Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.549.415
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
14 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
duxyebj kaže...
Grozota kaže...
duxyebj kaže...

a da li se isplati metnuti ovaj zlatni prsten umjesto ovog set itema , iako daje 9k dmg. 

I daj stavi link na profil da vidimo kakav ti je cijeli lik, oprema jer ako imaš neki 180k dps ovih 9k ti ništa ne znači naspram 20 discipline

http://eu.battle.net/d3/en/profile/duxye-2432/hero/25057316

Hmm koliko znam Calamity se koristi u night stalker buildovima za perma gloom.

Also sharpshooter je (imo) waste passive slota narocito s Calamityevim attack speedom (critas svako malo tako da se stackovi resetaju)

SS samo boosta sheet dps, tako osim pocetnog bursta ne vidim bas korist od istog.

Probaj slozit neki ok Manticore ili Windfury, ima ih nac skroz solidnih do nekih mil golda

Windfury s 1200 dpsa sam kupia prije par dana za 600k i bas ga sinoc malo testira,taj njegov knockback je stvarno odlicna stvar

17 godina
neaktivan
mcf kaže...
dr Phill kaže...

zato i radim :),išlo bi to i ovdje al ljudi nemaju para,ameri uzimaju ovakvu masku za 160$  samo tako,ovdje ispod 500kn ne može a ekipi je to ipak puno,ručni je to rad i puno truda uloženo a na kraju na zidu može visit vječno a možeš je i u maškare prošetat,a možeš i ....

Koji je tocno materijal sjekira? Kovano zeljezo? :) Moze cijena na pm ? Tnx.

sve se radi od kaširanog kartona kad se osuši bude tvrdo ko kamen,sjekira je iznutra pojačana drvenom štangom,kovano željezo heheh al me nasmija,onda bi bila 1600$

13 godina
Ashelor kaže...

Hmm koliko znam Calamity se koristi u night stalker buildovima za perma gloom.

Also sharpshooter je (imo) waste passive slota narocito s Calamityevim attack speedom (critas svako malo tako da se stackovi resetaju)

SS samo boosta sheet dps, tako osim pocetnog bursta ne vidim bas korist od istog.

Probaj slozit neki ok Manticore ili Windfury, ima ih nac skroz solidnih do nekih mil golda

Windfury s 1200 dpsa sam kupia prije par dana za 600k i bas ga sinoc malo testira,taj njegov knockback je stvarno odlicna stvar

znaci da si ostavim skillove kak jesu i da potrazim neki bolji bow od gore navedenih..

a sto se tice onog prstena jel da ga mijenjam ili da ga ostavim?

btw mislim da mislis na windforce , a njega mi je dropalo neki dan i dao ga frendu hah al mislim da nije imo socket.

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.2.2013 15:59 (duxyebj).
12 godina
neaktivan

Imao sam 3 innas belta i to dosta jaka al ovaj WH belt mi ipak daje više dps-a (oko 4-5 k + kaj ima i 3 ostala atributa. )

Postoje ljudi kole vole tarantule i oni koji ih još nisu zavoljeli
12 godina
neaktivan

A manticore mi nema dexa jer trenutno nemam para za neki 1200-1300 dmg + dex + 11 as + 2 soc

Trenutno ganjam neke bolje innas hlače i craftam amulete do besvjesti da padne neki dobar trifecta   :)

14 godina
neaktivan
Grozota kaže...

Imao sam 3 innas belta i to dosta jaka al ovaj WH belt mi ipak daje više dps-a (oko 4-5 k + kaj ima i 3 ostala atributa. )

Ma naravno, WH daje maksimalan DPS za DH, samo nikako nije 'best value for money'. Konkretno, nedavno sam prodao za 150M skoro isti WH kao tvoj, samo bez vit i +10 dex vise. Testirao sam na mom Calamity setupu (sa Innas pants), davao je samo 1k dps vise nego moj Innas belt koji sam platio ~50M, a koji ima i  +90 vit. WH sa +90 vit i 5-6k dps vise od mog Innasa kosta 250M na vise...

Drugi problem je sta sa WH Innas pants postaju nekorisne - Depth Diggersice ili dobar rare daju puno veci EPH i DPS nego solo Innas pants. No, onda se opet gubi speed, pa treba ici na Lacuni, sto opet bas nema smisla uz nove kraftove. Ili Innas pants + Innas chest, ali onda se gubi max disc i skill bonus sa chesta (12% dmg bonusa za Spike trap primjerice).

17 godina
Diablo 3

Ima li još koga za Ubere? Treba mi dobar Hellfire Ring. :)

Imam mašine, oko 10 komada. Dodajte me ako već niste. 223k DPS Unbuffed. MaestroM-2935

http://eu.battle.net/d3/en/profile/MaestroM-2935/hero/4064209

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
mcf kaže...
Grozota kaže...

Ma naravno, WH daje maksimalan DPS za DH, samo nikako nije 'best value for money'. Konkretno, nedavno sam prodao za 150M skoro isti WH kao tvoj, samo bez vit i +10 dex vise. Testirao sam na mom Calamity setupu (sa Innas pants), davao je samo 1k dps vise nego moj Innas belt koji sam platio ~50M, a koji ima i  +90 vit. WH sa +90 vit i 5-6k dps vise od mog Innasa kosta 250M na vise...

Drugi problem je sta sa WH Innas pants postaju nekorisne - Depth Diggersice ili dobar rare daju puno veci EPH i DPS nego solo Innas pants. No, onda se opet gubi speed, pa treba ici na Lacuni, sto opet bas nema smisla uz nove kraftove. Ili Innas pants + Innas chest, ali onda se gubi max disc i skill bonus sa chesta (12% dmg bonusa za Spike trap primjerice).

Po meni depth diggerice se ne mogu mjeriti s innas hlačama iz razloga što innas hlače imaju AS 8 ili 9.  

Ja sam u potrazi za nekim cca 130+ dex , vit , AS 9 .....  Samo kaj su turbo skupa a golda baš i nemam   :/

12 godina
neaktivan
Diablo 3

Da se malo pohvalim :D

http://eu.battle.net/d3/en/profile/XSXJ-2474/hero/22973692

15 0 hvala 1
14 godina
XSX kaže...

Čestitike! {#}

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Yovitssa-2302/hero/17304910
15 godina
neaktivan
Diablo 3

XSX svaka čast :D

Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
XSX kaže...

čestitam {#}

12 godina
neaktivan
Diablo 3

Hvala,nego slobodno me dodajte buduci da sad predstoji farmanje {#}

XSXJ#2474

http://eu.battle.net/d3/en/profile/XSXJ-2474/hero/22973692

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Grozota kaže...

Po meni depth diggerice se ne mogu mjeriti s innas hlačama iz razloga što innas hlače imaju AS 8 ili 9.  

Ja sam u potrazi za nekim cca 130+ dex , vit , AS 9 .....  Samo kaj su turbo skupa a golda baš i nemam   :/

Depth Diggersice mogu zarolati 300 dex, 100 vit, 80 all res i 2 socketa (ili 200 dex i 200 vit). Uglavnom, top diggersice daju podjednaki eDPS i puno bolji EHP nego top Innas (bez belta), i nesto su jeftinije - 190+dex/high vit/9AS Innas su oko 1B.

Sto se tice Innas pant, bas sam uhvatio neki dan 170 dex/70vit/8 za 70M na 1:12 . Par dana sam refreshao AH i trazio jedne sa 9AS, pa uletile te sa 8...

14 godina
neaktivan
mcf kaže...

Depth Diggersice mogu zarolati 300 dex, 100 vit, 80 all res i 2 socketa (ili 200 dex i 200 vit). Uglavnom, top diggersice daju podjednaki eDPS i puno bolji EHP nego top Innas (bez belta), i nesto su jeftinije - 190+dex/high vit/9AS Innas su oko 1B.

Za TD stiskace, sto je tocno pogresno gore?

16 godina
neaktivan
Diablo 3

nakon 700 približnih sati igranja konačno da mi je nešto palo što vrijedi... šta kontate?

17-30 dmg-a

79 strenght

ias 9%

chc 4.5%

crit dmg 32%

nešta me slike zezaju....

(radi se o ringu lvl 60 )

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.2.2013 21:58 (domac1986).
Moj PC  
2 2 hvala 0
13 godina
neaktivan

Koliko vrijedi?

14 godina
protjeran
zagid3 kaže...

Koliko vrijedi?

kaj si retardirani da nemožeš pogledat i sam procjenit naspram kakvih ima na Ah-u , ne kužim vas koji uopče pitate takva glupa pitanja ili ste lijeni pogledat Ah

16 godina
neaktivan
Sepultribe kaže...
zagid3 kaže...

Koliko vrijedi?

kaj si retardirani da nemožeš pogledat i sam procjenit naspram kakvih ima na Ah-u , ne kužim vas koji uopče pitate takva glupa pitanja ili ste lijeni pogledat Ah

zato što nema puno predmeta kao mojih a svi stave nerealne cijene koje neće dobiti pa zato pitam !

14 godina
neaktivan
domac1986 kaže...

zato što nema puno predmeta kao mojih a svi stave nerealne cijene koje neće dobiti pa zato pitam !

O cemu pricate? Ima preko 8 strana na AH za Innas chest za post iznad i oko 20-30 ringova slicnim tvojim (makni 2-3 AS, dodaj malo crit dmg i sl.). Hoces realnu cijenu? Uzmi najjeftiniji na AH, skini 10% i mozda prodas...

16 godina
neaktivan
Test user kaže...

vjerojatno admini ne rade svoj posao....

{#}

a meni se cini da rade jer realno na malim oglasima gold ne mozes svrstati ni pod igre ni pod accounte pa su zato dozvoljavali pisanje i u ovu temu.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
domac1986 kaže...

pa ako nema takvih itema onda sam baci cijenu....ako nitko ne trza, smanji....simple.

ljepo stavi 400M, gledaj kak ce druge budale u roku par sati stavit i svoje slicne da vrijede od 300-400M, a ti drugi dan ih zahebes i canceliras svoj i stavis ponovno al za 30M i ....prodano....

14 godina
protjeran
Test user kaže...
domac1986 kaže...

pa ako nema takvih itema onda sam baci cijenu....ako nitko ne trza, smanji....simple.

ljepo stavi 400M, gledaj kak ce druge budale u roku par sati stavit i svoje slicne da vrijede od 300-400M, a ti drugi dan ih zahebes i canceliras svoj i stavis ponovno al za 30M i ....prodano....

da samo kaj taj njegov prsten vrijedi puno više ..ja ti odma dam za taj prsten 30 milja .... i svaki item ima svog kupca i zna se koliko vrijedi al kad niste strpljivi i čekat pravog kupca

eto baš o tome pričam ..nisam tu axu htio dati ispod 399999999 m prodavao sam ju tjedan dana i čekao pravog kupca

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.2.2013 13:11 (Sepultribe).
17 godina
neaktivan

osla sjekira svaka čast .(sad više ne moraš skupljati bijele po podu)

mamiću odlazi
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.2.2013 13:17 (toshak).
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Da li je itko imao ovakav problem, dakle, kao što se vidi na slikama, kad god pokrenem klijent, on radi download updatea, no ništa ne skida nego samo dođe do 100% i nakon toga tek mogu pokrenuti igru, to nekad traje do minutu tako da nije baš zanimljivo kad mi se igra da moram dodatno čekati.

To mi se počelo događati nakon 1.0.7 patcha.

Ovo e prvo pokretanje Ovo e prvo pokretanje
Ovo je drugo, opet počinje ispočetka Ovo je drugo, opet počinje ispočetka
Please state the nature of the tehnical emer... oh, it's you. Have you tried turning it off and on again?
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

pitanje za CM wizzove koliko LoH-a i AllRess vam je trebalo za mp4+?  igram mp4 sa 600allres(unbuff) i 850loh-a ali zelim povecat dps, i kolko life-a vam treba 35-40k?

15 godina
zagid3 kaže...

pitanje za CM wizzove koliko LoH-a i AllRess vam je trebalo za mp4+?  igram mp4 sa 600allres(unbuff) i 850loh-a ali zelim povecat dps, i kolko life-a vam treba 35-40k?

Dok nisam sello sav item sa wiza sa tim stasima si mogo farmat manje vise bilo sta,koliki ti je sadasnji dps(najbolje postaj armory)? Ne isplati ti se sad mijenjat 250 AR-a i 250 Loh-a za recimo 10k dps-a jer kad dodes na mp6+ ces se topit ko sladodel po ljeti. Preporuka da ispod 500 AR-a i 650 LoH-a nikako ne ides, opet to ovisi i o attack speed-u

Takoder o onim brojkama 250k+ dpsa sa dobrim def statsima je tesko postic osim ako je budget skoro nebitan. Cm wizard po prirodi je vise build za sontrol mobova dok drugi dps-aju. 

13 godina
neaktivan
toninho kaže...
zagid3 kaže...

Dok nisam sello sav item sa wiza sa tim stasima si mogo farmat manje vise bilo sta,koliki ti je sadasnji dps(najbolje postaj armory)? Ne isplati ti se sad mijenjat 250 AR-a i 250 Loh-a za recimo 10k dps-a jer kad dodes na mp6+ ces se topit ko sladodel po ljeti. Preporuka da ispod 500 AR-a i 650 LoH-a nikako ne ides, opet to ovisi i o attack speed-u

Takoder o onim brojkama 250k+ dpsa sa dobrim def statsima je tesko postic osim ako je budget skoro nebitan. Cm wizard po prirodi je vise build za sontrol mobova dok drugi dps-aju. 

http://eu.battle.net/d3/en/profile/JETHRO-2200/hero/20331055 

15 godina
Diablo 3

Gear ti je vec sad sasvim ok, ovisno koliki imas novaca ja bi mozda probao uzet Zunimasa's Trail sa AR-om, zatim Lacuni Prowlers bi ti podigle dps dosta ali gubis AR tu jer sumljam da mozes to priustit. 

Ja bi na dugorocne staze probao ovako, Zunimasa Chest sa sa Zunimasa Trail (to bi ti dalo extra int), zatim lacuni prowlere sa 4+ CC, i na kraju jedan Zunimasa Pox(treci dio ce dat extra AR i probaj uzet sa AS, ukoliko ti fali do sljedeceg breakpointa za APS ili sa CC). 

Trebalo bi sad malo vidjet i proucit eventualno mozda Storm Crow za head a uzet Chantodo's za offhand(dat ce ti isto 9 AS a imat ces i set za extra int, a apoc ce bit u headu kao i loh ali opet gubis AR) 

Inace koliko sam prije gleado izbjegava se loh na weaponu, mozes ga dobit na pantsima(Blackthorns), headu, necku ili na ringovima(unity je super ali i skup) 

Neznam stvarno, promjenis li jednu stvar druge bi mogle patit, ali za sad ja bi gledo bootse a onda pomalo dalje. Neka se netko ko trenutno igra wiza javi jer sam ja presao na wd-a netom prije 1.07 a nebih ti zelio dat krivi savjet da potrosis golde bespotrebno. Sretno sa gearom =)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

e ovo je drop......{#} blizzard

Opali HVALA ↓↓↓
Moj PC  
8 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice