Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.555.544
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
16 godina
Diablo 3

Ja sam na t-necemu pa isto zeza. Druge su to stvari u pitanju. Meni je prvi run uvijek trzav, a prvih pol minute na mapi neigrivo. Ak naletim na elite uglavnom nastradam. Najveca je fora sto zvuk ide normalno ( cujem udarce i bacanje skillova ). Igra ide a slika stoji.

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.2.2013 21:20 (Feya).

1 0 hvala 0
14 godina
Re: Diablo 3
1.Lovac kaže...

Evo mog Barbe ;)
https://eu.battle.net/d3/en/profile/ZloUmni-2941/hero/20893846
Čekam update za amulet promijenit/craftat :D

Kako izvuces taj profil od heroja?

14 godina
neaktivan
marxone kaže...
1.Lovac kaže...

Evo mog Barbe ;)

Vidiš u njegovom linku ime i broj? Tu ubaci svoj battletag (ali povezano sa povlakom - a ne ljestvama #) i makni ovo hero/208..

Please state the nature of the tehnical emer... oh, it's you. Have you tried turning it off and on again?
13 godina
Diablo 3

koliko bi otprilike trebao imat dex na dh-u 49 lvl .?:D

edit : http://eu.battle.net/d3/en/profile/duxye-2432/hero/25057316

evo link pa prosudite vi koji ste iskusniji šta nevalja šta valja dajte poneki koristan savjet. igra mi se jako sviđa vidim da nece biti tako skoro odustajanje:D

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.2.2013 19:28 (duxyebj).

0 0 hvala 0
14 godina
xhopeon kaže...
marxone kaže...
1.Lovac kaže...

Evo mog Barbe ;)

Vidiš u njegovom linku ime i broj? Tu ubaci svoj battletag (ali povezano sa povlakom - a ne ljestvama #) i makni ovo hero/208..

ma nema sanse pise page not find erroe 404, ne kuzim da sad odjednom izbacuje heroje pod profile od wow-a a od diabla nema nigdje--svasta

imas dole medu slikama pa mozes vidjet, uzeo sam od prijasnjeg vlasnika acc radi bez problema samo sad sam slucajno skuzio na battle.net da nemogu vise vidjet od diabla profile heroja

dali je moguce da je vlasnik nesto promijenio ili sta vec?

13 godina
odjavljen
marxone kaže...

ma nema sanse pise page not find erroe 404, ne kuzim da sad odjednom izbacuje heroje pod profile od wow-a a od diabla nema nigdje--svasta

imas dole medu slikama pa mozes vidjet, uzeo sam od prijasnjeg vlasnika acc radi bez problema samo sad sam slucajno skuzio na battle.net da nemogu vise vidjet od diabla profile heroja

Na slikama ti se ništa ne vidi, drugi put ih malo cropaj, pa te zato moram pitati da li si poslje battletag-a stavio /, jer ona mora biti :)

17 godina
1.Lovac kaže...

Da i ja sam na bnetu :D Znači lijepo nas svih zaj... u mozak malo...

I ja sam na B-Net-u, do pred koji tjedan sam imao freeze-ove, tj. ping mi je znao skočiti na neke 2s (2000 ms), ali se vratilo nakon nekog vremena. 

Sad to zadnjih tjedan-dva nisam imao, čak i dosta stabilno radi na na laptopu sa Tele2 stickom.

14 godina
formula1live kaže...
marxone kaže...

Na slikama ti se ništa ne vidi, drugi put ih malo cropaj, pa te zato moram pitati da li si poslje battletag-a stavio /, jer ona mora biti :)

evo probao sam gore na search upisat Vulcanus#2543 i nade ga :D

ali opet ne kuzim kako po profile izbacuje samo wow. nigdje nema diabla

evo slika crop

p.s. kaze mi prijasnji vlasnik diabla da sto slicnije njegovom promijenim mail ako budem mijenjao da mi ne zablokiraju acc??!!'

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.2.2013 20:13 (marxone).
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Evo ovako,uspio sam radikalno smanjit to freezanje,napravio sam sljedece...u my documentsu otvorite fajl diablo 3 unutra mora bit text file koji se zove d3prefs,otvorite to i pronadite DisableTrilinearFiltering "1" to namjestite da umjesto 1 bude 0 snimite i izadite.Onda sam uso u nvidia settings,ovi kaj imaj Ati vjerojatno isto imaju program s kojim mogu namjestat postavke za graficku,tamo sam promijenio sljedece : nvidia control panel/manage 3D settings,triple buffering sam ukljucio i vertical sync isto tako s time da vertical sync morate ukljucit i u igri pod opcijama i ujedno sam i iskljucio shadows u opcijama igre,sad mi mozda u 2 runa jedamput freeza i to dosta krace nego inace.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/XSXJ-2474/hero/22973692

0 0 hvala 1
13 godina
odjavljen
marxone kaže...

Da li si pogledao što sam ti napisao, stavi kosu crtu / poslje battle taga. Zbog toga ti javlja error. Pod uvjetom da si dobro napisao battletag i da su ti likovi na europskom serveru.

I prijašnji vlasnik ti izmišlja, email  može biti bilo kakav. To si već trebao promjeniti čim si kupio od nekoga account.

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.2.2013 22:58 (formula1live).
16 godina
odjavljen
XSX kaže...

Evo ovako,uspio sam radikalno smanjit to freezanje,napravio sam sljedece...u my documentsu otvorite fajl diablo 3 unutra mora bit text file koji se zove d3prefs,otvorite to i pronadite DisableTrilinearFiltering "1" to namjestite da umjesto 1 bude 0 snimite i izadite.Onda sam uso u nvidia settings,ovi kaj imaj Ati vjerojatno isto imaju program s kojim mogu namjestat postavke za graficku,tamo sam promijenio sljedece : nvidia control panel/manage 3D settings,triple buffering sam ukljucio i vertical sync isto tako s time da vertical sync morate ukljucit i u igri pod opcijama i ujedno sam i iskljucio shadows u opcijama igre,sad mi mozda u 2 runa jedamput freeza i to dosta krace nego inace.

Ono 'freezanje' koje oni spominju ima vecinom veze sa internet providerom ili s opterecenom vezom (mozda se i skida nesto u pozadini), a u  manjoj mjeri sa Blizz. serverima.

Meni se to dogodi jednom u mozda 3-4 dana.

Ovo tvoje sa slabim hardware-om ili virusom/aplikacijama koji u pozadini trosi resurse.

Inace meni se dogodi pravi 'freeze', ali samo kada prvi puta ulazi novi character u ekipu.

16 godina
neaktivan
TomoR kaže...
1.Lovac kaže...

I ja sam na B-Net-u, do pred koji tjedan sam imao freeze-ove, tj. ping mi je znao skočiti na neke 2s (2000 ms), ali se vratilo nakon nekog vremena. 

Također i ja na b-netu i redovito mi trzucka (ne strašno, ali dovoljno da iritira). Mislim da je glavna fora upravo u mreži i komunikaciji klijent-server. Teško je uprijeti prstom u krivca jer može biti stvar servera, ISP providera (ili cijelog lanca između tebe i servera), u ruterskoj kanti ili na računalu.

Npr. prije dva-tri tjedna sam osuo drvlje i kamenje na b-net da mi se veza gubi na sekundu-dvije i to uvijek navečer. Taman dok sam igrao diablo. Efekt je uvijek bio isti: šetaš se po diablo svijetu i sve stoji (samo animacije likova i okoline su vidljive), kad nešto cast-aš ne vidi se ništa ali lik radi sve pokrete. Nakon dvije-tri minute "Connection lost".

Istestirao sam sve što je bilo u mojoj moći i nikako nisam mogao naći uzrok do jednog trenutka prosvjetljenja, prebacio sam LAN kabel na drugi ethernet port na kompu (srećom imam dva) i sve je proradilo. Hardverski problem na mrežnoj kartici.

Druga stvar, čitao sam jedan odličan članak vezan uz mjerenje FPS-a gdje je točno opisano ono što i sam često primjetim na svojoj grafičkoj: iako mi piše da se igra vrti na 60 FPS-a, često je subjektivni dojam da povremeno zatrzucka. Dobra stvar je što je ATI priznao i odlučio poraditi na problemu u novim driverima (nadolazeći 13.2).

Dakle, zaključak (ili ne): kod svakoga može biti nešto drugo uzrok problema ili više uzroka koji se međusobno potpomažu.

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend ----- | -----
15 godina
neaktivan
Diablo 3

čudno je i optimiziran diablo.. ja sam jedno vrijeme isto mislio da me lag hebe, pa sam skužio da je povezano sa dropovima FPS-a.. i to nisu dropovi ispod 25 fps-a bili, nego sa 60 na 57.

prvo nisam vjerovao da je do FPS-a, jer se ista stvar događala i na low i na sve high detaljima. u glavnom, googlao, tweakao i složio da radi. (btw nije ATI u pitanju nego nvidia)

ono što kažete da kad uđete na mapu da je neigrivo 30 sec mi se isto događalo dok nisam upgradeao disk.. zapravo igra jako često jako rošta po disku.

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
nine kaže...
...

ono što kažete da kad uđete na mapu da je neigrivo 30 sec mi se isto događalo dok nisam upgradeao disk.. zapravo igra jako često jako rošta po disku.

pa što hoće ta igra.. imam HDD-e u raid 0 polju, taman posla da slažem RAID 0 SSD polje kao što ti imaš :)

Možeš li se prisjetiti kakve tweakove si radio?

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend ----- | -----
15 godina
Zura kaže...
TomoR kaže...
1.Lovac kaže...

Također i ja na b-netu i redovito mi trzucka (ne strašno, ali dovoljno da iritira). Mislim da je glavna fora upravo u mreži i komunikaciji klijent-server. Teško je uprijeti prstom u krivca jer može biti stvar servera, ISP providera (ili cijelog lanca između tebe i servera), u ruterskoj kanti ili na računalu.

Npr. prije dva-tri tjedna sam osuo drvlje i kamenje na b-net da mi se veza gubi na sekundu-dvije i to uvijek navečer. Taman dok sam igrao diablo. Efekt je uvijek bio isti: šetaš se po diablo svijetu i sve stoji (samo animacije likova i okoline su vidljive), kad nešto cast-aš ne vidi se ništa ali lik radi sve pokrete. Nakon dvije-tri minute "Connection lost".

Istestirao sam sve što je bilo u mojoj moći i nikako nisam mogao naći uzrok do jednog trenutka prosvjetljenja, prebacio sam LAN kabel na drugi ethernet port na kompu (srećom imam dva) i sve je proradilo. Hardverski problem na mrežnoj kartici.

Druga stvar, čitao sam jedan odličan članak vezan uz mjerenje FPS-a gdje je točno opisano ono što i sam često primjetim na svojoj grafičkoj: iako mi piše da se igra vrti na 60 FPS-a, često je subjektivni dojam da povremeno zatrzucka. Dobra stvar je što je ATI priznao i odlučio poraditi na problemu u novim driverima (nadolazeći 13.2).

Dakle, zaključak (ili ne): kod svakoga može biti nešto drugo uzrok problema ili više uzroka koji se međusobno potpomažu.

Upravo takve sam probleme imao sa njima, i to se konstantno dogadalo po nekoliko desetaka puta dnevno,a onda se to pocelo dogadat i na telefonu. Oni to zovu problem gubljenja paketa. 

I promjenili su mi ruter, kabele, splitter po kuci. Sve je funkcioniralo 2 mjeseca i sad se to opet desava. Iz tog razloga sam ja uvjeren da je njima veza uvelike preopterecena no "obican" korisnik to nece primjetit dok se igra po googleu no kod bilo kakvih radnji di je potreba 100% konekcija se itekako vidi.

15 godina
neaktivan
Zura kaže...

pa što hoće ta igra.. imam HDD-e u raid 0 polju, taman posla da slažem RAID 0 SSD polje kao što ti imaš :)

Možeš li se prisjetiti kakve tweakove si radio?

ma ne trebaš baš raid, ali ssd bi svakako pomogao.. mislim da je upravo random seek u pitanju, pa ti zato ne pomaže linear read tvog raid polja.

čitao sam negdje da se neki file-ovi mogu premjestiti na usb stick pa onda kao bolje radi.

jbg nažalost se ne sjećam što sam sve točno tweakao.. bila je neka vrijednost u nekom config file-u, za koju nisam bio ziher dali uopće nešto mijenja, ali sam i u setup utilu od grafe isto svašta podešavao, kao i u igri.. znam da sam bio isključio max i min prerendered frames, i bila je neka fora sa vsyncom u igri i u utilu.

roštanje po disku sam sam primjetio da mi uzrokuje trzajeve, jer sam točno čuo da zarošta jače kada trzne. moguće da je i proc malo bottleneckao, iako velim, na sve low mi se isto dešavalo, a i dešavalo se i frendu koji ima neki i7 {#}

ehh da.. kada sam smanjio rezoluciju ispod nativke mi je isto nijansu bolje radilo..

stara konfa mi je bila e8500 @ 3.5 ghz i 4gb DDR2 @1100, znači višestruko jača od preporučene. u glavnom nakon upgradea ploča/proc/memorija i diskovlje i nove instalacije windoza sam sve zakucao na high i još dodao AA..

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Pozdrav ljudi. Ako može mala pomoć,zanima me gdje u zagrebu ima za kupiti Diablo 3,ono fizički na dvdu. Imam novi kompjuter,pa nisam bio u mogućnosti ranije ovo nabaviti. Debelo kasnim,pa se ne kužim baš kako funkcionira taj battelnet susatv i ključevi... ali ja bi isključivo singleplayer :) Hvala unaprijed!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

jel ti baš treba DVD ili bi samo igru, pa onda bolje da uzmeš samo CD key i to mimo bneta, ovako ga možeš nabaviti za 300kn, a preko bneta ti je 450 ili koliko već KN i isto dobiješ samo key za igru. 
A mislim i da ćeš malo teže fizički doći sad do dvda, nije da ih ima baš u ponudi.  

Đuro#2155,
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Evo našao tam u svijet igara iz Osijeka,imaju još dva komada,pa stiže za koji dan :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Isprobao Multiboxing ,na pocetku malo cudno sa ww barbarima ali kad sam se naviko ide ko ludo ...sve u svemu hebena stvar ...

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Vincent88 kaže...

Evo našao tam u svijet igara iz Osijeka,imaju još dva komada,pa stiže za koji dan :)

koja cijena i šta dobiješ?

Đuro#2155,
13 godina
neaktivan
Franjo15 kaže...
Vincent88 kaže...

koja cijena i šta dobiješ?

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=511077625602079&set=pb.207075099335668.-2207520000.1360245609&type=3&theater    http://www.svijet-igara.hr/index.php?page=shop.browse&option=com_virtuemart 

Ja sam kupio kod njih Diabla i nije problema bilo nikakih cesto kupujem i igre za ps3 kod njih

15 godina
Vincent88 kaže...

Pozdrav ljudi. Ako može mala pomoć,zanima me gdje u zagrebu ima za kupiti Diablo 3,ono fizički na dvdu. Imam novi kompjuter,pa nisam bio u mogućnosti ranije ovo nabaviti. Debelo kasnim,pa se ne kužim baš kako funkcionira taj battelnet susatv i ključevi... ali ja bi isključivo singleplayer :) Hvala unaprijed!!!

Nadam se da nisi planirao igrati offline, jer nemozes, bez obzira da li zelis single ili multiplay. Pri ulasku u igru se logujes svaki put..

http://eu.battle.net/d3/en/profile/AFARON-2891/hero/420352
12 godina
neaktivan

Normalno standard izdanje,oko 450. I ja isto uzimam za plejku tam igrice... :)))

12 godina
neaktivan
Diablo 3

i ja igram D3 ali zbog obaveza sam igrao dosta malo iako sam kupio igru kada je izasla (a i znate tadasnju situaciju)

ima li iko bug da kad je logiran na battle.net i proba uc u diablo 3 da mu bude kao account locked

www.in-game.com.hr

0 0 hvala 0
14 godina
formula1live kaže...
marxone kaže...

Da li si pogledao što sam ti napisao, stavi kosu crtu / poslje battle taga. Zbog toga ti javlja error. Pod uvjetom da si dobro napisao battletag i da su ti likovi na europskom serveru.

I prijašnji vlasnik ti izmišlja, email  može biti bilo kakav. To si već trebao promjeniti čim si kupio od nekoga account.

nade mi ga kad trazim gore desno na search, ali pod profile baca od wow-a samo ne od diabla, gdje se to na battle. net moze promijeniti server.? i igri mi je europski

15 godina
NinoHR kaže...

i ja igram D3 ali zbog obaveza sam igrao dosta malo iako sam kupio igru kada je izasla (a i znate tadasnju situaciju)

ima li iko bug da kad je logiran na battle.net i proba uc u diablo 3 da mu bude kao account locked

I onda ti je jedini nacin da resetas pass pomocu tajnog pitanja. To je i meni bilo u pocetku i nakon sto sam ih kontaktiro su mi rekli da to treba battlenet da se "navikne" na tvoju adresu, no jednostavaniji nacin ti je da ukoliko imas mogucnost stavis si authenticator na account, mobilni ili fizicki i zbog sigurnosti a i nikad se ovo vise ne desava.

15 godina
neaktivan
Diablo 3
ima kakve sanse da sljedeci tjedan bude izdan 1.0.7 patch ?
Samobor je lepa varoš :))
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
geek_boy1 kaže...
ima kakve sanse da sljedeci tjedan bude izdan 1.0.7 patch ?

naravno da ima šanse

Đuro#2155,
14 godina
Diablo 3

Btw ako netko planira multiboxing a fali mu jos jedan D3,imam ja nekoristeni cd key za diablo,upit u inbox :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice