Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.334
|
čitano: 4.651.369
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
16 godina
Diablo 3

Ima li jos netko problema sa snimanjem postavki (specificno: pod gameplay)?

Recimo, ne zeli mi snimiti postavku da stisnem alt i pokaze mi iteme na 10 sec, a ne radi niti ono da kod salvaganja ne pita za konfirmaciju.

Nostferatu zombiji i ISO broj objektiva ftw!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
Ged kaže...

Ima li jos netko problema sa snimanjem postavki (specificno: pod gameplay)?

Recimo, ne zeli mi snimiti postavku da stisnem alt i pokaze mi iteme na 10 sec, a ne radi niti ono da kod salvaganja ne pita za konfirmaciju.

to za alt je potvrđen bug i vrlo vjerovatno neće biti skoro poravljen.(http://www.diablofans.com/blizz-tracker/topic/260396-push-to-toggle-on-off/). možda i hoće. a za salvage sam uključio baš dok sam igro i onda se zadržalo.

no mislim jadni su u blizzardu. povećali su broj mobova i onda su smanjili xp i drop chance od tih istih mobova. ma nek se yebu

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.5.2013 11:16 (udarnik60).
16 godina
Diablo 3

Sto je najbolje, snimilo mi je kvacicu za salvage, ali nema nekakvog ucinka.

Sto se XP-a tice, meni ide ko ludo. Jucer odigrao cuku vremena laganog farma, 60 milja xp i jedno 4-5 legendarija. Naravno, svi tesko sranje, cak se i Haedrig neckao dal' da mi da brimstone ili ne.

1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
udarnik60 kaže...

no mislim jadni su u blizzardu. povećali su broj mobova i onda su smanjili xp i drop chance od tih istih mobova. ma nek se yebu

Smanjili su XP i drop rate specifičnih mobova jer ih je trebalo nerfat.

Prijašnji sistem je omogućavao preveliko abusanje dotičnih po pitanju xp gain/time frame u kojem je svako drugo paragon lvlanje osim farmanja tih mobova bilo skoro pa besmisleno.

A nakon promjena uvedenih u ovom patchu vezanih za mob density i bonus xp računanje bilo kakvo kukanje po pitanju dobivanja xp-a/količine dropova (kvaliteta istih je drugi par rukava i tema za neki drugi patch) je jedna velika glupost. 

16 godina
odjavljen
udarnik60 kaže...

Nisu smanjili ni XP ni drop chance. XP je čak veći za coop igru.

A prisoner of war is a man who tries to kill you and fails, and then asks you not to kill him. ~ Winston Churchill ~
13 godina
neaktivan
Diablo 3

neznam ja kako vi to farmate, ali sada xp ide kao lud. act1 kao stvoren za barbara, još ako uleti na fields of misery i weeping hollow po jedan fleeting shrine xp nemožeš zaustaviti :)

2 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Što se tiče XP je OK, ali da mi na Paragonu 75 (čak na nekim itemima imam i +MF) na MP4, cijeli ovaj gorespomenuti run (2 puna runa) ne baci ni jedan jedini legendary mi je onak, loše (ali nije da mi inače padaju...)

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
Diablo 3

Jedini XP koji su smanjili je onaj od parasteatoda tepidarioruma u kraterima, ali XP ide puno brze - vecina a1 izgleda kao malo bustani keeps 2.

A i legende puno bolje padaju (bar u ova dva dana) bas zbog te ogromne kolicine trasha. Mozda te samo los RNG dohvatio.

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

sve je to isto, nekada po 3-4 runa nepadne legenda a onda u run 4-5 komada. otkad je izišao patch digao sam od 90 do 94 paragona i palo je preko 50 komada i hedrig sve uzeo sebi koliko su dobri. ali zadnja prodaja na AH mi je bila u 3 mjesecu kad sam rasprodao barbara, toliko o dropu.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

Zato igraš HC i raduješ se svakom dropu :P

Đuro#2155,
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Franjo15 kaže...

I smrti. Nekidan mi je Ged poginuo pred očima na chatu... i meni teško bilo...

A prisoner of war is a man who tries to kill you and fails, and then asks you not to kill him. ~ Winston Churchill ~
14 godina
neaktivan
Diablo 3

ma nema smisla uopće o tome raspravljat, pa ja nabijem dvije i pol do tri plave crtice, samo na fields of misery prekrcato je to tamo. ima da se ubiješ od ubijanja, puno bolje nego kako je bilo prije.

37 sam level paragon, i ide XP vrlo brzo gore ja sam zadovoljan.

nego da vas pitam, jel i na actu 2 razina mobova povećana ili samo na actu 1? i ako je, može savijet za act 2 na kojim djelovima mi se najviše isplati farmat? hvala.

i 5-3570K
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

da trebalo bi biti pojačano i na act 2 ali neznam nisam još testirao..peglam act 1 samo:))

dobus
16 godina
Tonči kaže...

Dok sam onako ranjen i onemocao, boreci se protiv nadmocnijeg neprijatelja i spasavajuci svijet od utjelovljenja zla, shvacao da mi je kraj blizu, zvao sam ga panicno i molecivo da mi pomogne i spasi me... rekao je da bas mora obaviti veliku nuzdu (upotrijebio je druge rijeci, rimuje se s 'moram ici spat'), a kunem se i da sam cuo diabolicni smijeh s chata... jel netko zna, moze chat prenositi i zvuk?

14 godina
neaktivan
Ged kaže...
Tonči kaže...

Dok sam onako ranjen i onemocao, boreci se protiv nadmocnijeg neprijatelja i spasavajuci svijet od utjelovljenja zla, shvacao da mi je kraj blizu, zvao sam ga panicno i molecivo da mi pomogne i spasi me... rekao je da bas mora obaviti veliku nuzdu (upotrijebio je druge rijeci, rimuje se s 'moram ici spat'), a kunem se i da sam cuo diabolicni smijeh s chata... jel netko zna, moze chat prenositi i zvuk?

{#}

i 5-3570K
16 godina
neaktivan
Tonči kaže...
Franjo15 kaže...

Ali zato je napeto, evo sad sam malo odigrao SC s monkom, digao 2 paragona, ide jako dobro.

I ono likovi oko mene, paragon 97 monk, 50+ dva vizza, ono nabrijani s dmg, ali brate malo malo svi krepaju, a ja onako jadan s 70k dmg i paragon 17, niti jednom nisam poginuo, još me drži HC, nema opuštanja. Act1 na MP5 sam igrao.  

Đuro#2155,
15 godina
neaktivan
Diablo 3
My global position systems are vocally addressed
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

a koji je ovo degenrik! al radi ovakvih likova ti se gadi igra, ti igraš kao debil 2000h i dobiješ jedno veliko ništa i onda on dođe i dobije 2 mempa sa critom... 

0 4 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

A hebga, vidis da je kupio masu unidova, po.sralo ga {#}

My global position systems are vocally addressed
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

ovi marquise gemovi, kad su na weponu recimo, wepon postaje BOA, zanima me kad se makne gem dal wepon ostaje BOA?

5 miljona je unsoketanje pa mi je skupo testirat 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
mamutarka kaže...

ovi marquise gemovi, kad su na weponu recimo, wepon postaje BOA, zanima me kad se makne gem dal wepon ostaje BOA?

5 miljona je unsoketanje pa mi je skupo testirat 

nisam osobno probo ali na offical forumu piše da će wpn ostat BOA. i diablo wiki tako kaže http://www.diablowiki.net/Marquise_gem

16 godina
Diablo 3

Samo je gem BOA, makneš i weapon je spreman za resell. Nemam gem ali sudeći po ovom threadu s PTRa kad je bilo govora o tome to je bio tada bug. Ako je gem unutra onda ništa od prodaje jasno ali ako makneš gem sve je po starom. No, možda je netko već probao pa će to i potvrditi :)  

Edit.

Ako misliš na ovaj dio teksta: "Note that Marquise Gems (and any item with a Marquise gem socketed in it) is Account Bound and can not be sold or given away".

Samo ako je gem u socketu na itemu ne može se s njim trgovati. Ne piše da ostaje account bound kad unsocketaš. 

Edit 2: 

Po meni nemaš što brinuti :)

Ash nazg durbatuluk, Ash nazg gimbatul, Ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.5.2013 20:12 (amanar).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

Item je BOA dok je gem na njemu, a zanima me kad se makne gem dal item ostaje BOA..svašta gugl kaže :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Diablo 3

Prilicno sam siguran da item prestane biti BOA. Na PTR 1.0.7 je to prijavljeno kao bug i onda ispravljeno za finalnu verziju.

Ali, naravno, to ne govorim iz vlastitog iskustva. ;)

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Ma jasan je meni wording sa diablo wiki samo su informacije svuda kontradiktorne. tipa ovaj na offical forumu kaže da je naravno samo gem BoA i kad ga makneš wpn više nije (http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/8728113321) što je logično. a ima drugih koje kažu drukčije. ako stavlješ u oružje koje košta manje od 6 milijona samo ga razbiješ i nema dileme kako kaže lik u linku.

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
MaxonUniversal kaže...

a koji je ovo degenrik! al radi ovakvih likova ti se gadi igra, ti igraš kao debil 2000h i dobiješ jedno veliko ništa i onda on dođe i dobije 2 mempa sa critom... 

Zašto? Zašto bi se tebi gadila igra jer je netko u igri dobio nešto?

13 godina
neaktivan
Diablo 3

da krivo sam se izrazio. nedavno smo pričali na ts-u, ja pofa i sepultribe imamo preko 4000h ove igre i nikad nam nije pao item vrijedniji od 1B+ golda, i onda frajeru izbaci 2 itema koji vrijede 2B+ svaki. i da znam tonči, da nema garancije da će ti pasti nešto vrijedno nakon xy sati, jer davno je arijana rekla bolje se roditi bez pičk.e nego bez sriće ;)

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
MaxonUniversal kaže...

da krivo sam se izrazio. nedavno smo pričali na ts-u, ja pofa i sepultribe imamo preko 4000h ove igre i nikad nam nije pao item vrijedniji od 1B+ golda, i onda frajeru izbaci 2 itema koji vrijede 2B+ svaki. i da znam tonči, da nema garancije da će ti pasti nešto vrijedno nakon xy sati, jer davno je arijana rekla bolje se roditi bez pičk.e nego bez sriće ;)

Jel kuzis ti da taj streamer Cro dnevno identificira oko 100 mempoa, da ne pričam da još tolko echoinga i ice climbersa itd. Normalno je da će imat čovjek među svim tim itemima neke vrijedne preko 2 bil.  Njemu to ne dropa, on odjednom kupi 50-100 unidentified itema i to je to.

15 godina
Diablo 3

Ne znam kako mu se to isplati... Lik kupi recimo 100 mempa dnevno po 10m šta bi bila miljarda golda i ne dobije ništa... tj. dobije možda ukupno 30m nazad prodajom istih, ako ih uopće prodaje na AH, tako da kad dobije ovako 2 predmeta je zapravo to taman da mu pokrije ovo kockanje...

0 0 hvala 0
14 godina
1.Lovac kaže...

Ne znam kako mu se to isplati... Lik kupi recimo 100 mempa dnevno po 10m šta bi bila miljarda golda i ne dobije ništa... tj. dobije možda ukupno 30m nazad prodajom istih, ako ih uopće prodaje na AH, tako da kad dobije ovako 2 predmeta je zapravo to taman da mu pokrije ovo kockanje...

Prvo, ako je pokriven, znaci da se isplati - sve preko "pokrivenosti" je bonus.

Drugo, kocka je nekima zabava, zar ne?  :)

Trece, high main stat i +6 cc / 9% se prodaju debelo preko 2B.

Mene vise zanima zasto ljudi prodaju unid mempove? Meni su mozda dropala 5, 6 komada sve skupa, ali nije mi nikad palo na pamet da ih prodam za neku "sicu" :) (Naravno, svi su ispali shrot haha).

Sto se tice Markiz gemova, kad se unsocketa, weapon vise nije BOA, moze se prodati slobodno.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice