Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.334
|
čitano: 4.632.932
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
17 godina
Diablo 3

Evo, još jučer komentirao kako ni jedan Legendary na Infernu nije pao.

Danas, paragon 11-12, i jako dignut MF (ali malo smanjen DPS i pogotovo resist+armor), pala 4 -  prva 3 su Brimstone, ali ovaj zadnji (pao mi od Keywardena na Actu 2, nije dao ključ... doduše samo MP1) je jako razveselio mojeg Wiza.

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.12.2012 19:47 (TomoR).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Diablo 3

danas sretan dan..ev jos bar 50mil

3 0 hvala 0
15 godina
Re: Diablo 3

Evo kad se svi hvale :P
Danas mi je nakon 100 godina palo nešto šta valja!!! 30m čizme i odličan roll. Ako je tko zainteresiran nek se javi. Možemo malo pregovarat oko cijene, ljudi smo ;)

Grozni kaže...

danas sretan dan..ev jos bar 50mil

Usput kralju vrh drop, bilo bi mi draže da mi je ovo palo umisto cipelica, al šta je tu je, neću se bunit :P

IC IC
Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.12.2012 21:55 (1.Lovac).
13 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...

pokusaj bar ovo prodati za vise od 5m golda!

15 godina
MaxonUniversal kaže...

pokusaj bar ovo prodati za vise od 5m golda!

Tko je sve lajka ovo da mi je znat :P
Ma od tada svaki put provjeravam bid i buyout minimalno 2 puta! Al ja sam još 100% uvjeren da nije do mene...

Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!
14 godina
neaktivan
Test user kaže...

Cain Set

Cain set se samo moze kupit na AH ili kupiti planove ( teze da bu ti pal set planovi). btw. to su lvl22 itemi.

posto si s likovima lvl 50+, nema smisla, jer ostali bonusi su pre slabi. To je dobro za nekog drugog lika kojeg zelis dizat. btw. ja ti mogu dat svoj posto mi ne treba jer postoji MP10.....

takoder postoji i Leoric's Signet al za to ti je sansa manja od sanse da ti Diablo baci gumenu kokosku.

Bez browsanja raznih foruma, tvoje vrijeme uzivanja u igri blizi se kraju jer kad stignes do inferna, to je potpuno druga prica.....

snalažljiv sam ja, ne brini. ma dobro, ionako mi se kažem ne žuri, tako da taj exp mi nije primaran. primarno mi je da dignem glavne atribute likova, a i taj MF mi do sad nije imo neke koristi, najviše legendi i to u svega 20 minuta mi je palo s barbom kad sam prešo 60 level, od toga mi je jedan ok prsten pao za monka ili demon huntera kojeg ću koristit kad dođem do levela koji zahtjeva prsten. nephalem valor je strava, to mi je nekako najače dođem do 5 levela i padaju stvarno ok stvari, daleko bolje nego kad stavim MP level. takav je moj dojam, ali budem i taj MP level koristio, ali tek na infernu, hell je još igra za djecu. {#}

i 5-3570K
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Opremio sam Barbara,jos je u planu jedan echoing fury,trebo bi dic damage za nekih 10k i healt za 4 i pol,odusto sam od huntera nastavljam sa barbom igrat.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/XSXJ-2474/hero/22973692

edit

Ipak sam uzeo Mighty Weapon,bila je dobra prilika i nisam propustio,prvenstveno radi Life Steala,pa je tako sad ukupni LS 8.3

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.12.2012 11:23 (XSX).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Netko mozda prodaje collectors edition ??

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Diablo 3

još uvjek se premišljam da prelazim na 1hands sa barbom il ne....dosta bi brzine dobio al sad mi 150k dps bez skorna bi izgubio minimum 30-40k

0 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

Ima li koji wizard ovdje da je voljan pomoci oko jedne dileme. 

Uglavnom stizem do paragona 100 uskoro i trebao bi se odlucit za spec, archon ili cm/ww. 

Sad me zanima jeli itko probo farmat recimo mp 5-6 sa archonom i kakv to gear treba za takvo farmanje, isto takvo pitanje za cm/ww. 

inace ovo je character 

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Majstortona-2829/hero/20152824 

Imam i Chantodo's wand sa AS od 1.2k dps-a i 1.80 Aps + 0.25. Takoder zuni ring sa 4.5 cc-a umjesto ovog hellfirea i Storm Crow sa cc-om, i uzeo bi novi neck sa lohom a slicnim statsima te po mogucnosti witcghing hour sa AR-om. 

To sve bi me gurnulo na nekih 600 AR, te oko 51% cc-a te 2.6 Aps. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.12.2012 18:56 (toninho).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Diablo 3

Mi oce netko pomoci dignut Wizarda na lvl 60 ? Sad je na 16lvl cini mi se...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Grozni kaže...

još uvjek se premišljam da prelazim na 1hands sa barbom il ne....dosta bi brzine dobio al sad mi 150k dps bez skorna bi izgubio minimum 30-40k

kolko ja znam, dodes na isto ako nekog udaris jednom jako ili 2 puta slabije (u jednakom vremenskom intervalu)

onaj koji jesam
13 godina
neaktivan

Namjeravan sutra uzet diablo, pa me zanima par stvari.

Napravio sam onaj acc na battle.net i skinuo onaj started edition. Lvl upo sam do 10 ili 11 nisam siguran sa DH, te me zanima sad kad kupim samo upisem key i nemoram nista skidati nanovo ili updejtati nesto?

Te sljedece isto tako, najkorisniji itemi na mojem lvlu ili neke osnovne korisne stvari koje treba uraditi su?!? Na iteme mislim na onaj xp %+ da brze lvl upam?

Tako da ako neko ima korisnih sitnica da podjeli, hvala :)

13 godina
Diablo 3

U tim pocetnim lvl.ima nista nije bitno nego da sam prolazis. I sa osnovnim sa poda ces lako proc. DH.u je bitan Dexterity, Critical Chance, Critical Hit Dmg, vitality po meni. 
Ako upises kod, samo ces nastaviti dalje i toj e to. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sexserghy112 kaže...

Namjeravan sutra uzet diablo, pa me zanima par stvari.

Napravio sam onaj acc na battle.net i skinuo onaj started edition. Lvl upo sam do 10 ili 11 nisam siguran sa DH, te me zanima sad kad kupim samo upisem key i nemoram nista skidati nanovo ili updejtati nesto?

Te sljedece isto tako, najkorisniji itemi na mojem lvlu ili neke osnovne korisne stvari koje treba uraditi su?!? Na iteme mislim na onaj xp %+ da brze lvl upam?

Tako da ako neko ima korisnih sitnica da podjeli, hvala :)

samo prati da imas sto veci dmg na oruzju i skupljaj dex i vitality, za sada, crit chance i crit dmg ti ni ne treba dok ne dodes na inferno, po meni...

onaj koji jesam
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Super. I jos k tome jel je potrebno tj. dal se isplati ulagati u black smith? Jer sve iteme sam prakticki osim samostrela uzeo od njega preko onih stvari di se spajaju zub i onaj "secer" znate na sta mislim, pa me zanima jel je potrebno il da to ostavim za kasnije lvle?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

prije inferna nemoj nista ulagati u blacksmitha tj kad budes imao dovoljno golda, a onda ga napravis u 10 sekundi. a i on je jedna jako velika lutrija. danas sam potrosio oko 25M golda, al nista nije dobro scraftao.

0 0 hvala 0
12 godina
Tonči kaže...
GoodAngel kaže...

elective mode, jel mi se isplati to uključit, dobio sam sad ponudu za to kad sam krenuo igrat inferno s barbom.

Ne isplati, samo će ti trošak na vrat natovariti, a ako uključiš, nitko ti neće ništa platiti. Bolje nemoj.

Tonči je upravu.. nemoj to uključivati to ničega dobrog ti neće donijeti!!

12 godina
Sexserghy112 kaže...

Super. I jos k tome jel je potrebno tj. dal se isplati ulagati u black smith? Jer sve iteme sam prakticki osim samostrela uzeo od njega preko onih stvari di se spajaju zub i onaj "secer" znate na sta mislim, pa me zanima jel je potrebno il da to ostavim za kasnije lvle?

Pusti blaksmita... bolje ti je da to što imaš stvari za prodati prodaš za €... a za eure platiš misu gdje će ti se molit da ti padnu bolje stvari.. :)

15 godina
Diablo 3

Kakav oklop za barbare preporučate (za prsa). Jel bolje da ima više str ili više vit??? Naravno podrazumjeva se da ima više od 70 all ress :D

Jel recimo 180str i 80 vit dobar oklop i jel baš preporučljivo uzimat IK?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

moram te malo trolati! ma IK obavezno, najvise radi bonusa sta dobijes ako si stavis npr belt od IK.

danas odradio sa pofom i sepultribeom cijeli run na act3. bacilo 4 legenda, ali sva 4 komada su losa

1 0 hvala 0
15 godina
MaxonUniversal kaže...

moram te malo trolati! ma IK obavezno, najvise radi bonusa sta dobijes ako si stavis npr belt od IK.

danas odradio sa pofom i sepultribeom cijeli run na act3. bacilo 4 legenda, ali sva 4 komada su losa

Koji dobar IK chest, da ga bar imam :P Da bar mogu takav naći negdje za 5m! hmm čekaj malo  ;)

I da stvarno su ti sva 4 očajna haha

16 godina
Diablo 3

opet mi dosadio do vrata... ako netko traži account, prodajem/mijenjam svoj, witch hunter(24) i barbarian(2) super za farmanje nižih mpa,60 wizzard s crap gearom i 56 monk. 200kn fiksno a moguće i razne zamjene, interesirani na PM {#}

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3
My global position systems are vocally addressed
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
acca kaže...

opet mi dosadio do vrata... ako netko traži account, prodajem/mijenjam svoj, witch hunter(24) i barbarian(2) super za farmanje nižih mpa,60 wizzard s crap gearom i 56 monk. 200kn fiksno a moguće i razne zamjene, interesirani na PM {#}

aj linkaj mi account u inbox :D

13 godina
Diablo 3

Prebrutalnu ekipu nadem, farmamo skupa i sve zivo i onda mi krepa net i ne mogu se vratit nazad k njima. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

Danas opet pocinjem s igranjem i nabrijavanjem svojeg barba sto znaci da opet napokon imam malo vremena.

Do sada sam sve prodavao za gold no mogu li nekako iz Hrvatske prodavati stvari za eure?

Nije bas da igram D3 radi love vec radi zabave, ali ako mogu zaradit bar nesto posto ionako igram, ne bi bilo lose. {#}

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Prebrutalnu ekipu nadem, farmamo skupa i sve zivo i onda mi krepa net i ne mogu se vratit nazad k njima. 

Ja sam naso sad nekog like prek general chata lvl 56 al ima barba na act 2 normal dif, i doso do mene ubili onu vjesticu i sve moguce mi lik objasnio. Jedino nisam skuzio kako da mu ponudim item? On je reko da pritisne strg i klikne na item al da nezna sta je to strg pretpostavlja da je ctrl ali sam probo i nije,znate mozda?

14 godina
neaktivan
Sexserghy112 kaže...

Ja sam naso sad nekog like prek general chata lvl 56 al ima barba na act 2 normal dif, i doso do mene ubili onu vjesticu i sve moguce mi lik objasnio. Jedino nisam skuzio kako da mu ponudim item? On je reko da pritisne strg i klikne na item al da nezna sta je to strg pretpostavlja da je ctrl ali sam probo i nije,znate mozda?

SHIFT

Dakle, otvoriš inventory stisneš ENTER za chat, držiš SHIFT i klikneš na item lijevim klikom {#}

@Win32

ako uspiješ naći nešto vrijedno, moraš imati Paypal račun kojeg povežeš sa Battle.net računom, aktiviran Authenticator i SMS protection i to je to, kad prodaješ, odabereš da ti sjeda na Paypal.

Please state the nature of the tehnical emer... oh, it's you. Have you tried turning it off and on again?
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.12.2012 23:59 (xhopeon).
13 godina
neaktivan
Zahvaljujem, eto sa ekipicom doso do acta 3 u jednom danu xD
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice