ako ko zeli farmat inferno act 3 mp4-6 add me Azzuro#2993
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Ima koga da tu redovno farma inferno solo sa barbarianom? ako mi moze ukratko napisat kakav build koristi,statse...hvala
svi farmaju solo sa barbarom, samo ovisi koji mp. kad igram s nekim obicno sam na mp5-6, dok sam solo mp3-4 najvise radi exp-a, vecinom sve one shotam. jucer sam uspio uzeti mempo of twilight za samo 25m.
zato pitam za build :D jer ja nemam pojma
zato pitam za build :D jer ja nemam pojma
http://us.battle.net/d3/en/calculator/barbarian#aRUPhk!bYZ!cYZcZc
Ovaj build ja koristim za brzo dizanje paragona,sa tim ti se fury brzo regenerira i ako imas 24% movment speed doslovno rijesavas sve jako brzo
Znaci 1.Frenzy - Vanguard
2.Whirlwind - Wind Shear
3.Wrath Of The Berserker - Thrive Of Chaos
4.Sprint - Marathon
5.Battle Rage - Into The Fray
6.War Cry - Impunity
Passive Skills su : Ruthless,Superstition,Weapons Master
Trazi se igrac za farmanje mp5 sada 3/4 svi hrvati smo ; na teamspeaku pricamo ko oce neka doda suba#2422
Ovaj build ja koristim za brzo dizanje paragona,sa tim ti se fury brzo regenerira i ako imas 24% movment speed doslovno rijesavas sve jako brzo
http://us.battle.net/d3/en/calculator/barbarian#WRUPhk!ZeY!bYbcYc
mene zanima jos dali se igra wpn/shield ili 2h wpn ili dual wield?
Definitivno Dual po mogucnosti socket da povecas crit damage,uostalom evo ti moj profil pa pogledaj
Definitivno Dual po mogucnosti socket da povecas crit damage,uostalom evo ti moj profil pa pogledaj
e hvala,morat cu se snac za gear,sve ispocetka cu morat igrat,haxali mi acc i sve mi ode u k***c
svi farmaju solo sa barbarom, samo ovisi koji mp. kad igram s nekim obicno sam na mp5-6, dok sam solo mp3-4 najvise radi exp-a, vecinom sve one shotam. jucer sam uspio uzeti mempo of twilight za samo 25m.
aha, stvarno si povoljno prošao za toliki str max ress i samo 1% manjka life-a a 9%ias uglavnom jako povoljna kupnja
http://us.battle.net/d3/en/calculator/barbarian#WRUPhk!ZeY!bYbcYc
mene zanima jos dali se igra wpn/shield ili 2h wpn ili dual wield?
da..koristi taj build i 2hand dobar ili 2 1hands nikako shield
90m
uf i amulet je boli glava... ja sam svoj platio 65 mil još prije, tako da si dobar ubo (moj je slabiji za 5k dmg-a)
btw di šteka kad imaš manji dmg nego ja ? wp ili? ak si za mogli bi udvoje farmati
napravio prekjučer DH-a.. sad je lvl52 i mislim da ova klasa redefinira speedrunove LOL.. i jako je zabavan moram priznati..
bum videl doduše kak bu na infernu.
eto dobio sam account,ko me oce addat,battle tag mi je Intexuz#2878
Konačno prešao 200k unbuffed dps sa dual wieldom, zadnji amulet mi dao 8k dps-a xD.... 1d12h:)
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Crixus-2255/hero/5487786
Sada malo farmam mp6 , jako brzo odradim runove, padne 1-2 legića po runu, uglavnom smeća.
svaka čast, brutalan monk.. vjerojatno najbolji kojeg sam do sada vidio
BTW zašto imaš combination strike? zar ti se to isplati s obzirom da imaš samo 1 spirit generator? probaj možda umjesto SSS-a, deadly reach - foresight, to ti je +18% i + još 8% dmg-a od combo strikea.. moš odmah i SS DPS-a baciti
A zato jer mi combination strike daje skoro 20k dps-a:)).
SSS je jako dobar za brzi farm, al sve ovisi šta kome paše. Nije loš ni tailwind, ja često mijenjam da mi ne dosadi.
Evo screenshot buffanog dpsa blazing+combination+deadsight:)
@Grozota
znao sam da su nesposobni to složiti jednostavno je igra pre pre pre neizbalansirana da bi se samo tako mogao pvp implementirati
ajde.. dobit ćemo barem dueliranje
@EraserHead
GAWD.. računajući na to cyclone i overawe pitam li se pitam dali tu postoji netko tko to može outdps-ati LOL.. čisto sumnjam
@Grozota
znao sam da su nesposobni to složiti jednostavno je igra pre pre pre neizbalansirana da bi se samo tako mogao pvp implementirati
ajde.. dobit ćemo barem dueliranje
@EraserHead
GAWD.. računajući na to cyclone i overawe pitam li se pitam dali tu postoji netko tko to može outdps-ati LOL.. čisto sumnjam
Takav je konstantno dok ima mobova oko mene:)
A još moram kupiti gloves i mempo (da krit šansa bude barem 4,5), planiram na to dvoje barem 10-12k dpsa- dobiti
Al to će pričekati, potrošio sam na legse i amulet, 250 milja :)
sta je s ovim Diablom, vise nemos nista prodat...osim itema od 200M sto mi nece nikad past
sta je s ovim Diablom, vise nemos nista prodat...osim itema od 200M sto mi nece nikad past
its dieing, but will resurect for a bit after the pvp