Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.555.750
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
17 godina
Re: Diablo 3
zagid3 kaže...

na cemu sve mogu dobiz APOC osim na staffu/sourceu??

na helmu...

You´r just jealaus coz the voices talk to ME!!!
13 godina
Diablo 3

45 level u 2 dana:D

0 0 hvala 0
16 godina
Tomcat00 kaže...
Ged kaže...

Za CM wiza ti nije bitan toliko dps, koliko damage mitigation. Po redoslijedu vaznosti za CM wiza (u zagradi ono sto bi ti trebao biti cilj):

1 - Attack speed (2.51 je neki minimum, 2.73 je optimalan, 3.01 je obicno kontraproduktivan i samo ako imas par bil golda), CC (50+)

2 - All res (850+) i Armor (cca 5k)

3 - LOH (nekih 800-1000 LOH-a na 100k DPSa), APOC (18+)

4 - Int / Vit (30-40k)

5 - CDMG

niti je 2.51 AS minimum, a bome ni >3.0 kontraproduktivan (tu se ni single target neće pomaknuti milimetra)... 

a i redosljed ti je pogrešan - kako IAS, all res, armor i LOH mogu biti ispred Apoc-a?? broj 1 su CC i Apoc jer bez njih CMWW neće funkcionirati dok bez ostalog može...

Nazalost, mislim da nisi dobro upoznat s CM wizom.

- 2.51 je minimum za dobro smrzavanje. Istina, mozes igrati CM wiza i s 1.8, ali onda to nije CM wiz nego netko tko to pokusava biti. 2.51 je minimum kojeg bi CM wiz trebao imati kao cilj.

- 3.01 je precijenjen. Single target ce se pomaknuti i na >3.5 (pokazano i dokazano), ne postoji smrzavanje da se 'target nece pomaknuti niti milimetra' niti sa 5 targeta, a pogotovo s jednim. Osim tih problema, 3.01 ima jos bar dva... jedan je ping o kojem strasno ovisi da li ce 3.01 uopce biti bolji od 2.73, a drugi je taj da 3.01 (ako se radi dobar 3.01) kosta mali bilijuncic ili dva. Inace bi svi vozili sa 3.01 i EHP ne bi uopce bio bitan.

- redoslijed je tocno onakav kakav treba biti. Bez IAS-a i CC-a nema CM wiza, sto god ti mislio. Imas okvirno 9 mjesta na kojima bi trebao skupiti IAS i 7 na kojima skupljas CC - vecinom se ta mjesta preklapaju i... kostaju. A da bi dobro smrzavao, ne smijes bas niti puno bjezati, a jos manje ginuti. Sto ti omogucavaju armor, all res i loh. A da ne pricamo o tome da je dobar dmg mitigation zapravo DPS.

- Apoc u pocetku skupljas na dva mjesta (iako sam cuo za wizove sa 10 apoc-a koji funkcioniraju!?) - jedno kosta 100k, a drugo neznatno vise i to ti je dosta. O APOC-u ne razmisljas dok ne krenes s mempo rutom... i 200+ mil golda. A u tom trenutku si vec sigurno na 2.73, imas bar 350k EHP i 50% CC. A i tada ne razmisljas previse... znas za koji slot moras kupiti novu opremu i da nije jeftino. Da, apoc je u svakom slucaju bitan, ali on nekako dolazi sam po sebi i niti jedan novi wiz o njemu ne brine previse. Apoc je nekako kao i DPS - oboje treba imati, ali o njima pocnes razmisljati tek kad si vec jako napredan CM wiz.

Ili da to preformuliramo ovako - koliko si wizova cuo da se zale kako im fali APOC-a, a ne CC, IAS, Armor, All Res ili LOH-a (pa cak i VIT)? 

Nostferatu zombiji i ISO broj objektiva ftw!
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.2.2013 22:19 (Ged).
16 godina
neaktivan
duxyebj kaže...

Samo polako, meni je rekord u 8 do 9 sati do lvl 60 :)

Đuro#2155,
16 godina
odjavljen
Franjo15 kaže...
duxyebj kaže...

Samo polako, meni je rekord u 8 do 9 sati do lvl 60 :)

Inace, covjek nije igrao 2 dana, nego je vlasnik igrice cca 2 dana.

17 godina
Diablo 3

@ Ged

Igram CM wizu još od kad je taj build radio sa 25-30 CC (prije oba twister nerfa) dakle skoro odpočetka (toliko o tome jesam li ili nisam upoznat sa CMWW)...  

Da li ti igraš taj build ili si ikada igrao? nekako sumnjam jer tvrdnje koje iznosiš ne mogu biti dalje od istine nego što jesu... linkaj mi svog lika plz...

za CMWW build na prvom su mjestu CC i Apoc... i točka - bez toga zaboravi na taj build... IAS ga samo dovodi do savršenstva (ako hočeš ja te provedem po mapi sa 1.8 IAS da vidiš dal funkcionira ili ne - nije savršeno al radi, pogotovo kad je više meta oko tebe)...

Apoc dolazi sam po sebi???  O čemu ti pričaš? Apoc možeš imati max na tri slota - weapon, source i helm - od kojih ti obavezno treba na dva (CM sa 10 Apoc-a?? eh da mi je i to vidjeti) tako da kad ideš raditi CM wizu prvo o čemu razmišljaš poslije CC je na koja dva mjesta ćeš staviti Apoc pa tek onda razmišljaš o IAS-u...  "jedno kosta 100k, a drugo neznatno vise " - LOL na ovo - je košta toliko ako radiš wizu od 5k dps-a...

Po tvrdnji da je 2.51 minimum a onda da ti treba 100k za jedan "i neznatno više" za drugi Apoc slot vidim koliko si ti upoznat sa CM buildom i potrebnim itemima... ako nisi znao CC i IAS zajedno su jako, jako skupi sport... ja sam tek kupnjom Chantodo seta prešao tu granicu i koštao me 180M za trenutnih 150k unbuffed... sa Slow timeom prelazim i 2.73...

I da, nisam čuo da se CM wizovi žale na manjak Apoc-a ali samo zato što su se za to pobrinuli prilikom stvaranja samog lika, dok je IAS, armor i all res za CM uvijek work in progress i pitanje je količine golda...

You´r just jealaus coz the voices talk to ME!!!

2 1 hvala 0
14 godina
Diablo 3

Btw jel netko uspio u zadnjih 2 tjedna prodati na rmah diablo golde,inace kad stavim prodaju se isti dan.Vec sam ih bio prije prodavao al sad mi stoje na rmah vec 2 tjedna i nemogu ih prodat.Ljudi nekupuju ili???

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Ja cu zadavit nekoga....sad sam instaliro neki mali update i kad hocu uc u igru kaze mi da mi graficka nije podrzana i nemogu igrat {#} jel jos netko ima takav problem?

http://eu.battle.net/d3/en/profile/XSXJ-2474/hero/22973692

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Baš me zove šogi da ima isti problem (8800 GT). Nakon toga stavio zadnje drivere ali igra i dalje ne radi i javlja istu poruku.

EDIT

Dovoljno je stisnuti Esc tipku i igra krene.

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.2.2013 9:58 (XXX).
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Kad smo već kod grafičkih problema...nekad mi se zna desiti da se igra freeza...nekad na par sekundi,a nekad moram na ctrl+alt+del izaći...jel ko ima sličnih problema? konfa je iz potpisa

My global position systems are vocally addressed
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Jedno pitanjce, kao sharing account je zabranjeno, jel? Ima netko da je probao igrati preko dva različita kompa/rutera?!  Na jednomu igram 1 sat dnevno, a na drugomu po 2-3 sata... Jel bi me mogli banati?!

0 0 hvala 0
15 godina
EraserHead kaže...

Kad smo već kod grafičkih problema...nekad mi se zna desiti da se igra freeza...nekad na par sekundi,a nekad moram na ctrl+alt+del izaći...jel ko ima sličnih problema? konfa je iz potpisa

Ista stvar se meni desava vec mjesecima, 3570k sa ATI 6950 i igra se smrzne na kratko ili kao i tebi na dulje vrijeme i samo alt+f4 pomaze, katkad kad se smrzne na kratko mi se kao latencija malo povisi ali u roku sec se vrati. 

Probao sam sve postavke na sa svim off manja reza, u window modu i sve.

12 godina
neaktivan
Diablo 3

Skuzio sam za esc.A sta se tice freezanja isto se meni dogada na par sekundi mi sve stane,poveca se latencija i onda je normalno sve pa kroz par minuta ista prica.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/XSXJ-2474/hero/22973692

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
stjepan01 kaže...

Jedno pitanjce, kao sharing account je zabranjeno, jel? Ima netko da je probao igrati preko dva različita kompa/rutera?!  Na jednomu igram 1 sat dnevno, a na drugomu po 2-3 sata... Jel bi me mogli banati?!

nemaš brige što se toga tiče, ja šeram svoj acc, igra mi brat, nekad kod frenda,

uglavnom, svakodnevo se mjenjaju ip adrese, brat mi igra doma u slavoniji, ja rokam u Zg, u Zg na 3 razlčita kompa, buraz na jednom. 

i nikakvih problema za sada, a to traje već tako par mjeseci.  

imam autentikator koji koristim, i svi ga imaju na kompu, svaki puta kad mjenjam komp mi traži novi kod. uglavnom koristim onaj autentikator za komp, winauth

Đuro#2155,
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.2.2013 11:25 (Franjo15).
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Pod ovim freezanjem mislite na to da se ekran skroz smrzne, ili da igra stane, ali i dalje se vidi animacija "disanja" lika i ostalih efekata po ekranu?

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Vash kaže...

Pod ovim freezanjem mislite na to da se ekran skroz smrzne, ili da igra stane, ali i dalje se vidi animacija "disanja" lika i ostalih efekata po ekranu?

Neznam za kolegu, ali meni se i dalje vrte animacije pokreta, mogu se i kretat po mapi ali je svijet statican i ne mice se, spellovi se nemogu castat, itd.

15 godina
neaktivan
Diablo 3

Meni sve stane, smrzne se ekran, nekad se odmrzne za 5,6 sekundi a nekad moram shutdown...i to obično na istim dijelovima...rakkis crossing, i ulaz u kd2...primjetio sam da se isto dešava na uberima ako je cm wizz u partiju, pa vidi veselja na mp10 kad se smrzne, naravno da obično umrem.

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.2.2013 12:09 (EraserHead).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Tomcat00 kaže...

@ Ged

Igram CM wizu još od kad je taj build radio sa 25-30 CC (prije oba twister nerfa) dakle skoro odpočetka (toliko o tome jesam li ili nisam upoznat sa CMWW)...  

Da li ti igraš taj build ili si ikada igrao? nekako sumnjam jer tvrdnje koje iznosiš ne mogu biti dalje od istine nego što jesu... linkaj mi svog lika plz...

Vrlo rado.

Pola geara mi je trenutno na WD-u, pa eto ti prvo link na slozenog wiza (http://d3up.com/b/255967/view/slug/ged-p73), a zatim i link na lika na blizz stranicama (http://eu.battle.net/d3/en/profile/Ged-1199/hero/363866). Kao sto rekoh, pola opreme je na doktoru, lako usporedis da li govorim istinu, a mozes me i dodati in game, rado cu ti pokazati slozenog wiza.

Krajnji statsi - 2.84 APS (bez slow time-a, IAS Willa i Lacunija), 53.5 CC, 910 All res, 5750 Armor, 1250 LOH, 121k DPS, DMG Reduction 91%. Na americkom blizz d3 forumu (http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/7199402584) im je to dovoljno da me proglase MP10 certificiranim SNS CM wizom, kao jedan od rijetkih iz Europe (zapravo sam bio prvi, ali tko to broji). Nije da to nesto znaci, ali je lijepo vidjeti i godi egu, iako... to stvarno nije bitno.

Ne koristim RMAH.

Molim lijepo link na tvog lika - hvala unaprijed.

Tomcat00 kaže...

za CMWW build na prvom su mjestu CC i Apoc... i točka - bez toga zaboravi na taj build... IAS ga samo dovodi do savršenstva (ako hočeš ja te provedem po mapi sa 1.8 IAS da vidiš dal funkcionira ili ne - nije savršeno al radi, pogotovo kad je više meta oko tebe)...

Nisu. I tocka. Bez IAS-a zaboravi na CM wiza. O APOC-u citaj malo nize.

Tomcat00 kaže...

Po tvrdnji da je 2.51 minimum a onda da ti treba 100k za jedan "i neznatno više" za drugi Apoc slot vidim koliko si ti upoznat sa CM buildom i potrebnim itemima... ako nisi znao CC i IAS zajedno su jako, jako skupi sport... ja sam tek kupnjom Chantodo seta prešao tu granicu i koštao me 180M za trenutnih 150k unbuffed... sa Slow timeom prelazim i 2.73...

Nazalost, ovo samo govori koliko si ti upoznat CM buildom. Nije mi tesko objasniti ti neke stvari, ali ovo je zadnji put, takve usluge se obicno placaju igg.

Nisi vjerojatno cuo za Storm Crow, jedan od najboljih hatova za CM wiza. Jedino sto je bolje (recimo, i to je diskutabilno) je mozda mempo sa apoc force-om ili sjajno rolani wiz hat. Upravo gledah AH i najjeftiniji SC s all resom (60+ - da ne uzimamo neki srotarski) je oko 45k. Na to ti treba jos jedan item sa APOC-om, a to je Chantodos WIll koji je standard za CM Wiza koji imalo drzi do sebe. Na AH trenutno je najjeftiniji Will sa oko 1000 DPS isto oko 45k, ali recimo da nismo skrti pa uzmemo jedan IAS Will cija je cijena nebeskih... 500k. Dakle, u teoriji sam pogrijesio sto sam rekao da treba vise od 100k jer se moze i za manje, ali ajmo reci da me opravdava sto bi onda ipak uzeo neki malo jaci Will, da mozes usparati na nekim IAS slotovima.  U tom trenutku imas 17+ APOC-a i tvoje nevolje s CM wizom tek pocinju. O APOC-u pocnes brinuti tek duuuugo nakon toga, kad krenes mempo rutom (ako uopce krenes).

Evo ti i jos jedna mala pomoc, kad vec poducavam da to napravim kako treba. Slow time je ono sto ameri zovu 'crutch'. Ako ti on treba da dodjes do 2.73, radis nesto krivo (iliti nemas dovoljan IAS - znas, onaj stat koji te ipak malo vise brine nego apoc). Slow time (DMG ili IAS) je u teoriji jako dobar spell, u praksi malo manje. Mogu shvatiti da taj slot iskoristis za meteor ili MW (iako mi je neshvatljivo zasto bi netko maknuo teleport), ali ST je apsolutno nepotreban. Cak, u nekim borbama, moze biti i jako nezgodan za sve. Rijesi se toga, stavi teleport (Safe Passage ili Wormhole, neki koriste i Fracture iako mislim da su ova prva dva bolja) i neces pozaliti. Naravno, dodji i do 2.73 apsa prvo - ako te ikad prestane brinuti apoc.

Tomcat00 kaže...

I da, nisam čuo da se CM wizovi žale na manjak Apoc-a ali samo zato što su se za to pobrinuli prilikom stvaranja samog lika, dok je IAS, armor i all res za CM uvijek work in progress i pitanje je količine golda...

Bravo, to je tocno ono sto cijelo vrijeme tvrdim. CM wiz uvijek trazi IAS, CC, armor, all res i loh. S APOC-om nikad nemaju problema (i to za pisljivih 100k).

15 godina
neaktivan
Franjo15 kaže...
stjepan01 kaže...

nemaš brige što se toga tiče, ja šeram svoj acc, igra mi brat, nekad kod frenda,

uglavnom, svakodnevo se mjenjaju ip adrese, brat mi igra doma u slavoniji, ja rokam u Zg, u Zg na 3 razlčita kompa, buraz na jednom. 

i nikakvih problema za sada, a to traje već tako par mjeseci.  

imam autentikator koji koristim, i svi ga imaju na kompu, svaki puta kad mjenjam komp mi traži novi kod. uglavnom koristim onaj autentikator za komp, winauth

Ja imam onaj na mobu! Ali ista stvar!

14 godina
protjeran
Diablo 3

Ged

Nazalost, ovo samo govori koliko si ti upoznat CM buildom. Nije mi tesko objasniti ti neke stvari, ali ovo je zadnji put, takve usluge se obicno placaju igg.

je nikaj ekipa onda idemo mu nekaj donirat ako se to plača {#}

4 0 hvala 0
16 godina

Sepul, ti se ne brini za igg, za tebe je besplatno iako ne mislim da ce ti koristiti.

Ono sto nije besplatno je tecaj kako kvotati na forumu. Ili tecaj prepoznavanja sarkazma. A opet, doimas se kao mio djecak, mozda napravim iznimku. {#} 

15 godina
neaktivan
toninho kaže...
Vash kaže...

Neznam za kolegu, ali meni se i dalje vrte animacije pokreta, mogu se i kretat po mapi ali je svijet statican i ne mice se, spellovi se nemogu castat, itd.

Da to se i meni dešava, ali rekao bih da je to do njihovih servera, jer mi se isto tako zna desiti da mi se level ne iscrtava na vrijeme, ili mi mobove ubaci naknadno (trčim i odjednom se nađem okružen sa elitom i vojskom mobova).

Često imam i trokiranja u igri, trza kao blesava, ali to obično pri prvom prolazu runa.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
14 godina
protjeran
Ged kaže...

Sepul, ti se ne brini za igg, za tebe je besplatno iako ne mislim da ce ti koristiti.

Ono sto nije besplatno je tecaj kako kvotati na forumu. Ili tecaj prepoznavanja sarkazma. A opet, doimas se kao mio djecak, mozda napravim iznimku. {#} 

gle meni takve informacije netrebaju jer igram drugog heroja i dobro znam kaj meni treba ......netreba mi neko to govorit ili ti još da platim tu informaciju .. istina da dosta ljudi nezna nikaj o diablu i o bildovima al naučit če od takvih kakv si ti jer si lijepo objasnio..... ko da samo ti igraš wiza , stari imali bi svi dobre heroje da se realno stavljaju cijene na Ah-u , a pivu moreš platit uvijek {#}

16 godina
Diablo 3

Vidis, onda zapravo i nemamo problem.

Mislim da sam dovoljno jasno (jos samo fale slikice da bi dozivljaj bio potpun) objasnio svoje stajaliste i zasto tako mislim, te ih potkrijepio i nekim cinjenicama. Na drugima je da te cinjenice ospore ili ne, kako bi dosli do nekog zakljucka.

Naravno da nikad nisam naplatio neki savjet s igg (iako toga ima), uvijek sam voljan pomoci sto savjetom, sto s ubersima ili key farmanjem, cisto zato jer mi je to zabavno. Naravno, govorim skoro iskljucivo o CM wizu, jer njega daleko najbolje znam. A mislim da ga znam poprilicno dobro.

0 0 hvala 0
15 godina
Vash kaže...
toninho kaže...
Vash kaže...

Da to se i meni dešava, ali rekao bih da je to do njihovih servera, jer mi se isto tako zna desiti da mi se level ne iscrtava na vrijeme, ili mi mobove ubaci naknadno (trčim i odjednom se nađem okružen sa elitom i vojskom mobova).

Često imam i trokiranja u igri, trza kao blesava, ali to obično pri prvom prolazu runa.

Mozda, ali zasto se to ne dogada nekim ljudima, recimo ako pogledas ove jace igrace na twitchu pa cak i neki moji frendovi nemaju taj problem. Ja sam nekako uvjeren da je to do internet providera i nekih portova. 

Naravno neki put je do blizza sigurno i njihovih servera, ali ima tu jos varijabli koji utjecu na to sigurno.

15 godina
neaktivan
Diablo 3

Ja sam na bnetu.

Ti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

I ja sam na bnetu, vidiš može biti i da je do njih.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Evo mog Barbe ;)
https://eu.battle.net/d3/en/profile/ZloUmni-2941/hero/20893846
Čekam update za amulet promijenit/craftat :D

Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!

0 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

Takoder bnet =). 

Hmm nebi se cudio da je djelomicno njihov problem.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Da i ja sam na bnetu :D Znači lijepo nas svih zaj... u mozak malo...

Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice