Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.331
|
čitano: 5.413.557
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
13 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
Mexx kaže...

Goblin je bio darežljiv za blagdane pa je izbacio ring koji mi se čini sasvim dobar.

Jel može neka stručna procjena vrijednosti, i da li ga stavljat na AH ili RMAH?

Ja sam dobio slican samo malo manji vit , i sa socketom . Ladno 10 milja

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Miron-2191/hero/8579943
13 godina
neaktivan
Diablo 3

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Miron-2191/hero/21015339

Svaki savjet je dobrodosao :) 

Posebno za boots , mijenjam amulet za slicne statse samo da je s int

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.1.2013 14:03 (Munk).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Munk kaže...
Mexx kaže...

Goblin je bio darežljiv za blagdane pa je izbacio ring koji mi se čini sasvim dobar.

Ovo više vrijedi. Ima visok damage.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
14 godina
protjeran
Munk kaže...
Mexx kaže...

taj prsten vrijedi preko 100 milja i više s takvim afixima

Munk@ ako imaš takav prsten ja ti dam odma 15 milja za njega ako tebi vrijedi 10 milja :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.1.2013 14:54 (Sepultribe).
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Zeznio sam se , prsten nema vit ali ima socket i veci int , avg dam je malte ne isti .

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.1.2013 15:19 (Munk).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Munk kaže...

Zeznio sam se , prsten nema vit ali ima socket i veci int , avg dam je malte ne isti .

Jel to tvoj ring?

Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!
16 godina
neaktivan
Diablo 3

5 errora baca u igri -.-''

Ne mogu wisp nikome poslat, ne mogu započet partiju, onda sam se izglogirao, pa mi ne želi uć i pokazuje 3 različita erora, ma urnebes!!!

Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!

0 0 hvala 0
13 godina

--- del

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.1.2013 23:21 (pavlovs_dog).
14 godina
odjavljen
1.Lovac kaže...

5 errora baca u igri -.-''

Ne mogu wisp nikome poslat, ne mogu započet partiju, onda sam se izglogirao, pa mi ne želi uć i pokazuje 3 različita erora, ma urnebes!!!

Isto ne mogu ući u igru zbog velikog prometa. Kakvog velikog prometa odjedanput?! He he, kao da su tek izdali igru...

13 godina
neaktivan
Munk kaže...

Taj tvoj ring vrjdei 700m+..trenutno su na AH-u samo 2 takva i prodaju se za 1.8 i 2b...

13 godina
neaktivan
Diablo 3

ne vrijedi....

onaj koji jesam
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

koliko kosta moj amulet(link mog chara je negdje gore na ovoj stranici),neki govore da ne vrijedi,neki da vrijedi dosta,sad neznam jer sam ga kupio poprilicno jeftino pa me zanima

l<l<l<l<l<l
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

nista pretjerano puno...

onaj koji jesam
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3
Jel imate svi problema sa ulaskom u igru ili to samo ja...izbacilo me taman kad sam trebao otvorit portal i od onda nema sanse uc u igru.Error 3003

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

da, izbacuje error.... ti iz blizzarda su fakat mutavi, ko da nemaju iskustva s tim stvarima...

onaj koji jesam
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Diablo 3

Ja sam sad igrao malo na azijskom serveru, tamo sve ide super. 

A ovdje u EU, da ne mogu niti ući 

Đuro#2155,
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

kakve su cijene tamo na AH?

onaj koji jesam
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Diablo 3

A gemovi su malo porasli, prije se moglo najveće kupiti za 400k, sad emerald je najveći za 1.5M , do 4M za rubi koji je valjda najskuplji. A nisam pratio baš cijene ovih 60+ itema. 

Đuro#2155,
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

lol ja sad uletim na azijski iz za*ebancije  i stisnem AH i prvo mi izbaci neki bijeli item (naci najlosija kvaliteta) za 2M... i ne samo jedan, ima ih dosta... lol wtf?!

onaj koji jesam
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Diablo 3

Da ja htjeo kupiti sebi sad kako sam došao do lvl 5 neke stvari, ono na AH sve preskupo, ne znam niti ja kakve su to fore, ali nisam ništa kupio sam sam izašao van :D

Đuro#2155,
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

Znači vi imate eu d3 i možete igrat ostale regije?

0 0 hvala 0
16 godina
1.Lovac kaže...

Znači vi imate eu d3 i možete igrat ostale regije?

da ja samo promjenim server na kojem bi igrao i to je to, ja nisam kupio igru u HR, tako da nemam pojma jel to mogu svi, jer moguće je da su neki vezani samo za određenu regiju, ali sumnjam, Probaj. 

Ali mislim da se svi mogu seliti, samo ne može se koristiti RMAH na svim regijama. 

Đuro#2155,
16 godina
neaktivan
Diablo 3

onaj ring košta ladno 300 mil (možda i više) jer ima vita

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mexx kaže...

Prodao sam slican (~60dex/vit, ~9/30/4 ne tako davno za 190m), te kupio skoro identican pred tjedan dva za ~80m na 1:12.. no tvoj ima visok dmg (~50), probaj sa 250/300m.

16 godina
Franjo15 kaže...

A gemovi su malo porasli, prije se moglo najveće kupiti za 400k, sad emerald je najveći za 1.5M , do 4M za rubi koji je valjda najskuplji. A nisam pratio baš cijene ovih 60+ itema. 

Najveci emerald je preko 20 mil, a ne 1.5.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/AFARON-2891/hero/420352
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Mislim da bi za ring mogao dobiti  1 bil ladno , ali da ga prodajem na rmah mogao bi dobit jedno 70-80 € jer sam malo gledao cjene i vidio sam samo zunimassa pox za 85 eura a taj prsten ima 70 all res i nema socket , ovo ostalo je isto. Tko nevjeruje da je moj prsten moze pogledati naravno moj profil koji je dolje u mom potpisu (prsten je kod wizarda na desnoj strani). Ko hoce moze me dodat :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.1.2013 8:49 (Munk).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

Fasciniraju me cifre koje pucate sa RMAH-a. Ne mogu shvatiti koliko moraš biti mentalno sakat da daš 80 eura za item u igri...

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
AFARON kaže...
Franjo15 kaže...

Da, na EU AH, navodno na azijskom su puno niže cijene, zbog navodnog dupiranja itema.

Puno navodno...

13 godina
neaktivan
Diablo 3

Ja bi realno gledajuci trazio najvise 40€ ali za 40€ mos kupit neku glupost od ringa ...ravnam se prema ostalim cjenama

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
AFARON kaže...
Franjo15 kaže...

Na EU, ja govorim za aziju.

Đuro#2155,
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice