Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.549.929
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
16 godina
neaktivan
Diablo 3

onaj ring košta ladno 300 mil (možda i više) jer ima vita

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
Mexx kaže...

Goblin je bio darežljiv za blagdane pa je izbacio ring koji mi se čini sasvim dobar.

Jel može neka stručna procjena vrijednosti, i da li ga stavljat na AH ili RMAH?

Prodao sam slican (~60dex/vit, ~9/30/4 ne tako davno za 190m), te kupio skoro identican pred tjedan dva za ~80m na 1:12.. no tvoj ima visok dmg (~50), probaj sa 250/300m.

15 godina
Franjo15 kaže...

A gemovi su malo porasli, prije se moglo najveće kupiti za 400k, sad emerald je najveći za 1.5M , do 4M za rubi koji je valjda najskuplji. A nisam pratio baš cijene ovih 60+ itema. 

Najveci emerald je preko 20 mil, a ne 1.5.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/AFARON-2891/hero/420352
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Mislim da bi za ring mogao dobiti  1 bil ladno , ali da ga prodajem na rmah mogao bi dobit jedno 70-80 € jer sam malo gledao cjene i vidio sam samo zunimassa pox za 85 eura a taj prsten ima 70 all res i nema socket , ovo ostalo je isto. Tko nevjeruje da je moj prsten moze pogledati naravno moj profil koji je dolje u mom potpisu (prsten je kod wizarda na desnoj strani). Ko hoce moze me dodat :)

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Miron-2191/hero/8579943
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.1.2013 8:49 (Munk).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Fasciniraju me cifre koje pucate sa RMAH-a. Ne mogu shvatiti koliko moraš biti mentalno sakat da daš 80 eura za item u igri...

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
AFARON kaže...
Franjo15 kaže...

A gemovi su malo porasli, prije se moglo najveće kupiti za 400k, sad emerald je najveći za 1.5M , do 4M za rubi koji je valjda najskuplji. A nisam pratio baš cijene ovih 60+ itema. 

Da, na EU AH, navodno na azijskom su puno niže cijene, zbog navodnog dupiranja itema.

Puno navodno...

13 godina
neaktivan
Diablo 3

Ja bi realno gledajuci trazio najvise 40€ ali za 40€ mos kupit neku glupost od ringa ...ravnam se prema ostalim cjenama

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
AFARON kaže...
Franjo15 kaže...

Na EU, ja govorim za aziju.

Đuro#2155,
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Koliko da ovo cijenim od prilike sve je na mjestu samo nema vit na sebi,na Ah su dosta visoko stavljeni i losiji od ovog

http://eu.battle.net/d3/en/profile/XSXJ-2474/hero/22973692

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Vash kaže...

Fasciniraju me cifre koje pucate sa RMAH-a. Ne mogu shvatiti koliko moraš biti mentalno sakat da daš 80 eura za item u igri...

80 eura je ništa..šta bi reko za onaj super enchoting fury što je ošo za 7k eura

17 godina
Grozni kaže...
Vash kaže...

80 eura je ništa..šta bi reko za onaj super enchoting fury što je ošo za 7k eura

Srednji sloj u Njemačkoj zarađuje 2,5-3,5K EUR mjesečno. Ako smatra da mu treba baš taj item - dat će 100EUR bez problema...

14 godina
Vash kaže...

A ti si sad otkrio Ameriku... Ja isto nikad ne bih potrošio ni euro na RMAH, ali da sam slušao likove poput tebe, ne bih nikad ni zaradio... Bilo je već prepiranja na tu temu tu na forumu! Isto tako, ne vjerujem da su kupci na RMAH mentalno sakati zato što kupuju iteme za pravu lovu, ja ih jednostavno zamišljam kao likove sa dobrom plaćom koji žele određeni item "sad i odmah". I meni dobro. Sve je stvar percepcije, nekome si ti mentalno sakat jer si pljunuo 60 eura za igru...
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Yovitssa-2302/hero/17304910
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Nekome vjerojatno jesam, ali i dalje ne kužim lupanje pravih para na iteme u igri.

Pogotovo jer se statsi tih itema mogu promijeniti, ili već zbog sljedećeg patcha postat apsolutno bezvrijedni.

Ja tu igru mogu igrat bilo kad, koliko god hoću i prodat kad mi dosadi. Umlatit stotine eura samo da mi sljedeći patch to dovede na 0, to moraš bit malo pomaknut. Ali tko voli nek izvoli.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Franjo15 kaže...
AFARON kaže...
Franjo15 kaže...

Pa da, sasvim logično je davat cijene za Aziju a ne EU jer ipak zivimo na Euroazijskoj ploči...

15 godina
Vash kaže...

Nekome vjerojatno jesam, ali i dalje ne kužim lupanje pravih para na iteme u igri.

Pogotovo jer se statsi tih itema mogu promijeniti, ili već zbog sljedećeg patcha postat apsolutno bezvrijedni.

Ja tu igru mogu igrat bilo kad, koliko god hoću i prodat kad mi dosadi. Umlatit stotine eura samo da mi sljedeći patch to dovede na 0, to moraš bit malo pomaknut. Ali tko voli nek izvoli.

Zasto kupovati ista u zivotu kad ti sutra moze frizider past na glavu i i bit ces mrtav?

http://eu.battle.net/d3/en/profile/AFARON-2891/hero/420352
16 godina
neaktivan
Vash kaže...

A cuj ipak je igra pay2win...ako neka ima para neka, meni bi to ubilo draž igre i ubrzo bih odustao.

15 godina
neaktivan
AFARON kaže...

Zasto kupovati ista u zivotu kad ti sutra moze frizider past na glavu i i bit ces mrtav?

Ne možeš uspoređivat neke real life stvari sa predmetima u online igri.

Jbt, sa tih 80 eura bi se lijepo proveo vani.{#}

Ma uopće nisam pratio D3 RMAH, a bome ni forum pa sad kad sam pročitao ostao sam paf. Još da potrošiš ono 2, 3 eura, ali 80 ili 7k kako je netko rekao... Ne mogu si to ni zamislit...

16 godina
neaktivan
Vash kaže...

Ne možeš uspoređivat neke real life stvari sa predmetima u online igri.

A ne moze ih usporedjivati jer?? Dobro dosao u digitalno doba, 21 stoljece, 2013u...

Vash kaže...

Neces vjerovat ali neki se za 80 eura lijepo provedu u igri

Sto ljudi sto cudi, gusti su gusti, ako neko zeli potrosit i imat za 80eura neki item u igri neka mu. Isto bi mogao uzet 80eura, zabit se i za godinu dana se nit ne sjecas izlaska.

15 godina
neaktivan
Diablo 3

Ako imaš više od 15 godina onda mi te žao...

Slažem se sto ljudi sto čudi, ali s obzirom na trenutnu situaciju, trošit tolke pare na virtualne predmete, koji nemaju nikakvu pravu korisnost u rl, pa čak ni u igri, možeš bez toga prijeć igru, a pvp-a i tako nema.

Moj PC  
1 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
Vash kaže...

Slažem se sto ljudi sto čudi, ali s obzirom na trenutnu situaciju, trošit tolke pare na virtualne predmete, koji nemaju nikakvu pravu korisnost u rl, pa čak ni u igri, možeš bez toga prijeć igru, a pvp-a i tako nema.

Vice versa

Imam duplo toliko i jos malo vise :) (i da imam i RL i djecu i sve sto ide sa time no jednostavno postivam izbor drugih ljudi).

Vash kaže...

Jel znas ti da je taj RMAH od cijele europe, a ne samo od rvatske i da se na taj rmah spajaju ljudi kojima su place dovoljno visoke da ih nista ne svrbi ako pljunu i 100Eura mjesecno na nesto sto se zabavljaju?

Bas me zanima koliku korist u RLu ti ima zabijanje za 80E?

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.1.2013 13:45 (tkovi).
17 godina
Vash kaže...

Gle, moraš gledati van HR okvira, nisu svi u istoj (lošoj) materijalnoj situaciji kao mi.

Također ako je nekome D3 jedini hobi, naravno da će na njega trošiti i RL money.

BTW, prodaja svega jako slabo ide, i danas ni jedna legenda {#}

15 godina
neaktivan
Diablo 3

Tko je spomenuo zabijanje?

Ma moš ti imat plaću koliku hoćeš, taj trend trošenja rl para na virtualne predmete mi se ne sviđa ni najmanje.

Sve više dolazi do izražaja p2w mehanika u igrama i to će na kraju uništit online igranje.

Ljudi koji su spremni pristat na takva pravila igre samo potiču developere da nastave u tom smjeru.

Ovi go*nari iz blizza uzimaju proviziju na transakcijama sa običnim goldima, i to pun k* provizije. 

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
tkovi kaže...
Franjo15 kaže...
AFARON kaže...
Franjo15 kaže...

Pa da, sasvim logično je davat cijene za Aziju a ne EU jer ipak zivimo na Euroazijskoj ploči...

Da si pročitao koji post iznad tj. samo jedan, sve bi ti bilo jasno. :P

BTW momci zašto se vi raspravljate, bitno da se mi dobro družimo u igri, i stvarno jel netko primjetio da ovih dana slabo legende padaju?

Ili se to meni samo čini.  

Đuro#2155,
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Ne cini ti se , meni nije palo od prosle godine 

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Haha ja baš frendu jučer govorio kako mi nenormalno dobro padaju.{#}

Inače sam baš u banani bio šta se toga tiče, i u zadnja 3 dana mi palo više legendi nego otkad je igra izašla.

Čak sam dobio i nešto korisnih, 2 prstena zunimasas pox i litany.

Ma viš da se kolega pali ko hepo kocke. 

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

I baš sad gledam kao da imam više championa nego inače, dosta se pojavljuju, više nego inače.

A danas igram od 11h i još niti jedan legenday, igram cijeli dan pa ćemo vidjeti summary na kraju kakva je situacija, za sada banana. 

Đuro#2155,
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

meni padnu lege, tu i tamo no problem je sto su sve teza smeca.

Jednu stvar zamijetih jest da su mi prije legovi padali vise iz normalnih mobova dok vec neko vrijeme (ne znam da li je to nakon zadnje patcha tj 1.06b, tako nesto) mi padaju iskljucivo iz elitara (championa ili sta vec). Zanima me kako ostalima?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Yep, meni se isto prešaltalo na champione.

Od nekih 10 legendi, možda 1 ili 2 iz trasha. Ali da, trash legendi ko pljeve...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

Prva legenda danas, naravno smeće

Đuro#2155,
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.1.2013 16:10 (Franjo15).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Prosecna plata u Srbiji 300 e  O cemu onda pricamo ?

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice