još uvjek se premišljam da prelazim na 1hands sa barbom il ne....dosta bi brzine dobio al sad mi 150k dps bez skorna bi izgubio minimum 30-40k
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ima li koji wizard ovdje da je voljan pomoci oko jedne dileme.
Uglavnom stizem do paragona 100 uskoro i trebao bi se odlucit za spec, archon ili cm/ww.
Sad me zanima jeli itko probo farmat recimo mp 5-6 sa archonom i kakv to gear treba za takvo farmanje, isto takvo pitanje za cm/ww.
inace ovo je character
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Majstortona-2829/hero/20152824
Imam i Chantodo's wand sa AS od 1.2k dps-a i 1.80 Aps + 0.25. Takoder zuni ring sa 4.5 cc-a umjesto ovog hellfirea i Storm Crow sa cc-om, i uzeo bi novi neck sa lohom a slicnim statsima te po mogucnosti witcghing hour sa AR-om.
To sve bi me gurnulo na nekih 600 AR, te oko 51% cc-a te 2.6 Aps.
Mi oce netko pomoci dignut Wizarda na lvl 60 ? Sad je na 16lvl cini mi se...
još uvjek se premišljam da prelazim na 1hands sa barbom il ne....dosta bi brzine dobio al sad mi 150k dps bez skorna bi izgubio minimum 30-40k
kolko ja znam, dodes na isto ako nekog udaris jednom jako ili 2 puta slabije (u jednakom vremenskom intervalu)
Namjeravan sutra uzet diablo, pa me zanima par stvari.
Napravio sam onaj acc na battle.net i skinuo onaj started edition. Lvl upo sam do 10 ili 11 nisam siguran sa DH, te me zanima sad kad kupim samo upisem key i nemoram nista skidati nanovo ili updejtati nesto?
Te sljedece isto tako, najkorisniji itemi na mojem lvlu ili neke osnovne korisne stvari koje treba uraditi su?!? Na iteme mislim na onaj xp %+ da brze lvl upam?
Tako da ako neko ima korisnih sitnica da podjeli, hvala :)
U tim pocetnim lvl.ima nista nije bitno nego da sam prolazis. I sa osnovnim sa poda ces lako proc. DH.u je bitan Dexterity, Critical Chance, Critical Hit Dmg, vitality po meni.
Ako upises kod, samo ces nastaviti dalje i toj e to.
Namjeravan sutra uzet diablo, pa me zanima par stvari.
Napravio sam onaj acc na battle.net i skinuo onaj started edition. Lvl upo sam do 10 ili 11 nisam siguran sa DH, te me zanima sad kad kupim samo upisem key i nemoram nista skidati nanovo ili updejtati nesto?
Te sljedece isto tako, najkorisniji itemi na mojem lvlu ili neke osnovne korisne stvari koje treba uraditi su?!? Na iteme mislim na onaj xp %+ da brze lvl upam?
Tako da ako neko ima korisnih sitnica da podjeli, hvala :)
samo prati da imas sto veci dmg na oruzju i skupljaj dex i vitality, za sada, crit chance i crit dmg ti ni ne treba dok ne dodes na inferno, po meni...
Super. I jos k tome jel je potrebno tj. dal se isplati ulagati u black smith? Jer sve iteme sam prakticki osim samostrela uzeo od njega preko onih stvari di se spajaju zub i onaj "secer" znate na sta mislim, pa me zanima jel je potrebno il da to ostavim za kasnije lvle?
elective mode, jel mi se isplati to uključit, dobio sam sad ponudu za to kad sam krenuo igrat inferno s barbom.
Ne isplati, samo će ti trošak na vrat natovariti, a ako uključiš, nitko ti neće ništa platiti. Bolje nemoj.
Tonči je upravu.. nemoj to uključivati to ničega dobrog ti neće donijeti!!
Super. I jos k tome jel je potrebno tj. dal se isplati ulagati u black smith? Jer sve iteme sam prakticki osim samostrela uzeo od njega preko onih stvari di se spajaju zub i onaj "secer" znate na sta mislim, pa me zanima jel je potrebno il da to ostavim za kasnije lvle?
Pusti blaksmita... bolje ti je da to što imaš stvari za prodati prodaš za €... a za eure platiš misu gdje će ti se molit da ti padnu bolje stvari.. :)
Kakav oklop za barbare preporučate (za prsa). Jel bolje da ima više str ili više vit??? Naravno podrazumjeva se da ima više od 70 all ress :D
Jel recimo 180str i 80 vit dobar oklop i jel baš preporučljivo uzimat IK?
moram te malo trolati! ma IK obavezno, najvise radi bonusa sta dobijes ako si stavis npr belt od IK.
danas odradio sa pofom i sepultribeom cijeli run na act3. bacilo 4 legenda, ali sva 4 komada su losa
Koji dobar IK chest, da ga bar imam :P Da bar mogu takav naći negdje za 5m! hmm čekaj malo ;)
I da stvarno su ti sva 4 očajna haha
opet mi dosadio do vrata... ako netko traži account, prodajem/mijenjam svoj, witch hunter(24) i barbarian(2) super za farmanje nižih mpa,60 wizzard s crap gearom i 56 monk. 200kn fiksno a moguće i razne zamjene, interesirani na PM 
opet mi dosadio do vrata... ako netko traži account, prodajem/mijenjam svoj, witch hunter(24) i barbarian(2) super za farmanje nižih mpa,60 wizzard s crap gearom i 56 monk. 200kn fiksno a moguće i razne zamjene, interesirani na PM 
aj linkaj mi account u inbox :D
Prebrutalnu ekipu nadem, farmamo skupa i sve zivo i onda mi krepa net i ne mogu se vratit nazad k njima.
Danas opet pocinjem s igranjem i nabrijavanjem svojeg barba sto znaci da opet napokon imam malo vremena.
Do sada sam sve prodavao za gold no mogu li nekako iz Hrvatske prodavati stvari za eure?
Nije bas da igram D3 radi love vec radi zabave, ali ako mogu zaradit bar nesto posto ionako igram, ne bi bilo lose. 
Prebrutalnu ekipu nadem, farmamo skupa i sve zivo i onda mi krepa net i ne mogu se vratit nazad k njima.
Ja sam naso sad nekog like prek general chata lvl 56 al ima barba na act 2 normal dif, i doso do mene ubili onu vjesticu i sve moguce mi lik objasnio. Jedino nisam skuzio kako da mu ponudim item? On je reko da pritisne strg i klikne na item al da nezna sta je to strg pretpostavlja da je ctrl ali sam probo i nije,znate mozda?
Ja sam naso sad nekog like prek general chata lvl 56 al ima barba na act 2 normal dif, i doso do mene ubili onu vjesticu i sve moguce mi lik objasnio. Jedino nisam skuzio kako da mu ponudim item? On je reko da pritisne strg i klikne na item al da nezna sta je to strg pretpostavlja da je ctrl ali sam probo i nije,znate mozda?
SHIFT
Dakle, otvoriš inventory stisneš ENTER za chat, držiš SHIFT i klikneš na item lijevim klikom 
@Win32
ako uspiješ naći nešto vrijedno, moraš imati Paypal račun kojeg povežeš sa Battle.net računom, aktiviran Authenticator i SMS protection i to je to, kad prodaješ, odabereš da ti sjeda na Paypal.
Quiver mi dropal nočas ..... ako kome treba od tih dva itema neka mi pošalje pm za dogovor oko cijene ako ne otiđu na ah-u....
Uff, ovaj quiver je lud dobar. Al nema se para...
Barbar mi skoro pa opremljen :D Imam 2100 str, 1000 vit, sve reziste min 600, ls 5.9, loh skoro 600, chc 52.5, chd 410 i at. speed 1.61 :D
Šta kažete ekipa?
Barbar mi skoro pa opremljen :D Imam 2100 str, 1000 vit, sve reziste min 600, ls 5.9, loh skoro 600, chc 52.5, chd 410 i at. speed 1.61 :D
Šta kažete ekipa?
Probao sam igrat mp3 i umro sam na elitama koji imaju molten, mortar, electrified, ref. dmg. i još nešto...
Uništili su me u sekundu...
Šta kažete ekipa?
Probao sam igrat mp3 i umro sam na elitama koji imaju molten, mortar, electrified, ref. dmg. i još nešto...
Uništili su me u sekundu...
ref. dmg. mene pati na bilo kojem MP-u.. jer mi je DPS visok a ress dosta nizak.. tako da se dosta puta oneshootam... 
lol, kako si uspio na tom zaginut...kod mene dps 123k, vit 43k, all res 500, chc 36%, chd 366 i igram mp6...samo mi arcane radi male probleme, kad mi lupe zid i arcane pa ne mogu pobjeć XD