Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.555.629
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
14 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
duxyebj kaže...

ali nekako sam presquishy ubiju me pre lako .. mislim igram prvi put diablo pa imam malo glupa pitanja al jebiga:D

Zasad samo dexterity i vitality, te razvijaj, ubijaj ono što možeš, tako će ti barem pasti nešto korisno.

Ono što sam osobno radio, ako zapnem, ponovim cijeli Act, tako napadaju stvari, razvijem malo i izvježbam sa skillovima.

Please state the nature of the tehnical emer... oh, it's you. Have you tried turning it off and on again?
14 godina
xhopeon kaže...
marxone kaže...

gdje na battlenet u mogu naci svoje heroje, vidim da mi samo sad izbacuje od warcrafta ?!?{#}

p.s. sta je to nephalem valor, kako se to ukljuci?!

Klikni na ovo Profile što ti se nalazi iznad prvog WoW lika.

Nephalem Valor, iliti NV kao što ćeš ga susretati ovdje i drugdje, je bonus na Magic i Gold find (15% po stacku), te dodatni item ako ih imaš 5 stackanih, koji se dobiva ubijanjem elitnih/rare packova zla i otvaranjem zlatnih chestova nakon lvl 60, a traju 30 minuta od zadnjeg ubijenog elite/rare packa/otvaranja chesta.

Možeš ih maksimalno skupiti 5 što ti je i potrebno za skupljanje kjlučeva i organa radi pravljenja Hellfire Ringa.

Kliknuo sam i nema ga nigdje.samo izbacuje te wow heroje sad ne kuzim. P.S. hvala na odg

hrcy28 kaže...

koji ti je battletag??? naci cu ti ja

Sa nv-om dobis magic i gold find i dobis ga kao sto pise kad ubijes elite (zute ili plave protivnike), kad otvoris veliki chest (zuti) ili kad napravis neki quest koji mozes naci po mnogim mapama... 

Gdje ga u meniu mogu naci.tj profile od heroja

14 godina
neaktivan
marxone kaže...

onda probaj na ovo Manage Characters, treba ti se pojaviti u obliku Battletag i ispod njega pisati Diablo III/Europe (ili jednostavnije ukucaj battletag u google i naći ćeš se)

Please state the nature of the tehnical emer... oh, it's you. Have you tried turning it off and on again?
16 godina
odjavljen
yamaha98 kaže...

Pozz svima, napokon solidan drop e sad me zanima koliko bih mogao dobit za to ..hvala 

Da ti ne kvarim veselje. Ja za slican amulet (ti imas ring) dobio jedva 2.5 milje. Ne znam sto bi ti napisao. Digni cijenu sto vise mozes i cekaj. Mozda se neko upeca.

Kako igrica ide sve je jeftinija kupovina. Nekada nisam niti pokusavao kupovati, a sada za milju mozes dobiti dobre 'iteme'.

13 godina
neaktivan
yamaha98 kaže...

Pozz svima, napokon solidan drop e sad me zanima koliko bih mogao dobit za to ..hvala 

OVAJ GORE NEMA POJIMA.

taj ring vrjedi dosta nedaj ga ispod 150m

16 godina
neaktivan
MariusEight kaže...

http://eu.battle.net/d3/en/profile/MaestroM-2935/hero/4064209

Ja sam za sad zadovoljan kud ide moj barb. DPS unbuffed je 175K. DPS na profilu je u Berserker modu.  :D

Tražim mišljenja drugih barba oko geara. :)

Sve 5, mozda jos vile wardse i mempo sa chc nabavit (ali takav mempo je preskup)

16 godina
neaktivan
skylore kaže...

ljudi koja je najbolja klasa na diablu... puno njih kaže DH i barbarian...koje je vaše mišljenje...po meni je barbarian bolji od DH ... nekako mi se DH nesviđa...malo je čudan..ja igram DH, i nije mi baš sjeo kod frenda probo barbariana i kolje ... puno bolji po meni

Najbolja je ona koja se tebi najvise svidja/pase.

15 godina
neaktivan
tkovi kaže...

Sve 5, mozda jos vile wardse i mempo sa chc nabavit (ali takav mempo je preskup)

Kad smo već kod mempa...ima li išta gore kada padne helm...i ono Andariel Visage {#}

Ista stvar sa boots, Fire Walkers umjesto Ice Climbers {#}

My global position systems are vocally addressed
12 godina
neaktivan
EraserHead kaže...
tkovi kaže...

Kad smo već kod mempa...ima li išta gore kada padne helm...i ono Andariel Visage {#}

Cak sam poceo sanjat kako mi pada to smece {#}

http://eu.battle.net/d3/en/profile/XSXJ-2474/hero/22973692
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.2.2013 9:46 (XSX).
12 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...
Mexx kaže...

Jel se daju, i cca za koliko utopit ovi glovesi?

Samo padaju int i dex stvari. Prije bi na lotu dobio nego dobio neki str upgrade za barba {#}

Bome si lijepe rukavice dobio :D

I meni se cini da su rukavice sasvim ok, samo sto nemam nikakve koristi od njih kad su intel based.

Zato i idu u prodaju. Treba skupit golda za neki upgrade jer ocekivat ga iz dropa je utopija.

12 godina
EraserHead kaže...
tkovi kaže...

Pričaš o smeću... od kada skupljam brimstone skupio sam ih 283.. eto koliko mi smeća pada {#}

15 godina
neaktivan
Diablo 3

Hehehe...trebaš to gledat s pozitivne strane, npr meni brat neku večer dobio na mp7:

EF,Mempo,Nat ring&Nat Boots,Inna Chest i 2xLacuni (WTF!!)...i sve skupa nije 10-15milja:)...haha popiz.dio bio

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
EraserHead kaže...
tkovi kaže...

Andariel Visage mi je otisao za 10ak milja, a drugi za 4-5 milja, ali su socketed bili. Ovaj bez socketa stavim za 50 000 i onda se neko upeca nakon nekoliko dana. Nije da su dropovi nesto dobri pa mi ne smeta sto zauzima mjesto na AH.

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.2.2013 11:54 (Mrgud Veliki).
12 godina
EraserHead kaže...

Hehehe...trebaš to gledat s pozitivne strane, npr meni brat neku večer dobio na mp7:

EF,Mempo,Nat ring&Nat Boots,Inna Chest i 2xLacuni (WTF!!)...i sve skupa nije 10-15milja:)...haha popiz.dio bio

ooo tih EF sam dobio sigurno 10 komada sve kamenčići..

nismo dugo bacili kakav run.. morat ćemo ovih dana {#}

15 godina
neaktivan
Mrgud Veliki kaže...

Andariel Visage mi je otisao za 10ak milja, a drugi za 4-5 milja, ali su socketed bili. Ovaj bez socketa stavim za 50 000 i onda se neko upeca nakon nekoliko dana. Nije da su dropovi nesto dobri pa mi ne smeta sto zauzima mjesto na AH.

Eh da može jedino sa socketom i fire dmg ne većim od 10%, a tih padne 1,2 na10, bar u mom slučaju...

@geothia...može odma danas;)

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.2.2013 11:57 (EraserHead).
12 godina
Diablo 3

@EraserHead neka dođem doma s posla pa ćemo zaklat kojeg moba :)

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
EraserHead kaže...
Mrgud Veliki kaže...

Eh da može jedino sa socketom i fire dmg ne većim od 10%, a tih padne 1,2 na10, bar u mom slučaju...

Meni bas toliko i ne pada AV, ali mi padaju 'skart' dijelovi IK seta. Ne mozes ih prodati niti za 50 000. I onaj legendary Pus Spitter crossbow. Njega kada vidim odmah mi podne {#}

15 godina
neaktivan
Mrgud Veliki kaže...

Meni bas toliko i ne pada AV, ali mi padaju 'skart' dijelovi IK seta. Ne mozes ih prodati niti za 50 000. I onaj legendary Pus Spitter crossbow. Njega kada vidim odmah mi podne {#}

Ivory Shield i onaj Tzo Gaze spirit stone, među najčešćim dropovima, i onaj jedan shinning dagger nez kako se zove....vidiš od IK seta (osim onog 2h weapona) sam uvijek dobro pazario, dobio sam chest 4 ili 5 puta, nijednom nije otišo ispod 25, helm i glove oko 15, jedino sam na beltu dobio "samo" 5,6 m.

12 godina
EraserHead kaže...
Mrgud Veliki kaže...

Ivory Shield i onaj Tzo Gaze spirit stone, među najčešćim dropovima, i onaj jedan shinning dagger nez kako se zove....vidiš od IK seta (osim onog 2h weapona) sam uvijek dobro pazario, dobio sam chest 4 ili 5 puta, nijednom nije otišo ispod 25, helm i glove oko 15, jedino sam na beltu dobio "samo" 5,6 m.

Ivory Tower redovno dobijam jednom dnevno.. retardiram se kad vidim da mi je pao {#} (pozelenim kao ovaj smajlić)

16 godina
odjavljen
EraserHead kaže...

Ivory Shield i Tzo sam dobijao masovno kada sam pocinjao igrati (cak sam jedan IS i uspio prodati na AH).

Sto je najbolje jednom su mi pala dva Ivory-a od istog 'monstera' {#}

U zadnjih mjesec dana mislim da sam dobio samo jedan IS, a za Tzo se ne sjecam kada sam ga zadnji puta dobio. Nije da mi nedostaju...

A sto se IK seta tice. Tu stvarno nemam srece. Losi rollovi. Odem na AH i vidim da je masovna ponuda takvih losijih primjeraka. Kako igram svih 5 likova i razvijam svakog zasebno najgore mi definitivno stoji barb sto se opreme tice {#}.

14 godina
xhopeon kaže...
marxone kaže...

onda probaj na ovo Manage Characters, treba ti se pojaviti u obliku Battletag i ispod njega pisati Diablo III/Europe (ili jednostavnije ukucaj battletag u google i naći ćeš se)

nemam samo ovo, mada mi bez problema radilo sve to al nisam dugo gledao i sad kad sam se ulogirao na stranicu vidim da su umjesto diablovih wow heroji. moguce da je stari vlasnik accounta dosao malo provjeriti stanje trenutno:D

naime nisam jos prebacio na svoj mail jer je rekao ako prebacim da mi mogu blokat account, pa da igram s njegovim starim, amater sam za ovakve stvari ovo mi je prva igra preko neta ..

p.s. dali mogu kako provjeriti dali mi se neko s druge ip adrese u meduvremenu logirao?

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.2.2013 12:38 (marxone).
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Meni prekjučer Firewalkersice pale, baš se ponadao da su Ice climbersice. Ugl. jedva ih za 400k utopio :D

Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Diablo 3

kad več se svi žalite na loše dropove da se malo priključim , skupio sam 577 brimstona{#}........ padaju legende ono al kakve , izgleda da nas pripremaju za patch da imamo za kraftanje{#}, čak sam išao i probat malo igrat sličnu igru(tako bar kažu) jer mi dropaju samo brimstoni nebudem ju imenoval jer nije vrijedna spomena , al me potaknula da počnem igrat diablo u zumiranom modu i tako igrat je potpuno drugačije , kaj je najbolje nikad neznaš kaj te čeka ispred i izazov je tako igrat {#}

http://beta.xfire.com/videos/5e0149

0 0 hvala 0
16 godina
zagid3 kaže...

Dali ima netko tu da je igrao wizza sa crit mass buildom ? koji mp mi najlakse igrat i koji act (ili neku farm rutu) , imam 45%crit chancea i 62k damagea i nekih 500all resa ,46k lifea

dugo nisam igrao i cudi me kak sam uspio za nekih 2,5mil slozit tak lika sa tolkim dps-om, i kak to da su legendary sad puno jeftiniji nego sto su bili , manje vise su jeftiniji legendary nego njihovi rare ekvivalenti

Za CM wiza ti nije bitan toliko dps, koliko damage mitigation. Po redoslijedu vaznosti za CM wiza (u zagradi ono sto bi ti trebao biti cilj):

1 - Attack speed (2.51 je neki minimum, 2.73 je optimalan, 3.01 je obicno kontraproduktivan i samo ako imas par bil golda), CC (50+)

2 - All res (850+) i Armor (cca 5k)

3 - LOH (nekih 800-1000 LOH-a na 100k DPSa), APOC (18+)

4 - Int / Vit (30-40k)

5 - CDMG

Dobrog CM wiza prepoznas po tome sto se skoro ne mice dok se bori s RD i Electrified elitom, stojeci u desecratoru i gledajuci kako ga par lasera skaklja. ;)

I, kao sto su ti vec rekli, CM wiz je dobar za visoke MP, Uberse i valjda je ponajbolji 'team player'. Za paragon leveling i dropove sluzi Archon, A3, MP0 (ili mrvicu visi ako uspijevas 1shotati monstere).

Nostferatu zombiji i ISO broj objektiva ftw!
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Jel ga i vi "volite" vidjet  tako jako ko i ja {#}

http://eu.battle.net/d3/en/profile/XSXJ-2474/hero/22973692

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

@Sepultribe

hahaha ja probao igrati zumirano nekidan.. nakon 30 sec mi se počelo vrtiti u glavi {#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Ne kužim čemu te crap legende, zašto napravit to kao legendarni item kad je ništa koristi i nema ništa unique ili bolje u odnosu na rareove.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
protjeran
nine kaže...

@Sepultribe

hahaha ja probao igrati zumirano nekidan.. nakon 30 sec mi se počelo vrtiti u glavi {#}

neznam meni se ne vrti samo barb ...hehhe.....   cijelu igru plus ubere budem tako odigrao zabavno mi je ko da igram novu igru ..{#}

17 godina
Ged kaže...

Za CM wiza ti nije bitan toliko dps, koliko damage mitigation. Po redoslijedu vaznosti za CM wiza (u zagradi ono sto bi ti trebao biti cilj):

1 - Attack speed (2.51 je neki minimum, 2.73 je optimalan, 3.01 je obicno kontraproduktivan i samo ako imas par bil golda), CC (50+)

2 - All res (850+) i Armor (cca 5k)

3 - LOH (nekih 800-1000 LOH-a na 100k DPSa), APOC (18+)

4 - Int / Vit (30-40k)

5 - CDMG

niti je 2.51 AS minimum, a bome ni >3.0 kontraproduktivan (tu se ni single target neće pomaknuti milimetra)... 

a i redosljed ti je pogrešan - kako IAS, all res, armor i LOH mogu biti ispred Apoc-a?? broj 1 su CC i Apoc jer bez njih CMWW neće funkcionirati dok bez ostalog može...

You´r just jealaus coz the voices talk to ME!!!
13 godina
neaktivan

na cemu sve mogu dobiz APOC osim na staffu/sourceu??

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice