Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.555.748
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
16 godina
odjavljen
Re: Diablo 3
1.Lovac kaže...

Mislim se dal da uzmem nešto malo para sad prije patch-a jer ako poslije skoče cijene, neću ništa moć napravit...

Jel' ono 'necu nista moc napraviti' sarkazam ili... ?!?!

12 godina
Diablo 3

Evo jedan lijepi drop.. :)

vile ward vile ward

4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...

Mislim se dal da uzmem nešto malo para sad prije patch-a jer ako poslije skoče cijene, neću ništa moć napravit...

mislim da se tako može popiti ban...mada ne znam na koji bi te način mogli "skontati"

My global position systems are vocally addressed
13 godina
neaktivan
Diablo 3

wts... offer

ako ne vidite... http://i.imgur.com/ksc1BT2.jpg

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.2.2013 16:38 (hrcy28).

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
EraserHead kaže...
1.Lovac kaže...

mislim da se tako može popiti ban...mada ne znam na koji bi te način mogli "skontati"

A zbog cega to ban ??

15 godina
neaktivan
Diablo 3

Notes on gold trading!

Tips: Possible account termination when using illegal leveling or illegally obtained gold.!

My global position systems are vocally addressed
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
EraserHead kaže...

Notes on gold trading!

Tips: Possible account termination when using illegal leveling or illegally obtained gold.!

Da al ja mislim da je ovo za neke puno velike iznose... Tipa ovo 100m i više

Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!
13 godina
Diablo 3

kupljen diablo {#}

3 0 hvala 0
12 godina
duxyebj kaže...

kupljen diablo {#}

GZ!

16 godina
neaktivan
Diablo 3

prodajem najjači emerald 26 milijuna je cijena

Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
duxyebj kaže...

kupljen diablo {#}

Nemoj se forsirat do lvl 60, što manje posjećuj AH (pri prvoj igri) i nemoj se opterećivati ako vidiš koliko tko zarađuje, samo polako i uživat ćeš {#}

Please state the nature of the tehnical emer... oh, it's you. Have you tried turning it off and on again?
14 godina
protjeran
xhopeon kaže...
duxyebj kaže...

kupljen diablo {#}

Nemoj se forsirat do lvl 60, što manje posjećuj AH (pri prvoj igri) i nemoj se opterećivati ako vidiš koliko tko zarađuje, samo polako i uživat ćeš {#}

slažem se .... uopče nije teško priječi Normal samo s onim itemima koje nađeš na podu , ja sam digel heroja na lv. 60  bez da sam bilo kaj kupil na AH-u  i zabava zagarantirana, i još kaj je najbolje dropaju legende {#}

16 godina
Diablo 3

Koliko bi ovo vrijedilo? Ne igram DH pa se ne snalazim u procjenama za samostrele.

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Feya kaže...

Koliko bi ovo vrijedilo? Ne igram DH pa se ne snalazim u procjenama za samostrele.

Uuuuuu predobar calamity...

Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!
12 godina
Feya kaže...

ja sam dobio sličnog moj je imao oko 1100 DPS-a i dobio sam za njega 28m :) tako da bi ti mogao dobiti finu lovu za svoga..

14 godina
Diablo 3

gdje na battlenet u mogu naci svoje heroje, vidim da mi samo sad izbacuje od warcrafta ?!?{#}

p.s. sta je to nephalem valor, kako se to ukljuci?!

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.2.2013 5:29 (marxone).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Diablo 3

a još više mi diže volju za igrom to sto prije nisam igrao ovakvo što i čini mi se zabavnim:D

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
marxone kaže...

gdje na battlenet u mogu naci svoje heroje, vidim da mi samo sad izbacuje od warcrafta ?!?{#}

p.s. sta je to nephalem valor, kako se to ukljuci?!

Klikni na ovo Profile što ti se nalazi iznad prvog WoW lika.

Nephalem Valor, iliti NV kao što ćeš ga susretati ovdje i drugdje, je bonus na Magic i Gold find (15% po stacku), te dodatni item ako ih imaš 5 stackanih, koji se dobiva ubijanjem elitnih/rare packova zla i otvaranjem zlatnih chestova nakon lvl 60, a traju 30 minuta od zadnjeg ubijenog elite/rare packa/otvaranja chesta.

Možeš ih maksimalno skupiti 5 što ti je i potrebno za skupljanje kjlučeva i organa radi pravljenja Hellfire Ringa.

Please state the nature of the tehnical emer... oh, it's you. Have you tried turning it off and on again?
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.2.2013 8:08 (xhopeon).
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Jel se daju, i cca za koliko utopit ovi glovesi?

Samo padaju int i dex stvari. Prije bi na lotu dobio nego dobio neki str upgrade za barba {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.2.2013 10:52 (Mexx).

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mexx kaže...

Jel se daju, i cca za koliko utopit ovi glovesi?

Samo padaju int i dex stvari. Prije bi na lotu dobio nego dobio neki str upgrade za barba {#}

Bome si lijepe rukavice dobio :D

13 godina
neaktivan

koji ti je battletag??? naci cu ti ja

Sa nv-om dobis magic i gold find i dobis ga kao sto pise kad ubijes elite (zute ili plave protivnike), kad otvoris veliki chest (zuti) ili kad napravis neki quest koji mozes naci po mnogim mapama... 

17 godina
Diablo 3

http://eu.battle.net/d3/en/profile/MaestroM-2935/hero/4064209

Ja sam za sad zadovoljan kud ide moj barb. DPS unbuffed je 175K. DPS na profilu je u Berserker modu.  :D

Tražim mišljenja drugih barba oko geara. :)

Ostali neki viškovi od itema (jako dobri itemi) za barba, pa ako koga zanima, nek mi se javi na chatu. Tag imate na profilu.

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
MariusEight kaže...

Ja sam za sad zadovoljan kud ide moj barb. DPS unbuffed je 175K. DPS na profilu je u Berserker modu.  :D

Ostali neki viškovi od itema (jako dobri itemi) za barba, pa ako koga zanima, nek mi se javi na chatu. Tag imate na profilu.

samo da znaš to ti je unbuffed dps koliko ti na toj stranici piše a ne to kaj ti gledaš 

http://www.diabloprogress.com/hero/maestrom-2935/Marius/4064209

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.2.2013 17:25 (Sepultribe).
14 godina
neaktivan
ma preslabo :P
13 godina
neaktivan
Diablo 3

ljudi koja je najbolja klasa na diablu... puno njih kaže DH i barbarian...koje je vaše mišljenje...po meni je barbarian bolji od DH ... nekako mi se DH nesviđa...malo je čudan..ja igram DH, i nije mi baš sjeo kod frenda probo barbariana i kolje ... puno bolji po meni

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.2.2013 19:53 (skylore).

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
MariusEight kaže...

jeli imaš problema na mp10 s obzirom da si na 6% life steala samo?

14 godina
neaktivan
Diablo 3

Pozz svima, napokon solidan drop e sad me zanima koliko bih mogao dobit za to ..hvala 

3 0 hvala 0
13 godina
Diablo 3

evo ekipa ja sam dosao sa svojim hunterom do lvl 25 ali i dalje neznam kakve iteme kupovati , tj. šta itemi trebaju imati na sebi. frend mi je rekao dexterity crit chance i to pa me zanima jel je istina 

0 0 hvala 0
17 godina
duxyebj kaže...

evo ekipa ja sam dosao sa svojim hunterom do lvl 25 ali i dalje neznam kakve iteme kupovati , tj. šta itemi trebaju imati na sebi. frend mi je rekao dexterity crit chance i to pa me zanima jel je istina 

Ne brini o crita chance do Hell težine.

Praktički ne moraš gledati AH do Hell, dovoljno će ti biti šta od dropova napada.

13 godina
Diablo 3

ali nekako sam presquishy ubiju me pre lako .. mislim igram prvi put diablo pa imam malo glupa pitanja al jebiga:D

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice