Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.548.621
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
15 godina
Re: Diablo 3
Eld kaže...

Ponukan sa par postova o hardcore modu rekoh idem ga i ja isprobati i polako napredovati pa dokle se stigne. I nisam daleko stigao. Do 20 levela na normalu. Jutros mi pukla veza na par sekundi (Iskon) i bye bye moj hardcore monk. A cak mi je uspio dropati i Leoric signet ring. I mozda je dobro sto mi se to dogodilo nakon samo par sati igre. Nazad na soft.

Nesreca..

Do sad sam samo jednog lika napravio na HC i 60-i sam level, WD, jos ziv. Ali nisam nikada igrao sam, od 1-60 levela zajedno s rodjakom. Ako jednome pukne konekcija, drugi moze pocistiti mobove. Jedino ako bas stojis na laseru ili slicno u trenutku dc-a, tu nema pomoci, ali mnogo je sigurnije u paru (ili vise).

http://eu.battle.net/d3/en/profile/AFARON-2891/hero/420352
16 godina
neaktivan
Diablo 3

ja sma izgubio nekih  5, 6 likova na HC. 

I uglavnom slažem se da je puno bolje igrati u paru. Jer uvijek jedan ako koči drugi ili više njih je tu da pomogne. Ja sad samo igram na public. 

Sad sam na 41 lvl s barbarom i još tu i tamo ga ponekad igram. Zanimljivije mi je nego soft 

Đuro#2155,
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
toninho kaže...

Pitam jer dizem monka i imam neke golde pa bi ga opremio dobro za neki veci mp e sad isplati li se to radit ukoliko za mjesec-dva ce to bit beskoristan gear?

Pod optimisticnim uvjetima da itemizacija izadje sa 1.0.9 (mada nema nikakvih naznaka za to), to ce biti tek za 5-6 mj*, dotle ces vjerojatno prestati igrati, pa se ne moras sada brinuti oko toga :)

* 1-2 mj., 1 mj. 1.0.8 ptr, 1.0.8., 2-4 mj., 1 mj. 1.0.9 ptr, 1.0.9

14 godina
neaktivan
Diablo 3

Offline installer, da li tako nešto postoji? Imam legu koji je ograničen količinom prometa, a sad je nedavno nabavio ključ pa da mu skinem ili možda ako je netko probao kopirati instalacijski folder, da li je to radilo?

Please state the nature of the tehnical emer... oh, it's you. Have you tried turning it off and on again?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
xhopeon kaže...

Offline installer, da li tako nešto postoji? Imam legu koji je ograničen količinom prometa, a sad je nedavno nabavio ključ pa da mu skinem ili možda ako je netko probao kopirati instalacijski folder, da li je to radilo?

Ja sam imao skinuto na kompu i samo kopirao na laptop, pokrenuo exe i radilo je... Čak i patcha normalno.

Trebalo bi ti radit.

16 godina
neaktivan
xhopeon kaže...

Sve blizardove igrice su plug and play,  samo uzmeš od nekoga i zaljepiš sebi na komp. pokreneš launcher i skine nešto malo mislim da je manje od 100mb, i igrica je jako brzo spremna za igranje. 

Nije klasika kao kod većine, kad staviš novi OS da moraš muku imati s igricom, instalcijom i ostalim.

Đuro#2155,
16 godina
odjavljen

Da, samo kopiraš. Igra će sama skužiti gdje je, što je i sve će raditi bez problema.

:)
13 godina
Grozota kaže...
Leopold_IV kaže...
 Istina na HC prodam apsolutno svaki rare item koji mi padne.  Tu i tamo se nađe poneki novak kojeg netko boosta do lvl 60 pa kad mu padne neki dobar item a dotični nije upoznat  sa stanjem na HC AH da se dobra lova zaraditi preprodajom.  

Mene ubio jedini disconnect u valjda zadnja 3 tjredna na lvl 59 a baš sam se veselio odradit i te achivemente i sad moram ispočetka. Hvala bogu da gold ostaje i lvl 60 oprema čeka u škrinji.  

Inače ako netko ima previše HC golda uvijek se može prodati za SC gold u odnosu 3:1 za HC

zar???

ima li kakav sluzbeni put za preprodaju zlata na taj nacin?

13 godina
Diablo 3

ako je neko za HC igranje, da si cuvamo ledja javite....jer mi je SC vec odavno prestao biti zanimljiv.....

tag: Spartacus#2244

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Odi na službeni diablo 3 EU forum , odi pod hardcore i imaš masu oglasa di ekipa mjenja svoj HC gold za SC.  A i obratno. 

Postoje ljudi kole vole tarantule i oni koji ih još nisu zavoljeli
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.3.2013 10:50 (Grozota).
14 godina
Diablo 3

Jel se to meni čini ili je Monk trenutno najjača klasa?

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
Franjo15 kaže...

I uglavnom slažem se da je puno bolje igrati u paru. Jer uvijek jedan ako koči drugi ili više njih je tu da pomogne. Ja sad samo igram na public. 

Sad sam na 41 lvl s barbarom i još tu i tamo ga ponekad igram. Zanimljivije mi je nego soft 

pošto sam sa svojim poprilicno solidnim WD takodjer na lvl 41...ako si za zajednicko guranje kroz svijet D3 (mp4 ili 5, a moze i bez)...samo se javi.

Spartacus#2244 (nevedi bug forum)...

pozz

16 godina
odjavljen
Darko1983 kaže...

Najjača klasa za što? Jača od čega? U čemu? Nije ti ovo WoW... Meni je najlakše s Wizardom... MP10 igram s njime lakše nego ostalima.

16 godina
neaktivan
Leopold_IV kaže...
Franjo15 kaže...

pošto sam sa svojim poprilicno solidnim WD takodjer na lvl 41...ako si za zajednicko guranje kroz svijet D3 (mp4 ili 5, a moze i bez)...samo se javi.

Spartacus#2244 (nevedi bug forum)...

pozz

Evo baš gledam ovo tek sad, ja sam došao do lvl 55, idem te dodati pa ponekad možemo rokati. Ja pičim s barbarom

Đuro#2155,
17 godina
neaktivan
Diablo 3

Puče tema ko peruča.

Đavo je mrtav.

Rijetki jos igramo.

mamiću odlazi
Moj PC  
2 1 hvala 0
14 godina
Tonči kaže...
Darko1983 kaže...

Najjača klasa za što? Jača od čega? U čemu? Nije ti ovo WoW... Meni je najlakše s Wizardom... MP10 igram s njime lakše nego ostalima.

Kako misliš za što? Sigurno ne za PvP. Za najbrže farmanje...

13 godina
neaktivan
toshak kaže...

Puče tema ko peruča.

Đavo je mrtav.

Rijetki jos igramo.

Tako je, ajmo Diablo 2 igrat ponovo :)

17 godina
Diablo 3

Igram, onako po par sati na dan, ali od zadnja dva dana, u prosjeku svaki 3-i run mi padne jedna legenda, užas (prošireni Alkaizer sa 60+ Paragonom na MP1). Ko da su opet smanjili drop rate.

BTW, hoće se tko mijenjati za recepte?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Meni su sinoć pale Inna's temperence sa 8 as i 100 dex, neko bit ću sretan ako se za 400k prodaju :(

Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!

0 0 hvala 0
17 godina
1.Lovac kaže...

Meni su sinoć pale Inna's temperence sa 8 as i 100 dex, neko bit ću sretan ako se za 400k prodaju :(

A vidio si zeleno i poveselio se, priznaj {#}

15 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Tomo koji ti je Btag?

Fr4nk_Horrig4n
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Uh kakav perverzni WH je sinoć buraz kupio na gahu, nekome se žurilo i stavio ga za 500m...

Inače za grupu, genijalna kombinacija dh+monk, tj. spike traps+cyclone strike...još ako dh nosi increase spike trap dmg na chestu i soju. Dh naspama trapse a monk ih "privuče" i booom! Cyclone strike radi isto savršeno i sa cm wizzovima.

My global position systems are vocally addressed
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.3.2013 14:47 (EraserHead).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

500 milijuna? Pa je dao 500 milijuna na item? :D To je koliko eura?

15 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Po rmahu je 125, mada stvarna vrijednost golda je jedno 5 puta manja.

My global position systems are vocally addressed
15 godina
neaktivan
EraserHead kaže...

Uh kakav perverzni WH je sinoć buraz kupio na gahu, nekome se žurilo i stavio ga za 500m...

Inače za grupu, genijalna kombinacija dh+monk, tj. spike traps+cyclone strike...još ako dh nosi increase spike trap dmg na chestu i soju. Dh naspama trapse a monk ih "privuče" i booom! Cyclone strike radi isto savršeno i sa cm wizzovima.

OMG pre*ben je item. Ovo je za Wizzarda najbolji predmet. Možeš to prodat za preko 1 000 000 000 golda sigurno...

TomoR kaže...
1.Lovac kaže...

A vidio si zeleno i poveselio se, priznaj {#}

Ma znao sam da su Innas, al nisam se puno ponadao :(

Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!
17 godina
Hedrick kaže...
TomoR kaže...

Tomo koji ti je Btag?

MadTom#2218

I nisam se šalio u vezi recepata.

Činjenica je da im je cijena otišla 3m ispod podruma, ali lakše mi je dati nekome od vas, pa i možda dobiti neki koji mi fali, pa da dođem do achievementa, ako ništa drugo.

BTW, ove Lacunice (prve i jedine do sad) na slici mi pale maloprije, ok 50 STR+INT, 8AS... Moguće je da će mi malo popravit Wizza/WD-a, nisam još provjerio.

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.3.2013 15:28 (TomoR).
16 godina
neaktivan

Evo baš sam sinić umro na inferno MP1

Igrao sam na MP0 i nikakvih problema, sve laganini. 

I nešto me puklo idem kao staviti mp1 da malo kao više DE pokupim, ovo ono. 
I došao prvi rare, i pao sam kao kruška u roku par sekundi. 

Tako da je gotovoa karijera mog lika od 24H igranja. Kasnije krećem s novim, kad uhvatim vremena. 

BTW nisam mogao vjerovati kakva je velika razlika između mp0 i mp1, ostao sam paf.  

Evo i link lika:
http://eu.battle.net/d3/en/profile/%C4%90uro-2155/hero/23455220 

Đuro#2155,
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.3.2013 11:53 (Franjo15).
16 godina
odjavljen
EraserHead kaže...
Tonči kaže...

Stvarna vrijednost je onoliko koliko košta kod kineza :) Koliko znam, nije puno manje od RMAH-a.

13 godina
neaktivan
Franjo15 kaže...

Evo baš sam sinić umro na inferno MP1

Igrao sam na MP0 i nikakvih problema, sve laganini. 

I nešto me puklo idem kao staviti mp1 da malo kao više DE pokupim, ovo ono. 
I došao prvi rare, i pao sam kao kruška u roku par sekundi. 

Tako da je gotovoa karijera mog lika od 24H igranja. Kasnije krećem s novim, kad uhvatim vremena. 

BTW nisam mogao vjerovati kakva je velika razlika između mp0 i mp1, ostao sam paf.  

Evo i link lika:
http://eu.battle.net/d3/en/profile/%C4%90uro-2155/hero/23455220 

MP0 mozes preci inferno da igras samo misem.

A tvoja greska je, sto si socketao HP a ne STR. Samo pure dmg spasava i mani se shielda, to je smece. Radije uzmes neka 2x1h oruzja i fino cistis ko covjek. Sa stitom se ne isplati, ali apsolutno se ne isplati igrati dok ne ubace pravu shield klasu tipa paladin, ali kako je itemizacija poprilicno jadna i raspala u D3, sumnjam da ce se ista promjeniti. 

R.I.P. Diablo 3, cekam expanziju ili nastavak jer ovo trenutno je radjeno za arapsku djecu koja imaju viska para da trose. 

17 godina
neaktivan
Tonči kaže...
EraserHead kaže...
Tonči kaže...

Stvarna vrijednost je onoliko koliko košta kod kineza :) Koliko znam, nije puno manje od RMAH-a.

Evo prva stranica koja se otvori kad upišeš diablo 3 gold u google prodaje 500M za €23.32 to je oko 5 puta manje nego da kupujes na rmah

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice