni najbolji neće pasti svima odmah u prvih 20 sati igranja...
Štoviše, bit će izgleda još bitnije partijat nakon Patch 2.0/RoS. Jer ćeš onima u party-u moći dati legendu ili je dobiti od njih. A i jedan će biti od rijetkih načina kako podići MF.
a reci ti meni, kakvi su itemi jel služe ičemu? i koliko često otprilike padaju legende, svakih par sati ili svakih 10+ sati igranja? meni sve što je palo u originalu, čisto sranje, a igram sad s barbom MP8 čak i MP9 kada sam pri kraju paragon levela da ubrzam leveliranje. ali džabe, ništa kvalitetno ne dropa, drop je malo je reći očajan, sve što iti malo valja je na RMAH jedva čekam da to njesra zatvore.
Što se tiče same kvalitete dropa situacija ti je ovakva.. igrao samo monka od 0 do 60 lvl-a i kvalitetan item koji ti služe kao nadogrdnja ti pada jako često.. evo ti LINK na post gdje sam stavio sve stvari koje su mi dropale prilikom igranja sa monkom.. to je palo za nekih 13 stai igranja, pa sam ocijeni dali je to bolje ili lošije..
A što se tiče padanja legendi u nekih 25 sati igranja PTR-a palo mi je nekih 15-20 legendi...
T6? Ma da? Snimio si to negdje sigurno, kako T6 igraš s 201k unbuffed monkom...?
kod mene je 260k unbuffed na monku sa mojim buildom davalo preko 2m tDPS-a (po d3rawr.com).. puno dmg-a od monka se ne vidi u paper DPS-u.
T6? Ma da? Snimio si to negdje sigurno, kako T6 igraš s 201k unbuffed monkom...?
:)) Nisam igrao nego, kako sam i napisao, kratko probao T6. Iz radoznalosti. I naravno kada sam vidio koliko mi je trebalo vremena za par kostura smanjio sam promptno na T1. Ali slabo igram PTR, pokusavam dici jos koji paragon do expanzije.
Ali i kako Nine kaze kod monka se puno DPS-a ne vidi. Sweepeng wind je ajme! A koliko sam cuo i vidio za ovo malo isprobavanja PTR-a monk bi mogao biti jedna od jacih klasa za RoS.
Mislim da je T2 ipak nesto malo jaci od mp 10
Mislim mogu ga igrat normalno al ipak imam osjecaj da su mobovi jaki otprilike kao i mobvi na MP 10 ali u party od 4 igrača.
To mi je usporedba kada recimo solo pripremam elite u party(4)
Inače govorim sve za wd sa nadograđenim paragon bodovima(negdje 270 ili 280 paragon)
Na D3 imam cca 270k dps,65k lifa,850 ress i 4300 armor
Što se tiče same kvalitete dropa situacija ti je ovakva.. igrao samo monka od 0 do 60 lvl-a i kvalitetan item koji ti služe kao nadogrdnja ti pada jako često.. evo ti LINK na post gdje sam stavio sve stvari koje su mi dropale prilikom igranja sa monkom.. to je palo za nekih 13 stai igranja, pa sam ocijeni dali je to bolje ili lošije..
A što se tiče padanja legendi u nekih 25 sati igranja PTR-a palo mi je nekih 15-20 legendi...
Tko ti se o ženi brine kad si toliko nestrpljiv i igraš PTR koji ne znaci da ce i ostati u ovom obliku, u opisu patcha su to naglasili na 3 mjesta.
Ja se dragovoljno javljam,,,,,,,
Paragorn 1000
GZ!!
Paragorn 1000
GZ sa laptopa :(
Paragorn 1000
Svaka čast..
koliko to bude u RoS-u ?
Ty obojici
Uh, s laptopa :/
Paragorn 1000
Stvarno imaš viška vremena...
Paragorn 1000
LEGENDO!!!!,
Paragorn 1000
Svaka čast..
koliko to bude u RoS-u ?
S obzirom da još nije 100% sigurno koliko će biti po Paragon lvlu u RoS-u i s obzirom da u PTR-u nakon patcha imam i ja malo drugačije paragone nego ovo računa, ja bih rekao da će minimalno imati ovih 376 paragona:
http://enslave.se/paragon/eu/crix-2462
Ja ću biti sretan ako doguram do 200 paragona:
Šmrc, kaže samo paragon 43 na HC, je da sam izgubio monka nedavno, ali na ptr sam imao 69paragon.
http://enslave.se/paragon/eu/%C4%90uro-2155
Zanimljiv ovaj link, ne da mi se kopirati sad likove na PTR, baš sam našao dobru opremu, pa ako netko ima volje jel može provjeriti koliko je ovo točno što pokazuje aplikacija, a što ptr
Paragorn 1000
Sad mozes ladit muda do ekspanzije :D
Mene sad zanima kako je stigao sve te paragone nabiti? Koliko vremena treba za to? Neki trik? Šlepanje s grupom u Cain's gearu i s ringovima?
Mene sad zanima kako je stigao sve te paragone nabiti? Koliko vremena treba za to? Neki trik? Šlepanje s grupom u Cain's gearu i s ringovima?
Kakvi crni kain đir .
70 h po liku ful party crypt runovi oko 280m exp po satu a može i više
Čak (noris) i nije neki presing moš igrat svašta.
I naravno odlicna oprema da to sve ide glatko.
prije da su se ljudi za crixom šlepali, nego obrnuto uvijek u kvalitetnoj grupi na mp10, brzi i efikasni runovi i dosta utrošenog vremena..
danas sa solidnim gearom dobar igrač SOLO digne par. 100 u ispod 200 sati sigurno, sa extra ludim dps-om i u grupi ide još masu brže.
Tonči, Tonči, tebi trebaju ingame prijatelji, koji se uglavnom ne mogu kupiti novcem.
Lvl 1-60, ako ti netko pomogne napraviš za 2 sata (i manje, sa Cain setom, Hellfire prstenom i rubyem u kacigi) - ima ekipe koja naplaćuje milju po levelu.
A nakon toga Decaying crypt runovi MP10 sa ekipom od 4 igrača - jedan priprema kriptu (tj. natjera sve curke da se izbljuju), ostala ekipa pulla monstere na hrpu i priprema Festering, tj. skoro pa ubije elite tamo.
Osim toga, njegovi likovi imaju uglavnom preko 300K DPS, pa brzo očisti sve što "treba".
Rinse and repeat. OK ekipa tako može nabiti Paragon 100 za manje od 100 sati.
Evo, ja se spojim u igru, često mi već dođe poziv da se priključim takvoj grupi, ili sam počnem "pripremati" kriptu pa se ekipa skupi.
Ima ti film di je lik nabio P100 za manje od 30 sati...
Ja nisam ni toliko brz ni toliko jak, ali se ne osjećam ni kao kočnica ostatku ekipe.