Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.555.345
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
15 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
geek_boy1 kaže...
ima kakve sanse da sljedeci tjedan bude izdan 1.0.7 patch ?

bilo bi i vrijeme.. ali isto tako ima i šanse da izađe za mj. dana {#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
13 godina
Diablo 3

ja sam presquishy buildo sam vitality i dex kao sto je neko rekao al mene rasturaju ovi na hell .. 

http://eu.battle.net/d3/en/profile/duxye-2432/hero/25057316

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
duxyebj kaže...

ja sam presquishy buildo sam vitality i dex kao sto je neko rekao al mene rasturaju ovi na hell .. 

http://eu.battle.net/d3/en/profile/duxye-2432/hero/25057316

Imas zanimljive aktivne skillove (jedino preparation se u biti dosta koristi), a i moj savjet bi ti bio da maknes sharpshooter. Je da 'nadoda' veliki damage, ali da se bolje iskoristiti taj 'passive'.

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.2.2013 23:30 (Mrgud Veliki).
14 godina
neaktivan
Diablo 3

današnji ulov

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.2.2013 6:35 (m1704).
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
m1704 kaže...

današnji ulov

Tko rano rani, dvije sreće grabi! ;-) Dobar crit, čestitam!
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Yovitssa-2302/hero/17304910
15 godina
neaktivan
m1704 kaže...

današnji ulov

Lijep ulov :)...GZ

Ja nikako da dobijem neki vrijedniji rare amulet ili ring...

My global position systems are vocally addressed
13 godina
neaktivan

http://eu.battle.net/d3/en/profile/JETHRO-2200/hero/20331055      Sta da mjenjam da najlakse(najjeftinije)  dignem dps  znam da bi mi oruzje sa socketom trebalo ali neam tolko para da bude dobro za taj build a da ima i socket???? Cold blooded inace imam za passiv umjesto blura

15 godina
zagid3 kaže...

http://eu.battle.net/d3/en/profile/JETHRO-2200/hero/20331055      Sta da mjenjam da najlakse(najjeftinije)  dignem dps  znam da bi mi oruzje sa socketom trebalo ali neam tolko para da bude dobro za taj build a da ima i socket???? Cold blooded inace imam za passiv umjesto blura

Nisi napsio koliko imas golda, najjednostavnini nacin ti je po meni i neka netko ispravi ako grijesim uzet black weapon sa socketom(bez ls-a) i triumwirate.  

Kod weapona gladaj naravno sto veci dps a kod triumwirate-a avarage dmg(220-250) mislim da ce te to kostat nekoliko miljona. Takoder si promjeni spec u archon-a sa ili teleportom ili improved archonom, uzmi force weapon sa blood magicom i familiar sa sparkflightom. To bi te trebalo gurnut na nekih 150k dpsa buffan sa nesto ls-a i kroz mp0 bi trebao prolazit ko od sale. 

Edit:da ne radim novi post, isto tako mozes pogledat i Zunimasa Trail(bez AR) i trazi sa +8 na posion dmg jer ukoliko uzems black weapon tih 8% ti se nadodaje na dps kojeg vidis samo pripazi da ostanes ipak na nekih 400-450 AR kad si izvan archona, znaci kad otvoris info a statsima.

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.2.2013 13:45 (toninho).
16 godina
odjavljen
zagid3 kaže...

Ice climbers ti nije lose rjesenje za wizza. Nisu nesto skupe. Za nekoliko milja se nadju i na buyout dobre.

16 godina
neaktivan
m1704 kaže...

današnji ulov

mislim da nije ispod 500 miljuna a vjerojatno ide i više...

13 godina
neaktivan
toninho kaže...
zagid3 kaže...

Nisi napsio koliko imas golda, najjednostavnini nacin ti je po meni i neka netko ispravi ako grijesim uzet black weapon sa socketom(bez ls-a) i triumwirate.  

Kod weapona gladaj naravno sto veci dps a kod triumwirate-a avarage dmg(220-250) mislim da ce te to kostat nekoliko miljona. Takoder si promjeni spec u archon-a sa ili teleportom ili improved archonom, uzmi force weapon sa blood magicom i familiar sa sparkflightom. To bi te trebalo gurnut na nekih 150k dpsa buffan sa nesto ls-a i kroz mp0 bi trebao prolazit ko od sale. 

Edit:da ne radim novi post, isto tako mozes pogledat i Zunimasa Trail(bez AR) i trazi sa +8 na posion dmg jer ukoliko uzems black weapon tih 8% ti se nadodaje na dps kojeg vidis samo pripazi da ostanes ipak na nekih 400-450 AR kad si izvan archona, znaci kad otvoris info a statsima.

Black weapon? aj pojasni malo sta je to

i da imam manje od 5 mil golda sto nije dovoljno za te iteme

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.2.2013 13:56 (zagid3).
15 godina
Diablo 3

Black weapon ti je weapon sa 

+min dmg 

+max dmg 

Znaci on u sebi nesmije sadrzavat elemental dmg(fire, holy, poison,..) 

Prva slika je primjer "black weapona" a druga ono sta nebi trebao trazit jer ima holy dmg. 

Ako uzmes triumwirate njegovih 5-6% se nadodaje na tvoj ukupni dps ako koristis takav weapon, takoder i 8% Zunimasa Traila. 

Edit:nabrzinu sam ti nasao ono o cemu sam pricao a zajedno kosta manje od 1 miljona golda. Slike 3 i 4.

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.2.2013 14:33 (toninho).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Za glavu si nađi andariels visage sa socketom, to je ful underpriced item.

P.S. na poslu sam pa ti nemogu pogledati profil, bacit ću pogled kad dođem doma, možda i nađem nešto za tebe

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

ljudi...može mi neko pomoć...razmišljam između monka i barbariana.... možete li mi pomoć koji je bolji...znam da je monk bio dosta slab ali nisam pratio patcheve pa nezz kako sad stoji... a za barbariana znam da ubija i da je sa njim daleko najlakše farmat...

p.s. .... nešto sam čito da će monk nakon 1.0.7 patcha biti dosta pojačan dali je to istina

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.2.2013 17:08 (skylore).

0 0 hvala 0
14 godina
Diablo 3

moze preporuka sta bi bilo dobro promijeniti od skillsa za monka i preporuka za neke iteme??hvala

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Vulcanus-2543/hero/2567929

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Diablo 3

2M exp do 60 lvla a za jedan paragon 7 M sick logika .. postoji kakav nacin da dobivam vise xpa od  questova i tog svega? jel bi pomogao monster power za to? i jel bi ubrzao paragone ? 

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.2.2013 18:00 (duxyebj).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
duxyebj kaže...

2M exp do 60 lvla a za jedan paragon 7 M sick logika .. postoji kakav nacin da dobivam vise xpa od  questova i tog svega? jel bi pomogao monster power za to? i jel bi ubrhttps://bnetcmsus-a.akamaihd.net/cms/content_folder_media/MQRC9PZ3CZ1K1349891151349.jpg?v=0zao paragone ? 

https://bnetcmsus-a.akamaihd.net/cms/content_folder_media/MQRC9PZ3CZ1K1349891151349.jpg?v=0  Helm sa socketom i stavit ruby za exp

13 godina
neaktivan
Vash kaže...

P.S. na poslu sam pa ti nemogu pogledati profil, bacit ću pogled kad dođem doma, možda i nađem nešto za tebe

imao sam andariel ali ovaj mi bolje odgovara

nek me doda netko ako mu se farma act 3 mp0-1-2   JETHRO#2200

sam napisite da ste sa foruma

igram crit mass wizarda

15 godina
neaktivan
Diablo 3

@marxone

nađi si neke rukavice sa crit chance i attack speed-om, helm sa crit chanceom i socketom (za xp gem). na drugim itemima isto probaj skupiti što više crit chance-a za početak. echoing fury si za main weap nabavi.. može se naći bez socketa sa finim dps-om dosta jeftino.

općenito gledaj da si digneš dps.. dosta si može pomoći i skillovima

od skillova:

main attack obavezno fist of thunder - thunderclap .. koliko god sam testirao, niti jedan nije dobar i koristan kao ovaj.

mantru si promijeni na mantra of conviction - overawe .. ogroman dps boost

breath of heaven - blazing wreath, buff od 15% dmg-a

ovi su ti po meni najbitnije promjene, passive si isto još jednom promisli {#}

evo možeš si malo mog monkeya pogledati, možda dobiš neku ideju kakav gear tražiti.. probaj si možda i combination strike passive i na desni klik deadly reach - foresight .. ili čak moju combo strike kombinaciju {#}

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Nine-2175/hero/18900594

@duxyebj

KLIK pogledaj si tu kako malo xp-a zapravo treba za niže lvle. ja sam paragon 70 i još nisam ni na pola puta do 100 LOL

možeš si pomoći sa xp gemom u helmu i hellfire ring-om i leoric signetom. zadnja dva možeš equipati i folloveru za još xp boosta.

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
duxyebj kaže...

2M exp do 60 lvla a za jedan paragon 7 M sick logika .. postoji kakav nacin da dobivam vise xpa od  questova i tog svega? jel bi pomogao monster power za to? i jel bi ubrzao paragone ? 

Ne, najbolje za xp je MonsterPower 0, pogotovo u pocetku (kada budes imao dps preko 100k onda pokusaj vece MP). Bitno je sto vise monstera ubijati po jedinici vremena, tako da sto manje HP-a imaju tim bolje. XP bonusi na vecim MP-ovima nisu ni priblizno dostatni povecanom HP-u monstera (npr. mp10 daje ako se ne varam 250% vise xp-a po monsteru, ali je health monstera povecan za oko 2000% pa ti vidi isplativost).

Pored toga, bitna je sto veca gustoca monstera po "metru kvadratnom", a za to je najbolji act3 i to mape: The Keep Depths Level 3, The Bridge of Korsikk, Rakkis Crossing, Arreat Crater Level 2, The Core of Arreat (ovdje je najbolje poceti jer je mala mapa a ima 1-3 elitna, sto je dobro za brzinski skupit NV stackove), i ona mapa kada odes na Stonefront waypoint pa udjes unazad u prolaz, nemogu se sjetiti kako se zove.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/AFARON-2891/hero/420352
13 godina
neaktivan

https://www.youtube.com/watch?v=DAMLWE42q2I     Alkaizer run puno ljudi ga koristi i exp ide strasno brzo

kao što kaze u guideu run od lika koji je prvi doso do  paragon 100 na eu serveru

13 godina
Diablo 3

prvo da rijesim inferno pa cemo dalje vec nekak :D 

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
duxyebj kaže...

A kaj bi ja trebo rec,meni treba 216m xpa za sljedeci level,cak i tako mislim da dosta brzo dizem paragon,svaki dan jedan level bar je za sad tako,255 sati igre i 86lvl paragona.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/XSXJ-2474/hero/22973692
15 godina
neaktivan
zagid3 kaže...
Vash kaže...

imao sam andariel ali ovaj mi bolje odgovara

nek me doda netko ako mu se farma act 3 mp0-1-2   JETHRO#2200

sam napisite da ste sa foruma

igram crit mass wizarda

Ne znam baš, malo se olako odričeš 4.5% crit chancea.

Pogotovo za paragonanje sa archonom gdje ti nije toliko bitan as koliko cc i crit dmg.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
13 godina
neaktivan

Poveca mi att speed i daje lifea i ima vise inta , cc mi je 40% sto mi je dosta za crit mass build

JETHRO#2200

dodajte me za farmanje act 3 inferna mp-0-1-2

14 godina
neaktivan
Diablo 3

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Kimmuriel-2763/hero/2038569

Može preporuke što promijeniti za lakši farm? 27mil na raspolaganju...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
nine kaže...

@marxone

nađi si neke rukavice sa crit chance i attack speed-om, helm sa crit chanceom i socketom (za xp gem). na drugim itemima isto probaj skupiti što više crit chance-a za početak. echoing fury si za main weap nabavi.. može se naći bez socketa sa finim dps-om dosta jeftino.

općenito gledaj da si digneš dps.. dosta si može pomoći i skillovima

od skillova:

main attack obavezno fist of thunder - thunderclap .. koliko god sam testirao, niti jedan nije dobar i koristan kao ovaj.

mantru si promijeni na mantra of conviction - overawe .. ogroman dps boost

breath of heaven - blazing wreath, buff od 15% dmg-a

ovi su ti po meni najbitnije promjene, passive si isto još jednom promisli {#}

evo možeš si malo mog monkeya pogledati, možda dobiš neku ideju kakav gear tražiti.. probaj si možda i combination strike passive i na desni klik deadly reach - foresight .. ili čak moju combo strike kombinaciju {#}

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Nine-2175/hero/18900594

@duxyebj

KLIK pogledaj si tu kako malo xp-a zapravo treba za niže lvle. ja sam paragon 70 i još nisam ni na pola puta do 100 LOL

možeš si pomoći sa xp gemom u helmu i hellfire ring-om i leoric signetom. zadnja dva možeš equipati i folloveru za još xp boosta.

kako mislis za main weap ?? mislis da zamijenim iz lijevog u desni slot?ne kuzim se bas u to hehe .. sta nije bolje s socketom i staviti critical..? ugl hvala na odg sad cu probat pa ti javim kako ide ovo ostalo sta si mi preporucio {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.2.2013 12:14 (marxone).
16 godina
Diablo 3

@zagid3

Mislim da ides u krivom smjeru... DPS je bitan za archona, ne toliko za CM wiza.

Prvo sto bih mijenjao je da bi uzeo Storm Crow (sa all res, cc je skup), Chantodos Will (IAS verziju ako se mozes toliko protegnuti) i Chantodos Force (Zbog IAS-a i INT bonusa). Zatim bi krenuo dalje, prvenstveno se orjentirajuci na IAS koji ti kronicno fali (probati doci bar do 2.31) i CC (nekakvih 45% bi uzeo kao minimum). Ringovi i amulet su ti jako... nedobri, probaj skupljati na njima IAS i CC, umjesto CDMG. Isto vrijedi i za glovse. Pantsi i bracersi su ti dobri, buce i shouldersi nelosi (mozda malo vise armora).

A da najlakse dignes DPS, digni EHP kroz all res i armor (na ustrb VIT-a kojeg imas i previse - 30-40k je neka optimalna brojka). Zatim zamijeni Energy Armor sa Storm Armorom. I ako EHP dopusta, Shell sa Shardsima.

Isto tako, Disintegrate nikako ne pase u build (pogotovo s vecim IAS-om koji je obavezan), stavi Teleport ili Slow Time. Astral Presence zamijeni s Evocation, eventualno Blur, Unstable Anomaly (u 1.07) ili Glass Canonom ako ti pase u build.

@MBuda

Kao prvo... CM Wiz sa 28.5% CC? Nece ici.

Sto tocno mislis farmati? XP i legendarije? U tom slucaju mijenjaj build u Archona i farmaj MP0 A3 do besvijesti.

Zelis farmati Keyeve? Ok, ali vecina onog sto vrijedi za zagid3, vrijedi i za tebe. Doduse, s tvojim budzetom, bit ce lakse. Znaci Crow, Will (IAS po mogucnosti), Force kombo, zatim preporucam Natalya's buce (koje su jefinte) i ring (koji nije bas tako jeftin, ali da se dobiti pristojan sa INT + res/armor) za 7% CC bonus. Na kraju ako mozes uloviti neki pristojan Tal Rasha's Chest, a ako ne, moze i Surcoat za 100 VIT bonusa.

Nostferatu zombiji i ISO broj objektiva ftw!
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.2.2013 13:45 (Ged).

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

Disintegrate imam jer igram act 2 pa mi to bolje za ubit range enemye nego da ih moram vijat ,imam 40% cc i attspeed 2.01 i to mi je zasad dosta, a za ringove i amulet nemam dosta para , a chd mi je premal pa sam zato preferiro ringove s time nego sa ias-om

16 godina
Diablo 3

Ako se ne varam, imas 1.95 APS sto znaci da ti fali za breakpoint. A od breakpointa zivis - veci loh, apoc i redukcija cooldowna. Tamo negdje na 2.31 pocinje pristojno smrzavanje.

Disintegrate ne radi dobro s velikim APS-om i nema mjesta u CM wizovom arsenalu.

INT, ASI, 4.5CC ringovi pocinju od 200k. Ne mozes mi reci da za njih nemas love. Dodaj jos ako mozes na to armor, rese, str ili loh i nadji par zgodnih da te dovedu do sljedeceg breakpointa. Imati ces i manje problema sa ranged monsterima - kojih na a2 se i ne sjecam da ima tako gadnih, za razliku od a3 (succubus, occultist, spearman).

Na kojem mp igras? CM wiz je stvoren za vise mp i uberse, za manje mp archon je puno bolji.

Nostferatu zombiji i ISO broj objektiva ftw!

0 3 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice