Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.548.392
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
12 godina
neaktivan
Diablo 3

kaj mi dropalo:) hebeni sword sad mi niko nista nemoze :) najbolji drop uopce u diablu

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Nakon 250og pokušaja sam dobio konačno upgrade amulet:)...stari prodao za 150milja{#}...sada na shouldere ,možda i bracere...dok na AH čekam dobar deal quadfecta nate, da se naći za 500,600 m dobra quadfecta, inače su po bilijun, dva

http://eu.battle.net/d3/en/profile/crixus-2255/hero/5487786

My global position systems are vocally addressed
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.3.2013 11:47 (EraserHead).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
EraserHead kaže...

Nakon 250og pokušaja sam dobio konačno upgrade amulet:)...stari prodao za 150milja{#}...sada na shouldere ,možda i bracere...dok na AH čekam dobar deal quadfecta nate, da se naći za 500,600 m dobra quadfecta, inače su po bilijun, dva

http://eu.battle.net/d3/en/profile/crixus-2255/hero/5487786

Vidim ja da tebi para ne fali kad imaš tako dobre gemove u wep.

Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Ima se, meže se {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
zagid3 kaže...

pitanje za CM wizzove koliko LoH-a i AllRess vam je trebalo za mp4+?  igram mp4 sa 600allres(unbuff) i 850loh-a ali zelim povecat dps, i kolko life-a vam treba 35-40k?

Za 1.0.7 se racuna nesto manje svega nego prije. MP10 se da farmati sa 800 LoH-a, 4.5k armora i cca 850 AR... gledajuci tako, imas i vise nego dovoljno loha i resa (malo sepas u armoru), no za mp4 imas i previse.

Medjutim, problem lezi u attack speedu i CC. CM wiz zivi od tog dvoje.

WW ima svoje breakpointse tj. tickove. S tvojim trenutnim IASom (2.29), svaki WW 'ticka' 28 puta, dok bi vec sa 2.31 svaki ww tickao 30 puta. Medjutim, kao neki minimum onoga cemu bi trebao teziti predlazem 2.51, WW tamo radi na 33 ticka. Sto ti to tocno daje? Pa svaki od tih tickova ti daje LOH i moze critnuti... znaci smanjuje cooldown skilova i daje ti arcane power iliti manu.

Za CC tezi prema bar 50... probaj doci bar do 45. Lako se malo i umjetno digne pomocu Pinpointa.

Vit - s dobrim AR/Armor dosta ti je i 30k za mp4-5-6, za vece mp ciljaj na 40+.

Na 2.51 i cca 50CC build radi puno fluidnije, pa lakse smrzavas i cini se kao da imas puno vise armora, resa i loha. Pogotovo ces to osjetiti na malom broju monstera (1-2).

Apoc ciljaj na cca 17+. Moze se igrati i s manje, ali su potrebni veci IAS i CC i nije optimalno (nemas mjesta za pogresku, teze je odrzavati friz na 1-2 monstera).

DPS nije toliko bitan. Ako postanes tenk (znaci imas odgovarajuce IAS, CC, Armor, AR, LOH), stavit ces storm armor i shardse i sa 90k DPS-a radit ces vise 'sustained damage-a' nego netko sa 130k DPS-a i prismaticom.

Gear:

Main hand: Will - po mogucnosti s IASom ili socketom (ili crit dmg). Socket je uzasno skup, IAS su dosta jeftiniji i vrlo dobri.

Off hand: Force - 8-9 IAS, CC, pokusaj naci sa sto vise avg dmg i int, a zgodno je i ako ima vit. Ako imas love, trazi onaj s APOCom, ali to kosta. Medjutim, u tom slucaju mozes zadrzati mempo bez problema.

Helm: Stormcrow - izvanredan helm, nije skup cak niti s critom, a s AR kosta neku sicu od 200k. Ima LoH i APOC, steta sto ne moze zajedno rolati AR i CC. Moze i mempo, ali onda obicno moras imati APOC Force.

Neck: Amulet s LoHom, recimo nekih 700-800 i rijesio si sve brige oko loha za dugo vrijeme. Naravno i IAS i CC ako je moguce. Blackthorne Cross mozes koristiti i s Jousting Mailom, pa na ta dva imas onda sigurno oko 1000 loha - ali kosta taj ami.

Chest: Tal Rasha je BiS. Tvoja nije losa, probaj naci s armorom i/ili AR. One koje imaju to dvoje nisu jeftine, probaj naci samo s armorom (250+), te su relativno jeftine.

Glovesi: Kraftaj ili kupi sa ASI, CC. Od ostalih stvari nek imaju AR, armor, int ili cdmg - biraj sto nadjes.

Bracersi: Rare sa 5-6CC, int, vit, ar, armor (tvoji su ok) ili Lacuniji sa CC i int/AR/armor (sto vec nadjes) ako ti treba IAS za breakpoint.

Shouldersi: Ovi tvoji su dobri ili Vile Ward.

Belt: Imas.

Pants: Ovi koje imas su super, evenutalno Jousting Mail ako ih uparis s Crossom zbog loha i vita. Ako ides na 3.01 breakpoint onda i Inna's, ali ti su dosta losi... osim ako si sve probleme s vit/AR/armor rijesio drugdje. Sto vecina nije.

Ring1: Nats - uz njih se podrazumijeva da imas i nats buce, dobis 7 CC i IAS, trazi gore int, AR, cdmg ili cc (poredano od jeftinijeg prema skupljem).

Ring2: Neki dobar Litany, a za nas obicne smrtnike 5-6CC i IAS pod obavezno, a onda standardno - Int/AR/Armor/AvgDmg/LoH/vit...

Boots: Nats - trazi int na njima, imaju ugradjen AR/Armor/melee dmg reduction/MS. Ako imas love trazi i one sa puno Dex-a, lijepo je imati oko 500 (ili cak 750) dex-a.

Za DPS dodajes crit dmg. No, njega dodajes tek na kraju jer ima vaznijih stvari od njega i skup je.

Alternativno, mozes pitati Le Grande Mrguda da ti pokaze wiza sa 10k armora, 15k all resa i 430k HP, ali tesko ces doci do linka. :(

Nostferatu zombiji i ISO broj objektiva ftw!
13 godina
neaktivan

Ged tnx ... kontam sad mal cekat dok ne sakupim mal love i nedodem do 50. paragona

16 godina
Diablo 3

Da, vjerojatno je pametno skupit nesto love pa kupit posteno, nego stalno po malo trositi.

Slobodno me dodaj ig (Ged#1199), pa mozemo malo procetati ili pofarmati.

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ged kaže...

...

Za DPS dodajes crit dmg. No, njega dodajes tek na kraju jer ima vaznijih stvari od njega i skup je.

Svaka cast na trudu, nakon silnih TDova i pljuckanja, i dalje se trudis pojasniti ljudima pravi CM build... :) Ja bi odustao na tvom mjestu odavno :)

BTW, kao sto sam napisao pred par postova gore, za ove koji lupaju TD - bilo bi lijepo da kazu sto je tocno krivo u Gedovom postu...

16 godina
Diablo 3

Bezobraznice, eto i ti zaradio jedan TD od Velikog Mrg... nekog strucnog, ali pomalo sramezljivog! :D

A ne znam, uvijek si mislim ako netko stvarno treba savjet zasto mu ne pomoci. Ne mogu nikog prisiliti da poslusa ili prihvati sugestije, nek svatko razmisli za sebe. Ne tvrdim da sam 100% u pravu, dapace, ako netko ima bolje i smislenije razloge samo nek puca. A dotle ce svatko sam morati odluciti da li da poslusa moje traktate ili ce se voditi za premudrim izrekama nevidljivog uberwizarda.

2 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

Lol što si se tako "napalio" na čovjeka, spominješ ga barem jednom u svakom svom postu {#}

16 godina
Diablo 3

Ne bih htio da se zaboravi njegova velicina, postenje, moralno-lingvisticko-logicka strucnost i prije svega... istinoljublje.

3 3 hvala 0
13 godina
Diablo 3

hmm neka procijena ovog

mislim da mi je ovo najbolji drop do sada.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
duxyebj kaže...

hmm neka procijena ovog

nazalost drop ni nesto, 10 milja ako imas srece

Prodajem diablo 3 http://www.bug.hr/malioglasi/diablo-3-acc-softcoreu-imate-464-milijuna-gold/9188.aspx
14 godina
protjeran

.,

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.3.2013 19:16 (Sepultribe).
16 godina
Diablo 3

Sepule, samo ne ignore! Srce ce mi puknut ko kokica u mikrovalnoj!

A bas sam se nadao da mu ti kao mali potrcko sve prenosis i da ce mi oprostiti! {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.3.2013 14:32 (Ged).

0 3 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Maloprije prezivio epic battle protiv 3 elite packa odjedanput, tj. da budem tocan 2 elite i 1 champ pack {#} i dropne Litany, ko kaze da se muka ne nagraduje ^^

Kasno sam se sitia opalit SS (1 pack je vec poljubio pod) ali vidi se bar dio akcije ;)

Triple fun Triple fun
Yellow rain (yeah, I went there) Yellow rain (yeah, I went there)
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
duxyebj kaže...

hmm neka procijena ovog

ja sam za ovaj dao 21 tisucu bzv tek toliko da vidim kako to funkcionira , ugl imas ih i jeftinijih tako da 2 milje nevjerujem da ces dobit

14 godina
Ashelor kaže...

Maloprije prezivio epic battle protiv 3 elite packa odjedanput, tj. da budem tocan 2 elite i 1 champ pack {#} i dropne Litany, ko kaze da se muka ne nagraduje ^^

Kasno sam se sitia opalit SS (1 pack je vec poljubio pod) ali vidi se bar dio akcije ;)

Jel to imaš neki addon za Legendary/set iteme?

(ova zvijezda na karti)

17 godina
Darko1983 kaže...
Ashelor kaže...

Jel to imaš neki addon za Legendary/set iteme?

(ova zvijezda na karti)

To je tako svima od zadnjeg patch-a.

14 godina
TomoR kaže...

A ne padaju mi tako često, pa nisam još primjetio

13 godina
neaktivan
Diablo 3

ili se jednostavno staviš aplikaciju loot alert sa svojim zvukom, i ne propustiš nijedan item!

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
MaxonUniversal kaže...

ili se jednostavno staviš aplikaciju loot alert sa svojim zvukom, i ne propustiš nijedan item!

Mislim da se za to može pop***ti ban, mada ne vjerujem da ga je itko zbog tog dobio, al eto.

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.3.2013 13:47 (EraserHead).
14 godina
protjeran

.

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.3.2013 19:16 (Sepultribe).
15 godina
neaktivan
Sepultribe kaže...

http://us.battle.net/d3/en/blog/7810825/Diablo_III_Players_Banned-11_8_2012#c-7004351960

Provide access to features or abilities beyond what is allowed by the game's design

A mogu li vidjeti ili ne, to ne znam . 

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.3.2013 14:36 (EraserHead).
13 godina
neaktivan
Diablo 3

imaš xy botova koji rade 24/7 otkad je izišla igra i sad će se oni zajebavati s menom, da sigurno. a i koristim ovo od 10mjeseca.

1 1 hvala 0
14 godina
protjeran

.

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.3.2013 19:17 (Sepultribe).
14 godina
protjeran

.

16 godina
TomoR kaže...

Sva sreca da su to ubacili.

Taman dan-dva nakon patcha uletim u neki public i nakon 5-10min vidim na karti neku zvijezdu.

Odem na to mjesto na mapi kad ono na podu set ring (Zunimasa Pox). Da to nisu ubacili ostao bi vjerovatno kraci za 36mil golda {#}

If you're not paranoid, you're not paying attention
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.3.2013 15:23 (Mauro).
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Drugovi nephalemi, ne govorim o tome hoće li te banati ili ne, nego jeli nešto zabranjeno ili nije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice