Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.548.651
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
14 godina
neaktivan
Diablo 3

čini mi se da ču početi otvarati sve chestove xD

u prošlom runu otvorim 2 chesta i oba dropaju legendarije^^ :)

LoL nick: armenx3m ---------- BF3 armenx3m
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.3.2013 18:42 (armenx3m).

0 0 hvala 0
14 godina
Diablo 3

moze neka procijena??

i moze savijet koje rukavice da stavim?

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.3.2013 7:24 (marxone).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Stavio bih ove druge, teško da ćeš zbog 20 all resa propast.

Procjena, po meni ništa vrijedno posebno. Takvih itema sam nadobivao more, bio sam sretan ako ih uopće uspijem prodat.

Pogotovo sad, na AH slabo odlaze stvari.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Čovječe danima ništa ne pada, onda u jednom runu Manticore, Windforce i Strongarm Bracers (sveukupno valjda nekih 500K, ali nema veze, dobar je osjećaj kada padne nešto)

BTW, to su mi več 3-e Strongarmice koje su mi pale i sve su s INT...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Meni su pala za redom 3 crap barb belta, ne znam kako se zove i onda hellrack kao šećer na kraju.

Mislim da ću stavit diablo na čekanje dok ne dođe 1.0.8 i ove najavljivane promjene u dropovima.

Jednostavno je previše trash itema u igri, a ja nemam 10 sati dnevno vremena gubit na farmanje.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Diablo 3
TomoR kaže...

Čovječe danima ništa ne pada, onda u jednom runu Manticore, Windforce i Strongarm Bracers (sveukupno valjda nekih 500K, ali nema veze, dobar je osjećaj kada padne nešto)

BTW, to su mi več 3-e Strongarmice koje su mi pale i sve su s INT...

I feel your pain. 

Jos cekam neki drop vrijedan prodaje na aukciji , stvarno mi nije jasno kakva to sreca mora bit da netko dobije par itema po 400-500 miljona ja sam toliko dobio ubivsi 40k elita =)

17 godina
Diablo 3

Eh da, i ja probih 20K elite killova... Item za koji sam najviše dobio je bila neka rare kaciga sa STR, VIT, AR, CC 6% i socket (7,77M)...

70% legendi sam morao u brimstone zmeltat, ali nemam neke sreće ni pri craftanju...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Vash kaže...

Meni su pala za redom 3 crap barb belta, ne znam kako se zove i onda hellrack kao šećer na kraju.

Mislim da ću stavit diablo na čekanje dok ne dođe 1.0.8 i ove najavljivane promjene u dropovima.

Jednostavno je previše trash itema u igri, a ja nemam 10 sati dnevno vremena gubit na farmanje.

Totalno se slažem s tobom!

Ja sam u 11. mjesecu u (kada sam levelirao lika na lvl 60) zaradio 100 eura na RMAH-u... Od tad (ponajviše poslije 1.0.5. zakrpe) ništa pametno da mi padne...

Dobro, zbog posla ne mogu igrati svakodnevno po nekoliko sati, ali igram i ja dosta...

Sad i ja radim pauzu, prebacujem se na neke druge igre jer ne dami se više ovak...

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Yovitssa-2302/hero/17304910
15 godina
neaktivan
Yovitssa kaže...

Dobro, zbog posla ne mogu igrati svakodnevno po nekoliko sati, ali igram i ja dosta...

Sam si odgovorio, da bi bilo poštenih dropova treba igrati jako jako puno...eto par ingame prijatelja često ima jako dobre dropove ali igra jako puno, pa ko voli nek izvoli. Mada nekada ni 10h klikanja dnevno ne donese 5m drop, i tako par dana zaredom pa ljudi popi*de {#}

My global position systems are vocally addressed
16 godina
Vash kaže...

Ageless Might!? Moj najbolji prijatelj, pao mi je vise puta nego flawless topaz...

A ni Lamentation nije za baciti...

Nostferatu zombiji i ISO broj objektiva ftw!
14 godina
neaktivan
Vash kaže...

1.0.8 ne donosi promjene u dropovima (kazu plavi postovi po forumima). To su "smjernice buduceg razvoja Diabla" :) (opet blue post).

1.0.8 za sada donosi Identify all i (mozda) vecu gustocu mobova na svim actovima a ne samo na act 3 te bolju "sinergiju i isplativost public gamesa, ali nije jos tocno odluceno kako" (opet citiram plavce, iz glave).

15 godina
neaktivan
mcf kaže...

1.0.8 za sada donosi Identify all i (mozda) vecu gustocu mobova na svim actovima a ne samo na act 3 te bolju "sinergiju i isplativost public gamesa, ali nije jos tocno odluceno kako" (opet citiram plavce, iz glave).

Da, i mogućnost komparacije itema sa AH sa onim trenutno opremljenim (bez nepotrebnog linkanja).

15 godina
EraserHead kaže...
Yovitssa kaže...

Sam si odgovorio, da bi bilo poštenih dropova treba igrati jako jako puno...eto par ingame prijatelja često ima jako dobre dropove ali igra jako puno, pa ko voli nek izvoli. Mada nekada ni 10h klikanja dnevno ne donese 5m drop, i tako par dana zaredom pa ljudi popi*de {#}

Vise tu ovisi sreca po meni nego koliko klikas, jer ja sam znao jedno vrijeme i po 4-5 sati dnevno klikat, a neki od mojih kompanjona i po 8 pa su skuzili nakon 2 tjedna i ja zajedno sa njima da im nije palo nista vrijednije od 10 milja i odustali. Nakon 1.05 itemi su postali bezvrijedni, samo high end se prodaje dobro i drzi cijenu, iz istig razloga se dogodila inflacija u gameu i zato je gold sad toliko nisko pao da ce uskoro bit bezvrijedan ukoliko se nesto ne promjeni. Ko zna mozda je to i bio njihov cilj pa da svi predu na Rmah.

15 godina
neaktivan
Diablo 3

Onda će me diablo čekat sve dok ne riješe dropove.

Igrat ću s vremena na vrijeme čisto onoliko koliko mi je zabavno, run ili dva i gotovo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Diablo 3

zato se stvari na Hardcore AH prodaju kao blesave...pogotovo na nizim levelima...

dobacio do 35 levela, sve dropove prodao i nakucao vec 500ths golda...sve to u 10ak h igre...

vjerovatno na vecim levelima sve to jos i brze ide, pogotovo 60+ lvl itemi jer se ekipa itekako oprema za inferno difficulty....

tako ko god od vas ima stabilnu internet konekciju, igrajte HC...zabavnije je puno.

1 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

Istina na HC je puno zabavnije, problem je konekcija koja niti jedan dan nemoze izdrazt bez da me dc-a iz Diabla nekoliko puta tako da nista od toga, barem za sad. 

Stvari se prodaju jer puno manje ljudi igra,a samim time i manja je inflacija itema, manje ima botova jer opet pri bilo kakvoj greski character se brise. 

GL na HC-u.

Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
toninho kaže...

Istina na HC je puno zabavnije, problem je konekcija koja niti jedan dan nemoze izdrazt bez da me dc-a iz Diabla nekoliko puta tako da nista od toga, barem za sad. 

Stvari se prodaju jer puno manje ljudi igra,a samim time i manja je inflacija itema, manje ima botova jer opet pri bilo kakvoj greski character se brise. 

GL na HC-u.

Meni je danas igra pukla baren jedno 4 puta, tako da neznan koliko sriće bi ima u HC-u.

Fr4nk_Horrig4n
15 godina
Diablo 3

Jel ova igra još živa? Kako je rmah? Gold?

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Diablo 3

Nešto življa nego iza 1.0.3, bolje od 1.0.4 i 1.0.5, a zato što su uveli MP težine za Public pa sad ljudi mnogo lakše nalaze ekipu za igrati izazovne težine. Dosta je to bolje.

Jedino je Battle.net ovih dana katastrofa, jer je nevjerojatna navala na StarCraft II zbog izlaska HotS-a.

:)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
fila2208 kaže...

Jel ova igra još živa? Kako je rmah? Gold?

Za igru se ne moraš brinuti, ljudi igraju i dalje. Uvijek će biti onih koji friško kreću ili onih koji igraju lika po lika i ne koriste AH, u kolikoj god oni manjini bili bit će ih dovoljno da Blizzard bude happy. A to ujedno i nisu ovisnici o AH i RMAH već random ekipa koja tu i tamo nešto ubode za eure.

Cijene u goldima su pale ali ne za sve iteme. Nekako mi se čini da oko 20% itema koji su prije bili na ciframa 300m + golda se i dalje drže visoko, sve ostalo a ne samo ono što se crafta, doživjelo je pad cijene. I dalje, ako misliš kupiti nešto jeftino na bidu, moraš paziti i bidati pred kraj jer inače očekuj outbid.

Cijene na RMAH su općenito pale i to dosta. Ovako odokativno po itemima koje pratim nekih 50%. Golde nitko ne kupuje u eurima, barem mi se tako čini. Općenito gold je devalvirao, botovi ga prodaju po 5e za 90 milja ili tako nekako. Pa se čini da su cijene u eurima dosta povoljnije nego u goldima. Dosta toga se promijenilo najavom promjena karakteristika itema iako sumnjam da će to biti tako skoro, do ljeta teško ali to je vlastiti osjećaj, bez dokaza i info s foruma.

Crafting je dosta toga promijenio ali i dalje top itemi drže cijenu jer teško (naravno ne i nemoguće) da ćeš skraftat upgrade ako si već imao top top opremu. Ekipa koja ima lovu i dalje kupuje upgrejde ali učestalost takvih kupnji je pala. Znam jer i ja i frend (on puno više) imamo dobrih itema pa ne ide ili iz razloga jer kinezi dumpaju cijene do iznemoglosti ili netko radi dupliće doma pa stavlja na AH doslovno za kikiriki ( u eurima jasno). A još je tu par bugova s AH koji onemogućuju rad poštenim ljudima {#} 

Anyhow, ako misliš zaraditi nekako mi se po zadnjem tjednu ili dva čini da će to ići teže nego inače. Ako misliš igrati nije se puno toga promijenilo osim lakšeg skupljanja paragon levela, boljih dropova za recepte i još nekih sitnica od zadnjeg patcha.

Eto igrat' se uvijek može, ovisno o očekivanjima, u igri sve šljaka kak je i šljakalo prije ( drop i sl.) . Eh da, do jučer je bila tooona gold spammera prisutna, doslovno me podsjetilo na D2 kad mi je preko pol ekrana prošlo 20 oglasa. Ooodovratan osjećaj :( Čini se da su utorka na srijedu počistili malo okolinu ali ne znam koliko će to opet trajat'. 

Ash nazg durbatuluk, Ash nazg gimbatul, Ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.3.2013 9:34 (amanar).
12 godina
neaktivan
Leopold_IV kaže...

zato se stvari na Hardcore AH prodaju kao blesave...pogotovo na nizim levelima...

dobacio do 35 levela, sve dropove prodao i nakucao vec 500ths golda...sve to u 10ak h igre...

vjerovatno na vecim levelima sve to jos i brze ide, pogotovo 60+ lvl itemi jer se ekipa itekako oprema za inferno difficulty....

tako ko god od vas ima stabilnu internet konekciju, igrajte HC...zabavnije je puno.

Istina na HC prodam apsolutno svaki rare item koji mi padne.  Tu i tamo se nađe poneki novak kojeg netko boosta do lvl 60 pa kad mu padne neki dobar item a dotični nije upoznat  sa stanjem na HC AH da se dobra lova zaraditi preprodajom.  

Mene ubio jedini disconnect u valjda zadnja 3 tjredna na lvl 59 a baš sam se veselio odradit i te achivemente i sad moram ispočetka. Hvala bogu da gold ostaje i lvl 60 oprema čeka u škrinji.  

Inače ako netko ima previše HC golda uvijek se može prodati za SC gold u odnosu 3:1 za HC

Postoje ljudi kole vole tarantule i oni koji ih još nisu zavoljeli
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Jedino se HC isplati danas i igrati, jer je igra previse lagana. Nakon sto su nerfali inferno kad je tek izasao, tona igraca je prestala, a danas D3 igra preko 30% botova ako niste znali.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
chaselol kaže...

Jedino se HC isplati danas i igrati, jer je igra previse lagana. Nakon sto su nerfali inferno kad je tek izasao, tona igraca je prestala, a danas D3 igra preko 30% botova ako niste znali.

Da, to si službeno izračunao negdje? {#}

:)
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Igram Diablo nekih mjesec dana i razocarao sam se zaista, na pocetku je bilo extra, ipak je to Diablo, igra uz koju se potrosilo doooosta vremena, igralo se i previse.
Pocnem public games, na 60tom idem paragone da levelam, svaki game 2-3 lika stoje u gradu cekaju da ti pocnes jer 99% botova su tako napravljeni, da prate na pocetku. Niko ne odgovara na chat u grupama, sramota. 

Znas to dobro i sam, siguran sam u to, samo ignorises cinjenicu. D3 je brod koji tone, veoma mali broj D2 igraca ga uopste igra danas, jer je igra pravljena za debile i zaradjivanje novca Blizz... pardon Activisionu.

Ako si igrao D2, siguran sam da ti je sve i vise nego poznato u D3, da je to najveci ripoff u gaming industriji danasnjice.
D3 je mutant WoWa i starog hack'n'slash Diabla. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Tonči kaže...
chaselol kaže...

Da, to si službeno izračunao negdje? {#}

nije 30 % nego 90 % su botovi a to bi ti Tonči najbolje trebao znati jer i ti to radiš kako si i napisao negdje davno na forumu {#}

17 godina
chaselol kaže...

Igram Diablo nekih mjesec dana i razocarao sam se zaista, na pocetku je bilo extra, ipak je to Diablo, igra uz koju se potrosilo doooosta vremena, igralo se i previse.
Pocnem public games, na 60tom idem paragone da levelam, svaki game 2-3 lika stoje u gradu cekaju da ti pocnes jer 99% botova su tako napravljeni, da prate na pocetku. Niko ne odgovara na chat u grupama, sramota. 

Znas to dobro i sam, siguran sam u to, samo ignorises cinjenicu. D3 je brod koji tone, veoma mali broj D2 igraca ga uopste igra danas, jer je igra pravljena za debile i zaradjivanje novca Blizz... pardon Activisionu.

Ako si igrao D2, siguran sam da ti je sve i vise nego poznato u D3, da je to najveci ripoff u gaming industriji danasnjice.
D3 je mutant WoWa i starog hack'n'slash Diabla. 

Pa da, inace svi ostali prave igre iz cistog altruizma i zato sto nemaju nekog drugog pametnijeg posla kojim bi mogli zaradjivati novac.  

15 godina
Diablo 3

Imam jedno pitanje, vjerojatno je veoma tesko odgovorit tocno posto su sve spekulacije ali kad izade taj patch sa koji ce popravit itemizaciju, hoce li sav sadasnji gear bit bezvrijedan ili ce se to fixovi odnosit i na ovaj trenutni gear? 

Pitam jer dizem monka i imam neke golde pa bi ga opremio dobro za neki veci mp e sad isplati li se to radit ukoliko za mjesec-dva ce to bit beskoristan gear? 

Moje skromno misljenje je da bi to bilo kontraproduktivno nedavnom patchu koji je omogucio craftanje boa geara ali sa druge strane bi rijesio problem sto ima previse golda na ah er bi se pocelo masovno kupovat novi gear.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Evo, nakon što su mi najdraže rukavice pale 500-ti put dobio sam od blizza vjernu repliku  {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.3.2013 12:26 (EraserHead).
Moj PC  
9 0 hvala 0
17 godina
EraserHead kaže...

Evo, nakon što su mi najdraže rukavice pale 500-ti put dobio sam od blizza vjernu repliku  {#}

Super, dobio si 500 Brimstone-a koje nisi morao kupiti. {#}

EDIT: I onda mi padnu dotične rukavice danas. Opet...

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.3.2013 17:54 (TomoR).
17 godina

Ponukan sa par postova o hardcore modu rekoh idem ga i ja isprobati i polako napredovati pa dokle se stigne. I nisam daleko stigao. Do 20 levela na normalu. Jutros mi pukla veza na par sekundi (Iskon) i bye bye moj hardcore monk. A cak mi je uspio dropati i Leoric signet ring. I mozda je dobro sto mi se to dogodilo nakon samo par sati igre. Nazad na soft.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice