Barbar se laganim tempom igranja (par sati dnevno) s dobrom opremom može dić u 20 dana od 0-100 bezproblema... Tako da to ću tamo možda za praznike u 12. mjesec :P
Sad malo ako dođem tu i tamo igrat ću dizat wizzarda i to je to :P
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Barbar se laganim tempom igranja (par sati dnevno) s dobrom opremom može dić u 20 dana od 0-100 bezproblema... Tako da to ću tamo možda za praznike u 12. mjesec :P
ma ja s WDom imam već 300 sati, i trenutno sam na 88 i pol levela paragon, sad mi sljedi najtežih 10 levela. ali nadam se do kraja idućeg mjeseca da ću ga dić do 100tke. onda krećem s barbom, moram priznat da mi je WD malo dop.zdio, jer znam da je barba puno brži za farm. njega već imam na 11 paragon levelu.
Ja imam barbara na 100lvlu pa me zanima jel mogu jos jednoga napravit i dic ga na 100lvl i dobit paragon bodove i za tog drugog u expanziji ili moraju svi likovi bit razliciti...
Ja imam barbara na 100lvlu pa me zanima jel mogu jos jednoga napravit i dic ga na 100lvl i dobit paragon bodove i za tog drugog u expanziji ili moraju svi likovi bit razliciti...
Ma znaš i da mene ovo pitanje muči... Šta ako netko digne sada 5 barbara na 100 paragon i kad dođe ovaj novi paragon leveling sistem ispadne da ti se samo po jedna vrsta lika broji... Ja bi poludio...
Ma znaš i da mene ovo pitanje muči... Šta ako netko digne sada 5 barbara na 100 paragon i kad dođe ovaj novi paragon leveling sistem ispadne da ti se samo po jedna vrsta lika broji... Ja bi poludio...
99.9999% da se broje svi likovi.. mislim da sam i negdje procitao da mozes koje god likove dizati.
Meni se čini da ću pauzirat malo Diablo opet ili dat rođaku da se malo igra, ne znam... bar dok loot 2.0 ne dođe...
Imam dojam da ćeš se puno načekati...
meni to ne smeta, volio bi još barbu nakon WD-a dignut na paragon 100. a ako ekspanzija dođe do kraja godine, ništa od toga.
Do kraja godine MOŽDA dođe beta. Ekspanzija sigurno ne prije proljeća.. Čak najvjerojatnije na ljeto tek.
Da. Paragon XP se zbraja bez obzira na kojem charu ga napravio... tako da ako te volja možeš i 10 barba na paragon 100 napraviti...
kako je tema živnula nakon objave o ekspanziji blizz defo zna napraviti hype
bilo kako bilo nadam se da će ekspanzija opravdati očekivanja i dići igru na novu razinu.
Ma pusti ekspanziju, mene više nabrijava ovaj loot 2.0 koji imam osjećaj da će bit malo veliko sra*e, tj. da su ga samo lijepo prezentirali... Inače ne planiram ništa prodat, pa makar postalo sve bezvrijedno...
Meni se čini da ću pauzirat malo Diablo opet ili dat rođaku da se malo igra, ne znam... bar dok loot 2.0 ne dođe...
meni to ne smeta, volio bi još barbu nakon WD-a dignut na paragon 100. a ako ekspanzija dođe do kraja godine, ništa od toga.
Do kraja godine MOŽDA dođe beta. Ekspanzija sigurno ne prije proljeća.. Čak najvjerojatnije na ljeto tek.
to bi ja i volio, jer bi barbu vjerojatno do proljeća digo do 100tke. a i ako ne bi, bio bi blizu 100ke. barbar je mrcina, s njim farmat je stvarno čas posla.
Tako bi ja svog wizza trebao dici, ali problem je sto od opreme za njega imam samo hrpu dropanih gluposti (ima tu za cijelog wizza, ali samo prosjecan tj. vise vuce na ispodprosjecan gear).
Morao bi nesto kupiti za njega, a ne znam od kuda poceti tj. prvo cu barba dici na 100 pa se onda malo s wizzom pozabavit.
Jedino me muci sto ne volim bas ostavljati golde za neko smece od opreme,a opet nemam volje sada trosit puno golda pred patch/ekspanziju.
Iskoristit cu izgleda nesto od dropova i pokusat sto optimalnije rasporedit golde za ostali gear na wizzu i sto prije ga dici na 100.
Nego, danas gledam neki gear i npr helm Adariel's Visage je totalno i bez razloga zapostavljen i podcijenjen u odnosu na druge helmove.
Imam ih par komada koji su mi dropali i recimo ovaj za barba ima 78 all res, 162 strenght, IAS 9%, CHC 4.5 i sve ostalo sto ima svaki Andariel's tj. poison nova i fire damage..ono najvaznije, taj helm mi daje 9 k veci damage nego moj Immortal King's Triumph koji je kupljen za poveci broj milijuna, tocnije hrpu golda je skuplji nego Andariel's.
Minus kod Andariela je sto nema nikakav vitality, ali i to bi se moglo rijesiti s uzimanjem onog sa socketom, jedino sto se onda gubi all res posto nema Andariel's s all res i socketom (steta...steta).
Definitivno cu si ostavit sve te Andariel's Visage helmove i okusati srecu s re-roll kada dode patch jer dodavanjem socketa na all res bi dobili prehebeni helm.
to bi ja i volio, jer bi barbu vjerojatno do proljeća digo do 100tke. a i ako ne bi, bio bi blizu 100ke. barbar je mrcina, s njim farmat je stvarno čas posla.
Buduci da imam opremu s kojom mogu farmat mp10,opet cu dizat barbara,pa bi to trebalo ic dosta brzo a dobro ce doc ti bodovi nakon ekspanzije.Samo da jos pitam jel moze meni netko otvorit inferno npr i da onda to igra upamti da ne moram prolazit ponovo igru,glavno mi je da dignem lika na 60 lvl da mu stavim opremu.
Naravno da moze.
Buduci da imam opremu s kojom mogu farmat mp10,opet cu dizat barbara,pa bi to trebalo ic dosta brzo a dobro ce doc ti bodovi nakon ekspanzije.Samo da jos pitam jel moze meni netko otvorit inferno npr i da onda to igra upamti da ne moram prolazit ponovo igru,glavno mi je da dignem lika na 60 lvl da mu stavim opremu.
nemam pojma, ali izgleda da može ako je vjerovati gospodinu iznad mene. meni se čini da sam to već jedanput napravio nekome, u svakom slučaju to je dobra stvar, da se ne ebeš bezveze s svim onim questovima već odmah kreneš farmat.
Naravno da moze.
Naravno da nemože... prvo moraš doći do lv.25 na normalu da bi mogao ti netko otvorit Hell ..a tako onda je i s infernom ..kad je pofa dizao svojeg monka mi smo to htjeli napravit i nije išlo ..a i sam ga digneš s cain opremom, hell fire ringom i rubijem u helmu u par sati
Nije istina, moze ti netko drugi otvorit tezinu koju hoces.
Na kraju svake tezine kada ti ocito netko drugi ubije Diabla, zavrsis quest nakon ubijanja i ostaje ti otvorena odredena tezina.
Kako znam? Wizza koji mi je na lvl. 60 nisam nista igrao sam vec sam igrao s frendom koji je rokao ispred mene i tako smo ga dizali do 60. lvl.
Kada smo dosli do 60. lvl., ostao mi je normalno otvoren inferno i tu mogu normalno nastavit igrat.
Evo i screenovi koji prikazuju koliko gameplaya imam s wizzom i koji pokazuju otvoren inferno:
http://i.imgur.com/g9Lht3g.jpg
http://i.imgur.com/Iobmbls.jpg
P.S.
Napominjem da nigdje nije u pitanju navedeno moras li prvo doci do odredenog levela vec moze li ti netko otvorit inferno, a odgovor je da ti netko drugi moze otvorit inferno i normalno ga kasnije mozes nastaviti igrat.
Prosjecni sam casual d3 igrac i jucer mi je blizzard banao account zbog navodno third party botanja i statijaznam cega.
Naprosto sam sokiran i razocaran cinjenicom da blizz bana 100% ciste accounte !
Jedino sto mi pada na pamet je da je account provaljen jer jako dugo nisam mjenjao password i tek nedavno sam se vratio igri i digao lvl 60 s monkom.
Dobivao sam hrpu gold spam / seller poruka i sve ih uredno prijavljivao.
Stavio sam appeal na ban i cekam odgovor.
Ima li itko kakav savjet ? kako 100 % znati da je account cist i to dokazati ovim idiotima ?
Zivimo u Hrvatskoj i bogami ta igra nije bila jeftina...
Da li je ban odmah trajan ??
Na profilu od d3 foruma mi pise da ban istice 1.9
U zivotu mi nije palo na pamet botati niti bi to znao raditi =((((((
Isss...uzas....takvih stvari se i ja bojim, a te hebene poruke su mi pocele stizati od kako sam se regao na D3UP (ili je to bila samo neka slucajnost!?) i stvarno ne kuzim kako tom smecu ne mogu stati na kraj kada ih toliko ljudi uredno prijavi.
Na zalost ne znam kako se Blizzard ponasa u tim situacijama, ali 1.9. je tu pa i nije tako strasno, makar znam kako ti je.
Jesi sve uredno prijavio i jesu ti bar nesto javili?
Ban im nema smisla ako je sve kako si napisao, ali nista me vise na zalost ne moze iznenadit.
P.S.
Ne znam koja je fora postala da mi ljudi redovito salju poruke i zicaju gear i golde!?
Prije par dana me lik iz Hrvatske (kojeg btw ne poznajem i koji mi nije na listi frendova) zicao Lacuni-e (napominjem da je iste Lacuni-e vec imao na jednom barbu!) te dva amuleta...kao vratit ce mi, samo mu "nesto" treba.
Rekoh mu ono....nema beda, posudis ti meni svoj Mempo i svoj chest, ja tebi posudim ovo sta hoces...onda je odustao. LOL
Dobra mu je fora, kao i on je iz Hrvatske pa me nece zavaljat za gear! OMG kojih sve likova ima.
Da u appealu sam opisao cijelu situaciju i jedino rjesenje je da je account provaljen. Zamolio sam ih da to opet istraze. Odgovor bi trebao stici kroz 24 sata ali avodno jedna sluzba obradjuje sve blizzard igre sto se tice banova pa moze i potrajati.
Cak i da nemam perma ban kako se zastiti od ovog smeca jer ovi ti uzmu pravo da igras igru od 450 kuna kako im pukne izgleda ...
Naprosto sam sokiran da jedna ovako bogata firma koja bi trebala imati top notch CS tako gnjusno tretira musterije pa ni u NAJGORIM F2P naslovima se ovako ne ponasaju ...
P.S. nisam imao iskustva da mi neko salje takve poruke kao tebi, ali gold seller i spam friend requestovi bar 10 na dan i sve sam ih reportao ....
Nije istina, moze ti netko drugi otvorit tezinu koju hoces.
Na kraju svake tezine kada ti ocito netko drugi ubije Diabla, zavrsis quest nakon ubijanja i ostaje ti otvorena odredena tezina.
Kako znam? Wizza koji mi je na lvl. 60 nisam nista igrao sam vec sam igrao s frendom koji je rokao ispred mene i tako smo ga dizali do 60. lvl.
Kada smo dosli do 60. lvl., ostao mi je normalno otvoren inferno i tu mogu normalno nastavit igrat.
nema šanse...... digao sam več sve heroje tako da nema šanse da možeš na nightmare ako nisi lv. 25 , a onda ti netko može ubit diabla i ideš na nightmare, nakon lv. 25 pokušaj diči jednog heroja i s lv 2 pokušaj iči na nightmare ili hell onda budeš vidio o čem pričam , jedino ako to nisu promjenili u zadnjem patchu jer od onda nisam dizao nijednog jer sam to napravio puno prije .. ispravi ma ako je tak
Da u appealu sam opisao cijelu situaciju i jedino rjesenje je da je account provaljen. Zamolio sam ih da to opet istraze. Odgovor bi trebao stici kroz 24 sata ali avodno jedna sluzba obradjuje sve blizzard igre sto se tice banova pa moze i potrajati.
Cak i da nemam perma ban kako se zastiti od ovog smeca jer ovi ti uzmu pravo da igras igru od 450 kuna kako im pukne izgleda ...
Naprosto sam sokiran da jedna ovako bogata firma koja bi trebala imati top notch CS tako gnjusno tretira musterije pa ni u NAJGORIM F2P naslovima se ovako ne ponasaju ...
P.S. nisam imao iskustva da mi neko salje takve poruke kao tebi, ali gold seller i spam friend requestovi bar 10 na dan i sve sam ih reportao ....
zovi ih na skype i kroz par sati ti naprave roll back acc
jesi razmišljao da napraviš na svom smartphoneu onaj code generator od blizzarda koji trebaš utipkat prije svake prijave. Mislim da je to dobro rješenje protiv provala na account.
Mislim da mi pise u njihovom mailu da ovakve stvari rjesavaju samo ako napises appeal i ticket nista skype i telefon...mogu pokusati
A generator je super ako imaju app za WP8 =)
Ukoliko ti je netko provalio u acc a nije na tvom ipu acc biva odmah zakljucan a na mail ti stize poruka. Jedino ako ti je netko znao sve podatke od Diabla 3 koje si stavio secret q/a prvenstveno a mozda i mail pass koji si koristio. Ukoliko se to dogodilo sumljam da ce ti vratit account jer sam imao takvih situacija sa njima. Svaki put odgovore neto tipa da si sam zaduzen za sigurnost acc-a bla bla...
Nazalost ovo nije wow di imas 35 tisuca upozorenja i neznam cega prije cega ti ustvari banaju acc.
Mozes se probat zalit na nacin da ti nisi igrao i da je sigurno ip koji se logo na acc nije tvoj i da je netko hakiro acc ali opet napominjem ako je ima pristup tvome mailu ili je imao sve podatke tesko ce to proc jer ko im garantira da se ti nisi logo u drugom gradu ili drzavi.
A sto se tice prekrsaja, svaki exploit se kaznjava perma banom, moze bit da je pogreska sa njihove strane(nebi bilo prvi a ni zadnji put).
Zelim ti puno srece sa vracanjem acc-a, mozes ih nazvat i preko skypa(besplatno je) pa pricaj sa suportom uzivo.
To sto je netko hakirao njihov precious always online super account nije sigurno moja greska. Moja greska je sto nisam mjenjao password svaki dan mozda s obzirom da ocito svaka budala svakome moze provalit account. Vidjet cemo sto ce biti s appealom probat cu i skype.
Nema teorije da itko osim mene zna podatke ali accounti se razvaljuju na dnevnoj bazi nista cudno.. To sto je netko meni razvalio account sigurno ne znaci da sam ja zasluzio perma ban.
To sto je netko hakirao njihov precious always online super account nije sigurno moja greska. Moja greska je sto nisam mjenjao password svaki dan mozda s obzirom da ocito svaka budala svakome moze provalit account. Vidjet cemo sto ce biti s appealom probat cu i skype.
Nema teorije da itko osim mene zna podatke ali accounti se razvaljuju na dnevnoj bazi nista cudno.. To sto je netko meni razvalio account sigurno ne znaci da sam ja zasluzio perma ban.
Prebaci se na konzole 8) tu ni nema prokletog AH više ćeš uživati u igri.
samo da se ubacim u vezi lvlanja likova
nightmare se odključa na lvlu 20
hell na lvlu 50
inferno na lvlu 60
može te neko power levelati i naravno da na kraju kad si lvl 60 i diablo na hell je ubijen ti ostaje inferno odključan
tak da je nemoguće da te neko invita u hell party ako heroj još nije lvl 50
ako si npr lvl 25 i neko te ide power levelat invita te na nightmare mp10 i samo igrate neki high exp run (keep 2 npr.) tak dugo dok nisi lvl 50, onda act 4 ubiti diabla i zatim na hell
opet hell mp10 keep 2 ili neki drugi high exp run do lvla 60 zatim opet diablo i onda je inferno odključan
to je najbrži način levelanja i nemoguće je da neko tko je lvl 25 uđe u hell jer je exp tolki da bi nekoliko mobova dalo cijeli level
Nemoj se ti ljutiti ali očito si ti sam kriv za to, imaš code generator koji to očigledno sprječava jer veća je vjerovatnost da si sam kriv nego blizzard. Ja isto tako nisam mjenjao pwd od otkad sam uzeo d3 a uzeo sam ga prvih dana kad je izišao i uvijek je bilo sve normlano. Frendu se neki kinez spojio sa acc i farmao mjesec dana, na kraju kad se on pokušao spojiti samo mu je bio zaključan acc ali ne i baniran, koji je uredno "otključao" preko supporta.
samo da se ubacim u vezi lvlanja likova
nightmare se odključa na lvlu 20
hell na lvlu 50
inferno na lvlu 60
može te neko power levelati i naravno da na kraju kad si lvl 60 i diablo na hell je ubijen ti ostaje inferno odključan
tak da je nemoguće da te neko invita u hell party ako heroj još nije lvl 50
ako si npr lvl 25 i neko te ide power levelat invita te na nightmare mp10 i samo igrate neki high exp run (keep 2 npr.) tak dugo dok nisi lvl 50, onda act 4 ubiti diabla i zatim na hell
opet hell mp10 keep 2 ili neki drugi high exp run do lvla 60 zatim opet diablo i onda je inferno odključan
to je najbrži način levelanja i nemoguće je da neko tko je lvl 25 uđe u hell jer je exp tolki da bi nekoliko mobova dalo cijeli level
slažem se neznam kako je to on zaključio da može izgleda da nema velikih iskustva u D3 ...
Ima li netko problema danas sa igrom?.. ruši se svakih 10-15min i moram se ponovno ulogirat... da nisu opet serveri pokrepali...