Danas 4 puta očistio cijeli act 3 na mp 3 i niti jedna legenda nije pala..
ni men nikad nij bilo ko jučer..0 legend a minimalno 7-8 po danu bude
Za 20-30m dobijes nats chest i nats boots koji ce pregaziti tvoje trenutne statse (+weapon bonus, +600 armor, +%life i +7 crit chance koji ce i vise nego nadoknaditi gubitak allres i 100dps i najvaznije, +12% speed). Ako ti je na para levelu 62 tesko skupiti 20m, ocito da nesto krivo radis :)
Isplativost 3-4 pieces nat set je vec druga prica...
Ma nisu mi problem goldi, imam 100M kod sebe, ali jednostavno mi ne paše, da si kupim chest s min 150dexa, i max disc treba ogromna lova, ono što bi ja previše košta, ali tko zna kad skupim dovoljno love za ono što mislim možda nešto i bude od toga, za sada ovo mi je najbolje.
A vidjet ćemo šta kaže d3up, kad probam nešto smikasti
Tamo je kolega komentirao da mu je 8komad roknulo u jednom runu, e ja nikad takve sreće nisam bio, meni najviše 3 legende su pale u jednom runu, i to kad mi je dropao isti elit dva odjednom.
Je li netko za farmanje u paru, tamo do 13h? Ne da mi se samom...
Profil mi je u potpisu!
gledao sam ja to sve, ali jednostavno mi nema smisla taj set, mislim imao bih mi smisla kad bih imao toliko golda da kupim što hoću onda bi bio super.
Evo gledaj na moj profil, imam cloack s dex kakav nema na AH, ne možeš naći takav cloack s socketa, to sam ugrabio slučajno na AH za dobre pare, ima max disc, ima all resist, a da kupim takav sličan cloak set, i to bez resista i s manje dexa i bez max disc treba mi preko 30M, onda da bi set imao cijeli moram imati i helm koji mi se ne sviđa, i čizme koje su preskupe i s puno manje dexa i ako hoću pick up kao što imam na svojima opet preko 30m, i onda onaj prsten moram imati koji ajde u setu daje chance, ali da uzmem sve ostalo isto skup.
NAT set se itekako isplati, cisto jer na 2 komada dobijes 7% CC sto je super jer onda ne trebas ringove trifecte ( samo IAS i CHD). Jedina mana tog seta jest sto je ring preskup, ostalo se da kupit za manje para i hand crossbow od nat seta je shljuka. 3 set nije puno para al to je dovoljno.
Jedna mala anketica, baš me zanima :)
Dakle, igram diablo3 i imam...
2 | do 16 god. |
---|---|
15 | 16-24 god. |
31 | 24-32 god. |
12 | 32-40god. |
5 | preko 40 god. |
uh veliki je interval godina ;)
da baš interval je odličan, ja imam skoro 24 godine, i nije baš da se ubrajam u ovu generaciju od 16-24
šta čekaju sa tim patch što su rekli poslje nove godine ..oće izgleda da ih tužim za duševnu bol
Ugl. se ova igra igra sa cca 23+ godina vodeći se po logici ove ankete. To bi značilo da igru igraju ugl. ljudi koji su završili svoje školovanje i rade pa im je ovo "hobi" ili ne rade pa im je ovo "posao" ;)
Dolazim do zaključka da bi mi bilo vrijeme uhvatit se knjige i prestat se zaje. sa igricama :D
Ma nisu mi problem goldi, imam 100M kod sebe, ali jednostavno mi ne paše, da si kupim chest s min 150dexa, i max disc treba ogromna lova, ono što bi ja previše košta, ali tko zna kad skupim dovoljno love za ono što mislim možda nešto i bude od toga, za sada ovo mi je najbolje.
NAT set se itekako isplati, cisto jer na 2 komada dobijes 7% CC sto je super jer onda ne trebas ringove trifecte ( samo IAS i CHD). Jedina mana tog seta jest sto je ring preskup, ostalo se da kupit za manje para i hand crossbow od nat seta je shljuka. 3 set nije puno para al to je dovoljno.
Upravo tako.. u biti ni ring nije tako skup - cak i jeftini nat ring ce davat bolje statse nego neki skuplji rare, radi +130 dex. Ali u svakom slucaju, 2 komada nat set trenutno ima najbolji vaule for money. Za ove koji stiscu thumbze dole na nat set, neka isprobaju na nekom online kalkulatoru :)
@Franjo - Ne znam ja sta tebi pase, ali dps ti je nikakav za tako visok para level... 3 vitality gema u chestu?!
Upravo gledam na AH.. nat chest, 150dex, 10 disc ima vec od 12M. Uglavnom, za nekih 30 ili manje M bi si mogao dignuti dps za preko 30k dps i pojacati survivability i movement speed. Makni lacuni i witching (statsi su im preslabi u odnosu na jeftinu kombinaciju innas/strongarm), stavi nat chest i nats boots, innas belt i innas pants + dex/vit/allres/cc rare bracers ili strongarm. Isprobaj na d3up :)
koliko je ovaj $$$ potrosio da dode do ovakvih brojki na herojima!?
Mene vise zanima kome i kako dropaju takvi itemi. Meni vec tjednima dropa, kako je netko ovdje vec primijetio, samo brimstone.
Definitivno najbolji igrač na svijetu ;)
Al to su Amerikanci, ili lik ima puno para pa može trošit ili je proda kuću i auto da bi si ovo moga priuštit ;)
BILIJUNE ! ! ! ! !
Ponekad mi bude žao što i ja nisam šeikov sin :)
Ovo je danas neki lik prodavo na trejdu, palo mu na act2 dok je (na mp2) farmo ključ, sa 310 mf-a.
Prvo sam mislio da netko trolla, ali nije bio sa AH, baš sam pogledo obe.
e ovo vridi minimalno 1 000 000 000 ;)
sad mogu uspjesno farmat mp5,sa 2H whirlwind build,sa battle rage i war cry imam 150k dpsa,800-900 AR,42k hpa i 6200 armora
sad mogu uspjesno farmat mp5,sa 2H whirlwind build,sa battle rage i war cry imam 150k dpsa,800-900 AR,42k hpa i 6200 armora
Čestitam ;) Još kad bi nabavio taj LS ;)
kao da je to đabe,treba mi mi 30 milja za neko najvece govno od skorna da ima LS,zato i koristim whirlwind,jer mi regenerira 2% lifa svaki put kad critam,a crit mi je 50% pa se to brzo puni,a jos imam 6% LS vec pa me tesko ube
wtf !? Ajd bar taj covjek nema problema kad se neka klasa nerfa :D :D
Mene vise zanima kome i kako dropaju takvi itemi. Meni vec tjednima dropa, kako je netko ovdje vec primijetio, samo brimstone.
da to je jos bolje pitanje, kome padaju ti itemi. u mene je ovako vec tjednima.
A zasto ne preprodajes stvari? Da se OK pinka zaradit.
Jucer i danas katastrofa...niti jedan legendary i posteni rare item i onda uleti kapitalac...
sve mi ga je neugodno pokazat..
Sta mislite jel mogu za njega dobit 250eu
Nisam igro već mjesec dana,al mislim da možeš čak možda i više dobiti.
Jucer i danas katastrofa...niti jedan legendary i posteni rare item i onda uleti kapitalac...
sve mi ga je neugodno pokazat..
Sta mislite jel mogu za njega dobit 250eu
Ovo sigurno vrijedi 250€ al preračunaj to pametno jer vjerovatno možeš i više para dobit ako za golde prodaš. U svakom slučaju je roll super!
Ja bi to za bolesne golde prodo,uvjek ima netko ko ce dat za ovakvo nesto,i kad preracunas brijem da bus dosta vise od 250€ zaradio
Jedan jako zanimljiv c/p sa battleneta.
When Mohaime in August 2012 wrote the open letter, responding to losing 90% of all players, Paragon, Monster Power and Infernal Machines were introduced to give remaining players "something to do", to use Mohaimes words.
However, doing so Blizzard introduced mechanisms into the game, which not only accelerated economic stagnation and saturation (i.e. game death), but also potentially will make an expansion pointless unless removed.
1 - What New Level would be Max in an Expansion?
As there is a portion of players who already now are near to maximum stat (both primary and secondary), the new maximum level would have to be so high, that secondary stats (such as crtical chance and cricical damage) would be less valuable than the new primary stat (i.e. Dex, Strenght, Intellect).
Considering 2800-3000 in primary stat, 50-60% in critical chance, 450-650% in critical damage and 50-60% in increased attack speed, the primary stat would have to be increased by so much, that current godly items (100+ primary, 90-100% cd, 9-10% cc amulets for instance) wouldn't be usable.
You ask, why should current items not be usable in an expansion? The answer is, that the less items you would need to upgrade, the faster stagnation and saturation would hit us again. The only way to make all players equal, to allow all players a level playing field, the only way to allow the economy to work again, if only for a month, would be to make all existing items obsolete.
As a rule of thumb, if you want critical chance to be reduced by 10%, critical damage to be reduced by 100%, you would need to increase primary stat by at least 750 points. Counting IAS along new maximum primary stat would have to be at least 4000, preferable 4500. As you gain +3 in primary stat per level, the new Max Level should be 100-125.
Had they not increased max cd to 100% and cc to 10% on amulets, aswell as the increased on rings, the game would not be in need of so many new levels, but because of them, it now has.
2 - How many XP for new Max Level?
To reach level 60, you need 23.5 million xp. However to reach Paragon 100, you need 10.4 billion xp; 400 times more.
Players how have 29-31% xp gem in hat, 35% HFR, 7% from follower, and some use Leorics added 30%. The average player can farm 45 million xp per hour, while the top players farm 75-90 million per hour. As such, the average player needs 230 hours to reach Paragon 100, while the top players can do it in 125 hours. One also needs to consider how much each player plays. At 2 hours a day, the average player would need just short of 4 months to reach Paragon 100, while the pro gamer if playing 8 hours a day would need 2 weeks.
This is important when looking at how many XP new Max Level would need. If the xp would be as it is now, then each level would increase XP by 7%, so level 61 would be 2.4 million xp, level 62 would be 2.57 million xp... and level 125 would be 182 million xp; or 3 billion xp. This would take the average casual player about 1-1½ month to reach and the pro gamer 1 week.
This would create a situation, where the top 5% of players would farm top levels for hours a day, making alot of money, while the casual players would level up, and once they reached the new max level, the economy would have stagnated more than it is now.
3 - The Paragon Dilemma
Paragon itself constitutes a major problem for the expansion.
One thing is that all Paragon 100 players have 300% MF/GF, which would damage the economy more than if everyone botted. Just consider how bad the chinese gold farmers were in the first month of the game, not to say the first 3 months. Now EVERYONE would have max MF/GF. This could be countered by lowered drop rates by 300%, simply to counter. But this would hurt the casual players, as they now would have harder finding items.
Another problem would be, that players more or less are forced to play their Paragon char, because he has up to 300 primary stat advantage, and 300 stat would always be worth something, even if the new ceiling would be 4500.
All the problems could be countered by removing Paragon, but then all those who grinded it would be significantly nerfed versus those who only played 1 hour a week.
All things equal, Paragon will attack the economic of the game faster than any bots or chinese farmers ever managed. Just consider how fast prices dropped at 1.0.5.; it was 90% price drop in 2-3 days.
4 - The Gold Dilemma
Already now, the top 2% of players are sitting on at least 2 billion of gold and several, if not most, have deposited euro 250 in RMAH. Already now, the top 5% of players have 500-1000 million gold. All this, while the average player has 100-200 million.
Basic rule in economy: Savings is future Spending. Hence, all that gold will affect the "new" AH/RMAH faster than oblivous players can whine "BAN BOTTERS AND FLIPPERS".
Blizzard cannot just remove all gold from the game and say "New Expansion so all start over." Wilson and Co already are talked about as the most incompetent game designers ever and the destoyers of the Diablo legacy; they cannot allow themselves more f**k ups.
So all those who think that an expansion will solve all problems with the economy, think again, because high end items will instantly be so expensive that, just as now, no bottom 95% player ever will be able to afford them.
5 - The Obsolete Skill Dilemma
Back in June, one of the leading monks in the world, Metal Monk, wrote a long theorcrafting thread about LoH vs Leech. Today such threads are useless, as dps now is so high, even for entry level players, that LoH more or less is useless next to Leeching. And as dps goes up, the more obsolete LoH will become.
Remember tanking? Barb tanks? The DH tank? Remember Storm Shield? No one uses shield anymore; well maybe on HC, but on SC Shields and items giving block are obsolete.
Remember MF? Remember Gems and does anyone use anything but Prime Stat gem and 100% CD / 18% Life / 31% XP these days?
Remember crafting? There are 92 rare designs, only the glove design has a chance of giving a usable item. None of the legendary designs are usable.
Diablo 3 has already now made a great many mechanisms and game details obsolete, and more will follow.
6 - Will the Expansion only be 1 month of additional gameplay?
One can argue against my assumptions, and that is fair, but one cannot argue against that unless all current items are made obsolete, new items wont be as attractive to farm after, one can not argue against the damaging effect Paragon will have on an expansion.
I have previously said, that the game needs a complete make-over, because unless it happends, the expansion will just be one month of additional game play and that will not save Diablo 3 as game.
One such need make-over and addition would be Ladder, initially after 2 months, then per 3 months. This would level playing field some, but it would not change that the economy of the game would be in ruins after the first month. But sadly I don't see a Ladder introduced. Blizzard could have done it with 1.0.4. but chose not to.
Another addition would be Bind On Equip items. However that will sadly never happend because of RMAH. But BoE items would be such an vital part to secure health economy.
Hopefully the way the game is going will change Mohaime and he will once again write an open letter.
Ja bi to za bolesne golde prodo,uvjek ima netko ko ce dat za ovakvo nesto,i kad preracunas brijem da bus dosta vise od 250€ zaradio
ak ti nije hitno za pare pričekaj malo sa prodajom golda kad sad dođe novi patch ak dođu novi itemi gold bi trebo porast ..sad je samo 25 centi 1mil
C/P je cool, ima lik pravo...
igra je postala dosadna, puno stvari je beskorisno, zna se što valja, ostalo je sve šrot, baca se odmah na pod niti ne uzima, Rare itemi identificiraš ih dnevno recimo 200 komada, možda za jedan možeš dobiti 500k, ostalo te sram i kod vendora otići, i to čak ako igraš i na MP7, osim ako imaš neke sreće pa ti baš dobar item dopadne. Ali to je rijetko.
Baca se plaviš i bijelih i sivih i beskorisnih itema na veliko, to su trebali s različitom težinom izbaciti i da na inferno toga više nema, tko to još skuplja?
Ma puno nejasnoća ima, grafika je super, fizika razvaljuje sve ove nove igre (torch, path of exile....) jednostavno se ne mogu mjeriti s garfikom i fizikom, a makar da ti iz blizzara uzmu neke njihove ideje, iako je sad već kasno, kao stavljanje socketa na iteme, tree of skill da se izgubiš u njima, da lika možeš kreirati kako ti hoćeš.
U diablu imaš sve zadano i predicirano,a na tebi je samo ili uzmi ili ostavi.