Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.549.881
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
14 godina
neaktivan
Diablo 3

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Intexuz-2878/hero/23716817

evo ga moj lik,mogu farmati mp1 za sad,bosseve ubijam na mp4 ali elite su mi puno teze pa se drzim mp1,ima ko neke savjete sta da promjenim,koje statse da stavljam na koje iteme i tako,jos sam nov u igri,na infernu sam tek par dana

l<l<l<l<l<l
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

Evo i meni palo nešto što se možda da iskoristiti i prodati, vile sam stavio na RMAH za 20početna otkup 25€

A quiver mi pao malo prije, i nemam pojma koliko za tražim za nejga, a ima mali speed, eh što nije malo veći

Pa šta mislite koliko bih mogao cijeniti oboje 

EDIT:

upravo otišao quiver za 40M 

Đuro#2155,
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.1.2013 21:10 (Franjo15).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Ima koja dobra dusa da me provede kroz uber bossove na visem mp-u? trenunto mogu bez mp-a samo a ne bi imao nista protiv ringa nekad skoro... imam tri masine. tag Floor#2886

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
Eld kaže...
EraserHead kaže...

Koji ti je route za act1?

Weeping hollow, kripte i Fields of misery dok ne nadjem kljucara. I to u zadnje vrijeme samo ponekad kada hocu koji portal sloziti cisto promjene radi. Inace samo Act3, najbolji je za exp pointse po mom misljenju. Ali paragoni sve teze idu, danas sam 83. napunio. Ne znam da li je bilo neke promjene sa patchevima ali prije je od paragona do paragona bilo fixno cca 1,4M vise a sada sam primijetio da je sa svakim paragonom sve vise. Za 83. mi je trebalo 190M a za 84. mi treba 197M.

Sto ti nije ruta za act1 malo losa? Sto je sa Festring woodsima koji se ociste u roku odmah a imaju 3-5(nekad i vise) elitara, pa Leorics (1-2)? ubaci to dvoje u svakom slucaju.

13 godina
neaktivan
Diablo 3

Ekipa ima li ko kojeg barb/wizarda 300k Dmga da prodaje gear ; ako ima nek mi se javi u pp ili suba#2422 tu cete me prije nac 

Suba
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
intexuz kaže...

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Intexuz-2878/hero/23716817

evo ga moj lik,mogu farmati mp1 za sad,bosseve ubijam na mp4 ali elite su mi puno teze pa se drzim mp1,ima ko neke savjete sta da promjenim,koje statse da stavljam na koje iteme i tako,jos sam nov u igri,na infernu sam tek par dana

Skorn ti nema LS, a i DPS mu je dosta nizak. Nabavi neki Skorn (ako imas golda) sa 5+ LS i vidjet ces kako je sve lakse.

Ako nabavis taj Skorn izbaci Bloodlust i stavi Superstition i vidjet ces kako ce sve lakse biti.

Umjesto HoTA bi ti puno bolji secondary napad bio Revenge sa Provocation kako bi si jos digao survivability.

Ovo je moj Barbarian. MP5 farmam brzo (1-2 shoot trasha, a Elite packovi su mrtvi prije nego WoTB istekne), MP7 ide bez problema, a vise od toga nisam niti pokusavao: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Mauro-2217/hero/14919148

If you're not paranoid, you're not paying attention
14 godina
neaktivan
Diablo 3

preskupi su mi Skornovi sa LS,15 mil kosta najslabiji,morat cu farmat ^^

l<l<l<l<l<l
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Goblin je bio darežljiv za blagdane pa je izbacio ring koji mi se čini sasvim dobar.

Jel može neka stručna procjena vrijednosti, i da li ga stavljat na AH ili RMAH?

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Mexx kaže...

Goblin je bio darežljiv za blagdane pa je izbacio ring koji mi se čini sasvim dobar.

Ja sam dobio slican samo malo manji vit , i sa socketom . Ladno 10 milja

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Miron-2191/hero/8579943
13 godina
neaktivan
Diablo 3

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Miron-2191/hero/21015339

Svaki savjet je dobrodosao :) 

Posebno za boots , mijenjam amulet za slicne statse samo da je s int

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.1.2013 14:03 (Munk).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Munk kaže...
Mexx kaže...

Ovo više vrijedi. Ima visok damage.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
14 godina
protjeran
Munk kaže...
Mexx kaže...

taj prsten vrijedi preko 100 milja i više s takvim afixima

Munk@ ako imaš takav prsten ja ti dam odma 15 milja za njega ako tebi vrijedi 10 milja :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.1.2013 14:54 (Sepultribe).
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Zeznio sam se , prsten nema vit ali ima socket i veci int , avg dam je malte ne isti .

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.1.2013 15:19 (Munk).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Munk kaže...

Zeznio sam se , prsten nema vit ali ima socket i veci int , avg dam je malte ne isti .

Jel to tvoj ring?

Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!
15 godina
neaktivan
Diablo 3

5 errora baca u igri -.-''

Ne mogu wisp nikome poslat, ne mogu započet partiju, onda sam se izglogirao, pa mi ne želi uć i pokazuje 3 različita erora, ma urnebes!!!

Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!

0 0 hvala 0
12 godina

--- del

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.1.2013 23:21 (pavlovs_dog).
13 godina
odjavljen
1.Lovac kaže...

5 errora baca u igri -.-''

Ne mogu wisp nikome poslat, ne mogu započet partiju, onda sam se izglogirao, pa mi ne želi uć i pokazuje 3 različita erora, ma urnebes!!!

Isto ne mogu ući u igru zbog velikog prometa. Kakvog velikog prometa odjedanput?! He he, kao da su tek izdali igru...

13 godina
neaktivan
Munk kaže...

Taj tvoj ring vrjdei 700m+..trenutno su na AH-u samo 2 takva i prodaju se za 1.8 i 2b...

13 godina
neaktivan
Diablo 3

ne vrijedi....

onaj koji jesam
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

koliko kosta moj amulet(link mog chara je negdje gore na ovoj stranici),neki govore da ne vrijedi,neki da vrijedi dosta,sad neznam jer sam ga kupio poprilicno jeftino pa me zanima

l<l<l<l<l<l
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

nista pretjerano puno...

onaj koji jesam
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3
Jel imate svi problema sa ulaskom u igru ili to samo ja...izbacilo me taman kad sam trebao otvorit portal i od onda nema sanse uc u igru.Error 3003

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

da, izbacuje error.... ti iz blizzarda su fakat mutavi, ko da nemaju iskustva s tim stvarima...

onaj koji jesam
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

Ja sam sad igrao malo na azijskom serveru, tamo sve ide super. 

A ovdje u EU, da ne mogu niti ući 

Đuro#2155,
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

kakve su cijene tamo na AH?

onaj koji jesam
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

A gemovi su malo porasli, prije se moglo najveće kupiti za 400k, sad emerald je najveći za 1.5M , do 4M za rubi koji je valjda najskuplji. A nisam pratio baš cijene ovih 60+ itema. 

Đuro#2155,
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

lol ja sad uletim na azijski iz za*ebancije  i stisnem AH i prvo mi izbaci neki bijeli item (naci najlosija kvaliteta) za 2M... i ne samo jedan, ima ih dosta... lol wtf?!

onaj koji jesam
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

Da ja htjeo kupiti sebi sad kako sam došao do lvl 5 neke stvari, ono na AH sve preskupo, ne znam niti ja kakve su to fore, ali nisam ništa kupio sam sam izašao van :D

Đuro#2155,
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Znači vi imate eu d3 i možete igrat ostale regije?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...

Znači vi imate eu d3 i možete igrat ostale regije?

da ja samo promjenim server na kojem bi igrao i to je to, ja nisam kupio igru u HR, tako da nemam pojma jel to mogu svi, jer moguće je da su neki vezani samo za određenu regiju, ali sumnjam, Probaj. 

Ali mislim da se svi mogu seliti, samo ne može se koristiti RMAH na svim regijama. 

Đuro#2155,
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice